ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΚΤΕΛ: Επιβάτης ταξίδεψε στην μπαγκαζιέρα λεωφορείου: Ο οδηγός τον κλείδωσε κατά λάθος

· Κατοχικά Νέα

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας επιβάτης των ΚΤΕΛ στη Δράμα ο οποίος ταξίδεψε στην μπαγκαζιέρα ενός λεωφορείου όταν ο οδηγός τον κλείδωσε κατά λάθος στον χώρο των αποσκευών.

Ο Νίκος Νικολαΐδης πήρε το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Δράμα – Θεσσαλονίκη, ωστόσο λίγα λεπτά πριν φτάσει στον προορισμό του βίωσε μία φοβερή περιπέτεια.

«Το λεωφορείο ξεκίνησε από τον υπεραστικό σταθμό της Δράμας, εγώ το πήρα από το χωριό μου. Ήταν ήδη φορτωμένο, ο οδηγός σταμάτησε στο χωριό μου και είδα ότι υπάρχουν πολλές αποσκευές. Έσπρωξα την κιθάρα μου όσο πιο μέσα γίνεται. Του είπα να κλείσει την μπαγκαζιέρα κι έκανα το ταξίδι μου προς Θεσσαλονίκη», είπε ο επιβάτης.

Ο τελικός προορισμός του επιβάτη ήταν δύο στάσεις πριν τον τερματικό σταθμό. Μόλις κατέβηκε να πάρει τα πράγματά του από τον χώρο τον αποσκευών, ο οδηγός δεν αντιλήφθηκε τον επιβάτη που προσπαθούσε να τραβήξει την κιθάρα του και έκλεισε την μπαγκαζιέρα, με τον σοκαρισμένο επιβάτη μέσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κατεβαίνω και του λέω άνοιξε, να πάρω τα πράγματά μου. Έτσι όπως πήγα να πάρω την κιθάρα μου προς τα έξω, ο οδηγός πάτησε το κουμπί κι έκλεισε την πόρτα. Ήμουν μέσα μέχρι να φτάσει στον τερματικό σταθμό, διήρκησε πέντε λεπτά».

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Δράμας σημείωσε στο Live News πως ενημερώθηκε 15 ημέρες μετά το περιστατικό και δεν έχει προχωρήσει σε πειθαρχικό έλεγχο, διότι δεν έχει δεχτεί αναφορά από τον επιβάτη, ωστόσο ο οδηγός του ΚΤΕΛ επιβεβαίωσε το περιστατικό.

protothema.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Καπνός πάνω από την ΑθήναΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα: Φωτιά σε κτήριο στο κέντρο – Μερική κατάρρευση, επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Καταιγίδα και έντονα σύννεφα στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

Νέα επιδείνωση του καιρού από Τετάρτη 30/9 – Επιστρέφουν βροχές και φθινοπωρινό σκηνικό

Ενεργειακή υποδομή και θαλάσσια ηλεκτρική διασύνδεσηΔΙΕΘΝΗ

Ελλάδα–Κύπρος: Προχωρά η ηλεκτρική διασύνδεση – NAVTEX και πόντιση καλωδίου στο επόμενο στάδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *