ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Κάποτε ο Χίτλερ και το ναζιστικό καθεστώς που είχε για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία δημιουργήσει ένα καταπληκτικό καθεστώς παραπληροφόρησης και πλύσεως εγκεφάλου, γνωστό σαν προπαγάνδα, είχε πει το έξης καταπληκτικό : «Make the lie big, Make it simple, Keep saying it, And ebentually they will believe it», δηλαδή, «Κάντε το μεγάλο ψέμα, Κάντε το απλό, Συνεχίστε να το λέτε και Τελικά θα το πιστέψουν»!

Το μεγαλύτερο ψέμα που προκάλεσε το μεγάλο σύγχρονο ελληνικό δράμα είναι το ελληνικό χρέος και ότι οι Έλληνες τρώνε τα λεφτά των άλλων Ευρωπαίων και ιδίως των Γερμανών φορολογούμενων.

Το μεγαλύτερο χρέος σήμερα στον κόσμο είναι αυτό των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ίδιου του Αμερικανού Θησαυροφυλακίου, η Αμερική έχει χρέος που φτάνει στα 18 τρισεκατομμύρια δολάρια, αλλά 6 τρισεκατομμύρια εκτός ισολογισμού και άλλα 100 τρισεκατομμύρια από μη χρηματοδοτούμενες υποχρεώσεις στην κοινωνική ασφάλεια και στο σύστημα υγείας.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να δημιουργούν τεράστια δημοσιονομικά ελλείμματα τρεχουσών συναλλαγών. Στην ουσία είναι ένα εδώ και καιρό πτωχυμένο έθνος, αλλά αυτό δεν φαίνεται για ευνόητους λόγους.

Όπως αναφέρει σε μια ενδεικτική της ανάλυση το αμερικανικό δίχτυο, King World News, σήμερα το διεθνής οικονομικό σύστημα με πρωτοβουλία της γεμανοκρατούμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει συγκεντρώσει τα πυρά του προς την Ελλάδα. Στην πραγματικότητα όμως όλη η Δύση είναι σε καθεστώς πτώχευσης, συμπεριλαμβανόμενου και της Ιαπωνίας. Το χρέος των σκόπιμα ψευδώς ονομαζόμενων υπεραναπτυγμένων χώρων όπως Αμερική, Γερμανία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετάνια, είναι ασύλληπτο και πέραν κάθε δυνατής κατανόησης και κάνεις δεν γνωρίζει πως θα αντιμετωπιστεί. Και όλο αυτό το σάπιο οικοδόμημα, εξ’ αιτίας της μεγάλης άπατης, δήθεν ανάπτυξης του οικονομικού συστήματος της Δύσης, που βασίστηκε σε πλαστά δεδομένα τα οποία εξυπηρετούσαν κάποιους τοκογλυφικούς κύκλους της παγκόσμιας ελίτ.

Η Ελλάδα επιλέχτηκε από αυτό το σάπιο σύστημα σαν κομβικό σημείο αυτή της κρίσης γιατί έχει τεράστιο συμβολισμό για την Ευρώπη και για την παγκόσμια κοινότητα. Αυτό διευκολύνθηκε από μια εσωτερική δασολογική και προδοτική πολίτικη ελίτ, που το μονό που της ενδιέφερε είναι το πώς θα λεηλατεί επί δεκαετίες την χώρα για τα ιδιοτελή της συμφέροντα.

Κάποτε όμως τα ψέματα τελειώνουν και ο ίδιος ο πρόγονος των Μέρκελ- Σόιμπλε, ο Χίτλερ, θα το είχε συνειδητοποιήσει αυτό όταν θα έβλεπε τα ρωσικά και τα συμμαχικά στρατεύματα να κατευθύνονται προς το Βερολίνο.

Το πρόβλημα και φυσικά δε είναι η Ελλάδα και η μικρή ελληνική οικονομία. Το πρόβλημα είναι τα τεράστια χρέη των ανεπτυγμένων χωρών που προβάλλονται σκόπιμα σαν οικονομικοί γίγαντες με γυάλινα όμως πόδια. Το προπέτασμα και το ξεγέλασμα είναι η οικονομική κρίση της Ελλάδας.

Ποιος όμως θα μπορέσει να ξυπνήσει ένα λαό που επί δεκαετίες τον έχουν αποκοιμίσει με τα ΜΜΕ καλλιέργειας της αποταύτιτσης του, της αδρανοποίησης του εγκέφαλου του και της αποκτήνωσης της καθημερινότητας του.

Η Ορθόδοξη ελληνική εκκλησία θα μπορούσε να προβάλλει αναχώματα αντίστασης στην καταστροφική πλύση εγκέφαλου του ελληνικού λαού παίζοντας τον ιστορικό της σωτήριο ρόλο, αλλά… δυστυχώς είναι ένα τεράστιο μηδέν!

Όσοι θέλουν να «ξυπνήσουν» ας ψάξουν παραπέρα, πιο πέρα από την ελληνική σκοτεινή παραπληροφόρηση. Ευτυχώς υπάρχουν στην Ευρώπη και πολύ περισσότερο και στην Αμερική, Άνθρωποι μα άλφα κεφαλαίο, που έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να ενημερώνουν τους λαούς για την μεγάλη άπατη και την μεγάλη παγίδα που τους έχει στήσει η μαύρη ελίτ της παγκόσμιας καταστροφής. Το μεγάλο θύμα σήμερα είναι η πατρίδα μας, αύριο όμως ;

Στο χέρι μας είναι να ξυπνήσουμε!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος www.nikosxeiladakis.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

11 thoughts on “ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ

 1. Ανώνυμος says:

  ΤΟ Δ!ΡΑΙΧ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥ Γ!ΡΑΙΧ.ΜΕΓΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΡΤΕΝ.Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΥ !!!ΑΝΤΡΑΚΛΑ!!!ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ELCO ΔΙΜΗΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΝΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Η ELCO ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΙΤΣΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΤΟΤΕ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥ Δ ΠΛΕΟΝ ΡΑΙΧ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑ ΜΣΣΟΥ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ 7 ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙ ΚΩΝ/Ο ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΕΟΚ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΝΑΖΙ.ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ 1967-74 ΕΠΕΙΣΑΝ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΟΚΙΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΤΟ 74 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ Κ@Λ@@ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Ο ΠΙΤΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΔΟΣΑΚΗΣ,Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΚΙΝΟΚΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΗΡΕ ΤΑ ΗΝΙΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Ο ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕ ΣΥΜΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ,Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ,ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ,Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ Γ.Α.Π,ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΡΑΚΟΥΜΕΝ,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ,ΣΑΜΑΡΑΣ,ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΝΣ ΑΕ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ

  • ΚΑΛΑ says:

   ΕΣΥ ΞΕΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ…
   ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΚΕΣ…

   • Ανώνυμος says:

    ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ
    ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΙΝΟΚΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΘΙΑΣ ΤΣΕΠΗΣ
    Μην ξυπνάτε αυτούς που ονειρεύονται
    Μην ξυπνάτε αυτούς που ονειρεύονται
    αφήστε τους ν’ αυγάζουν στο σκοτάδι,
    ξυπνήστε αυτούς τους ξεχασμένους που απλά κοιμούνται
    που σαν ξυπνήσουν το πρωί τον πηγαιμό, δεν τον θυμούνται
    και παίρνουν χρώματα και πάλι απ’ την αχνοκεριά
    και ζωγραφίζουν έναν κόσμο άδειο, και δεν φοβούνται
    δεν νοιάζονται για κείνα τα παιδιά που ταξιδεύουν
    στα όνειρα που έμαθαν, φεγγάρια να χαϊδεύουν.
    Μην ξυπνάτε αυτούς που ονειρεύονται
    αφήστε τους να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο,
    ξυπνήστε αυτούς που ζούνε μονάχα στο σκοτάδι
    αυτούς που ξέχασαν νωρίς της γέννας το ασπράδι,
    εκείνους, που δεν βρίσκουν στα όνειρα βυζάστρες,
    να πιούνε στάλες απ’ των αστεριών το γάλα
    εκείνους που δεν έμαθαν να κάνουν, όνειρα μεγάλα.
    Μην ξυπνάτε αυτούς που ονειρεύονται
    αφήστε τους να φτιάχνουν στον ύπνο τους βελούχια,
    ξυπνήστε αυτούς, που στον αχό απ’ το δάκρυ δεν αφτιάζονται
    και σαν το γέρμα κοντοφθάνει για τον ύπνο βιάζονται,
    εκείνους που δεν χάιδεψαν ποτέ, βροχής τα ψιχαλίδια
    αυτούς ποτέ στο ξύπνημα, που δεν είδαν στολίδια.
    Μην ξυπνάτε αυτούς που ονειρεύονται
    αφήστε να γεμίσουν τον κόσμο με γαρδέλια,
    ξυπνήστε αυτούς μέρα Μαγιού που δεν μυρίζουν γιασεμί
    που στο κακό, στο μαύρο δεν έμαθαν να φωνάζουν μη,
    αυτούς που ασέληνοι δεν έχουν μια ευχή για το φεγγάρι
    όλους εκείνους, που στα παιδιά δεν έκαναν μια χάρη,
    ξυπνήστε αυτούς,
    κι αφήστε τους αβάσκαντους να ταξιδεύουνε…
    Μην ξυπνάτε, αυτούς που ονειρεύονται.

  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ says:

   1) ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ http://www.topontiki.gr/article/63414/ta-foymara-ton-hoyntaion

   2)Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΥΛΟΥ ΠΡΩΤΗ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ

   3)ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΑΡΚΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ».

   • Ανώνυμος says:

    ΑΝΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ,ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ,ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,ΚΟΚΙΝΟΚΟΛΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ.
    Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.ΠΟΝΤΙΚΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ.ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

 2. Ανοιξε τους οφθαλμους παπαρα says:

  ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΛΑΜΟΓΙΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ. .ΠΌΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΌΤΙ ΑΛΛΆ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΉΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ. ΝΑ ΧΕΣΩ  ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.

 3. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Εάν όμως έχουμε βολευτεί να ζούμε με ψέματα, τότε τι γίνεται. Δεν είναι όμως ότι οι λαοί δεν ξέρουν ότι πρέπει να ξυπνήσουν. Ξέρουν ότι βιώνουν ένα μεγάλο ψέμα. Ξέρουν ότι η ΝΤΠ τους χρησιμοποιεί, ξέρουν τα πάντα. Ξέρουν ότι μεθοδεύεται η διάλυση της Ελλάδας, λόγω ορθοδοξίας και ορυκτού πλούτου και το ερώτημα είναι γιατί δέχονται το ψέμα και δεν αντιδρούν. Κατά τη γνώμη μου οι λαοί έχουν συμβιβαστεί με το ψέμα, επειδή φοβούνται να απαλλαγούν από αυτό. Φοβούνται δηλαδή μήπως τα πράγματα γίνουν χειρότερα και προτιμούν να ζουν έτσι και όπου βγει. Επομένως το πρόβλημα δεν είναι η άγνοια αλλά ο φόβος. Έπεται δεν πιστεύουν δυνατά σε κάτι το οποίο θα τους κάνει να παλέψουν για να ξεφύγουν και έτσι εξακολουθούν να βιώνουν το ψέμα

 4. ΗΛΙΑΣ says:

  «Κάντε το μεγάλο ψέμα, Κάντε το απλό, Συνεχίστε να το λέτε και Τελικά θα το πιστέψουν»!
  ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 1940 ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΖΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΥ ΛΙΝΤΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΤΡΩΤΟΣ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *