in

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Γεράσιμος Καλογεράκης

Φίλοι μου
Μετά από πολύμηνες περιπέτειες βρίσκομαι πάλι στις επάλξεις για των υπέρ πάντων αγώνα της πατρίδας μας.

Η σημερινή ή Πανελλαδική Απεργία αποτελεί την αρχή της αφύπνισης των Ελλήνων κατά της δυναστείας των τοκογλύφων εβραίων και των νεοναζί του κτηνανθρώπου Γερμανού Σόϊμπλε, οι οποίοι μας επιτίθενται επειδή δεν ανεχόμαστε την απόλυτη υποδούλωση που μας ζητάνε.

Οι Έλληνες πολιτικοί προδότες και αχρείοι μέχρι «μυελού οστέων» παρέδωσαν την Εθνική μας κυριαρχία με εντολή των ραβίνων εβραίων της Ιερουσαλήμ οι οποίοι ενώ εμάς μας ζητάνε να παραδώσουμε την πατρίδα μας αυτοί έδωσαν σε δημοσιότητα το όραμα του μεγάλου Ισραήλ, και ενώ κατηγορούν τους άλλους λαούς για σωβινισμό αυτοί είναι σωβινιστές μέχρι υστερίας.

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

1

Με εντολή της «Επιτροπή 300» ο Σάιρους Βανς, ο γνωστός μισέλληνας πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρώην Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ, και σύμβουλος του ΟΗΕ να υποβάλλει προτάσεις σχετικά με τους τρόπους απομείωσης του πληθυσμού του πλανήτη, για το πώς καλύτερα και ταχύτερα θα επιτευχθεί η γενοκτονία της ανθρωπότητας. Τα αποτελέσματα των ερευνών και των προτάσεών του είχαν τίτλο «Παγκόσμια Έκθεση 2000» και έγινε αποδεκτή και εγκρίθηκε για την ανάληψη δράσης από τον Πρόεδρο Κάρτερ.

Οι προτεραιότητες της «Παγκόσμιας Έκθεσης 2000» όπως αυτές έχουν ιεραρχηθεί είναι οι εξής:

-Η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης-Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

-Η εξαφάνιση όλων των εθνικών ταυτοτήτων και της εθνικής υπερηφάνειας των λαών.

-Η καταστροφή των θρησκειών και η αντικατάστασή τους με μία κοινή, για όλα τα έθνη.

-Έλεγχος του κάθε ατόμου με τη βοήθεια του ελέγχου του νου με ψυχοτρονικά μέσα.

-Να σταματήσει κάθε εκβιομηχάνιση μέχρι του σημείου της μηδενικής ανάπτυξης».

-Νομιμοποίηση των ναρκωτικών και της πορνογραφίας, της παιδεραστίας και της κτηνοβασίας υπό μορφή τέχνης.

-Κατάργηση όλων των επιστημονικών εξελίξεων εκτός από εκείνες που θεωρούνται ευεργετικές από την επιτροπή.

-Το 90% του πληθυσμού της Γης πρέπει να εξοντωθεί γιατί είναι «άχρηστα παράσιτα», είτε με πολέμους στις προηγμένες χώρες και είτε με την πείνα, με τις πανδημικές εργαστηριακές ασθένειες και την λειψυδρία στις χώρες του Τρίτου Κόσμου.

-Δημιουργία της μαζικής ανεργίας εκτεταμένης διαρκείας, ώστε να αποθαρρύνονται οι εργαζόμενοι και έτσι να καταφεύγουν στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Η νεολαία της γης πρέπει να ενθαρρύνεται στην χρήση των ναρκωτικών για να καταστραφεί η οικογενειακή μονάδα.

-Συνολική κατάρρευση των οικονομιών του κόσμου για την δημιουργία γενικού οικονομικού και πολιτικού χάους.

-Υποβοήθηση και οργάνωση μιας παγκόσμιας εκτεταμένης τρομοκρατίας με δραστηριότητες σε όλες τις χώρες ώστε να δημιουργηθούν αισθήματα γενικής ανασφαλείας.

-ΑΠΟΛΥΤΟΣ έλεγχος της εκπαίδευσης και διδασκαλία ψευδούς και καταστροφικής εκπαίδευσης στα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια βαθμίδα.

Σύμφωνα με την παραπάνω έκθεση, ο πληθυσμός των Ηνωμένων Πολιτειών προβλέπεται μειωθεί κατά εκατό εκατομμύρια ανθρώπους έως το έτος 2050 και για το σύνολο της ανθρωπότητας μέχρι το 90% των «αχρήστων παρασίτων» του πληθυσμού της.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής σήμερα είναι ένα πιστότατο αντίγραφο της ναζιστικής Γερμανίας, που ελέγχεται απόλυτα από τον σιωνοναζισμό ο οποίος οραματίζεται να σχηματίσει το Τέταρτο Ράιχ και να ανασυστήσει την Νέα Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Κόσμου που είναι η χειρότερη μορφή ναζισμού-σιωνισμού.

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

2

Γεράσιμος Καλογεράκης

thiva-nikolas

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 Comments

Leave a Reply
 1. Η παλιά Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία επισημοποιήθηκε με το ΔΙΑΤΑΓΜΑ των ΜΕΔΙΟΛΑΝΩΝ:
  • Δημιούργησε μια παγκόσμια κυβέρνηση με έδρα την Κων/πολη.
  • Εξαφάνισε τις εθνικές ταυτότητες της εποχής της και διέλυσε την εθνική υπερηφάνια κυρίως των Ελλήνων.
  • Κατήργησε όλες τις θρησκείες της εποχής και τις αντικατέστησε με μία κοινή για όλους, τον Ιουδαιοχριστιανισμό!
  • Έλεγχε το άτομο με μεθόδους ψυχολογικού ελέγχου του νου, μέσω ΦΟΒΙΩΝ και ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΩΝ, οι οποίες σε συνδυασμό με την απόλυτη έλειψη παιδείας εδώσαν τη δυνατότητα στην παγκόσμια εξουσία να αστυνομεύει τα ανθρωπάκια, χωρίζοντας τα σε ενορίες με φύλακες τα μαυροφορεμένα παπαδάκια.
  ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!
  Απλώς προσαρμόστε τις παραγράφους του κειμένου στην πραγματικότητα της εποχής της Παλιάς Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Ανατολικής Ρωμαικής Αυτοκρατορίας και ουπς… ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!
  Τότε το μάρμαρο το πλήρωσε κυρίως ο λαός μου, οι Έλληνες!
  Τώρα ήρθε η εποχή που η Νέμεσις θα ανταποδώσει!

  • “”Τωρα ήρθε η εποχή που η Νέμεσις θα ανταποδώσει””
   Το εύχομαι και το ελπιζω κι αν χρειαστεί ας μας πάρει κι εμας η μπάλα.
   Ετςι κι αλλιώς χαμένοι ειμαστε. Τουλάχιστον να σωθεί η Ελλαδα και ο Ελληνισμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρε τι δούλεμα είναι αυτό που τρωτε Έλληνες…;

ΜΑΤ – Σπάνε, Δέρνουν και Απειλούν πολίτες της Κω