Μεγάλος κίνδυνος «ακρωτηριασμού» της χώρας: Μετά την «Μ. Μακεδονία», βγαίνουν χάρτες για την «αυτόνομη Θράκη» – Σε εξέλιξη ύπουλο σχέδιο της Άγκυρας

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ούτε τα προσχήµατα δεν κρατάει πλέον η Αγκυρα σε σχέση µε τους µουσουλµάνους που ζουν στην Ελλάδα. Tα σχεδιά της, που βρίσκονται στο τραπέζι εδώ και δεκαετίες, έχουν σαν στόχο και σκοπό να δημιουργήσουν κλίμα αποσταθεροποίησης στη Θράκη μας.

Αυτό αφενός λαμβάνει χώρα με την προπαγάνδα που ασκεί το προξενείο της Άγκυρας, καθώς καταπιέζει τον μουσουλμανικό πληθυσμό και αφετέρου η Τουρκία μέσω των μεγάλων κυμάτων μετανάστευσης που στέλνει στην χώρα μας, μέσω της διόδου του Έβρου, επιδιώκει να δημιουργήσει ένα πολυπληθές φανατικό κράμα μουσουλμάνων στην περιοχή.

Όλα αυτά τα χρόνια, υπό την απόλυτη έως εγκληματική πολιτική ανοχή των Ελληνικών κυβερνήσεων, υφαίνει με προσοχή και υπέρμετρη στρατηγική σχεδίαση τον δικό της ιστό στην ευρύτερη περιοχή η Άγκυρα.

Μετά τη «Μεγάλη Αλβανία» και την «Μεγάλη Μακεδονία», στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν την εμφάνισή τους και χάρτες της «αυτόνομης Θράκης».

Ο χάρτης που εμφανίστηκε πρόσφατα περιλαμβάνει όλη την ελληνική (Δυτική) Θράκη, εδάφη της Θράκης που βρίσκονται στη Βουλγαρία, όπως και εδάφη που είναι δήθεν προσαρτημένα στην ελληνική Μακεδονία, φτάνοντας σχεδόν έως τα… προάστια της Θεσσαλονίκης!

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα tourkikanea.gr, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανήκει στον γνωστό στις Αρχές Ελληνα πολίτη Φερούχ Οζκάν, που κατά καιρούς αποτυπώνει στο διαδίκτυο τα όνειρά του.

Στον χάρτη που ανέβασε σχολίασε (στα τουρκικά) «Η Ελλάδα και η Βουλγαρία πρέπει να συμβάλουν στην ειρήνη και να αφήσουν την περιοχή της αυτόνομης δυτικής Θράκης στους πραγματικούς ιδιοκτήτες της» και πρόσθεσε «Αυτή η εικόνα μπορεί να είναι η μοίρα μας» και «δεν μπορεί να είναι η μοίρα μας να ζούμε με αυτόν τον τρόπο».

Συγκεκριμένα, στον χάρτη αποτυπώνεται με πράσινο χρώμα η Δυτική Θράκη, με ροζ το βουλγαρικό τμήμα της Δυτικής Θράκης, με πορτοκαλί οι περιοχές που απέδωσε στη Θράκη η Συνθήκη του Βουκουρεστίου (1913), ενώ με εκρού ανασύρει από το χρονοντούλαπο κράτος με την ονομασία «Πολιτεία της Ανατολικής Ρούμελης».

Δείτε εικόνα:

Σίγουρα αυτή η κίνηση δεν έγινε τυχαία, πίσω από αυτές τις πρακτικές υπάρχει δάχτυλος της Άγκυρας, που θέλει να δημιουργήσει τετελεσμένα.

Πρόκειται για τις λεγόμενες ψυχολογικές επιχειρήσεις, που προετοιμάζουν το έδαφος.

Μην ξεχνάμε πως πριν λίγες εβδομάδες, ο Ζόραν Ζάεφ ψήφισε για το δημοψήφισμα στα Σκόπια σε σχολική αίθουσα, έχοντας υπό την…. σκιά του, τον αλυτρωτικό χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας.»

Η Τουρκία, συστηματικά, εδώ και δεκαετίες, προωθεί μέσω του Προξενείου Κομοτηνής μια ανθελληνική προπαγάνδα, που στοχεύει στην τουρκοποίηση της Θράκης, δηλαδή στον εδαφικό ακρωτηριασμό της Ελλάδας.

Οι Κυβερνήσεις της Άγκυρας, είτε Κεμαλικές, είτε Ισλαμικές, είτε στρατιωτικές, πλειοδοτούν στην ανθελληνική προπαγάνδα , την οποία και αναθέτουν σε πράκτορες της ΜΙΤ που στελεχώνουν το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.

Ο στόχος της Τουρκίας είναι: Τουρκοποίηση του συνόλου του μουσουλμανικού πληθυσμού, δημιουργία θρακικού ζητήματος ( καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως του αυτοπροσδιορισμού), αίτημα για συνδιοίκηση, ανεξαρτητοποίηση ή αυτονομία (κατά το πρότυπο του Κοσσόβου) και τελικά προσάρτηση στην «μητέρα Πατρίδα (Τουρκία).

Πως θα γίνει αυτό; Καταρχήν ειρηνικά μέσω δημοψηφισμάτων. Και ποιοι θα αποτελέσουν την κρίσιμη μάζα για την εθνοτική αλλοίωση του πληθυσμού της Θράκης.

Οι τουρκογενείς έλληνες πολίτες, που θα έχουν αποκτήσει γη και ακίνητα και οι ηγέτες τους, θα είναι μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Δήμαρχοι και εκλεγμένοι εκπρόσωποι στα Δημοτικά και περιφερειακά Συμβούλια.

Επιτέλουυς, κάποιοι πρέπει να κινηθούν στην Αθήνα, πριν είναι αργά!

pentapostagma.gr

Loading...

8 thoughts on “Μεγάλος κίνδυνος «ακρωτηριασμού» της χώρας: Μετά την «Μ. Μακεδονία», βγαίνουν χάρτες για την «αυτόνομη Θράκη» – Σε εξέλιξη ύπουλο σχέδιο της Άγκυρας

 1. XYZ says:

  ΟΤΑΝ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ,
  ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ «ΦΥΤΡΩΝΟΥΝΕ» ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ….

 2. LUPUS IMMORTALIS says:

  Ήγηκεν γαρ των τσιγγάνων καιρός!Μια καθημαγμένη χώρα με ξεπουλημένους πράκτορες αντί για πολιτικούς(μεταξύ μας από το ’40 και μετά ποτέ δεν είχε!),με μηδέν οικονομία,με ρημαγμένο στρατό και παρωχημένα οπλικά συστήματα,με λαό σε διαρκή κατάπτωση που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τι θα φάει,τι θα πιεί ,τι θα αρπάξει ο κώλος του,γενικώς σκεπτόμενος το ατομικό συμφέρον και όχι το συλλογικό,έφτασε μετά από μερικές δεκαετίες ρεμούλας,λοβιτούρας, παραγωγής σαπιοκοιλιών,αεριτζήδων,εργολάβων,μιζαδόρων,σταρχιδιστών και άλλων λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων στο τέρμα του δρόμου και συναντά αυτό που της ταιριάζει. Την διάλυση. Που έρχεται ολοταχώς και ουδείς δύναται να την αναστρέψει. Και πριν με κατηγορήσετε ότι σας φορτώνω ενοχικά σύνδρομα σας πληροφορώ πως όλοι είμαστε (κι η αφεντιά μου μέσα) ένοχοι για το διαχρονικό έγκλημα εις βάρος της ίδιας μας της χώρας, εις βάρος της ίδιας μας της ύπαρξης.Κλαψομουνιάσεις του τύπου «φταίει η Μέρκελ,φταίνε αυτοί που μας μισούν γιατί είμαστε Έλληνες,δεν μας θέλει κανείς λες και κάναμε κακό επειδή με λατρεύεις κι εγώ σ’αγαπώ όπως λέει και το λαικόν άσμα, δεν γίνονται αποδεκτές.Άντε να τα μαζεύουμε να την κάνουμε από δω γιατί μας σιχάθηκε ο τόπος.

 3. Γιώργος Μεσούντας says:

  …ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

  http://elasb-triaina-gm.blogspot.com/2018/10/blog-post.html

  …Ξημερώνει…

  …Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα,

  ήρθαν και πάλι οι βάρβαροι, μα ήρθαν λάθος ώρα.

  Τώρα που αρχίζουν τα βιολιά, τώρα που πια χαράζει,

  ο Ήλιος πίσω δε γυρνά, πορεία δεν αλλάζει!

  http://elasb-triaina-gm.blogspot.com/2015/01/blog-post.html

 4. Αργυρώ says:

  Αυτά παθαίνουν οι αφελείς λαοί που ψηφίζουν απάτρηδες και μισέλληνες, αριστερούς τάχα «προοδευτικούς», άτομα χωρίς καμία ηθική και αξίες, που είπαν αισχρά ψέματα προκειμένου να πάρουν την ψήφο που θα νομιμοποιούσε την εγκαθίδρυση μιας στυγνής δικτατορίας και μιας παραβατικής μειοψηφίας που κάνει ο,τι γουστάρει στη χώρα, καίει, βαράει γέρους και παιδιά, αφήνει ελεύθερους εγκληματίες και δολοφόνους να ασελγούν σε βάρος των Ελλήνων και φυσικά ξεπουλάνε τη χώρα, χωρίς αιδώ μπροστά στα μάτια μας… Οι άθεοι, που το λενε και με περηφάνεια κιόλας, τέτοιο θράσος, δεν έχουν καμία ηθική αξία και συνείδηση, θα σεβαστούν εμάς λοιπόν;

 5. John says:

  Μεγάλος κίνδυνος «ακρωτηριασμού» και εξαΰλωσης της χώρας από τα κρυφά πυρηνικά του ΝΑΤΟ! Μετά την «Μ. Μακεδονία» βγαίνουν χάρτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Στρατφόρ για την «αυτόνομη Θράκη» και τη δημιουργία χιλιάδων ΝΑΤΟϊκών μισθοφορικών βάσεων μπουκωμένων με υπερθερμοπυρηνικούς αντιδραστήρες ως απόρροια της μονομερούς κατάλυσης της συμφωνίας του 1987 για την εξάλειψη των πυρηνικών όπλων μαζικής καταστροφής – Σε εξέλιξη ύπουλο σατανικό σχέδιο της Ουάσιγκτον για τη κοσμική συντέλεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *