15:00 - 24/07/2021

Μαθε τα δικαιωματα σου …

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ..γράφει. για. τα……
Έκτακτα μέτρα από 16 Ιουλίου ως 26 Ιουλίου.

Το εμβόλιο είναι προαιρετικό, όχι υποχρεωτικό.
Για τους υγειονομικούς και για αυτούς οι οποίοι εργάζονται σε καταστήματα που έχει να κάνει με ηλικιωμένους ο νομοθέτης μιλάει για μια αναγκαιότητα.
Άλλο αναγκαιότητα, άλλο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Νομικά έχει μεγάλη σημασία.
Η αναγκαιότητα δεν μπορεί να επισύρει κυρώσεις , μόνο η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ αλλά και αυτή θα πρέπει να είναι πλήρως αιτιολογημένη.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ζητάτε έγγραφες εξηγήσεις για όλα διότι οι καιροί είναι χαλεποί και υπάρχει μεγάλη εξαπάτηση παντού.
Έχει ήδη εξαπατηθεί πολύ κόσμος και έχει κάνει το εμβόλιο παρά την θέληση του με λόγια ψεύτικα.

Θα σας πω ένα παράδειγμα πολύ σημαντικό.
Λένε ότι όποιος έχει το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι εντάξει.
Όχι δεν είναι εντάξει. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού έχει ημερομηνία λήξεως.
Γιατί τα εμβόλια covid 19 έχουν ημερομηνία λήξεως. Αν πχ κάποιος έχει κάνει αυτή την στιγμή δύο δόσεις εμβολίου , όταν θα χρειαστεί να κάνει και τρίτη δόση και δεν πάει να εμβολιαστεί θα θεωρηθεί ανεμβολίαστος.
Έχει προγραμματιστεί να γίνουν τουλάχιστον 7 δόσεις.

Στο μεταξύ οι παρενέργειες των εμβολίων αυτών έχουν αρχίσει να γίνονται έντονες και ορατές πλέον σε όλες τις οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης το εμβόλιο αυτό δεν πρόκειται να σώσει κανέναν από τον κορονοιό.
Ήδη έχουμε πολλούς εμβολιασμένους που είναι σε καραντίνα διότι νοσούν από τον κορονοιό.

Στο ΦΕΚ τεύχος β 3117/16.7.21 που ισχύει μέχρι τις 26 .7.21.

Μιλάει για ένα self test για όλους τους εργαζόμενους εβδομαδιαίως.
Όσοι εργοδότες δεν τηρούν την ΚΥΑ και επιβάλλουν καθημερινές ιατρικές πράξεις στους εργαζόμενους πέρα των προβλεπόμενων είναι υπόλογοι πλέον για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Και μην λένε επιχείρηση μου είναι ότι θέλω κάνω διότι η επιβολή καθημερινών ιατρικών πράξεων σε εργαζόμενους είναι έγκλημα που τιμωρείται ποινικά και έχει το δικαίωμα το κράτος με τους αρμόδιους φορείς της να επέμβει δραστικά και να διατάξει το κλείσιμο της επιχείρησης όταν οι εργαζόμενοι καταγγείλουν το γεγονός αυτό.

Θα ζητάτε έγγραφες εξηγήσεις τις οποίες μετά θα μου τις στέλνετε στο emai μου anastasopoulouk8@gmail.comγια να κάνω διερεύνηση νομιμότητας.

Στου χώρους της εστίασης οι εργαζόμενοι μπορούν να εργαστούν με ένα self test εβδομαδιαίως.

Οι πελάτες που κάθονται έξω δεν υποχρεούνται για τίποτα.
Οι πελάτες που κάθονται μέσα επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης και τα ανήλικα self test που το δηλώνουν στο gov.gr.
Tα παραπάνω πιστοποιητικά μπορούν να επιδεικνύονται και εγγράφως.

Στις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Ένα self test εβδομαδιαίως.

Σχετικά με τα νοσοκομεία να γνωρίζετε ότι υπάρχει και μοριακό τεστ σάλιου και σας το κρύβουν.

Σχετικά με τις μεταφορές.

Οδικώς δεν χρειάζεται τίποτα.
Τα ταξίδια με πλοίο ή με αεροπλάνα εσωτερικού μπορούν να γίνουν και με rapid test σάλιου που το παίρνετε από το φαρμακείο και είναι rapid test.
Δεν έρχεται καθόλου το σώμα σε επαφή με το τεστ.

Θα πρέπει να το κάνετε και θα πρέπει να έχετε το κουτί που γράφει rapid test απέξω και την πλακέτα μαζί με το αρνητικό αποτέλεσμα μαζί σας προς επίδειξη και επίσης σε περίπτωση που πέσετε σε δύσπιστο υπάλληλο να έχετε και ενα rapid test ρεζέρβα μαζί σας να το κάνετε επί τόπου και με το αρνητικό αποτέλεσμα μετά να του κάνετε και καταγγελία διότι όταν κάποιος έχει κάνει τεστ και είναι αρνητικός στον Κορονοιο και το αποδεικνύει αυτός που του απαγορεύει την είσοδο στο ταξίδι ,στην εργασία κτλ διαπράττει ποινικό παράπτωμα και παράβαση καθήκοντος.

Tο αποτέλεσμα μπορείτε να βεβαιώνετε εγγράφως με χειρόγραφη δήλωση.
Όταν όμως επρόκειτο για ταξίδια στο εξωτερικό η ηλεκτρονική καταχώρηση του αρνητικού αποτελέσματος είναι υποχρεωτική.

Για τα πλοία και τα αεροπλάνα υποχρεωτική είναι η συμπλήρωση του εντύπου σχετικά με τον covid 19.

17/7/21

Αναστασόπουλου Κωνσταντίνα
Δικηγόρος Αθηνών

Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6977334846 ή να μου στείλετε το αίτημα σας στην
Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας anastasopoulouk8@gmail.com.

Να έχετε όλοι σας ένα υπέροχο Καλοκαίρι.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Νεκταριος Χαραλαμπος του Παυλου Παπανικολαου Λυκαβηττο Στρεφη 07/24/2021 @ 3:09 ΜΜ

    ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΡΘΡΟ! ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΑΝΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙς ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΝΕΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ. ΟΥΤΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ…

  2. σ’ευχαριστουμε Κωνσταντινα,σ’ευχαριστουμε κατοχικε!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh