ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

«Μέδουσα», η κακοκαιρία που θα χτυπήσει τη χώρα Κυριακή-Δευτέρα -Σφοδρές βροχές, θερμοκρασίες φθινοπώρου [εικόνα]

· Κατοχικά Νέα

Για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από αύριο έχει προειδοποιήσει η ΕΜΥ μετά το κύμα καύσωνα με τα 40άρια των τελευταίων ημερών.

Το northmeteo.gr σημειώνει ότι πρόκειται για μια  εξαιρετικά σπάνια για την εποχή και το γεωγραφικό πλάτος της χώρας, κακοκαιρία, με το όνομα Μέδουσα «Medousa Storm», η οποία αναμένεται να πλήξει μεγάλο μέρος της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από την Κυριακή το μεσημέρι και από τα βόρεια όπου αναμένεται να εκδηλωθούν ισχυρές βροχές με μεγάλη διάρκεια και ένταση. Κάνει λόγο ακόμη, για «πολύ νερό», ενώ σημειώνει ότι είναι μικρότερες οι πιθανότητες για χαλαζόπτωση.

Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και μέχρι το βράδυ της Δευτέρας οι βροχές θα είναι έντονες σε Θεσσαλία-Μακεδονία, Σποράδες και Εύβοια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει θεαματική πτώση θυμίζοντας… Οκτώβριο.

Από την Τρίτη ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται και η θερμοκρασία θα πάρει πάλι την ανηφόρα, ενώ σε καλοκαιρινά επίπεδα θα επιστρέψει προς το τέλος της εβδομάδας.

Το northmeteo.gr δημοσιεύει μάλιστα και ένα χάρτη που απεικονίζει το πού θα εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

«Μέδουσα», η κακοκαιρία που θα χτυπήσει τη χώρα Κυριακή-Δευτέρα -Σφοδρές βροχές, θερμοκρασίες φθινοπώρου [εικόνα] - Εικόνα

Περιοχές με Κόκκινο χρώμα

Ανατολική Θεσσαλία-Σποράδες, ανατολική κυρίως Εύβοια, ακτές Θερμαϊκού και νότια Χαλκιδική. Στις περιοχές αυτές  οι βροχές που θα ξεκινήσουν από Κυριακή μεσημέρι  και θα διαρκέσουν μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ. Οπως προαναφέρθηκε θα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη ένταση και διάρκεια, ενώ προειδοποιεί για επικίνδυνα φαινόμενα σημειώνοντας ότι «θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα προκληθούν προβλήματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση από την Τρίτη τα ξημερώματα.

Περιοχές με κίτρινο χρώμα

Σε αυτά τα τμήματα, οι βροχές θα έχουν διάρκεια και ένταση, με αυξημένη την πιθανότητα να προκληθούν –κυρίως μικρής κλίμακας- πλημμυρικά επεισόδια.

Περιοχές με πράσινο χρώμα

Εδώ, οι βροχές ή και οι καταιγίδες, θα είναι πολύ πιο τοπικές και δεν αναμένεται να προκαλέσουν προβλήματα σε γενικές γραμμές.

Πηγή: Northmeteo.gr

iefimerida.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Νέο 112 για εκκένωση δύο περιοχών, επιχειρούν 18 εναέρια

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Νέκρα δίδυμα βρέφη λόγω πρόωρου τοκετού – Στο νοσοκομείο η μητέρα

Tech

Κρήτη: Δύο ηλεκτρονικές απάτες 650.000 ευρώ σε έξι ημέρες – Το κόλπο με τις 55 μικρές μεταφορές

5 απαντήσεις στο “«Μέδουσα», η κακοκαιρία που θα χτυπήσει τη χώρα Κυριακή-Δευτέρα -Σφοδρές βροχές, θερμοκρασίες φθινοπώρου [εικόνα]”

  1. Απ το ψυγείο στον φούρνο και πάλι στο ψυγείο για να ξαναπάμε στον φούρνο και το παιχνίδι θα συνεχιστεί μέχρι να καταλάβουν ότι οι Έλληνες έχουν γερή κράση και αντέχουν….!!!

  2. Γιατι δινουν ονομα σε μια κακοκαιρια,τι κακοκαιρια δηλ.καλες ειναι οι βροχες,να εχουμε νερακι να πινουμε.Ολα καλα!Δεν μας τρομαζουν οι μεδουσες.

  3. ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!!! ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΙΔΩΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ! ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΕΑ!!! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ……..!!!!!! ΠΙΣΩ ΣΑΥΡΕΣ Κ ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά