Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
01:02 - 21/01/2022

Λάβρος ο πυρηνικός ιατρός Ζήσης Δεληχάς: “Ο κόσμος πεθαίνει σα το σκυλί στο αμπέλι. Πότε θα ξεσηκωθεί η κοινωνία;”

“Θα τον απολύσουμε τον κύριο Βορίδη, είναι κοντά οι εκλογές. Όλοι αυτοί οι ακαταδίωκτοι δεν θα έχουν που να κρυφτούν σε λίγο” ανέφερε μιλώντας στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο πυρηνικός ιατρός, Ζήσης Δεληχάς.
Ο κ. Ζεληχάς που βρίσκεται εδώ και 5 μήνες μήνες σε αναστολή όπως χιλιάδες συνάδελφοί του, τόνισε ότι “μόνο έτσι θα έρθει η αποκατάσταση της δημοκρατίας και της ελευθερίας στη χώρα μας”.

“Αυτοί οι άνθρωποι στην ουσία προσπαθούν με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο, η εμμονή τους δεν έχει όρια, δεν αποδέχονται κανένα επιστημονικό δεδομένο, δεν αποδέχονται καμία πραγματικότητα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν επεμβαίνει ένας εισαγγελέας επιτέλους σ΄αυτή τη χώρα”, σημείωσε.

“Όσο διάστημα χορηγούνταν τα μονοκλωνικά φάρμακα, είχαμε μείωση θανάτων. Και τώρα τα μονοκλωνικά τελείωσαν. Γιατί; Γιατί ενδιαφέρονται για την υγεία μας. Για ποιο λόγο μένουν αυτή τη στιγμή έξω από τα νοσοκομεία οι υγειονομικοί; Αυτή τη στιγμή που νοσούν περισσότεροι από 2.500 υγειονομικοί εμβολιασμένοι. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Και πρέπει να επέμβει ένας εισαγγελέας άμεσα, τώρα. Διαλύεται το σύστημα υγείας, διαλύθηκαν οι παροχές υγείας. Ο κόσμος πεθαίνει σα το σκυλί στο αμπέλι. Πότε θα καταλάβει η κοινωνία ότι όλο αυτό λειτουργεί εις βάρος της; Πότε θα ξεσηκωθεί η κοινωνία; Δεν αφορά μόνο τους υγειονομικούς, αφορά τους πάντες”, δήλωσε.

“Θεωρητικά και πρακτικά και λογικά μόνο από τη χρήση των μονοκλωνικών θα είχαμε τουλάχιστον μισους λιγότερους θανάτους. Εάν υπήρχε η πρωτοβάθμια περίθαλψη στο βαθμό που θα έπρεπε να υπάρχει, πόσους θανάτους θα γλυτώναμε από εκεί. Εάν υπήρχε πρωτοβάθμια, δεν θα έφτανε αυτός ο αριθμός ασθενών στη δευτεροβάθμια. Στη δευτεροβάθμια, εάν υπήρχαν τα μονοκλωνικά, δεν θα είχαμε αυτόν τον αριθμό θανάτων.
Είμαστε η πρώτη χώρα στον αριθμό θανάτων στην Ευρώπη, το διανοήστε; Και δε μιλάει κανένας. Απαράδεκτοι, είμαστε απαράδεκτοι”, πρόσθεσε.

Ο κ.Δεληχας χαρακτήρισε “απαράδεκτους” τους γονείς που εμβολιάζουν τα παιδιά τους και προέτρεψε τους συναδέλφους του που βρίσκονται μέσα στο νοσοκομείο να πουν την αλήθεια.

“Δεν αποδέχεται κανένας συνάδελφός μου τις παρενέργειες του εμβολιασμού. Και το μεγαλύτερο έγκλημα που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι ο εμβολιασμός των παιδιών. Και πόσο μάλλον με την Όμικρον, που δεν είναι καν μια απλή ίωση, ούτε καν αυτό δεν είναι. Απαράδεκτο οι γονείς να εμβολιάζουν τα παιδιά τους. Δεν ανακοίνωσαν ότι βγάζουν νέα εμβόλια για την Όμικρον;”, συνέχισε ο κ. Δεληχας.

“Από τη μία λέμε “εμβολιαστείτε” για την Όμικρον διότι κινδυνεύετε και υπάρχει ασφάλεια και καλυψη και από την άλλη ετοιμαζουμε επικαιροποιημένο εμβόλιο για την Όμικρον. Εδώ μας δουλεύουν στην κυριολεξία. Και παρόλα αυτά, εξακολουθούμε να εμβολιάζουμε παιδιά, για μένα αυτό είναι το απαράδεκτο. Με στεναχωρεί πάρα πολύ που οδηγούμε τα παιδιά στον εμβολιασμό”, υπογράμμισε.

“Το άλλο σημαντικό είναι οι ξαφνικοί θάνατοι. και δεν ασχολείται κανένας.Κάθε μέρα ακούμε κάτι. Δε θα πρέπει να διερευνηθούν όλα αυτά; Φοβούνται όλοι, δηλαδή τι φοβόμαστε πλέον; Τι φοβούνται οι συνάδελφοί μου; Να βγουν να μιλήσουν επιτέλους. Είναι υποχρέωσή τους, έχουμε δώσει όρκο”, κατέληξε.

Ακούστε εδώ:

makeleio.gr

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 01/21/2022 @ 2:07 ΠΜ

    Πιλότος: «Αυτό έπαθα μετά το εμβόλιο…‼️‼️‼️
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΠΕΤΟΥΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ❓❓❓»,Βγάλτε τον HOAX αν έχετε τα κότσια…..‼️‼️‼️
    Ανοίγει ξανά ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ…

  2. ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΡΙΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*