Μάχη στις κάλπες . Ένστολοι , Εκκλησία , Παραδοσιακοί , Εθνικιστές , Ελληνόψυχοι , εναντίων Ανθελλήνων , Άθεων , Εθνομηδενιστών , Προδοτών , Αναρχικών

«Αι (ανθελλήνων , άθεων , εθνομηδενιστών , αναρχικών , και προδοτών ) δυνάμεις προσβάλλουν από καιρών ,τα ημέτερα τμήματα προκαλύψεως του Ελληνισμού . Αι ημέτεραι δυνάμεις ( των Ενστόλων μας , της Εκκλησίας ,της Παράδοσης , Εθνικιστές και ελληνόψυχα τέκνα της μητέρας Ελλάδας ) , αμύνονται του πατρίου εδάφους».

Για να θυμηθούμε την ανεξίτηλη στην ψυχή μας φωνή ( Οκτώβριος 1940 ) του δημοσιογράφου του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αθηνών, Κώστα Σταυρόπουλου

Τέτοιες φωνές αμέτρητες , από τα βάθη των αιώνων καλούν κάθε ελληνική ψυχή σήμερα να υπερασπίσει , όσια και ιερά , αξίες και ιδανικά , παρελθόν , παρόν και μέλλον … την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά σας, και τας ιεράς μας παραδόσεις.

Ὦ παῖδες Ἑλλήνων, ἴτε, ἐλευθεροῦτε πατρίδ’, ελευθεροῦτε δὲ παῖδας, γυναῖκας, θεῶν τε πατρῴων ἕδη, θήκας τε προγόνων, νῦν ὑπέρ πάντων ὁ αγών.

Θὰ τὸ ξαναζήσουμε Ἕλληνες! Σύντομα! Πολύ Σύντομα Δὲν ξεφεύγουμε ἀπὸ τὴν Μοίρα μας! Κι αὐτὴν τὴν φορὰ θὰ εἴμαστε πάλι νικητές! Ἔτσι μόνον μᾶς πρέπει!

Ὄχι μόνον ἡ δόξα τώρα πιά… μα κυρίως ἡ Νίκη! Εἶναι πλέον ἀνάγκη! Το μόνον που χρειάζεται είναι .. να βγει από τα βάθη της ψυχής μας.

Σήμερα ο εχθρός είναι ύπουλος και υπομονετικός . Θέλει την ψυχή μας σαν τον διάβολο , αλλοιώνει και κλέβει την ιστορία μας , προσβάλει τις ιερές μας παραδόσεις , παραγράφει την ίδια μας την ύπαρξη , θέλει να διαγράψει από την παγκόσμια μνήμη , κάθε τι ελληνικό στοιχείο .

Θα αποδείξωμεν ξανά ότι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας, την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας ή θα χαθούμε δια παντός .

Τούτη είναι πάλι η ευκαιρία μας παιδιά της Ελλάδος … παιδιά.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )

Loading...

15 thoughts on “Μάχη στις κάλπες . Ένστολοι , Εκκλησία , Παραδοσιακοί , Εθνικιστές , Ελληνόψυχοι , εναντίων Ανθελλήνων , Άθεων , Εθνομηδενιστών , Προδοτών , Αναρχικών

 1. tasos says:

  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

  Η εγκατάλειψη της Αγάπης από τον Άνθρωπο, είναι η εγκατάλειψη του από τον Θεό.
  Όπως όταν το φως υπάρχει είναι αδύνατο το σκότος να φανεί …
  έτσι και η Αγάπη όταν υπάρχει, ο πόνος και η δυστυχία μεταμορφώνονται σε χαρά και ευτυχία.

  Μα τελικά γιατί πονάει ο άνθρωπος;
  Τι αγαπά και τι είναι αγάπη;
  Φτωχός δεν είναι αυτός που δεν έχει… αλλά αυτός που πονά για αυτό που δεν έχει.

  Και σήμερα οι άνθρωποι πένητες από αλήθεια πονούν και ας έχουν αγάπη….
  πονούν γιατί άνθρωπος χωρίς αγάπη … ψυχή νεκρή χωρίς ζωή.

  Και ιδού μας λέγει ο Λόγος της Αγάπης …από το δένδρο του αγαθού Θεού.
  «ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ» και η Αγάπη της Θείας Χάριτος του Ιησού Χριστού μας θα λάμψει μέσα στην καρδιά σου… από το φως της επίγνωσης του υιού του Θεού που είναι ό,τι η ψυχή σου …και ο Λόγος το Είναι σου… αδελφή ψυχή μου.

  Ένα το Άγιο Πνεύμα…
  και οι άνθρωποι σταγόνες της βροχής….
  μα ενδεδυμένοι όλοι και αγιασμένοι από την Ορθόδοξη Πόλη της θάλασσας του Θεού στην γη. Ορθόδοξοι Χριστιανοί και ευλογημένοι οι Έλληνες…. σήμερα νεκροί ψάχνουμε λύτρωση από τα δεινά της ύλης ……. και τα δεινά της ψυχής μας δεν νοιάζεται κανείς.

