Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
20:51 - 24/11/2022

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΊΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-TΟ ΊΝΤΕΡΝΕΤ ΕΊΝΑΙ ΕΘΙΣΜΌΣ

Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Φανούριος 11/24/2022 @ 9:06 ΜΜ

    Μάθαμε τώρα την καραμέλα του σατανά και την πετάμε σε ότι δεν μας αρέσει. Παλαιότερα στην Αίγυπτο είχαν τον Σέθ, οι αρχαίοι Έλληνες είχαν τον Τυφών, πιο πριν στην αρχαία Περσία τον Αχριμάν και ακόμη πιο πριν οι Σουμέριοι είχαν την Τιαμάτ. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου, το κάθε ιερατείο έφτιαχνε τον δικό του Χριστό για να πουλάει χαϊβανίτηδα στον κόσμο και πάντα υπήρχε ένας μπαμπούλας να τους τρομάζει όπως τα παιδάκια για να φάνε το φαγητό τους. Αυτή είναι η αλήθεια, ψάξτε, διαβάστε!!

  2. Γειά σου ρε Φανούριε! Ετσι σε θέλω

  3. Russian President Vladimir Putin quotes “Jesus Christ” and declares Western values to be “Satanism”.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*