ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Λουκέτο σήμερα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -Αφόρητη η κατάσταση με τους διακινητές ναρκωτικών

· Κατοχικά Νέα

Την ενεργοποίηση των αρμόδιων φορέων της Πολιτείας για την άμεση και μόνιμη απομάκρυνση διακινητών και χρηστών ναρκωτικών ουσιών από τους χώρους και δρόμους με τους οποίους γειτνιάζει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), ζητά η Σύγκλητος.

Μάλιστα, ενώ παραμένει σε διαρκή συνεδρίαση προκειμένου να επανεξετάσει την κατάσταση, αποφάσισε να ανασταλεί -συμβολικά- η ακαδημαϊκή λειτουργία των προπτυχιακών προγραμμάτων του ιδρύματος για σήμερα 24 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει η Σύγκλητος, αφού επανεξέτασε την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους γύρω από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΟΠΑ, εξαιτίας της παρουσίας εμπόρων, διακινητών και χρηστών ναρκωτικών ουσιών, διαπίστωσε ότι οι συνθήκες που επικρατούν εξακολουθούν να υφίστανται και βαίνουν τις τελευταίες ημέρες επιδεινούμενες.
Μάλιστα, εκτίμησε ότι δημιουργούν μεγάλους κινδύνους για την ασφάλεια και την υγιεινή των φοιτητών και εργαζομένων στο Ίδρυμα, και παράλληλα, προκαλούν φόβο και έντονη ανησυχία στους εργαζομένους, κυρίως στους φοιτητές, με αποτέλεσμα αυτοί να αποθαρρύνονται να προσέρχονται στα μαθήματα.

«Η Σύγκλητος, με αίσθημα ευθύνης και εκφράζοντας την αγωνία της πανεπιστημιακής κοινότητας, πρωτίστως των χιλιάδων φοιτητών του Ιδρύματος, και με στόχο την υπεράσπιση του δικαιώματος της ασφάλειας και των συνθηκών υγιεινής, αποφάσισε συμβολικά την αναστολή της ακαδημαϊκής λειτουργίας των προπτυχιακών προγραμμάτων του Ιδρύματος την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιοι φορείς της Πολιτείας για την άμεση και μόνιμη απομάκρυνση διακινητών και χρηστών ναρκωτικών ουσιών από τους χώρους και δρόμους με τους οποίους γειτνιάζει άμεσα το Πανεπιστήμιο», αναφέρει το σχετικό ψήφισμα της Συγκλήτου, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Σχολική τάξη με μαθητές και εκπαιδευτικό - φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

30.000 αναπληρωτές στα σχολεία: Ξεκινά η Α’ φάση – Το χρονοδιάγραμμα και τι ακολουθεί για τις τοποθετήσεις

Πλοίο στη θάλασσα - φωτογραφία αρχείου για την ένταση στην Ανατολική ΜεσόγειοΕΛΛΑΔΑ

Καστελόριζο: Ελληνική αντι-NAVTEX απέναντι στο τουρκικό «Μαρμαρά» – Τι πραγματικά διακυβεύεται έως τις 15 Σεπτεμβρίου

Κυψέλη: Η μητέρα αρνείται ότι σκότωσε το βρέφος που βρέθηκε κατεψυγμένο σε βαλίτσαΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Η μητέρα αρνείται ότι σκότωσε το βρέφος που βρέθηκε κατεψυγμένο σε βαλίτσα

3 απαντήσεις στο “Λουκέτο σήμερα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -Αφόρητη η κατάσταση με τους διακινητές ναρκωτικών”

  1. Διακίνηση ναρκωτικών στη νεολαία (ψεύτικες ελπίδες) κάνουν και τα ίδια τα πανεπιστήμια. Τί διαμαρτύρονται; Να κλείσουν οριστικά.

  2. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Ντροπή ακόμα και οι ναρκεμποροι έχουν ΔΙΚΑΊΩΜΑ στην παιδεία ε κύριε γαβρογλου; πάνω από όλα τα ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ

  3. Παντα παλευαν και τασσονταν υπερ της ελευθεριας και της ισοτητας οι αριστεροστροφοι νοητικα καθυστερημενοι Ελληνες φοιτητες…. ουτε που τους περασε ποτε απο το μυαλο οτι οταν οι αριστεροι λεχριτες μιλουσαν για ελευθερια δεν εννοουσαν την δικη τους , αλλα των εγκληματιων λαθρομεταναστων γυφτων και καθε ειδους παραβατικου …..
    Φατε στη μαπα τωρα την ισοτητα και την ελευθερια των κτηνων θυσιαζοντας την δικη σας .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά