Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:30 - 24/09/2018

Μας εξοντώνουν! Ε, και;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κατάφεραν σε δέκα χρόνια να διαλύσουν τα πάντα (εντάξει, τα προετοίμαζαν πολλές δεκαετίες, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια έθεσαν σε πλήρη εφαρμογή τους σκοπούς τους).

Με το σατανικό τρίπτυχο “οικονομική (λέμε τώρα) κρίση-μνημόνια-εφαρμογή εθνοκτόνων πολιτικών, ένα αλάνθαστο κόλπο στην τακτική του “δημιουργώ το πρόβλημα, σε κάνω να το πιστέψεις, μου ζητάς τη λύση, σου προσφέρω αυτή που θέλω για να σε καταστρέψω”, κατάφεραν:

Να υποδουλώοουν ένα άλλοτε συμπαγές έθνος, που το χαρακτήριζαν τα κοινά συνδετικά στοιχεία της καταγωγής (πάει πάρα πολλά εκατομμύρια χρόνια πίσω για να είναι αρεστή σε κάποιους), γλώσσας, ιστορίας, θρησκείας, παράδοσης.

Να εξαθλιώσουν οικονομικά και ηθικά ένα, επίσης άλλοτε, περήφανο λαό που αγωνιζόταν για την ελευθερία του, κάνοντας από επαναστάσεις μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς έως ηρωϊκές αντιστάσεις στους Γερμανούς κατακτητές του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, επιτυγχάνοντας να ανακόψει τη νικηφόρα πορεία του αφού καθυστέρησε την επιχείριση Μπαρμπαρόσα και τους έπιασε ο ρωσικός χειμώνας. Τουλάχιστον, αυτό μας δίδασκαν παλιότερα, τώρα πάλι δεν ξέρω.

Να τους παραδοθεί, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι που λένε, ολόκληρος ο εθνικός πλούτος της χώρας, και είναι και πολύς (ορατός και αόρατος). Μέχρι και στο σημείο να μεταβιβάζονται στα Υπερταμεία τους τα πολιτιστικά μας μνημεία και οι αρχαιολογικοί μας χώροι έφθασαν. Για τους μη γνωρίζοντες ιστορίες, υπογραμμίζω, ότι αυτά μέχρι πρότινος μόνο με πόλεμο συνέβαιναν (καθώς είθισται στον κατακτητή να παραδίδεται “γη και ύδωρ”).

Να αλλοιώσουν την άλλοτε, επίσης, συμπαγή εθνική του σύνθεση, αφενός ενθαρρύνοντας και οδηγώντας σε εκτρώσεις, υπογεννητικότητα και κυνηγητό των πολυτέκνων, και αφετέρου με βίαιες και προσχεδιασμένες μετακινήσεις αλλογενών,αλλόθρησκων και φορέων άλλων κουλτούρων πληθυσμών, με διάφορα άλλοθι: ανθρωπιστικά, οικονομικά κλπ. Για όσους δεν έχουν μπει στον κόπο να γκουγκλάρουν τη Σύμβαση των Η.Ε. για το ποιος θεωρείται πρόσφυγας, με απλά λόγια για να αναγνωριστεί κάποιος ως πρόσφυγας πρέπει με αποδεικτικά στοιχεία, προφανώς, να διώκεται και να καταδιώκεται συνέπεια συγκρούσεων και πολεμικών ταραχών στη χώρα του, που θέτουν τη ζωή του σε σοβαρό κίνδυνο, και το στάτους του πρόσφυγα το αποκτάει στην πρώτη χώρα στην οποία φθάνει διωκόμενος ενώ στην μεθεπόμενη το χάνει (λεπτομέρεια για την Ε.Ε. που εφαρμόζει πάγια και χρόνια τώρα πολιτικές εξόντωσης των ευρωπαΙκών λαών και μεθοδευμένης καταδίωξης των Χριστιανών). Κατά τα άλλα, με συνθήματα-καραμέλες και υποβιβασμό σε συναισθηματικές απλοποιήσεις σοβαρών ζητημάτων, όποιον δεν θέλει με το ζόρι να του αλλιώσουν την εθνική και κοινωνική του συνοχή τον ονοματίζουν “φασίστα” και “χρυσαυγίτη”, αυτοί οι υπέρμαχοι, κατά τα άλλα, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Να πολτοποιήσουν τον εγκέφαλο των πολιτών με την κατάργηση της παιδείας και την αντικατάστασή της από… την τηλεόραση, τα ριάλιτι, τα τούρκικα σήριαλ και τις κουτσομπολίστικες εκπομπές που προβάλουν ως απαύγασμα πολιτισμού… την ανόρθωση των γλουτών και τα πάρτυ στη Μύκονο.

Να νομιμοποιήσουν κάθε μορφής παρανοϊκότητα, ανηθικότητα, παρέκκλιση των ηθών και των ανθρώπινων συμπεριφορών εκατομμυρίων ετών, προβάλλοντας και επιβάλλοντας, δια της βίας σχεδόν, κάθε ηθική, σεξουαλική και άλλη διαστροφή και ποινικοποιώντας τη μέχρι τώρα καθεστηκυία αντίληψη περί σχέσων των δύο φύλων, γάμου, οικογένειας, παιδιών, κοινωνιάς κλπ. Και φυσικά, όποιος έχει αντίθετη άποψη και δεν θέλει τα παιδιά του να γινουν τρανσέξουαλ, στοχοποιείται ως “αντιδραστικός”, “ομοφοβικός”, “φασίστας” κλπ.

Να βαφτίσουν την ποινική παραβατικότητα “ακτιβισμό” και “αντίσταση στο κατεστημένο”.

Να εξαπολύσουν στην κοινωνία κάθε ποινικό και τρομοκράτη, σβήνοντας τις ποινές του (σκοπίμως φυσικά για να αυξηθεί η εγκληματικότητα ώστε για το καλό μας να μας “φορέσουν” σε λίγο το τσιπάκι για να μας “προστατεύσουν”).

Να εκχωρήσουν ιστορία, γλώσσα και αρχαίους βασιλιάδες σε γείτονα χώρα και έπονται και άλλες, που “χάρην καλής γειτονίας θα πρέπει να ξαναγραφεί η ιστορία εναντιον του ελληνικού λαού και υπέρ του γειτονικού”, που μπορεί να λέει ο,τι ιστορική φρικαλεότητα λέει και με την επιβράβευση των πολιτικών ταγών του Ελληνικού λαού. Περιττό να πούμε ότι αυτά ούτε με βομβαρδισμό δεν γίνονται (σε άλλες εποχές θα πει κανείς, και όχι στην εποχή του παραλόγου που ζούμε για κακιστή μας τύχη τώρα).

Να καταδιώκουν κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που τολμάει να μη συμφωνεί μαζί τους. Κατά τα άλλα Δημοκρατίαααα, Ελευθερίαααα! Φυσικά, να μην παραγνωρίζουμε ότι για αυτούς “ορθή γνώμη είναι μόνο η δική τους. Γιατί; Γιατί το λένε οι ίδιοι. Γιατί οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται “καλοί άνθρωποι”, “σωστοί”, “προοδευτικοί” σε ένα ομιχλώδες τοπίο για το πώς ορίζεται η καλοσύνη, η ορθότητα, η προοδευτικότητα. Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι θεωρούνται “φασίστες” και καταδιώκονται. Κατά τα λοιπά δηλώνουν άθεοι και αντιχριστιανοί αυτοί οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως καλοί άνθρωποι!

Να κάνουν το όχι ναι και το ναι όχι.

Να διαστρέψουν τη βούληση του ελληνικού λαού και να τον χλευάζουν και από πάνω.

Να διαλύσουν κάθε είδους κρατική υποδομή και υπόσταση.

Να απαλείψουν την αρχαια μας γλώσσα και τη μετεξέλιξή της τα λατινικά από το εκπαιδευτικό σύστημα και τις συνειδήσεις των νέων ανθρώπων, ώστε να επέλθει η πλήρης γλωσσική και εγκεφαλική αλλοίωση, αφού ως γνωστόν “η διαφθορά της γλώσσας προκαλεί και διασάλευση του λογικού” (σε αυτό το θέμα είναι συνυπεύθυνοι οι εκπαιδευτικοί της χώρας που το ανέχονται και το επιτρέπουν).

Να ψεκάζουν ασταμάτητα κάθε μέρα και ώρα (οι εικόνες στο Αιτωλικό κάτι δείχνουν, λυπάμαι ΜΜΕ αλλά κάποιοι αμφισβητούμε την ιστορία περί αραχνών), θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία των Ελλήνων (κατακόρυφη αύξηση καρκίνων και αλτσχάιμερ λέει κάτι μήπως;)

Να ετοιμάζουν όπου να’ ναι και το τελευταίο τους κολπάκι: το χάραγμα με τη μορφή νέων ταυτοτήτων ή ο,τι άλλο σκαρφιστεί ο νους τους.

Φυσικά, δεν παραγνωρίζουμε ότι υπάρχουν και άλλα σχέδια υπεράνω των χειραγωγούμεων κυβερνήσεών τους, που υφαίνονται μόνα τους ή με βοήθεια άλλων δυνάμεων που θα τους βγουν μπουμεραγκ, όπως για πχ. η προετοιμασία γεγονότων για έναν πιθανό επικείμενο παγκόσμιο πόλεμο (τις τελευταίες μέρες συνέβησαν πολλά που δείχνουν ότι κάποιοι προκαλούν σκοπίμως με σκοπό να ανάψει το φυτίλι, “απο κάτω”, όπως μας είπε και ο Πατροκοσμάς).

Αλλά, δεν βαριέσαι. Και τι έγινε;

Στην αποχαύνωσή μας πάντα βυθισμένοι, να μας κάνουν να μισούμε τον ίδιο μας τον εαυτό και να αποδίδουμε την ευθύνη της μη συλλογικής αντίδρασης στους αεροψεκασμούς που μας κατάντησαν νωθρούς και δίχως βούληση (στην Ισλανδία που αντέδρασαν σωστά και συντεταγμένα μην επιτρέποντας να γίνουν θύμα των παγκοσμιοποιητών το 2009 προφανώς δεν ψέκαζαν).

Και όποιος προσπαθεί να προειδοποιήσει, να μιλήσει, να κάνει έκκληση για συσπείρωση και ομόνοια, να παραμερίζεται, να περιθωριοποιείται και να χλευάζεται.

Κάποιοι τρέφουν ελπίδες σε εκλογές. Αυτό και αν είναι ανέκδοτο πια. (Δεν ξέρω τι είναι πιο λυπηρο, να γνωρίζεις την αλήθεια και να μην μπορείς να κάνεις κάτι ή να λες ψέματα στον εαυτό σου για να διασκεδάσεις την απελπισία σου).

Βλέπετε, ο εγωΪσμός είναι ακόμη ισχυρός, όλοι τα ξέρουν όλα και όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί αλλά στο δια ταύτα λένε “άσε καλύτερα, πού να τρέχω…”.

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε δειλοί και ανίκανοι να αντιμετωπίσουμε την εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, επαφιόμενοι, όσοι πιστεύουν, στον Θεό και τις προφητείες.

Τι να κάνει όμως κι’ Αυτός; “Συν Αθηνά και χείρα κίνει”,έλεγαν οι Αρχαίοι μας.

Η αλήθεια, συμπατριώτες, είναι ότι χάσαμε τον πόλεμο πριν καν δώσουμε τη μάχη;

Σε ιδεολογικό επίπεδο σίγουρα, μας επιβλήθηκε ένας ολόκληρος μηχανισμός προπαγάνδας που είχε ως στόχο να καθιερώσει την παρανοϊκότητα και ανηθικότητα σε όλα τα επίπεδα.

Βλέπετε, οι ευσυνείδητοι και λογικοί άνθρωποι είναι επικίνδυνοι για το ορνιθοτροφείο τους.

Τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί πια, οι αμυντικοί μηχανισμοί της δημοκρατίας έχουν εξουδετερωθεί. Και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Το πιο ανησυχητικό, όμως, είναι ότι δεν λειτουργεί πια, όπως φαίνεται, ούτε οι απλούστατοι μηχανισμοί, που και το τελευταίο ασήμαντο ζώο έχει στη φύση; αυτοί της αυτοσυντήρησης, της επιβίωσης και της συσπείρωσης της ομάδας προκειμένου να αποκρούσει την επιθεση.

Μας εξοντώνουν. Ε, και;Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (17)

 1. Εύγε για το κείμενο που θα έπρεπε να το διαβάζουν όλοι οι δάσκαλοι και καθηγητές στα σχολεία. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ . Εμείς σαν γονείς πρέπει ωστόσο να κάνουμε το δικό μας “μάθημα” στα παιδιά μας μήπως αυτά καταφέρουν κάτι τα επόμενα χρόνια.

 2. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 09/24/2018 @ 9:45 ΠΜ

 3. ΜΙΧΑΛΗΣ 09/24/2018 @ 10:16 ΠΜ

  ΡΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ.ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΧΘΕΣ [ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ] ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΑ.΄΄ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΖΕΥΓΑΡΙΑ΄΄ ΄΄ ΑΝΤΡΕΣ ΖΕΥΓΑΡΙΑ΄΄ ΄΄ΑΝΤΡΕΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ΄΄ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΡΓΥΡΩ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

 4. Το Χέρι του Κρόνου 09/24/2018 @ 10:20 ΠΜ

  Εθνικιστικες ανοησιες αναξιες σχολιασμου, που μεσα απο μια λογικη αναλυση μπορουν να προκαλεσουν αναγουλα και εμετο, καθως ειναι η τομαριστικη νοοτροπια που σπειρατε μαζι με τους θρηκευτικους απατεωνες και τους αρχαιοκαπηλους, που ανεβασε την Χ.Α ως τριτο κομμα, καθως και καλα αυτη θα επρεπε να ειναι η απαντηση στον εκφυλισμο της αριστερας και δηλαδη η πανουκλα της δεξιας, που ομοια της δεν εχει υπαρξει στην παγκοσμια ιστορια και που εχει εκφυλισει καθε εννοια και καθε λογικη με το προσχημα του εθνους και εχει μετατρεψει τον εθνικισμο σε μια ανεφ προηγουμενου πνευματικη διαστροφη και δαιμονισμο υψιστου κινδυνου για εγκεφαλους ανυποψιαστων που προσπαθουν να δικαωσουν την αρρωστια τους μεσα απο απιστευτες φαιδροτητες και ψευδη και μεσα ασφαλως απο τη αρρωστια της αντιθετης πολικοτητας.

  Δεν θα κατσω να αναλυσω τις ανοησιες που περιλαμβανουν και της θρησκευτικη πανουκλα και ολα τα υπολοιπα που σχετιζονται με την εθνικιστικη πανουκλα των νεοναζι που προσπαθουν να κρυφτουν οπως ο στρουθακαμηλος που βαζει το κεφαλι του μεσα στο χωμα και νομιζει οτι οι αλλοι δεν βλεπουν τον τρουλομενο κωλο του.

  Καταρχην δεν υπαρχει καμια ιστορικη συνεχεια του Ελληνικου εθνους και ποσον μαλλον εκατομμυριων χρονων και αυτες οι νεοναζιστικες γελοιοτητες θα εχουν την τυχη που τους αξιζει. Το νεοελληνικο εθνος ειναι ενα συγχρονο παραγογο του διαφωτισμου που μετραει μερικους αιωνες και δεν αποτελει καμια ιστορικη συνεχεια και ουτε ασφαλως φυλετικη συνεχεια του αρχαιου Ελληνικου εθνους καθως δεν υπηρχε Ελληνικη συνειδηση για δυο χιλιαδες χρονια μεχρι που την ΕΠΕΒΑΛΑΝ οι Φραγκοι και οι Βαυαροι και οι Ελληνιστες της εποχης που ηταν παραγογα του διαφωτισμου και ΟΧΙ ασφαλως του ΝΕΟΥ Ελληνικου ΕΘΝΟΥΣ που αντιθετα μαλιστα με το ποιημα των εθνικιστων και ειδικα των “ορθοδοξων” ειναι ενα παιδι της Δυσης και της νεοφιλευθερης (ασχετα με την εξελιξη) διανοησης και οχι το ΑΝΤΙΘΕΤΟ καθως μαλιστα οι ΡωαιοΕβραιοπαπαδες, που ηταν οι “πνευματικοι ηγετες” των διαφορων φυλων των οποιων οι προγονοι προσδιοριζονταν ως Ρωμαιοι και οι οποιοι μετονομαστηκαν σε νεοελληνες ηταν πληρως αντιθετοι με την δημιουργια του ΝΕΟΥΕλληνικου εθνους καθως ουδεμια σχεση δεν ειχαν και ουτε εχουν με τους αρχαιους Ελληνες και με την εθνικη τους ταυτοτητα και η Ελληνορθοδοξια ειναι ενα συγχρονο παραγωγο, που ουδεμια σχεση εχει με την ιστορια της Ορθοδοξιας, και ουτε ασφαλως με την αρχαια Ελλαδα. Απο την αλλη ο Ελληνοχριστιανισμος που ουδεμια σχεση δεν εχει ασφαλως με τους κατοικους του Ελλαδισταν ειναι ενα ΝΕΟΦΙΛΕΛΥΕΘΡΟ (ασχετα με την εξελιξη αυτης της ιστοριας και οχι δεν ειμαι σε καμια περιπτωση νεοφιλελευθερος συμφωνα μαλιστα με αυτη την εξελιξη) δυτικο μορφωμα, που προεκυψε απο τους διαφωτιστες, που ξεσκονισαν τα βιβλια και τις αντιληψεις των αρχαιων μεσα απο τη προσπαθεια τους να ανοιξουν μια πυλη φωτος μεσα στο σκοτος της παπαδοκρατιας και μιλαμε ασφαλως για Νεοπλατωνιστες κλπ τους οποιους μαλιστα οι θρησκεια σας αναθεματιζε μεχρι πριν απο μερικα χρονια.

  Η θρησκεια του σκοτους που ειναι και καλα η ιστορικη συνεχεια του Ελληνισμου και εκφραζει και καλα τον Ελληνοχριστιανισμο της δυσης ειναι ενα πτωμα που περιφερεται ασκοπα στο συμπαν καθως ειναι εγκλωβισμενη μεσα στο σκοτος που εχει σπειρει αναφορικα ακομα και με το θεμα του Χριστου και σε οτι αφορα τα ΠΑΝΤΑ θα ελεγα.

  Καθως το καψιμο του Νου θα μπορουσε ισως και μαλιστα σε αλλους καιρους να “σωσει” την ψυχη οχι ομως σε αυτο το σταυροδρομι οπου κλεινει ο κυκλος του προηγουμενου Αιωνα για να εισελθουμε σε εναν νεο, οπου πρεπει να “ξεσκονισμουμε” τα βιβλια και την γνωση των αρχαιων (οχι ασφαλωςμονον των Ελληνων καθως ο πυρηνας της γνωσης τους ειναι η Αιγυπτος και ηη Ασια) μεσα σε μια πραγματιστικη και συνεπως οχι εθνικιστικη βαση ( ο εθνικισμος συμφωνα και με τον ορισμο προβλεπει ενα μη ρεαλιστικο και αδιαπραγματευτο κοσμοειδωλο και δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο μια πλανη μεσα στα μυαλα ψυχοπαθων) για να χαραξουμε τον δρομο προς το αυτο που δεν θα μπορουσε ποτε ασφαλως να ειναι ενα copy paste της φαιδροτητας της παλαιας ταξης πραγματων με νεο ενδυμα και λογω μαλιστα καποιου “κληρονομικου” δικαιωματος το οποιο μαλιστα δεν προβλεπει το ΧΡΕΟΣ.

 5. Το Χέρι του Κρόνου 09/24/2018 @ 12:10 ΜΜ

  Εθνικιστικες ανοησιες αναξιες σχολιασμου, που μεσα απο μια λογικη αναλυση μπορουν να προκαλεσουν αναγουλα και εμετο, καθως ειναι η τομαριστικη νοοτροπια που σπειρατε μαζι με τους θρηκευτικους απατεωνες και τους αρχαιοκαπηλους, που ανεβασε την Χ.Α ως τριτο κομμα, καθως και καλα αυτη θα επρεπε να ειναι η απαντηση στον εκφυλισμο της αριστερας και δηλαδη η πανουκλα της δεξιας, που ομοια της δεν εχει υπαρξει στην παγκοσμια ιστορια, και που εχει εκφυλισει καθε εννοια και καθε λογικη με το προσχημα του εθνους, και εχει μετατρεψει τον “ρομαντικο εθνικισμο” σε μια ανεφ προηγουμενου πνευματικη διαστροφη και δαιμονισμο υψιστου κινδυνου για εγκεφαλους ανυποψιαστων, που προσπαθουν να δικαιωσουν την αρρωστια τους μεσα απο απιστευτες φαιδροτητες και ψευδη και μεσα ασφαλως απο τη αρρωστια της αντιθετης πολικοτητας, που ειναι ενα παραγωγο μαλιστα της πολωσης που εσπειρε ο ευνουχος Εβραιος “θεος” του ιερατειου.

  Δεν θα κατσω να αναλυσω τις ανοησιες που περιλαμβανουν και την θρησκευτικη πανουκλα και ολα τα υπολοιπα που σχετιζονται με την εθνικιστικη πανουκλα των νεοναζι, που προσπαθουν να κρυφτουν οπως ο στρουθακαμηλος που βαζει το κεφαλι του μεσα στο χωμα, και νομιζει οτι οι αλλοι δεν βλεπουν τον τρουλομενο κωλο του.

  Καταρχην δεν υπαρχει καμια ιστορικη συνεχεια του Ελληνικου εθνους και ποσον μαλλον εκατομμυριων χρονων και αυτες οι νεοναζιστικες γελοιοτητες θα εχουν την τυχη που τους αξιζει. Το νεοελληνικο εθνος ειναι ενα συγχρονο παραγωγο του διαφωτισμου που μετραει μερικους αιωνες και δεν αποτελει καμια ιστορικη συνεχεια και ουτε ασφαλως φυλετικη συνεχεια του αρχαιου Ελληνικου εθνους, καθως δεν υπηρχε Ελληνικη συνειδηση για δυο χιλιαδες χρονια μεχρι που την ΕΠΕΒΑΛΑΝ οι ΦΡΑΓΚΟΙ (Vive la France!) και οι ΒΑΥΑΡΟΙ και οι Ελληνιστες της εποχης, που ηταν παιδια του Διαφωτισμου και ΟΧΙ ασφαλως του ΝΕΟΥ Ελληνικου ΕΘΝΟΥΣ, που αντιθετα μαλιστα με το ποιημα των εθνικιστων και ειδικα των “ορθοδοξων” ειναι ενα παιδι της Δυσης και της νεοφιλευθερης (ασχετα με την εξελιξη) διανοησης και οχι το ΑΝΤΙΘΕΤΟ, καθως μαλιστα οι ΡωαιοΕβραιοπαπαδες, που ηταν οι “πνευματικοι ηγετες” των διαφορων φυλων των οποιων οι προγονοι προσδιοριζονταν ως Ρωμαιοι και οι οποιοι μετονομαστηκαν σε νεοελληνες ηταν πληρως αντιθετοι με την δημιουργια του ΝΕΟΥ Ελληνικου εθνους, καθως ουδεμια σχεση δεν ειχαν και ουτε εχουν με τους αρχαιους Ελληνες, και με την εθνικη τους ταυτοτητα, και η Ελληνορθοδοξια ειναι ενα συγχρονο παραγωγο, που ουδεμια σχεση εχει με την ιστορια της Ορθοδοξιας, και ουτε ασφαλως με την αρχαια Ελλαδα.

  Απο την αλλη ο Ελληνοχριστιανισμος, που ουδεμια σχεση δεν εχει ασφαλως με τους κατοικους του Ελλαδισταν ειναι ενα ΝΕΟΦΙΛΕΛΥΘΕΡΟ (ασχετα με την εξελιξη αυτης της ιστοριας και οχι δεν ειμαι σε καμια περιπτωση νεοφιλελευθερος συμφωνα μαλιστα με αυτη την εξελιξη) δυτικο μορφωμα, που προεκυψε απο τους διαφωτιστες, που ξεσκονισαν τα βιβλια και τις αντιληψεις των αρχαιων μεσα απο τη προσπαθεια τους να ανοιξουν μια πυλη φωτος μεσα στο σκοτος της παπαδοκρατιας, και μιλαμε ασφαλως για Νεοπλατωνιστες κλπ τους οποιους μαλιστα οι θρησκεια σας αναθεματιζε μεχρι πριν απο μερικα χρονια.

  Η θρησκεια του σκοτους που ειναι και καλα η ιστορικη συνεχεια του Ελληνισμου και εκφραζει και καλα τον Ελληνοχριστιανισμο της δυσης ειναι ενα πτωμα που περιφερεται ασκοπα στο συμπαν καθως ειναι εγκλωβισμενη μεσα στο σκοτος που εχει σπειρει αναφορικα ακομα και με το θεμα του Χριστου και σε οτι αφορα τα ΠΑΝΤΑ θα ελεγα.

  Καθως το καψιμο του Νου θα μπορουσε ισως και μαλιστα σε αλλους καιρους να “σωσει” την ψυχη οχι ομως σε αυτο το σταυροδρομι οπου κλεινει ο κυκλος του προηγουμενου Αιωνα για να εισελθουμε σε εναν Νεο, οπου πρεπει να “ξεσκονισμουμε” τα βιβλια και την γνωση των αρχαιων (οχι ασφαλωςμονον των Ελληνων καθως ο πυρηνας της γνωσης τους ειναι η Αιγυπτος και ηη Ασια) μεσα σε μια πραγματιστικη και συνεπως οχι εθνικιστικη βαση (ο εθνικισμος συμφωνα και με τον ορισμο προβλεπει ενα μη ρεαλιστικο και αδιαπραγματευτο κοσμοειδωλο και δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο μια πλανη μεσα στα μυαλα ψυχοπαθων) για να χαραξουμε τον δρομο προς το αυτο που δεν θα μπορουσε ποτε ασφαλως να ειναι ενα copy paste της φαιδροτητας της παλαιας ταξης πραγματων με νεο ενδυμα και λογω μαλιστα καποιου “κληρονομικου” δικαιωματος, το οποιο μαλιστα δεν προβλεπει το ΧΡΕΟΣ.

  • ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ 09/24/2018 @ 4:07 ΜΜ

   Ως όργανο της Νέας Τάξης Πραγμάτων που είσαι Θεόφιλε επιθυμείς την διάλυση του Ελληνικού έθνους και την σύσταση ενός «έθνους» χωρίς εθνική συνείδηση.

   Τα αφεντικά σου θέλουν να καταργηθούν τα Έθνη και τα πάντα να ισοπεδωθούν. Θέλουν να μην υπάρχουν αξίες, και να βρίσκονται αφελείς πολιτικοί και νεαροί αφελείς σαν και σένα που να τους υπηρετούν.

   Το Ελληνικό Έθνος δέχεται μεθοδευμένη και ολομέτωπη επίθεση από την Νέα Τάξη Πραγμάτων (και από σένα) με στόχο την κατεδάφιση της υπόστασης του.
   Στο Νέο αιώνα του υδροχόου σκοπεύετε να κάψετε τον Ελληνικό νου με τους μύθους (αλκοολικές φαντασιώσεις) της Νέας Εποχής. Δεν θα τα καταφέρετε όμως καθότι ο Ελληνικός νους φαίνεται να έχει χορτάσει από παραμύθια.

   Όχι άλλο κάρβουνο!

 6. ΚΑΝΕΝΑΣ (ο original) 09/24/2018 @ 12:46 ΜΜ

  Χέρι του Κώλου άντε και ΓΑΜΗΣΟΥ και εσύ!!!!!
  Υπάρχει αντίσταση. Και όταν θα έρθει η ώρα θα συμπεριφερθεί κατάλληλα.

 7. Αριστόδημος 09/24/2018 @ 2:15 ΜΜ

  Σωστός φίλε μου!

 8. Σωστος,θα ρθει αυτη η ευλογημενη ωρα.Πρωτα γνωριζεις τον εχθρο,μετα μαθαινεις τον σκοπο του,επειτα τον γυροφερνεις υσηχα υσηχα και……

 9. ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ 09/24/2018 @ 9:35 ΜΜ

  Εεεεε Χέρι του Κρόνου … άσε το Πέος του Κρόνου γιατί από το πολύ ταρακούνημα πάνω κάτω θα κάψεις όλα τα εγκεφαλικά σου κύτταρα …. εάν σου έχει μείνει και κανένα !!!!

  • “αναξιες σχολισμου” … “δεν θα κατσω να αναλυσω” … και γραφεις σχολια σεντονια ! χμμμ, μαλιστα … τι δεν παει καλα με εσενα ? γιατι δεν κανεις σωστα της δουλεια σου ?

  • βασικα δεν πρεπει να ειχε ποτε εγκεφαλικα κυτταρα … επομενως αστον να “ταρακουνιεται” μηπως πιαστει το χερι του και αφησει το πληκτρολογιο.

 10. Σωστος,θα ρθει αυτη η ευλογημενη ωρα.Πρωτα γνωριζεις τον εχθρο,μετα μαθαινεις τον σκοπο του,επειτα τον γυροφερνεις υσηχα υσηχα και……

 11. Υπάρχει αντίσταση. Και όταν θα έρθει η ώρα θα συμπεριφερθεί κατάλληλα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*