ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Λέσβος: 20χρονη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από αλλοδαπό – Την έσωσε ο αδελφός της

· Κατοχικά Νέα

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μυτιλήνη η καταγγελία μιας 20χρονης κοπέλας για απόπειρα βιασμού από νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία, μπήκε από το παράθυρο στο δωμάτιό της και της επιτέθηκε προσπαθώντας να της βγάλει τα ρούχα και να τη βιάσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία η 20χρονη άρχισε να φωνάζει δυνατά και να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο επίδοξος βιαστής επέμενε.

Από τις φωνές ξύπνησε ο αδερφός της ο οποίος μπήκε στο δωμάτιο με τον νεαρό αλλοδαπό να προσπαθεί να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη μέσα στο σπίτι με τον αδελφό της 20χρονης να καταφέρει και κάποια χτυπήματα στον επίδοξο βιαστή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελικά ο επίδοξος βιαστής κατάφερε να διαφύγει από το παράθυρο από το οποίο μπήκε πηδώντας στον δρόμο από ύψος περίπου πέντε μέτρων.

Εν τω μεταξύ στο σπίτι της άτυχης κοπέλας επέστρεψε και η μητέρα της, η οποία κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός.

Η ασφάλεια Μυτιλήνης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον επίδοξο βιαστή ενώ έχει στα χέρια της και βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από διπλανό σπίτι το οποίο έχει καταγράψει τις κινήσεις του αλλοδαπού έξω από το σπίτι της 20χρονης κοπέλας.

Με πληροφορίες από lesvosnews.gr

protothema.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ιωάννα Γάκα, Θάνος Πλεύρης, Βασίλης Κικίλιας και Γιώργος Πατούλης - εικόνα από το σχετικό ρεπορτάζ της ZouglaΕΛΛΑΔΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Πλεύρης, Κικίλιας και Πατούλης στο ίδιο συνέδριο με την Ιωάννα Γάκα – Παρουσίαζε μπροστά τους το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης

Συναυλιακή σκηνή και κοινό – εικόνα αρχείου για άρθρο σχετικά με τον Γιώργο ΜαζωνάκηΕΛΛΑΔΑ

Μαζωνάκης: Αναβαθμίστηκε το κατηγορητήριο για τους δύο γιατρούς – Στο μικροσκόπιο τα 84 κρίσιμα λεπτά

Καταιγίδα πάνω από θάλασσα – εικόνα αρχείου για πιθανό ισχυρό χαμηλό στη ΜεσόγειοΔΙΕΘΝΗ

Medicane στη Μεσόγειο; Τα μοντέλα παρακολουθούν ισχυρό χαμηλό – Τι μπορεί να σημαίνει για την Ελλάδα

4 απαντήσεις στο “Λέσβος: 20χρονη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από αλλοδαπό – Την έσωσε ο αδελφός της”

  1. ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΊΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΟΡΤΆΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ .ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΆΣ ΚΑΡΑΜΠΊΝΑΣ

  2. Φωναχτε τον πουαρω τον ντουρουντου.Μπουκαρισε στο σπίτι γιατί ένιωθε την ελληνική φιλοξενία.Φωναχτε τον Τόσκα ,”καντε ότι κοιμαστε “,για να σας γαμησουν πατοκορφα ότι έχετε και δεν έχετε.Φωναχτε την τσατσια ,μπήκε για να λιαστη ,φωναχτε τον παυλοπη ,είναι αδέλφια μας,φωναχτε την δικηγόρο του τέρατος Πακιστανού Μπάρκα ,έτσι έμαθε στα βουνά ,έτσι κανη..ΡΕΕΕ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΕΠΑΝΩ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΕΜΙΑ ;;

  3. ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΟΦΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΑ @rhidi@. ΚΑΙ ….ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΖΑΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΖΑΜΙ [ΑΣ ΠΟΥΜΕ].
    ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΙΤΑΛΟΣ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΒΑ. ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΤΟΤΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ, ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΨΑΝ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ “ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΕ” ΣΕ ΝΤΟΠΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *