Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
18:57 - 24/11/2022

Balenciaga: Η τελευταία λέξη της παιδεραστίας

Είναι πλέον γνωστό, ακόμη και στον πιο ανίδεο νόρμη, ότι η δυτική ελίτ είναι γεμάτη με έκφυλα σκουπίδια κάθε είδους, ιδίως παιδεραστές, και η περίπτωση του οίκου μόδας Balenciaga δεν αποτελεί εξαίρεση.

Πως τα νέα προϊόντα & το διαφημιστικό υλικό του εν λόγω οίκου κάνουν άτομα σαν το Λιγνάδη & το Νίκο Γεωργιάδη περήφανα;

Πως η αμερικανοκρατούμενη & έκφυλη Γερμανία του σήμερα κατάφερε να γίνει ρεζίλι των σκυλιών στο Μουντιάλ 2022;

Ποια υφυπουργός της “συντηρητικής” και “πατριωτικής” ΝΔ θέλει να έχει τα παιδιά στο έλεος των ομόφυλων ζευγαριών με τις… ευλογίες της ελληνόφωνης πολιτείας;

Πως η Ρωσία βάζει τον κάθε έκφυλo κατεργάρη στον πάγκο του;

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θ’ απαντήσουμε στο 102ο επεισόδιο της νατιβιστικής εκπομπής “Hellenic Hassle”. Μην το χάσετε!

Σχετικά με Based Gyro
Ένας νατιβιστής παραγωγός στο Youtube & στο Odysee, ο οποίος δε θέλει τίποτε άλλο πέρα από κανονικότητα, ελευθερία & παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων (ξένων & μη) που ευθύνονται για την αργή & βασανιστική διάλυση του ένδοξου έθνους μας. Μπορείτε να με παρακολουθήσετε κάθε Τρίτη & Πέμπτη στις 10 το βράδυ στη ζωνταντή μου εκπομπή στο Youtube με τίτλο "Hellenic Hassle", στην οποία σχολιάζω την επικαιρότητα με μπόλικη παρέα & χαβαλέ... μέχρι εκεί που επιτρέπουν οι λογοκριτές της Google.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*