  Όλοι από μόνοι τους θεοί …. έχουν άποψη αν υπάρχει Θεός ή όχι… και έτσι υπερήφανοι ζουν για το εγώ τους προς τους άλλους ως ανώτεροι αυτοί… με χρήμα για δόξα… και σε αυτό δίνουν την δύναμη όλη της ψυχής τους… κηρύττοντας πως άλλη οδός δεν υπάρχει…

  Στο όνομα της Ελευθερίας και φύσης της ανθρώπινης Ουράνιας ψυχής… στο Άγιο Πνεύμα που από όλη την γη μόνο οι Άγιοι και οι Σοφοί ακούν… εσείς άνθρωποι της βαβυλωνίας της γης…
  ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΤΕ… και αιτήστε από τον Κύριο του Ουρανού το Φως,
  δεχθείτε την ήττα σας από Αυτόν και δοξάστε την Αγάπη με την δική σας Αγάπη αδέλφια μου… Ορθόδοξοι Χριστιανοί της Αγίας Σοφίας του Θεού την Εκκλησία…
  fwnitwnpaterwn.blogspot.com/

 2. Red Wolf + says:

  Μεγαλυτερο ψεμα οτι εχει καποια σχεση η θρησκευτικη εξουσια της Ρωμης = εκκλησια με τον Ελληνισμο που ειναι ενα συγκεκριμενο πολιτσμικο μορφωμα που προυπηρξε απο τον Χριστιανισμο αλλα και τον Αισχυλο επι του προκειμενου δεν εχει υπαρξει ποτε. Θα συμφωνησω οτι ο εχθρος σας ειναι πρωτα η Μοιρα και η συμπαντικη νομοτελεια μαλιστα θα ελεγα και μετα οι φασιστεροι. Καθως το ψεμα και η απατη εχουν ημερομηνια ληξης και δεν μπορει να συνεχιστει αυτο το εγκλημα κατα της ανθρωποτητας κα να ταυτιζεται μαλστα η θρησκευτικη εξουσια με τον Ελληνισμο και να σπερνει αυτη την πανουκλα. Μπορειτε να λεγεστε Ρωμιοι αμα θελετε. Εχει πατραβηξει το «αστειο» με την αρχαιοκαπηλια.

  • ΕΛΛΗΝ ΡΩΜΙΟΣ says:

   Tι είναι για σένα ο Ελληνισμός; Μόρφωμα;
   Μα δεν είναι ιδεολογία ούτε ιδέα, εμείς το μετατρέπουμε με τον εξής τρόπο: Είμαστε μια περιοχή που λέγεται Ελλάδα, υπάρχουμε εδώ απ όποτε υπάρχουμε κι έχουμε κάποιες ιδιαίτερες κληρονομιές αγώνων για την ελευθερία μας και την ανεξαρτησία μας αλλά και άλλες όπως είναι οι εφευρέσεις, οι τέχνες, οι επιστήμες.
   Αυτοί είμαστε οι Έλληνες, αυτά όλα μαζί αποτελούν τον Ελληνισμό.
   Αυτό είναι ο Ελληνισμός, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

   Άλλοι θα πουν το φιλότιμο και άλλα πολλά είναι χαρακτηριστικά μας. Τρίχες δεν το πιστεύω αυτό, διότι οι ηθικές αρχές δεν είναι στοιχεία κάποιας φυλής.
   Όλοι οι άνθρωποι έχουν ηθικές αρχές ανεξαρτήτως απ την καταγωγή τους.
   Υπάρχουν καλοί και λαμόγια παντού, το ίδιο και σε μας. Στον νεοέλληνα π.χ. συναντάμε πολύ λαμογιά δυστυχώς, χαρακτηριστικό μιας κοινωνίας που καταρρέει και χτίζεται απ την αρχή αλλάζωντας νοοτροπία.

   Τώρα περί θρησκείας, δεν είμαι απ αυτούς που πιστεύουν ότι η θρησκεία αποτελεί χαρακτηριστικό ενός έθνους-γένους-λαού.
   Ούτε έχει κάποια σχέση η θρησκεία με τον Ελληνισμό, που είναι κληρονομιά αίματος, ιστορίας, αγώνων, εφευρέσεων, τεχνών, επιστημών, γλώσσας, διότι ο Ελληνισμός είναι άλλος ένας πολιτισμός.
   Τι σχέση έχουν οι πολιτισμοί με το σύμπαν και τον δημιουργό;

   Θα πει κάποιος ότι έχουν, είναι αυτονόητο. Θα πω, όχι, δεν έχουν άμεση σχέση, διότι σ έναν πολιτισμό, είναι αδύνατον να πιστεύουν όλοι τα ίδια, η να έχουν την ίδια θεωρία για το σύμπαν.

   Άρα οι θρησκείες ποτέ δεν είναι εθνικές, ούτε εθνικά χαρακτηριστικά, καθώς μπορεί να υπάρχουν είτε σε περιορισμένη κλίμακα, είτε να χρησιμοποιούνται από πολλά έθνη.
   Άρα, δεν μπορούμε να παίρνουμε την θρησκεία της χριστιανικής ορθόδοξης εκκλησίας και να λέμε, είναι δικιά μας, διότι την έχουν ένα σωρό λαοί.

   Συνεπώς άλλο ο Ελληνισμός = Πολιτισμός/ Κληρονομιά γένους (τέχνες, επιστήμες, γλώσσα, ιστορία, dna και γη και ύδωρ) και άλλο Χριστιανισμός = Θρήσκευμα/ Κοσμοθεωρία, κληρονομιά πολλών λαών και ανθρώπων ξεχωριστά.

   Η έννοια Χριστιανός ορθόδοξος για όποιον βάζει την θρησκεία του ποιο πάνω απ την πολιτιστική του κληρονομιά, είναι όντως σωστή.

   Η έννοια Έλληνας για όποιον έχει τον πολιτισμό του ποιο πάνω απ όλα, είναι επίσης σωστή.

   Η έννοια Ρωμιός για όποιον θεωρεί ότι είναι κληρονόμος της Ρωμαικής αυτοκρατορίας με την θρησκεία που την συνόδευε τα τελευταία της χρόνια, είναι επίσης σωστή.

   Άρα:
   Μπορεί κάποιος ν’αυτοαποκαλείται σκέτο Έλλην. Η Έλλην Χριστιανός ορθόδοξος.
   Η Έλλην άλλης θρησκείας. Η Έλλην Ρωμιός(κληρονόμος της Ρώμης, με Χριστιανισμό, η χωρίς, η άλλη θρησκεία). Η σκέτο Χριστιανός ορθόδοξος αν δεν είναι απόλυτα Έλλην στην καταγωγή. Μπορεί να είναι Ελληνοαμερικάνος Χριστιανός ορθόδοξος η άλλης θρησκείας. Μπορεί ν’αυτοαποκαλείται και σκέτο Ρωμιός αν θέλει, κληρονόμος της Ρώμης και τίποτα περισσότερο κπα.

   Συμφωνείς;

   Παρεπιπτώντος, θρησκευτικά πιστεύω στον άγνωστο δημιουργό του σύμπαντος, που καμία θρησκεία η άνθρωπος δύναται να κατονομάσει η εξηγήσει/ ερμηνεύσει και θεωρώ τον εαυτό μου κληρονόμο της Ρώμης, ενώ είμαι Έλλην σε καταγωγή και θέλω να συνεχίσω την κληρονομιά μου αλλά πιστεύω και σε μια νέα Ρωμαική αυτοκρατορία, από ανεξάρτητα έθνη που θα ενώνονται λόγω κοινού σκοπού, κυρίως στρατηγικού, ένα σύμφωνο, μια συμμαχία των Μεσογειακών λαών.

  • ΕΛΛΗΝ ΡΩΜΙΟΣ says:

   Tι είναι για σένα και για τους περισσότερους »αρχαιοκάπηλους» όπως τους αποκαλείς, ο Ελληνισμός; Μόρφωμα; Μα κάνουν κι αυτοί κι εσύ λάθος.
   Δεν είναι ιδεολογία ούτε ιδέα, εμείς το μετατρέπουμε με τον εξής τρόπο:

   Είμαστε μια περιοχή που λέγεται Ελλάδα, υπάρχουμε εδώ απ όποτε υπάρχουμε κι έχουμε κάποιες ιδιαίτερες κληρονομιές αγώνων για την ελευθερία μας και την ανεξαρτησία μας αλλά και άλλες όπως είναι οι εφευρέσεις, οι τέχνες, οι επιστήμες.
   Αυτοί είμαστε οι Έλληνες, αυτά όλα μαζί αποτελούν τον Ελληνισμό.
   Αυτό είναι ο Ελληνισμός, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

   Άλλοι θα πουν το φιλότιμο και άλλα πολλά είναι χαρακτηριστικά μας…χαχαχ.
   Τρίχες!
   Δεν το πιστεύω αυτό, διότι οι ηθικές αρχές δεν είναι στοιχεία κάποιας φυλής.
   Όλοι οι άνθρωποι έχουν ηθικές αρχές ανεξαρτήτως απ την καταγωγή τους.
   Υπάρχουν καλοί και λαμόγια παντού, το ίδιο και σε μας.
   Στον νεοέλληνα π.χ. συναντάμε πολύ λαμογιά δυστυχώς, χαρακτηριστικό μιας κοινωνίας που καταρρέει και χτίζεται απ την αρχή αλλάζωντας νοοτροπία.

   Τώρα περί θρησκείας, δεν είμαι απ αυτούς που πιστεύουν ότι η θρησκεία αποτελεί χαρακτηριστικό ενός έθνους-γένους-λαού.

   Ούτε έχει κάποια σχέση η θρησκεία με τον Ελληνισμό, που είναι κληρονομιά αίματος, ιστορίας, αγώνων, εφευρέσεων, τεχνών, επιστημών, γλώσσας, διότι ο Ελληνισμός είναι άλλος ένας πολιτισμός.
   Τι σχέση έχουν οι πολιτισμοί με το σύμπαν και τον δημιουργό;

   Θα πει κάποιος ότι έχουν, είναι αυτονόητο…αλήθεια;
   Εγώ θα πω, όχι, δεν έχουν άμεση σχέση, διότι σ έναν πολιτισμό, είναι αδύνατον να πιστεύουν όλοι τα ίδια, η να έχουν την ίδια θεωρία για το σύμπαν.

   Άρα οι θρησκείες ποτέ δεν είναι εθνικές, ούτε εθνικά χαρακτηριστικά, καθώς μπορεί να υπάρχουν είτε σε περιορισμένη κλίμακα, είτε να χρησιμοποιούνται από πολλά έθνη.
   Άρα, δεν μπορούμε να παίρνουμε την θρησκεία της χριστιανικής ορθόδοξης εκκλησίας και να λέμε, είναι δικιά μας, διότι την έχουν ένα σωρό λαοί.

   Συνεπώς άλλο ο Ελληνισμός = Πολιτισμός/ Κληρονομιά γένους (τέχνες, επιστήμες, γλώσσα, ιστορία, dna και γη και ύδωρ) και άλλο Χριστιανισμός = Θρήσκευμα/ Κοσμοθεωρία, κληρονομιά πολλών λαών και ανθρώπων ξεχωριστά.

   Η έννοια Χριστιανός ορθόδοξος για όποιον βάζει την θρησκεία του ποιο πάνω απ την πολιτιστική του κληρονομιά, είναι όντως σωστή.

   Η έννοια Έλληνας για όποιον έχει τον πολιτισμό του ποιο πάνω απ όλα, είναι επίσης σωστή.

   Η έννοια Ρωμιός για όποιον θεωρεί ότι είναι κληρονόμος της Ρωμαικής αυτοκρατορίας με την θρησκεία που την συνόδευε τα τελευταία της χρόνια, είναι επίσης σωστή.

   Άρα:
   Μπορεί κάποιος ν’αυτοαποκαλείται σκέτο Έλλην.
   Η Έλλην Χριστιανός ορθόδοξος.
   Η Έλλην άλλης θρησκείας.
   Η Έλλην Ρωμιός(κληρονόμος της Ρώμης, με Χριστιανισμό, η χωρίς, η άλλη θρησκεία). Η σκέτο Χριστιανός ορθόδοξος αν δεν είναι απόλυτα Έλλην στην καταγωγή.
   Μπορεί να είναι Ελληνοαμερικάνος Χριστιανός ορθόδοξος η άλλης θρησκείας. Μπορεί ν’αυτοαποκαλείται και σκέτο Ρωμιός αν θέλει, κληρονόμος της Ρώμης και τίποτα περισσότερο κπα.

   Συμφωνείς;

   Παρεπιπτώντος, θρησκευτικά πιστεύω στον άγνωστο δημιουργό του σύμπαντος, που καμία θρησκεία η άνθρωπος δύναται να κατονομάσει η εξηγήσει/ ερμηνεύσει και θεωρώ τον εαυτό μου κληρονόμο της Ρώμης, ενώ είμαι Έλλην σε καταγωγή και θέλω να συνεχίσω την κληρονομιά μου αλλά πιστεύω και σε μια νέα Ρωμαική αυτοκρατορία, από ανεξάρτητα έθνη που θα ενώνονται λόγω κοινού σκοπού, κυρίως στρατηγικού, ένα σύμφωνο, μια συμμαχία των Μεσογειακών λαών, όπου ο καθένας θα καθορίζει την τύχη του μεν αλλά θα εκλέγουν κι έναν ηγέτη/ αυτοκράτορα, ο οποίος θα είναι στρατηγικός καθοδηγητής με πρόγραμμα και σχέδιο για να εκλεγεί και φυσικά η εξουσία του θα περιορίζεται στην πολύ συγκεκριμένη αποστολή που του ανατέθηκε.

 3. ''ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ'' says:

  Προτρέχω για όποιον πει, ότι και καλά είναι λάθος και δεν πρέπει να πάμε σε εμφύλιο κλπ. κλπ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ!

  Έχουμε και λέμε: Είναι μια κατάσταση στην οποία, ο αντίθετος κόσμος με τον Ελληνισμό, έχει εισβάλει στην χώρα μας, η δημιουργήθηκε στην χώρα μας, από ξένα κέντρα.

  Καλώς η κακώς, πολλοί εξ αυτών, Ελληνικής καταγωγής, μολύνθηκαν με τα στοιχεία της εθνοκτόνας και ανθελληνικής αριστεράς, κπα. όπως της αθεείας, μόνο που δεν θα τους αποκαλούσα άθεους αλλά αντιχριστιανούς.
  Δικαίωμά τους να διατηρούν σκέψη και άποψη σαφώς…
  Δεν είναι δικαίωμά τους όμως να επιβουλεύονται την βούληση των άλλων, ειδικότερα της πλειοψηφίας, διότι μειοψηφία είναι, γι αυτό αναζητήσαν συμμάχους, ξένους εχθρούς του Ελληνισμού, εντός των πυλών.

  Καλώς η κακώς λοιπόν, οι προαναφερόμενοι, συνειδητά, είναι εχθροί του Ελληνισμού, που του κήρυξαν πόλεμο και κάθε μέρα τον χτυπάνε δίχως έλεος, ενώ κανείς δεν τους πείραξε, είτε από συνειδητή βλακεία το κάνουν, είτε από συνειδητό δογματισμό και τυφλή πόρωση με την μόδα τους, είτε από συνειδητή κουτοπονηριά υπερασπιζόμενοι και αποκρύπτωντες το άδικό τους, ουδεμία σημασία έχει.

  Αυτό που μετράει είναι τ’αποτέλεσμα.

  Ο προπάππος μου, πολέμησε στην απελευθέρωση της Μ.Ασίας και κατά την διάρκεια της Μικρασιατικής καταστροφής αργότερα και εισέβαλε με τον Πλαστήρα στην τότε βουλή και εκτελέσανε 6 πολιτικούς και μπήκε στο κίνημα του στρατηγού Πλαστήρα αργότερα και ήταν αξιωματικός και πολέμησε το 40-41 και στην εθνική αντίσταση πολέμησε και στον συμμοριτοπόλεμο όπου συμμετείχε στις δυνάμεις του Ζέρβα, που ήταν κι ο τελευταίος του πόλεμος λόγω ότι μετά γέρασε.
  Είμαι περήφανος γι αυτόν και θα συνεχίσω την κληρονομιά του οίκου/ οικογένειας/ σόι μου γράφοντας κι εγώ την δικιά μου ιστορία.
  Πολύ περισσότερο όταν ο οίκος/ σόι/ με τεράστιες περιοχές δικές τους στα ορεινά της Ηπείρου, έχει γράψει αγώνες και κατά των πασάδων της Τουρκοκρατίας, ειδικότερα δε, όταν έμαθα, πως ο Αλί Πασάς τους ζήτησε ως μισθοφόρους, στην φρουρά του, λόγω της φήμης στον πόλεμο, που είχε ο οίκος επί Βυζαντίου, καθώς αποτελούσαν μαχητικά και αφοσιωμένα στελέχη της φρουράς των πυλών του Ρωμανού και παραδοσιακώς, αυλάρχες στους οίκους των αυτοκρατόρων. Περισσότερα γνωρίζει μόνο η εκκλησία, αν έχουν διασωθεί κι άλλα ντοκουμέντα της εποχής.

  Εκπαιδεύομαι και προετοιμάζομαι χρόνια, ο πόλεμος έχει γίνει τέχνη μου, τέχνη προς άσκηση. Θα ασκήσω αυτή την τέχνη με σκοπό να σκοτώσω κάθε εχθρό του Ελληνισμού.
  Την τέχνη θα την κάνω και επάγγελμα αργότερα στο όνομα της ασφάλειάς του, της εθνικής θα έλεγα ασφάλειας.

  Εχθροί μου είναι, οι εθνομηδενιστές ανθέλληνες και προδότες, πάσα εξτρεμιστής εισβολέας, είτε ισλαμιστής, είτε Αλβανός Ου-τσε-κας, πάσα πολιτικό λαμόγιο το οποίο να παρακαλάει να δικαστεί παρά να πέσει στα χέρια μου και πάσα ξένη δύναμη που υπονομεύει τον Ελληνισμό.
  Όλοι αυτοί θα πεθάνουν από τα χέρια μου και κατά τον θάνατό τους θα νιώθω ικανοποίηση και περηφάνια!

  Νομιμοποίηση από εμένα, έχουν μόνο οι αρχηγοί που ορίζονται/ επιλέγονται από τους υπολοίπους λόγω της αξίας τους. Έτσι θα επιλέξω κι εγώ αρχηγό, μόνο έτσι.
  Ειδάλλως αν δεν βρεθεί άτομο να τον ορίσω αρχηγό μου, δεν πειράζει, θα προλάβω εγώ ν’αναλάβω την θέση αυτή ως αρχηγός του εαυτού μου και όσων βασίζονται πάνω που και όσων θα βασιστούν επίσης, τους οποίους δεν πρόκειται να προδώσω κι αν το κάνω, οι ίδιοι να μ’εκτελέσουν.

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ, Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

 4. ''ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ'' says:

  Όσο για τους σύγχρονους »ευγενής» βασιλικούς οίκους και εναπομείναντες των Βυζαντινών οίκων κάποτε, αυτή η ψευδοαριστοκρατία, το έσκασε μετά την άλωση της πόλης το 1453. Μερικοί μείναν και με όρους τους παρείχε άσυλο ο σουλτάνος τότε.
  Οι υπόλοιποι το σκάσανε σε Ιταλικά βασίλεια και Β.Ευρωπαικά, ως δειλοί που είναι και παράτησαν τον λαό τους στο έλεος των Οθωμανών.
  Όσοι μείναν, γίναν ένα με τον λαό και οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν την καταγωγή τους…

  Απ αυτούς που φύγαν, μην εμπιστευτείτε ποτέ κανέναν, διότι κυριότερο απ όλα, προδώσαν τους όρκους που οι οίκοι είχαν δώσει στον Αυτοκράτορα. Διότι οι όρκοι αυτοί συνοδεύονται από όρκους στον δημιουργό και αυτοί, επιλέξανε να πάρουν νέους όρκους, βάζοντας την Μασονική στοά στην οποία συμμετέχουν ποιο πάνω απ τον λαό τους, πρακτικά, σπάζοντας και προδίδοντας τους όρκους τους…

 5. Μελινα says:

  Αμην και ποτε??? Ελπιζουμε να ειστε αληθινοι και καθαροι και οχι καλπικοι ωστε να εφησυχαζουμε οι αηδιασμενοι με τα τεκταινομενα πατριωτες οτι δηθεν καποιοι επαγρυπνουν και ετοιμαζονται….Εχετε δωσει πολλες υποσχεσεις για τιμωρια των απανταχου εχθρων του ελληνοχριστιανικου πολιτισμου, δηλ. της πολιτισμενης ανθρωποτητας αλλα πανω απο ολα την ακριβοθωρητη και αυτονοητη της ανθρωπινης υποστασης και υπαρξεως, ΕΛΠΙΔΑ!!! Ελπιζω να μην μας απογοητευσετε και εσεις, αλλα να μας εμπνευσετε και να μας καθοδηγησετε προς την καθαρση, την τιμωρια των υπαιτιων και τελικα στην απολυτως αναγκαια Αναγεννηση μας!!! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ!!!…

 6. tasos says:

  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

  ‘’ΕΠΕΣΤΗ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ.Ο ΚΩΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΣΗΜΑΝΕΝ.
  Ή ΘΑ ΥΠΑΡΞΩΜΕΝ Ή ΘΑ ΠΕΣΩΜΕΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ’’
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ

  Τον καπνό όλοι τον βλέπετε…
  Το ότι τα ΙΕΡΑ και τα όσια της Ελλάδας και των παιδιών της που ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ.. νερό κανείς σας δεν δίνει !
  Την ώρα που ο πλούτος της Ελλάδος φτάνει ο κάθε έλληνας να πάρει 96 δις ευρώ… Οι έλληνες είναι χρεωμένοι; Και πληρώνουν δυσβάστακτους φόρους; Και ο λαός κοιμάται στους δρόμους; ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ … ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ !

  Τα ελληνόπουλα τα καταντήσανε πρεζόνια, τους φτωχούς ακόμα φτωχότερους. Και κανείς μας δεν νοιάζεται ότι μας πουλάνε σε ξένα έθνη…. Η Ελλάδα δεν αντιπροσωπεύεται από κόμματα και παρατάξεις ιδεολογιών, αλλά με την ΑΓΑΠΗ, την ΠΑΙΔΕΙΑ της, και τα ΙΔΑΝΙΚΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ πατέρων της ελευθερίας μας, στους ΝΟΜΟΥΣ του Θεού, και της ΕΙΡΗΝΗΣ του λαού της.

  Πενθώ … Ένα απλήρωτο γραμμάτιο, χρωστάει η γενιά αυτή, στο αδικοχαμένο αίμα των πατέρων πεσόντων υπέρ της πατρίδας μας…

  Κάποτε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ήρθε σε λογομαχία με τον σατανά… ‘’θα σε σφάξω βρε χαμένε, πάλι ψέματα μου λες;’’ Και τότε ο διάβολος με απάθεια και αλαζονεία του απαντά… ‘’για δες τους Έλληνες, από το πρωί μέχρι το βράδυ τρώγονται σαν τα σκυλιά , και όμως νόμος δεν υπάρχει… διότι Μιχαλάκη μου όταν κάνεις πολιτική, τότε το δίκαιο αλλάζει νόμιμα. ‘’… Πού είναι τα ιδανικά της ελευθερίας, όταν αυτά αποκτήθηκαν με θυσίες και αίμα, μέσα από την σκλαβιά… και σήμερα ενώ έχουμε ελευθερία, χαθήκαν τα ιδανικά της και ζούμε μέσα στην σκλαβιά; Ο φιλοτομαρισμός και η αδράνεια είναι δείγματα Εθνικής και Κοινωνικής σαπίλας.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ !
  ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ !
  ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,
  ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ !
  ΜΗ ΛΕΜΕ «Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ» ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ !
  ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !
  ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !
  ΜΗΝ ΛΕΜΕ «ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…» !
  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ…ΕΣΥ, ΑΥΤΟΣ, ΕΓΩ…
  ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ !

  Έλληνες ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ, γιατί αν ξεσηκωθούμε χωρίς αδερφοσύνη … «και αν μισούνται αναμεταξύ τους δεν τους πρέπει ελευθεριά» λέει ο Σολομός. <>(Θ. Κολοκοτρώνης)

  ΟΧΙ ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ, αυτό είναι εκ του πονηρού.
  ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΣ Η ΣΚΟΝΗ, ΜΑ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !

  Αλλά ο Χριστός Αληθώς Ανέστη. Από την τέφρα αυτή γεννάται η Ελλάς. Το ιδεώδες της ελευθερίας δεν βρίσκεται μέσα σε αυτήν. Διότι μπορεί να καταλυθεί η ελευθερία και όμως το ιδεώδες της να ζει. Η ελευθερία του ανθρώπου έγκειται στην ελευθερία του πνεύματός του. Η ελευθερία του καθενός μας καθορίζει την πορεία της ζωής του. Η όποια θυσία προσφορά, για να έχει αποτέλεσμα χρειάζεται να γίνεται χωρίς πίεση εσωτερική ή εξωτερική, αλλά με βάση την επιθυμία να ζήσουμε αυτό το «κάτι άλλο» του κόσμου μας.

  Κανείς δεν φοβάται το σκοτάδι, φοβάται αυτό που κρύβεται μέσα του…
  Κανείς δεν φοβάται τα ύψη, φοβάται την πτώση…
  Κανείς δεν φοβάται να πει Σ’ Αγαπώ, φοβάται την απάντηση.

  Συνήθως θεωρούμε την ευτυχία ως κατάσταση που έχει πηγή το είναι μας, τον εαυτό μας. Όμως φαίνεται πως αυτό είναι πλάνη. Αγάπη σημαίνει θυσία του εαυτού μας. Σημαίνει διάλυση του ΕΙΝΑΙ, αυτό το «απαρνησάσθω εαυτόν». Τότε αυτή η θυσία, γίνεται αιτία ανασυγκρότησης του είναι μας, ανάσταση και όντως Ζωή. Ελλάς είναι Ορθοδοξία, η δόξα των Ουρανών. Γι αυτό και σήμερα, όποιος είναι υπέρ της Ελλάδος αποκεφαλίζεται και πολεμιέται.
  «Αν το παιδί όμως δεν φωνάξει, η μάνα δεν καταλαβαίνει ότι πεινάει» Ήρθε η ώρα να φωνάξουμε Έλληνες !

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΔΕΡΦΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !
  ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΜΑΣ.
  ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΩ ΜΑΣ!
  ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ !
  ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ !
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΤΟ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ !

  «Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο»
  Έχετε θάρρος Έλληνες !!! Ας κάνουμε το πρώτο καθήκον μας, αυτό της αδελφοσύνης μας, και ας μην σκεπτόμαστε και αγωνιούμε τι θα κάνουμε μετά !

  Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα… αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης, τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας…η αγάπη σας.

  ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
  ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

  Εν αρχή της αφυπνίσεως ο Λόγος, Εν αρχή της αγάπης η ανθρωπιά. Μα που η ανθρωπιά και η αγάπη… όταν διδαχτήκαμε πως χωρίς το χρήμα είσαι….τίποτα; Ναι για Θεό όλοι μιλάμε… μα τι εστί Θεός και τί εστί ανθρωπιά… όταν ο αδελφός τον αδελφό ως κάτι άλλο από το είναι μας εμείς πολεμάμε; Το να τιμάς τους θεούς σου… και να μάχεσαι για αυτούς, ενώ μισείς τον αδελφό σου… σταυρώνεις την ανθρωπιά !
  Φωνάζουμε ανάσταση…. και όμως τον θάνατο της αγάπης υπηρετούμε.
  Ονομαζόμαστε Ελλάδα… και τους εχθρούς της ειρήνης μας προσκυνάμε, και την Ολύμπια φλόγα των ουρανών για το χρήμα την ποδοπατάμε.
  Αν δεν θέλουμε να ζούμε σαν σκλάβοι…. τότε γιατί θέλουμε να ζούμε σαν αφέντες;
  Αν θέλουμε να ζούμε σαν βασιλιάδες….τότε γιατί τον κρατάμε μαρμαρωμένο;
  Εσύ Ελλάδα, μαρμαρωμένη από αγάπη …. εσύ η νεκρή από το πνεύμα της θεϊκής σου φύσης και ανθρωπιάς, ανάστασης ώρα ελύληθεν, αμήν!!!
  Οι ψευδοπροφήτες της νέας τάξης και εποχής, με την δημιουργία σκηνοθετημένων γεγονότων.. διαιωνίζουν τις προφητείες τους …προς την καταστροφή και την αυτο-σκλάβωση εμάς των Ελλήνων … και την καταπάτηση της γης μας, από ξένα έθνη….

  Έλληνες αδελφωθείτε…. καιρός να αναστηθούμε…
  Μην πέφτουμε στα δίχτυα του φθόνου και του μίσους αναμεταξύ μας…
  Αδέλφια εμείς το Σώμα Χριστού ….εμείς έλληνες !
  Καρποί και γόνοι ειρήνης και αγάπης της φύσης του Θεού , αεί εσμέν !
  Και όχι της λερναίας Ύδρας τα κεφάλια.

  Το κακό μας έλκει και δεν μας σπρώχνει στο γκρεμό. ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΝ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ….ΕΜΕΙΣ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ… ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΑΜΑΡΤΗΣΑΜΕ – ΑΣΤΟΧΗΣΑΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ = ΑΓΙΟΙ = ΧΡΙΣΤΟΣ = ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΩΝ ΥΙΟΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ; ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ;

  ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ στους ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ !

  Αυτός που είδε ότι η γη γυρίζει… αυτός το γνωρίζει. Αυτός που άκουσε ότι η γη γυρίζει , αυτός το ξέρει. Αυτό που γνωρίζεις εμπειρικά, είναι ο φύλακας άγγελός σου. Αυτό που ξέρεις από κάποιους άλλους που σου επιβάλουν το τί πρέπει και τί δεν πρέπει είναι δαιμόνιον. ‘Ο,τι πιστεύει ο άνθρωπος, θεουργείται… και πραγματώνεται, ό,τι δεν πραγματώθηκε στην ζωή του ανθρώπου, είναι ό,τι πίστεψε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί…. δηλαδή δεν γνώριζε, αμφέβαλε, και έσπειρε τον καρπό της φοβίας του. Και σήμερα είναι ο καιρός, που οι άνθρωποι καλικάντζαροι γίναμε, με καλικαντζάρους στα μυαλά για γνώση…. και έτσι το αίμα των ελλήνων από χρηστό έγινε ά-χρηστο. Αγάπη και φθόνος δεν είναι πνεύμα ελληνικό. Αγάπη και συγχώρεση, είναι ορθόδοξο και ελληνικό. Το αίμα φέρνει αίμα… Το μίσος φέρνει μίσος …. Η αγάπη = Ανάσταση αδελφοσύνης, δικαιοσύνης και ειρήνης. Και η «ενωμένη Ελλάδα, το Μέγα Πάσχα της Λαμπρής του Κυρίου !»

  Αν δεν σπάσεις το ΕΓΩ ποτέ δεν θα γίνεις το ΟΛΟΝ… Ελάτε να ντύσουμε την Ελλάδα… με τα χρώματα της Αγιά-Σοφιάς. Ελάτε να στολίσουμε την Ελλάδα με το θείο φως της… Ελάτε να αγαπηθούμε αδέλφια όλοι σε μια γροθιά. Να κάνουμε τα πάντα νέα…. και ειρηνικά… Όπως οι πατέρες μας κάποτε ελπίζανε για τα παιδιά τους.

 7. Red Wolf + says:

  Έχουμε και λέμε: Είναι μια κατάσταση στην οποία, ο αντίθετος κόσμος με τον Ελληνισμό, έχει εισβάλει στην χώρα μας, η δημιουργήθηκε στην χώρα μας, από ξένα κέντρα.

  >>

  Ακριβως εισαστε εισβολεις και καπηλευτες της ιστοριας των Ελληνων καθως ο χριστιανισμος ειναι πληρως αντιθετος με τον Ελληνισμο και ηρθε σε κατα μετωπο συγκρουση με αυτον σε ολα τα επιπεδα και τον εξαφανισε απο τον πλανητη για να τον επαναφερουν οι Φραγκοι και οι Βαυαροι με την αντιθετη μαλιστα γνωμη της θρησκευτικης εξουσιας μετα την επανασταση του 21.

  Πριν μερικα χρονια η θρησκευτικη εξουσια του σκοτους αναθεματιζε τους Ελληνιστες χριστιανους και σε αλλες εποχες αμα εβγαινε καποιος με αυτο το αποφθεγμα του Αισχυλου που μιλαει για αρχαιους θεους κλπ θα ετρωγε αναθεμα. Καπου χαλαει η σουπα οταν μαλιστα η θρησκεια σας εμπλεκετε με το κρατος. Ο διαχωρισμος κρατους-εκκλησιας πρεπει να ειναι απολυτος και δεν μπορει να συνεχιστει αυτη η ιστορια.

  Μεγαλυτεροι αντιχριστιανοι απο τους αρχαιοκαπηλους νεοναζι που ειναι δικο σας δημιουργημα δεν υπαρχουν.

  Για τους αριστερους αθεους θα συμφωνησω αλλα εδω περα το θεμα ειναι ο εθνικιστικος παροξυσμος οπου καποιοι προσπαθουν να μολυνουν με αυτη την πνευματικη πανουκλα την νεολαια και ειναι παραδοξο μαλιστα να συσχετιζεται με τον Χριστιανισμο αλλα και με τον Ιησου καθως επι της ουσιας αυτο που εκφραζει ο εθνικιστοφασισμος ειναι το μισος εναντια στους αλλοεθνεις.

  Ο εθνικιστης Ιησους ειναι μια εμπνευση του Χιτλερ.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Religious_views_of_Adolf_Hitler

 8. Red Wolf + says:

  Ασφαλως ο καθε ενας ατομικα μπορει να αυτοπρσδιοριζεται οπως νομιζει και το ιδιο και οι γειτονες. Αυτο που δεν μπορει να συνεχιστει ειναι η ταυτιση του πολιτισμικου μορφωματος που λεγετε Ελληνισμος με το πολιτισμικο μορφωμα που λεγεται χριστιανισμος και με την θρησκευτικη εξουσια και θα πρεπει να παψει ασφαλως η φασιστικη επιβολη της θρησκευτικης αποκλειστικοτητας που συνιστα αυτο το παραδοξο εθνολογικο σχημα.

  Η θρησκεια μπορει να πιστευει οτι γουστρει και να προπαγανδιζει οτι γουσταρει μεσα στα πλαισια του νομου του κρατους που την φιλοξενει. Αυτο που δεν μπορει να συνεχισει να κανει ειναι να ταυτιζεται με το Ελληνικο εθνος που μαλιστα καταργηθηκε απο τους προγονους αυτης της θρησκειας. Δεν μπορει να συνεχιστει αυτη η διαστροφη και αυτος ο πνευματικος εκφυλισμος για να μην πληγωθουν τα θρησκευτικα «αισθηματα» και καλα του φασιστονεολληνα.

  Εγω δεν θα εχω κανενα προβλημα να πηγαινω στα εκκλησακια και μετα τον πληρη διαχωρισμο της εκκλησιας με το κρατος. Ποιο ειναι το προβλημα και με ποια λογικη θα πρεπει και καλα να συνεχστει αυτο το εγκλημα που συνιστα την ταυτιση του Ελληνισμου με την πλεον αντι-Ελληνικη κοσμοθεαση που εχει υπαρξει?

  Καιι προσεξτε εγω δεν μιλαω για τον Μανωλη και ουτε για ολους τους χριστιανους στο συνολο. Μιλαω για το δογμα και την κοσμοθεαση της θρησκευτικης εξουσιας.

  Θελετε να βαλουμε τις βασεις για ενα Ελληνοχριστιανικο γνωστικο σχημα? Μαλιστα μπορουμε να διαγραψουμε το δογμα και την ταυτιση της θρησκευτικης εξουσιας με το κρατος-εθνος και να επανεξετασουμε το ολο θεμα μεσα απο Νεοπλατωνικο και δηλαδη Γνωστικο πρισμα και μπορειτε και εσεις να συνεχισετε να πηγαινετε στις εκκλησιες και να γλυφετε τους παπαδες για να παρετε βισμα απο τον θεο κλπ. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα φτανει να κρατησουν τους παπαδες αυτοι που τους γουσταρουν και οσο ποι μακρια ειναι απο την εξουσια τοσο το καλυτερο και για αυτους γιατι στο τελος θα τους κρεμμασουν αναποδα καταρχην οι εθνικιστοφασιστες που αυτοι εσπειραν.

 9. ΕΛΛΗΝ says:

  Άρα με την έννοια »αρχαιοκάπηλος» εννοείς αυτό που ονομάζουν κάποιοι, »Ελληνοχριστιανισμό» σωστά;

  Διότι ναι, δεν υπάρχει αυτό που λένε πράγματι.

  Η αλήθεια είναι ότι η ιστορία έχει γίνει αχταρμάς από τα πολλά δόγματα που υπάρχουν.
  Πάντως εγώ δεν θ’ανακάτευα θρησκεία και έθνος, διότι όποιος θέλει ας πιστεύει ότι θέλει.
  Συμφωνώ στο ότι ο διαχωρισμός θρησκείας κράτους πρέπει να γίνει.
  Πολλοί το θεωρούν δούρειο ίππο για την χώρα μας.
  Λάθος. Δεν είναι.
  Διότι δεν θα υπερασπιστεί ο Χριστιανισμός τις αξίες του Ελληνισμού, διότι άλλο το να άλλο τ’άλλο, άλλο Θρησκεία και άλλο Έθνος.
  Βασικά είναι τραγικό ένα έθνος να προσπαθεί να κρατηθεί απ την θρησκεία στις αρχές του, αντί απ την πολιτιστική του κληρονομιά, καθώς δείχνει ότι ξέχασε την κληρονομιά του, δεν έμαθε απ τους προγόνους του και την ιστορία του και ότι πρακτικά είναι απολίτιστο, διότι δεν καλλιεργεί πια τον πολιτισμό του και έθνος δίχως πολιτισμό, δεν έχει μέλλον.

  Συνεπώς, η θρησκεία είναι ζήτημα του καθενός, για την ακρίβεια αντί να έχει ο καθένας θρησκεία, καλά είναι ν’αναπτύξει την δικιά του νοοτροπία για την ζωή και το σύμπαν και τον δημιουργό, να γίνεται έρευνα σε φιλοσοφικό και μεταφυσικό επίπεδο.
  Εν τέλη είναι επίσης καλά να χτίσουμε και ν’αναπτύξουμε τον πολιτισμό μας σε νέο επίπεδο αλλά πρέπει πρώτα να καταρρεύσει η υπάρχουσα κοινωνία των χαμένων, διεφθαρμένων, αχταρματζίδων, καμμένων σανοφάγων και ανακατομπερδεμενομπετοβλακογιδιών νεο-να χαμε να λεγαμε όχι Ελλήνων αλλά σέληνων με κουνουπίδι, γιατί Έλληνες μια φορά δεν είναι τα σύγχρονα γίδια κι έτσι μετά θ’ανοίξει ο δρόμος.

  Κοίτα, θεωρώ βέβαια ότι η έννοια εθνικιστής, λανθασμένα προσομοιάζεται με τις βλέψεις του Χίτλερ, περί μίσους αλλοεθνών, καθώς ούτε αυτό εκφράζει τον Ελληνισμό.

 10. Ολοι οι ψεκασμενοι θα ψωφισετε φασιστες μπατσοι κυβερνιταδες λεφταδες παπαδες κολομπαραδες., . says:

  Θα ψωφησουν ολοι οι βρωμομπατσοι και τα ρομποτ στρατιοτακια ολου του κοσμου και αυτης της σκατοελλαδας ολοι οι λεφταδες αφεντες εξουσιαστες, ολοι οι παπαδες και αρχιπαπαδες μασωνοι κολομπαραδες ολων των σκατοθρησκειων του κοσμου ,και θα σας γ@μ@με τις γυναικες σας και τον σκατοθεο σας..με τα λεφτα σου ( του ΔΝΤ) γ@μω και την κυρα σου το χριστο γιαχωβα σου,..και τις μανες σας που εχουνε λεφτα.και ολες τις ελλαδες των κλεφταραδων φασιστων και ψευτοαριστερων, γ@μ@με και ολες τις πατριδες που εχουνε λεφτα..κλεμενα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *