Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

12:12 - 12/01/2022

MEGA και (Παρα)Κράτος στοχοποιούν Μοναστήρι στο Πήλιο λόγω…των αυτονόητων!

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑΣ
Αναγνωρίζεται ως το πιο αποτελεσματικό σκεύασμα για τους άνδρες ηλικίας 40+
ΑΓΟΡΑ
Product Image

Ακρως προκλητικό ρεπορτάζ του MEGA στις 08-01-2022 στο οποίο στοχοποιούν και δαιμονοποιούν Ιερά Μονή στο Πήλιο διότι εξέδωσαν ημερολόγιο 2022 στο οποίο αναφέρονται εκτεταμένα στο τερατώδες πρόβλημα της εποχής μας! Φυσικά το ημερολόγιο και κατά συνέπεια η Ιερά Μονή παίρνει ξεκάθαρα αντίθετη στάση ως προς τα εμβόλια για τον Covid19! Αυτό έγινε η αιτία να στοχοποιηθεί το Μοναστήρι και να ζητηθεί εισαγγελική παρέμβαση για το ημερολόγιο! Λες και δεν έχει το δικαίωμα ο καθένας να πει και να γράψει ο,τι θέλει, με όποιον τρόπο θέλει και όποτε θέλει! Από πότε είναι απαγορευμένο να λέμε την άπόψή μας και με βάση ποιούς Νόμους ποιανού Συντάγματος; Φυσικά όλο αυτό το εκμεταλλεύτηκε το τηλεοπτικό κανάλι Mega και με περίσσειο θράσος και εμετικό τρόπο προσπάθησαν να στοχοποιήσουν ως τρελούς τους μοναχούς της Μονής!

Ωστόσο πάλι καλά που έχουμε και τους ξεπουλημένους για πάντα στον Σατανά δημοσιοκάφρους του MEGA και ενημερωνόμαστε ως προς το ποιες Ιερές Μονές της εν Ελλάδι Ορθόδοξης Εκκλησίας κρατάνε αντίσταση στην Υγειονομική Τυρρανία, στην οποία σχεδόν όλη η Ιεραρχία, και οπωσδήποτε η Ανιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών πούλησε τον λαό του Θεού και τους πιστούς της Εκκλησίας, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά τη θέση μου ως άθρησκου Θεολόγου*1, ότι η Εκκλησία της Ελλάδος είναι πολύ απλά διεφθαρμένη, και ότι κάτι καθόλου καλά δεν πηγαίνει εδώ και πολλά χρόνια με τον επίσημο και κατεστημένο Ανατολικό Χριστιανισμό!

Ήδη από το 2006 άρχισα να παρατηρώ πολύ εύκολα και δια γυμνού οφθαλμού, ότι η Εκκλησία του Χριστού τουλάχιστον στην Ελλάδα, βρίσκεται υπό διάλυση. Για πάρα πολλούς λόγους που οι πιστοί Χριστιανοί δεν τολμούν ούτε να πουν, ούτε να τους δουν ευθέως, αφού οι σημερινοί χριστιανοί αντιμετωπίζουν την Εκκλησία ως την (γήινη) μητέρα τους που ο,τι κι αν λέει, ο,τι κι αν κάνει, όσο προφανέστατα λάθος κι αν είναι ορισμένα θέσφατα, δόγματα και κατεστημένα, εκείνοι δεν της χρεώνουν ποτέ τίποτα και δεν τολμούν ποτέ να της ασκήσουν κριτική*3!

Έτσι λοιπόν, με αυτά και μ αυτά, φτάσαμε το καλοκαίρι του 2021 να ακούμε τον Ιερώνυμο να μας λέει το απίστευτο “εμβόλιο ή τάφος, διαλέγετε και παίρνετε”*4, τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας να λέει “ο μη εμβολιασμός είναι αμαρτία”*5, τον Πειραιώς Σεραφείμ να λέει “αντίχριστοι και σχισματικοί οι ανεμβολίαστοι χριστιανοί”*6 και πιο πρόσφατα άλλος Μητρο-μπολι-της να λέει “ο Ανεμβολίαστος που πεθαίνει απ’ τον ιό είναι αυτόχειρας”!! Την πιο κορυφαία εμετική ατάκα πιστεύουμε ότι την ξεστόμισε ο Μητροπολίτης Δωδώνης*7, ο οποίος αρχές Νοεμβρίου του 2021 σε ένα άλλο βοθροκάναλο της ελληνικής (;) τηλεόρασης, είπε ότι “να κόβουν τον μισθό στους ανεμβολίαστους ιερείς” και όταν τον ρώτησε ο δημοσιοκάφρος “και τι να τους κάνουμε τους ανεμβολίαστους ιερείς δέσποτα;” εκείνος απάντησε “να τους κρεμάσουμε”!!

Μιλάμε για απίστευτες δηλώσεις που σε επίπεδο εκκλησιαστικής ιστορίας μπορώ μόνο να τις συγκρίνω με τις αντίστοιχες δηλώσεις των μεγάλων Αιρεσιαρχών των πρώτων αιώνων μ.Χ. Αρείου, Νεστορίου, Απολλινάριου Λαοδικείας, Ωριγένη, Ευαγρίου του Ποντικού κλπ, οι οποίοι γέννησαν τις λεγόμενες θεολογικές έριδες και οδήγησαν την Εκκλησία σε μεγάλες περιπέτειες και εσωτερικά σχίσματα!

Κάνουν λόγο για σχίσματα, εγωιστική και αντίχριστη συμπεριφορά προς τον συνάνθρωπο, αμαρτωλότητα και αυτοχειρία, επειδή δεν έκαναν μία τοξική πειραματική και αναγκαστική ένεση, ενώ δεν βλέπουν ούτε λίγο τα χάλια τους στον καθρέπτη! που ενδεχομένως να είναι όλα αυτά που προβάλλουν προς τα έξω! Ζούμε ασύλληπτες στιγμές που θα τρίζουν τα κόκκαλα του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και του Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη με όλα τα ευτράπελα που γίνονται εντός της Εκκλησίας, ευτράπελα τα οποία προκαλούν αμηχανία, εθελοτυφλία και στρουθοκαμηλισμό από την πλειοψηφία κλήρου και λαού, οι οποίοι τελικά πετούν στον σκουπιδοτενεκέ του υποσυνειδήτου τους όλο αυτό το εκκλησιαστικό “Μακελειό” και τη θεολογική διαμάχη, που απ ο,τι φαίνεται, μόλις έχει ξεκινήσει.

Lavyl Bessure 32 - Προηγμένη προστασία
Η πιο προηγμένη προστασία στον κόσμο ενάντια σε ιούς, βακτήρια και μικρόβια.
Μάθετε περισσότερα: Στείλε Εμαιλ
Product Image

Ωστόσο, αν θελήσουμε να δούμε λίγο από πιο μακριά όλες αυτές τις εμετικές, φασιστικές, διαβολικές στην κυριολεξία ατάκες των καθόλα ανάξιων αυτών ιεραρχών, το κουβάρι αυτής της εκκλησιαστικής πλάνης και τυρρανίας που διαφαίνεται, έλκει την καταγωγή της από ένα πλήθος λαθών και παραλείψεων κλήρου και λαού, γενικότερου αποπροσανατολισμού, εκκοσμίκευσης*8, υλισμού, συμπόρευσης της Ιεραρχίας με τον καπιταλισμό, το κράτος και το παρακράτος, και ποτέ οι πιστοί να μην κάνουν τίποτα για όλη αυτή την προδοσία και την έκπτωση, που έβλεπαν να συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους πολλές φορές.

Όσες δεκαετίες η Ελλάδα έπεφτε από μέσα σε Πολιτικό, Οικονομικό και Εθνικό επίπεδο, ακριβώς το ίδιο πράγμα γινόταν και σε Εκκλησιαστικό επίπεδο. Το θέμα είναι πάρα πολύ μεγάλο και χρήζει Διδακτορικής διατριβής*4 Γι αυτό και έτσι απλά μια μέρα φτάσαμε στο να διώκονται ποινικά και με παύση των ιερών τους καθηκόντων (υποχρεωτική αργία) ιερείς που λένε τα σωστά (βλέπε π. Αντώνιος Στυλιανάκης), και να διώκονται από Αρχιερείς που λένε τα λάθος πράγματα, ενώ βρίσκονται στη λάθος θέση τη λάθος στιγμή!

Αλήθεια, ποιος έβαλε αυτούς τους ανάξιους μητροπολίτες σ αυτή τη θέση; Με τι κριτήρια; Ή μήπως δεν είναι γνωστό τοις πάσι ότι εντός του κλήρου παίζονται πολιτικά παιχνίδια για το ποιος θα βγει μητροπολίτης που, με τι γνωριμίες, εκκλησιαστικές, πολιτικές κλπ; Ή μήπως είναι νορμάλ από θεολογικής άποψης, να μην συμμετέχει ο λαός στην χειροτονία των επισκόπων; Μα αυτό δεν αντιβαίνει τους θεμελιώδεις κανόνες λειτουργίας της Εκκλησίας, η οποία ορίζεται σε Κλήρο και Λαό, και ότι ο τελευταίος δεν έχει διακοσμητικό, αλλά τουναντίον ουσιαστικό ρόλο στην διοίκηση και καθημερινή οργάνωση και λειτουργία της Εκκλησίας;

Γι αυτό λοιπόν θα λέγαμε ότι η σφαγή που επίκειται μπροστά μας σε επίπεδο νεκρών από το εμβόλιο, με τρομερή συνενοχή της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, είναι αποτέλεσμα συσσώρευσης Κάρμα που αφορά και τον Λαό και τον Κλήρο, και τους Μητροπολίτες, και τους απλούς ιερείς, διότι όσο έβλεπαν τα αδιέξοδα, τα εκκλησιαστικά σκάνδαλα, τους χαριεντισμούς και τα γελάκια με την πάντοτε Σκοτεινή Εξουσία, και δεν έκαναν τίποτα για όλα αυτά, να λοιπόν που ήρθε το πλήρωμα του Εσχάτου Χρόνου να κοσκινιστεί για τα καλά η Εκκλησία και μέσα από νέους διωγμούς της Αλήθειας και της εν Χριστώ Πνευματικότητας, να φανεί ξεκάθαρα πλέον με ποιανού το μέρος είναι ποιος! Και ο Θεός βοηθός!

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
*1 Ο Βασίλης Ρωμανός είναι θεολόγος, τελειόφοιτος ΠΜΣ Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ, υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη και Μουσικός. Επισκεφτείτε τη σελίδα σε fb & MeWe “Πνευματική Ψυχολογία” και το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο www.eiselixibooks.gr

*2 σε πρόσφατη συζήτηση που είχα με φίλη χριστιανή για το θέμα των λαθών της Εκκλησίας, όταν της είπα ότι “ο μέσος χριστιανός παρερμήνευσε πάρα πολλά στο διάβα των αιώνων, και σ αυτή την παρερμήνευση δεν έφταιξε μόνο ο ίδιος ο Χριστιανός αλά και η Εκκλησία, Δυτική και Ανατολική” μου απάντησε ότι “δεν θα ρίξω ποτέ το φταίξιμο αλλού (στην Εκκλησία πχ), είμαι αρκετά ώριμη για να το κάνω”.

*3 και αναρωτιέμαι ποιος θεολόγος με θεολογικά @ρχιδι@ θα την κάνει. Διότι προς το παρόν αυτό που έχω αντιληφθεί είναι να γίνονται εργασίες μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου εύκολες, πολιτικά ορθές και χωρίς κοινωνικό και εκκλησιαστικό κόστος γι αυτούς που τις κάνουν.

*4 ΠΗΓΗ: https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/44688-arxiepiskopos-ieronymos-edo-einai-to-emvolio-ekei-einai-o-tafos

*5 ο ίδιος Μητροπολίτης δήλωσε και το εξίσου εμετικότατο “το να μην εμβολιαστείς γίνεσαι πρόξενος θανάτου άλλων” και επειδή τον έχουμε και καθηγητή Ιστορίας Δογμάτων στη θεολογική Σχολή, είπε και το εξής απίστευτο “να επιβληθεί το εμβόλιο στους φοιτητές των θεολογικών σχολών”. Πηγή: https://www.ethnos.gr/greece/article/165301/emboliomhtropolithsmesshniasandenemboliasteisginesaiproxenosthanatoyallon

*6 Επίσης είπε το άλλο απίστευτο: “σχισματικοί και αδελφοκτόνοι οι ιερείς που δεν κάνουν το εμβόλιο. Δεν έχουν θέση μέσα στην Εκκλησία”. Αυτό από μόνο του αποτελεί αφορμή να ξεσπάσει Εμφύλιος πόλεμος μέσα στους κόλπους της Εκκλησίας. Το γεγονός ότι ακόμα δεν κινείται φύλλο προς τη σωστή κατεύθυνση του Φωτός και της αποκατάστασης της Αλήθειας έρχεται προς επίρρωσιν των θέσεών μου δυστυχώς. Πηγή:

https://www.protothema.gr/greece/article/1179647/serafeim-gia-iereis-kata-tou-emvoliasmou-einai-adelfoktonoi-kai-den-ehoun-thesi-stin-ekklisia/

*7 ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/greece/article/1179647/serafeim-gia-iereis-kata-tou-emvoliasmou-einai-adelfoktonoi-kai-den-ehoun-thesi-stin-ekklisia/

*8 Εκκοσμίκευση: Νεολογισμός της δεκαετίας του ’60 που αποδίδει τον ευρωπαϊκό όρο Secularization και δηλώνει τον θρησκευτικό αποχρωματισμό της κοινωνίας μαζί με την πολιτισμική περιθωριοποίηση του θρησκευτικού φαινομένου στο πλαίσιο της δυτικοευρωπαϊκής νεοτερικότητας. Πηγή: Θρησκειολογκό Λεξικό, Συντονισμός Μάριος Μπέγζος, Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα 2000

ΠΕΣ «ΟΧΙ» ΣΤΟΝ ΕΘΙΣΜΌ ΣΤΟ ΑΛΚΟΌΛ!
Εξαλείφει τη λαχτάρα για αλκοόλ
ΑΓΟΡΑ
Product Image


Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥ Δ.Ι.Σ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΟΥΝ ΚΑΙΑΦΑ ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*