13:48 - 07/02/2016

ΜΑΤ – Σπάνε, Δέρνουν και Απειλούν πολίτες της Κω

Άλλη μια απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά ορισμένων ανδρών των ΜΑΤ που δεν σταματούν να προκαλούν.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ένας άνδρας των ΜΑΤ χτυπάει με το γκλοπ του ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και ακολουθεί δεύτερος άνδρας των ΜΑΤ και κλοτσάει ένα μηχανάκι ρίχνοντας το κάτω. Από την στιγμή που μας αντιλήφθηκαν σταμάτησαν την μανιώδη πορεία που είχανε.

Μετα από την ενημέρωση συναδέλφου τους ότι μας καταγραφεί κάμερα σταμάτησε η ορμή τους. Η Kostoday καταδικάζει όλες αυτές τις κακές και απαράδεκτες συμπεριφορές. Πιστεύουμε πως αυτά δεν αρμόζουν στα όργανα και η αποστολή τους είναι άλλη εκτός από αυτά που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Τα ΜΑΤ έδειραν και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του kosnews24… και του έσβησαν όλο το υλικό από το κινητό και την κάμερα!!! (Βίντεο):

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜ….ΟΛΟΥΣ (video)

Απαράδεκτη και προκλητική είναι η συμπεριφορά ορισμένων ανδρών των ΜΑΤ που δεν σταματούν να προκαλούν τους κατοίκους. Μάλιστα όπως φάινεται και σε ορισμένα βίντεο απειλούν τους κατοίκους και τους βρίζουν ότι θα τους γαμ….

Πληροφορίες και βίντεο από vimatisko.gr και kostoday.gr

diadrastika

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 02/07/2016 @ 2:16 ΜΜ

    ΠουΠου ναι ο μαλάκας ο Λαμπρόπουλος να τους πάρει καμία συνέντευξη?

  2. Ναι ναι θα μας γαμησετε οπως μας γαμησατε κ στην ΚΕΡΑΤΈΑ…ΜΕ το κόλο ΖΩΑ

  3. Οι δυνάμεις κατοχής επί τω έργω ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*