ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Μενίδι: Αδέσποτες σφαίρες πέρασαν ξυστά από τα κεφάλια οδηγών λεωφορείων [βίντεο]

· Κατοχικά Νέα

Παραλίγο νέα τραγωδία στο Μενίδι, καθώς οδηγοί λεωφορείων καταγγέλλουν ότι πέρασαν ξυστά από δίπλα τους δύο αδέσποτες σφαίρες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 18:35 το απόγευμα της Πέμπτης ένας οδηγός του ΟΑΣΑ που βρισκόταν στην αφετηρία των λεωφορείων, στην οδό Χρήστου Δέδε 14 στο Μενίδι, κατήγγειλε ότι άκουσε έναν θόρυβο στις φυλλωσιές και στη συνέχεια βρήκε βλήμα από όπλο.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε στους συνδέλφους του, θα παραδώσει το βλήμα στο Α.Τ Μενιδίου.

Οπως είπε στο κανάλι «Ε» ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΑ, Φώτης Νικολακόπουλος, έπεσαν δύο αδέσποτες σφαίρες οι οποίες μάλιστα πέρασαν ξυστά από οδηγούς λεωφορείων. Οπως πρόσθεσε, οι συνάδελφοί του έκαναν διάλειμμα, όταν άκουσαν έναν θόρυβο από τα δέντρα και οι σφαίρες έπεσαν δίπλα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το περιστατικό συνέβη μόλις ένα τετράγωνο πίσω από το σχολείο όπου ο 11χρονος Μάριος έχασε τη ζωή του το βράδυ της 8ης Ιουνίου, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής.

Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 μία σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι μίας 14χρονης, η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, μαζί με τη γιαγιά και τη θεία της.

iefimerida.gr

Μενιδιστάν

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείςΕΛΛΑΔΑ

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείς

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και ΚρήτηΕΛΛΑΔΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και Κρήτη

2 απαντήσεις στο “Μενίδι: Αδέσποτες σφαίρες πέρασαν ξυστά από τα κεφάλια οδηγών λεωφορείων [βίντεο]”

  1. Τι θα γινη;αργεί πολύ ακόμα,η ένταξη των γυφτων στην υψηλή κοινωνία;λες,αμα γίνουν γιατροι,δικηγόροι,δικαστικοί,θα σταματήσουν να πυροβολούν,στον γαμο του καραγκιόζη;τοσκατοσκατοσκατοσκατο.

    • Γυφτος , Αλβανος και ‘κακομοιρο’…εχει δικαιωματα!!! ΕΣΥ ΟΧΙ !!! ‘ρατσιστη’….ασε το εγω γραικος γεννηθηκα γραικος θε να πεθανω…,αν θελεις να εχεις δικαιωματα !!! τςςςςςς…’εγραψα’ τωρα ετσι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά