Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα συμμετέχουν στην απάτη: Έγγραφα και αποδείξεις

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Του Ελευθέριου Ρήνου

Με εντολές του αρχηγού της οργάνωσης Αρτέμιου Σώρρα και με την προσωπική παρέμβαση της υπόλοιπης ηγετικής ομάδας, πραγματοποιείται μέσω του συνόλου των γραφείων της «Ελλήνων Συνέλευσις» διακίνηση εγγράφων με πλαστές υπογραφές, τα οποία ως προϊόντα και μέσα εγκλήματος, χρησιμοποιούνται για την εξαπάτηση καλόπιστων πολιτών.

Η δικαιοσύνη και οι διωκτικές αρχές έπρεπε να έχουν κινηθεί ήδη για να σταματήσουν τον εξευτελισμό της χώρας μας και να προστατέψουν το κοινωνικό σύνολο. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να επιτρέπει η οργανωμένη πολιτεία την καθημερινή, κατά συρροή και κατ εξακολούθηση διάπραξη εγκλημάτων του μισού Ποινικού Κώδικα, επειδή οι αρχές φοβούνται πλέον το μέγεθος του προσωπικού «στρατού» του Σώρρα.

Σε μία εγκληματική οργάνωση, δεν αρκεί να υπάρχει απλά ένας αρχηγός που να δίνει εντολές στον αέρα. Για να επιτύχει απαιτείται να υπάρχουν μέλη – στρατιώτες, που να υπακούν και να συνδράμουν τον φυσικό ηγέτη τους με την παράνομη δράση τους. Το δύσκολο έργο της δημιουργίας ιδιωτικού, παραθρησκευτικού «στρατού» το έχει επιτύχει ο Αρτέμιος Σώρρας και σε αυτό θα πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο. Έχει οργανώσει ένα φανατισμένο όχλο, ουσιαστικά το «πεζικό» της οργάνωσής του, που από τη μία τον χρηματοδοτεί και από την άλλη απαρτίζεται από φανατισμένους οπαδούς, αποφασισμένους για απειλές κατά ζωής, ακόμη και για φόνο.

Την 22 Ιανουαρίου 2017 ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» έφερε στο φως της δημοσιότητας μια επιστολή της Τράπεζας της Ελλάδος προς τις διωκτικές αρχές. Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της Τραπέζης της Ελλάδος ενημέρωσε με επίσημο έγγραφο στις 15 Δεκεμβρίου 2016 το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και την Οικονομική Αστυνομία ότι:

«μετά από ερώτημα του αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιριών προς τα πιστωτικά ιδρύματα για τυχόν λογαριασμούς με χρήματα που θα μπορούσαν να διατεθούν από τον Αρτέμιο Σώρρα για την εξόφληση του δημόσιου χρέους, σας γνωστοποιούμε ότι οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές».

Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχουν οι λογαριασμοί του «παγκοσμίου καταπιστεύματος», στο οποίο ο Σώρρας ισχυρίζεται πως έχει πρόσβαση λόγω της κατοχής του δακτυλιδιού του Μεγάλου Αλεξάνδρου . Επομένως, το σχετικό πολυσέλιδο έγγραφο που διακινούν τα μέλη της οργάνωσης είναι ψευδές, αφού πραγματικά αναφέρεται σε σαχλαμάρες, αλλά συνάμα είναι πλαστό, μια και αναφέρει πως πρόκειται περί επισήμου εγγράφου της Παγκόσμιας Τράπεζας και ειδικότερα περί ταμειακού πιστοποιητικού (Treasury Certificate) .

Η Παγκόσμια Τράπεζα σε προσωπική, γραπτή επικοινωνία μου με το αρμόδιο τμήμα της, έχει απαντήσει πως το συγκεκριμένο «έγγραφο» είναι πλαστό και μου συνέστησε να καταφύγω στη δικαιοσύνη (βλ. Η δολοφονία στη Λαμία και τα έγγραφα που αποκαλύπτουν την εγκληματική οργάνωση Σώρρα).

Όπως θα αποδείξω παρακάτω, αυτά τα έγγραφα που χρησιμοποιούνται κατά κόρον από την εγκληματική οργάνωση σε μορφή αφισών, πλακάτ και φυλλαδίων είναι προϊόντα εγκλήματος και οι διωκτικές αρχές οφείλουν επιτέλους να αναλάβουν δράση και να εφαρμόσουν τη νομοθεσία, συλλαμβάνοντας οποιονδήποτε τα χρησιμοποιεί.

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, υπάρχει πλέον σαφής απάντηση προς τις αρχές, ότι οι λογαριασμοί είναι ανύπαρκτοι. Σε όλα τα γραφεία όμως του Σώρρα χρησιμοποιούνται αυτοί οι ψεύτικοι λογαριασμοί, σε αφίσες και φυλλάδια, για να εξαπατήσουν νέα θύματα, ώστε αυτά με τη σειρά τους να εγγραφούν στην οργάνωση Σώρρα, να τη χρηματοδοτήσουν και να της προσδώσουν μεγαλύτερη δύναμη.

Εικόνα 1. Πλαστογραφημένες υπογραφές και ανύπαρκτοι λογαριασμοί που χρησιμοποιούνται από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης στα γραφεία του Σώρρα, για να εξαπατούν περισσότερα θύματα.
Μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της Τράπεζας της Ελλάδος, μέλη της οργάνωσης άρχισαν να δημοσιεύουν αποδείξεις διατραπεζικής κατάθεσης σε αυτούς τους λογαριασμούς, γνωρίζοντας πως πρόκειται περί απάτης, πάλι με σκοπό να εξαπατήσουν τους συμπολίτες τους.

Οι λογαριασμοί φυσικά και δεν υπάρχουν, όπως δεν υπάρχει το νομικό πρόσωπο «ELLINIKI KYRIARXH DIMOKRATIA» και μάλιστα σε άψογα greeklish. Όπως έχω ξαναγράψει, δεν χρησιμοποιούν καν ελληνικά, ούτε καν μετάφραση, ούτε καν σωστούς λατινικούς χαρακτήρες. Επειδή έχουν να κάνουν με θύματα πλύσης εγκεφάλου, αρκεί η «Ελληνική ΚυρίαρΞΧ Δημοκρατία». Βέβαια, η ορθογραφία μόνο στο KYRIARXH τους αναγκάζει να το γράψουν με αγγλικό Y, ενώ στο ELLINIKI και στο DIMOKRATIA αρκούν όλα να είναι I. Άβυσσος το μυαλό του απατεώνα…

Αυτά και άλλα όμορφα τα έχουμε ήδη αναλύσει στο άρθρο με τίτλο «Απάτη με τραπεζική κατάθεση από οπαδούς του Σώρρα: Έργα και ημέρες του απένταρου “κροίσου”» στο οποίο παρουσίασα την προηγούμενη προσπάθεια κατάθεσης, στην οποία ακόμη και ο αριθμός λογαριασμού ήταν λανθασμένος! Κι όμως τα μέλη της οργάνωσης σιώπησαν,διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους πως τα λεφτά κατατέθηκαν και τώρα επανέρχονται με νέα απάτη!

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα συμμετέχουν στην απάτη: Έγγραφα και αποδείξεις - Εικόνα1

Εικόνα 2. Νέα προσπάθεια κατάθεσης σε λογαριασμό καταπιστεύματος των μελών της οργάνωσης, από την Πειραιώς προς την Εθνική Τράπεζα.

Το βασικό κόλπο των μελών της οργάνωσης είναι ότι δεν προσπαθούν κάνουν την κατάθεση απευθείας στην ίδια τράπεζα, δηλαδή δεν πάνε για παράδειγμα να καταθέσουν από λογαριασμό της Πειραιώς προς λογαριασμό της Πειραιώς. Δεν χρησιμοποιούν καν το IBAN, αφού ο αριθμός των ψηφίων δεν είναι σωστός. Προσπαθούν να κάνουν κατάθεση από τη μία τράπεζα σε άλλη, μόνο σε όσες το επιτρέπουν χωρίς IBAN και δίχως έλεγχο του λογαριασμού, όπως είναι η Πειραιώς. Στην Alpha Bank για παράδειγμα δεν περνάει καν η μεταφορά χωρίς ορθό IBAN.

Ας δούμε όμως τι συμβαίνει όταν πηγαίνεις να κάνεις κατάθεση μέσω web banking από λογαριασμό της Πειραιώς προς τον αναφερόμενο στα φυλλάδια Σώρρα λογαριασμό των «καταπιστευμάτων» της ίδιας τράπεζας. Μήπως αυτό δεν το προσπάθησαν οι φανατικοί οπαδοί της οργάνωσης; Προφανώς και το δοκίμασαν, αυτά δεν τους συνέφερε στην απάτη!

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα συμμετέχουν στην απάτη: Έγγραφα και αποδείξεις - Εικόνα2

Εικόνα 3. Στην Τράπεζα Πειραιώς ο λογαριασμός που αναφέρεται στο φυλλάδιο Σώρρα είναι ο 98877722335. Η απάντηση του συστήματος της τράπεζας είναι πως «Ο Αριθμός Λογαριασμού δεν έχει τη σωστή μορφή» αφού οι λογαριασμοί της Τράπεζας Πειραιώς έχουν 13 ψηφία και αυτός έχει μόλις 11. Όποιος έχει την παραμικρή διαφωνία, απλά το δοκιμάζει.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα συμμετέχουν στην απάτη: Έγγραφα και αποδείξεις - Εικόνα3

Εικόνα 4. Στο Web banking της Alpha Bank δεν μπορεί να γίνει καν κατάθεση. Οι λογαριασμοί της Alpha Bank έχουν 15 ψηφία και ο 54477738142 μόλις 11.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα συμμετέχουν στην απάτη: Έγγραφα και αποδείξεις - Εικόνα4

Εικόνα 5. Στη σελίδα μετατροπής σε IBAN της Alpha Bank, ο δήθεν λογαριασμός 54477738142 του «παγκόσμιου καταπιστεύματος» είναι ξεκάθαρα λανθασμένος. Το link για να το δοκιμάσετε είναι https://secure.alpha.gr/SiteCalculators/getIban.aspx

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα συμμετέχουν στην απάτη: Έγγραφα και αποδείξεις - Εικόνα5

Εικόνα 6. Στη σελίδα μετατροπής σε IBAN της Τράπεζας Πειραιώς, ο δήθεν λογαριασμός 98877722335 του καταπιστεύματος είναι λανθασμένος. Το link για να το δοκιμάσετε είναι https://www.winbank.gr/sites/idiwtes/el/Pages/Structure/WinbankIBANCalculator.aspx

Είναι σαφές λοιπόν πως οι λογαριασμοί με τα 115 τρισεκατομμύρια δεν υπάρχουν. Είναι απόλυτα φυσικό ότι πρόκειται περί μιας χαζής θεωρίας συνωμοσίας και όλη αυτή η απάτη έχει στόχο να απαλλάξει τις τσέπες των θυμάτων από μερικά ευρώ, τα οποία στη συνέχεια καταλήγουν στους οργανωτές των γραφείων του Σώρρα και στην ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης.

Από αυτά τα ανύπαρκτα «κεφάλαια» κάποιοι ονειρεύονται ακόμη επενδύσεις σε Δήμους, ενώ κάποιοι πρώην Δήμαρχοι αναμένουν να έρθουν τα χρήματα εδώ και χρόνια (βλ. «Μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του Αρτέμιου Σώρρα απειλούν Δήμαρχο με θάνατο!»), μετά από αόριστες προτάσεις «χρηματοδότησης» που συνέταξε η Βίκυ Χαραλάμπους με τα χεράκια της. Η εξαπάτηση των τοπικών αρχών και των δημοτών σε όλο της το μεγαλείο.

Βίντεο. Ο Δήμαρχος Άργους Δημήτριος Καμπόσος με νέες δηλώσεις του ξεσπάει κατά της απάτης του Σώρρα και των συνεργατών του. Η οργάνωση τον είχε απειλήσει με “κρέμασμα” κατά το παρελθόν.

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Οι ανύπαρκτοι λογαριασμοί προφανώς δεν φτάνουν καν για να πληρώσει ο Αρτέμης Σώρρας, η Βίκυ Χαραλάμπους και ο Ιωάννης Καλογερόπουλος τα «έξοδα παράστασης» τους, για αυτό ζητάνε χρήματα από τον κόσμο. Ωστόσο, τόσο το συγκεκριμένο φυλλάδιο, όσο και τα πλαστογραφημένα έγγραφα που διακινεί η διεθνής σπείρα, περιλαμβάνουν παρένθετες υπογραφών πολιτικών, δηλαδή υπογραφές που δεν ανήκουν στα πρόσωπα στα οποία αποδίδονται. Η πλαστογράφηση των υπογραφών των πολιτικών έχει γίνει για να δώσει μια εικόνα «αξιοπιστίας» σε φληναφήματα και παλαβομάρες, που διαφορετικά δεν πείθουν.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα συμμετέχουν στην απάτη: Έγγραφα και αποδείξεις - Εικόνα6

Εικόνα 7. Οι πλαστογραφημένες υπογραφές πολιτικών χρησιμοποιούνται στα έγγραφα της διεθνούς σπείρας και στα φυλλάδια που χρησιμοποιούν τα μέλη των γραφείων ως μέρος της απάτης .

Ας δούμε λοιπόν συγκριτικά τις υπογραφές των τριών πολιτικών που χρησιμοποιεί κατά κόρον η εγκληματική οργάνωση στην Ελλάδα, μαζί με τις γνήσιες υπογραφές τους από διάφορες πηγές. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε πως το συνολικό «έγγραφο» που αποδίδεται στην παγκόσμια τράπεζα έχει πολλά σημεία στα οποία μπορεί να διαπιστωθεί η πλαστότητά του, αν και το κύριο είναι πως το σύνολο των υπογραφών έχει μπει από 1-2 διαφορετικά άτομα μόνο, με συνέπεια όλες οι υπογραφές να έχουν παρόμοιο γραφικό χαρακτήρα.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα συμμετέχουν στην απάτη: Έγγραφα και αποδείξεις - Εικόνα7

Εικόνα 8. Υπογραφές του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια. Αριστερά και πάνω η πλαστογραφημένη υπογραφή, την οποία χρησιμοποιεί το κύκλωμα. Οι υπόλοιπες υπογραφές είναι οι γνήσιες από επίσημα έγγραφα. Επιβεβαίωσα την πλαστότητα της υπογραφής μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γραμματεία του Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο ο Κάρολος Παπούλιας ήταν ακόμη Πρόεδρος.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα συμμετέχουν στην απάτη: Έγγραφα και αποδείξεις - Εικόνα8

Εικόνα 9. Υπογραφές του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Αλογοσκούφη. Δεξιά και πάνω η πλαστογραφημένη υπογραφή. Η αναγραφή του ονόματος “Γεώργιος” στα λατινικά ως “Yeoryios” είναι τουλάχιστον τραγική…

Αποδεικνύεται λοιπόν πέραν κάθε αμφιβολίας, πως συγκεκριμένοι συμμετέχοντες στην εγκληματική οργάνωση, που εμπλέκονται στην ίδρυση και λειτουργία των γραφείων της, για να πείσουν θύματα, να τα εξαπατήσουν και να υφαρπάξουν σήμερα χρήματα και μελλοντικά τη ψήφο τους, χρησιμοποιούν πλαστά έγγραφα, με ψευδείς πληροφορίες και πλαστογραφημένες υπογραφές.

Τα παράνομα έντυπα διανέμονται από την κεντρική οργάνωση με την προτροπή του ίδιου του Αρτέμιου Σώρρα και υπό τη φροντίδα της κεντρικής ηγεσίας, με προεξάρχοντες τη Βίκυ Χαραλάμπους, τον Ιωάννη Καλογερόπουλο, τον Ιωάννη Αλεξάντερ, τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και τον Χρήστο Μπαλαντίνα, μέχρι τη σύλληψη του τελευταίου για το φόνο της άτυχης Παιδοψυχιάτρου. Η ηγεσία μάλιστα καλεί τα μέλη να πάρουν τα έγγραφα με τις πλαστογραφημένες υπογραφές και ως μέσα εξαπάτησης να τα χρησιμοποιήσουν για να εγγράψουν νέα μέλη.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα συμμετέχουν στην απάτη: Έγγραφα και αποδείξεις - Εικόνα9

Εικόνα 10. Εντολή χρήσης των πλαστών εγγράφων από τον ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος προτρέπει τα μέλη να χρησιμοποιήσουν τα φυλλάδια με τις πλαστογραφημένες υπογραφές.

Η ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

Σύμφωνα με τη θεωρία συνωμοσίας λοιπόν, οι «αυτόχθονες Έλληνες» της χώρας μας δικαιούνται 115 τρισεκατομμύρια και παρουσιάζονται από τη σπείρα σαν εθνική μειονότητα στα πλαίσια ενός ύπουλου σχεδίου μιας παγκοσμιοποιημένης, παραθρησκευτικής οργάνωσης, που αυτοσυστήνεται με όρους πανθρησκείας. Τα «κεφάλαια» αυτά προέρχονται από το θρυλικό θησαυρό του Ιάπωνα στρατηγού Γιαμασίτα που αποθήκευσε στα υπόγεια των Φιλιππίνων ο κλώνος του πεθαμένου πρώην δικτάτορα τους Φέρνιναρντ Μάρκος. Τα πιστεύουν αυτά!

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα συμμετέχουν στην απάτη: Έγγραφα και αποδείξεις - Εικόνα10

Εικόνα 11. Η πρώτη σελίδα του Treasury Certificate, που εμφανίζεται από την εγκληματική οργάνωση σαν ισολογισμών των παγκοσμίων καταπιστευμάτων του 2007.

Θα μπορούσα να εξηγήσω πως Treasury Certificates προς ιδιώτες δεν εκδίδονται από το 1975 και πως το αμερικανικό δημόσιο τα εκδίδει μόνο για χρέη προς την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserve). Αλλά και πάλι δεν θα πειστούν τα θύματα, αφού είναι εντελώς τυφλά στην αλήθεια, ενώ με την πλήρη πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί, έχουν εμποτιστεί με μίσος και άρνηση για την πραγματικότητα.

Αν δούμε όμως στη συγκεκριμένη σελίδα ότι το «έγγραφο» αναφέρεται στο «United Nation Organization», αλλά όχι στα «United Nations». Προφανώς δεν είναι σφάλμα, αφού οι απατεώνες της διεθνούς σπείρας που το συνέταξαν, αναφέρονται σε θεωρίες συνωμοσίας και μόνο. Η εξήγηση βέβαια των μελών της εγχώριας οργάνωσης, για το γεγονός ότι μιλάνε για τον «Οργανισμό του Ηνωμένου Έθνους» είναι τραγελαφικές…

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα συμμετέχουν στην απάτη: Έγγραφα και αποδείξεις - Εικόνα11

Εικόνα 12. Η δικαιολογία του Ιωάννη Καλογερόπουλου για τον οργανισμό του Ηνωμένου Έθνους. Πρόκειται για το Ελληνικό Βασίλειο της Μακεδονίας!!! Σε έγγραφο που αφορά τους Φιλιππινέζους!!!

Ο Οργανισμός του Ηνωμένου Έθνους σύμφωνα με το αριστερό χέρι του Αρτέμιου Σώρρα, τον Ιωάννη Καλογερόπουλο, αναφέρεται στο Ελληνικό Βασίλειο της Μακεδονίας, γιατί με βάση αυτό φτιάχθηκε ο οργανισμός. Μην νομίζετε ότι τα πιστεύει. Δεν είναι ψυχολογικά ασθενείς, απλά είναι βουτηγμένοι βαθιά στη μυθολογία της απάτης και όταν πιέζονται αρχίζουν τις τρελές δικαιολογίες για να ξεφύγουν από τη δύσκολη θέση, βρίζοντας τους πάντες. Να είστε σίγουροι ότι ο συγκεκριμένος περνάει τους υπόλοιπους για χαζούς και ηλίθιους και απλά τους δουλεύει για να τον χρηματοδοτούν, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας.

Επιπρόσθετα, θα μπορούσα να εξηγήσω ότι ο Ban Ki-Moun ήταν γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών και όχι του Ηνωμένου Έθνους, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως αυτός στον Ο.Η.Ε. μάλλον είναι ο κλώνος του πραγματικού από τον πλανήτη Σείριο. Ο πραγματικός σίγουρα θα είναι γραμματέας στο ένα, ενιαίο Ηνωμένο Έθνος… Τι δεν το πιστεύετε…

Κλείνοντας, για περισσότερες πληροφορίες για την απάτη των «παγκοσμίων καταπιστευμάτων» μπορείτε να ανατρέξετε στη σχετική τηλεοπτική εκπομπή που κάναμε μαζί με τον Γιώργο Γιαλτουρίδη στο ομογενειακό κανάλι του Άγγελου Αγγελάτου το 2014.

Βίντεο. Ανάλυση της χαζής απάτης των ομολόγων και των καταπιστευμάτων του Σώρρα. Από το 31ο λεπτό γίνεται ανάλυση της θεωρίας συνωμοσίας για τα παγκόσμια καταπιστεύματα. Σας ζητώ συγνώμη για το γέλιο στο βίντεο.

mignatiou.com

Loading...

12 thoughts on “Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα συμμετέχουν στην απάτη: Έγγραφα και αποδείξεις

 1. Ανώνυμος says:

  Θα σας πω μια εμπειρία που είχα με έναν παππού που είναι σε αυτήν την οργάνωση.. Με έπιασε και μου μιλούσε και ούτε αυτός ήξερε τι έλεγε… Απλός πατάνε στο είμαστε Ελληνες!!! Ελλάδα είμαστε ιθαγενεις κτλ…όταν σταμάτησε απλός τον ρώτησα εάν αποδειχθεί ότι ο Αρτέμης είναι απατεώνας τι θα κάνετε??? Μου λέει φυσικά αποκλείεται.. Αλλά αν στην περίπτωση που είναι ας φύγει και συνεχίσουμε εμείς το έργο του…. Ακούτε… Είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι τα λεφτά υπάρχουν και ότι είμαστε τα εγγόνια του Δία.. Απόλυτα… Και φυσικά μιλάμε ότι το 90% είναι παππούδες που δεν έχουν μόρφωση και ψάχνουν από κάπου να πιαστουν.. Και τέλος.. Αυτό που με τρόμαξε είναι το εξής.. Μου παρουσίασε τον Αρτεμη ως τον επόμενο Παπαδόπουλο (της χούντας).. Και έλεγε αυτός θα μας σώσει.. Είναι πατριώτης!!!..
  Σ αυτόν τον κόσμο τον καλό τον χιλιομπαλομενο.. Ρε ραβε ξύλινο..δουλειά δουλειά να μην σου λείπει…Ξυλουρης.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

   ε! εσύ μορφωμένος! το «απλός» που γράφεις είναι επίρρημα και γράφεται»απλώς»… ας κοιτάμε λιγάκι και την δική μας καμπούρα, όχι μόνο των άλλων!

 2. ΕΛΛΗΝΟΠΟΝΤΙΟΣ says:

  ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΩ– ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ??? ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ,,Η ΠΛΑΤΗ,, ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΗΣΗ ΤΙ ΚΕΝΤΡ.ΙΣΡΑΙΛ.ΚΟΙΝΟΤΙΤΑ ΓΙΑ ΥΒΡΙΣ ΜΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ?? ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΗ ΣΙΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΩΧΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗΣ??? ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ=ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΥΤΕΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΠΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ—ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ,,ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ,,!!!!

 3. ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΞΕΝΟ... says:

  Είπαμε και θα τα ξαναπούμε. Ο Ψώρρας, αυτή η τάπα, η μισοριξιά, εργάζεται στο πρακτοριλίκι εργολαβικά. Τους δουλεύει όλους σπέρνοντας τη διχόνοια στην κοινωνία κι έτσι αμοίβεται από τους αιώνιους εχθρούς του ελληνισμού. Το τραγικότερο όλων είναι, ότι αυτά που λέει τα πιστεύει!!! γι’ αυτό και η επιτυχία των έργων του. Έτσι λοιπόν δεν τον κουνά κανείς, γιατί οι υπηρεσίες του είναι εξαιρετικές μέχρι να καεί εντελώς. Έως τότε, έχει ο Δίας…

 4. Ανώνυμος says:

  Πρωτο Κολπο :
  Θα τα δωσει – λεει – τα 600 δις, αλλα «υπο συνθηκας» : Δηλαδη ΕΑΝ ! και αφου γινει λογιστικος ελεγχος του χρεους, ποιοι πολιτικοι φαγανε λεφτα κλπ κλπ … Μα… αυτο δεν προκειται να γινει ποτε των ποτων, αρα… δεν θα εκπληρωθουνε ποτε οι λογοι για να τα δωσει, και ετσι ουτε θα διαπιστωσουμε εαν πραγματικα μπορει να τα δωσει τοσα λεφτα…. Κατι τετοιο εκανε και ο Αισωπος, οταν ειπε «Θα πιω τη θαλασσα, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ…. πας πρωτα και βουλωσεις ολους τους ποταμους που χυνουν τα νερα τους εκει», κατι που δεν προκειται να επιτευχθει ποτε !

 5. Ανώνυμος says:

  Δευτερο Κολπο : Τους δινει ενα χαρτι, (και το …. πληρωνουνε και απο πανω, χα χα χα !!! ) που λεει «Εγω ο ταδε φαρολογουμενος, δηλωνω οτι ο Σωρας θα πληρωσει το χρεος μου» αλλα αυτο δεν παει ετσι, και οι προσαυξησεις, τρεχουνε !!!! Παραδειγμα : Εαν ΔΕΝ υπηρχε ο Σωρας, και ΕΓΩ πηγαινα και ελεγα στην Εφορια, οτι «Ο γειτονας μου ο κ. Νικος Παπαδοπουλος, θα μου πληρωσει το χρεος μου, και να πατε να τον βρητε να του τα ζητησετε τα λεφτα» η Εφορια γελαει !!! Εαν ομως παει στην ιδια Εφορια ο ιδιος κ. Νικος Παπαδοπουλος και της πει «αναλαμβανω να του πληρωσω το χρεος του γειτονα μου», τοτε αυτο ισχυει ! Εμπρος λοιπον, κατ’ αντιστοιχια, να παει ο κυριος Σωρρας Αρτεμιος του ____ και της ____ με Α.Δ.Τ ____ εκδοθεν στο ____ Αστυνομικο Τμημα, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ! Γιατι δεν το κανει ?

 6. Ανώνυμος says:

  ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ ΟΣΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ???? ΑΝ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ …. Τωρα ο Σωρρας κατεχει τα χρεη των Ελληνων που του τα μεταβιβασαν. Αυτο ηθελε να κανει απο την αρχη… Μολις μαζεψει οσα μπορεσει, θα τα πουλησει στο 1/10 σε καποιο Fund του εξωτερικου, και θα γινει καπνος, σαν τον Κοσκωτα, και τον Γουκο απο τα Γιαννενα… Οταν μια τραπεζα σου δινει λεφτα,αυτοματως «δημιουργει λεφτα» εκ του μηδενος, επειδη της επιτρεπεις να σε φεσωσει με ενα
  χρεος. Ο Σωρρας καταφερε δια της πλαγιας οδου, να του μεταβιβασουν τα χρεη τους οι Ελληνες πολιτες και ο Δημος Τροιζινιας… και να τους παιρνει μηνιατικο για 200 γραφεια πανελλαδικα…

  Αντι για δεσμιοι του Ελληνικου Δημοσιου, γινηκανε δεσμιοι του Σωρρα…

 7. Ανώνυμος says:

  Τριτο κολπο :
  Που τα βρηκε τα λεφτα ? Τεσσερεις εκδοχες μεχρι τωρα, που ολο τις αλλαζει : Στην αρχη, η Τραπεζα Ανατολης, μετα λεει οτι πουλησε τεχνολογια διαστημικη (μα πως δεν τον σκοτωσανε ?), μετα, απο κατι τιμολογια του αμερικανου απατεωνα Wozny, και προσφατα, το χρυσαφι του Νακαγιαμα, πως τον λενε….

 8. Ανώνυμος says:

  Εχω μια επιταγη 600τρις ευρω.με ημ/νια την 6/1/2100. Την δανειζω σε οποιον επιθυμει να ξεχρεωσει…. ειμαι απατεωνας ??? Οχι βεβαια ! Μπορει το 2100 να εχω πεθανει αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, και για μα ολοκληρωσω , μεχρι την 6/1/2100 εγω εχω στην κατοχη μου 600τρις, και μεχρι αυτη την ημ/νια δεν ειμαι απατεωνας, την 6/1/2100 εαν και εφοσον παει καποιος να εισπραξει την επιταγη τοτε αυτοματα θα με κατονομασουν ως απατεωνα γιατι το χρημα δεν θα υπαρχει εξυπνο εε….. οχι καθολου, απλα ετσι δουλευει το συστημα και ο τυπος ο πατρινος το εκμεταλευεται δεοντως .

 9. Ανώνυμος says:

  Να το πω με ενα ανεκδοτο : Βλεπω τυχαια τον Θεμη, και του λεω : Πως βγαζεις λεφτα, μου λεει κανω συμφωνιες, του λεω δεν καταλαβαινω, μου λεει συμφωνεις οτι αυριο στις 12 το μεσημερι ο διεθυντης της τραπεζας θα μας δειξει τον κ_λ_ του 1000 ευρω ? Του λεω, ρε δεν γινιονται αυτα τα πραγματα, θα χασεις ! Την επομενη ομως, ο διευθυντης μας δειχνει τον κ_λ_ του και λεει στο φιλο μου χασατε 100 ευρω κυριε Θεμη, ο κ_λ_ς μου δεν εχει γινει πρασινος οπως ειχαμε συμφωνησει προχτες, και τοτε, εγω δινω στον Θεμη τα 1000 ευρω, και ο Θεμης κραταει τα 900 και δινει τα 100 στο διεθυντη…. καταλαβες τωρα πως βγαζει λεφτα ο Θεμης ? Ε, κατι τετοιο ειναι και εδω !!!

  Επισης παραχωρωντας το χρεος στον Σωρρα….. αυτοματως το αποδεχεσαι ως πραγματικο !!!

 10. Ανώνυμος says:

  ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ Ο ΜΗΝΥΤΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΙ 2 ΔΗΘΕΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ “ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ”… Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;

  Ο 1ος μάρτυρας κατηγορίας (!!!!) κατέθεσε μεταξύ άλλων τα εξής : «……. Τώρα που τους βλέπω, φαίνονται ότι είναι άνθρωποι σοβαροί. Είναι πιστευτοί. Το ελληνικό κράτος έπρεπε να τους πιστέψει………… Εγώ πιστεύω ότι οι Ελληνοαμερικανοί θέλουν να βοηθήσουν τη χώρα……………. Σαν πρόσωπο δεν διαπίστωσα να προκαλεί καμία κοινωνική ανησυχία, να με δουλεύουν με 600 δισ……..» !!!
  Και ο 2ος (δικαστικός πραγματογνώμονας) τα εξής: «………Την έρευνα δεν την έκανα προσωπικά για τον κο Σώρρα. Την έκανα για τα χρήματα. Δεν έχει βρεθεί κάτι μεμπτό. Από τη στιγμή που έχουν χρήματα, μπορούν να κάνουν κάτι ακόμη και να ρίξουν το Πολίτευμα……….» !!! http://katohika.gr/ellada/vomva-apo-ta-praktika-tis-dikis-tou-sorra-stimeni-minisi/

  Παραδειγμα : ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΟΝΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ….. ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΩΤΣΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΩΦΘΑΛΜΙΟΥΣΕ… ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΚΩΤΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ, [ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ]. ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑ… ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ Ο ΚΩΤΣΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΗΤΣΟ. ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ, ΜΗΤΣΟ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ… ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΛΕΩ ΚΩΤΣΟ; «ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑ»… «ΜΑ»… «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ ΚΑΙ ΞΕΜΑ… ΟΤΙ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ
  ΕΡΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ»……. ΕΤΣΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΜ ΔΕ!!! ΑΦΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟ!!! ΠΟΥ ΚΩΤΣΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *