Ξυπνήστε: Η ΕΛ.ΑΣ. μοιράζει οδηγούς τσέπης για τον «Πόλεμο των Πόλεων»

Ο «Πόλεμος των Πόλεων»

δεν απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα της καθημερινότητάς μας, καθώς μουσουλμάνοι «μετανάστες» και πεμπτοφαλαγγίτες είναι έτοιμοι να κάνουν την ζωή των Ελλήνων κόλαση.

Αυτή την φορά δεν το λέει ο Λιακόπουλος, ο οποίος ως συνήθως είναι πολύ πιο μπροστά από τις εξελίξεις, αλλά η Ελληνική Αστυνομία, που, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», εξέδωσε οδηγό… τσέπης 17 σελίδων για τον εντοπισμό και την αναγνώριση τζιχαντιστών, θρησκευτικά φανατισμένων, εξτρεμιστών, ακροδεξιών, αναρχικών και τρομοκρατών!!!

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα, το εγχειρίδιο προήλθε από την πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ), με τις εργασίες να ξεκινούν το περασμένο καλοκαίρι και να ολοκληρώνονται τον περασμένο Οκτώβριο.

Τα μέτρα αστυνόμευσης φυσικά θα αυξηθούν!

Αναφέρει το ρεπορτάζ:

Ο επιχειρησιακός οδηγός, που έχει αρχίσει και διανέμεται σε όλους τους «επαγγελματίες πρώτης γραμμής», πάτησε πάνω στο Community Policing and the Prevention of Radicalization (CoΡΡra), ένα σχέδιο της Βελγικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, την Κοινωνία Αστυνόμευσης και Πρόληψης της Ριζοσπαστικοποίησης, το οποίο προσαρμόστηκε στα ελληνικά και τα διεθνή δεδομένα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στον οδηγό γίνεται και παρουσίαση… τατουάζ με σύμβολα, εμβλήματα και λογότυπα που παραπέμπουν σε εξτρεμιστικές-τρομοκρατικές οργανώσεις, σε θρησκευτικά υποκινούμενη ριζοσπαστικοποίηση αλλά κυρίως σε ακροδεξιό εξτρεμισμό. Το ίδιο γίνεται με σύμβολα που εντοπίζονται σε κοσμήματα, αξεσουάρ, ρούχα, αφίσες, ακόμη και σε… αυτοκόλλητα αυτοκινήτων.

Δυστυχώς, η συγκεκριμένη μελέτη προέβλεψε τις επιθέσεις σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους συγκέντρωσης πλήθους (μαλακούς στόχους – soft targets), όπως αυτή που εκδηλώθηκε πρόσφατα στο Βερολίνο αλλά και στην Κωνσταντινούπολη. Ο επιχειρησιακός οδηγός παρομοιάζει τη διαδικασία της ριζοσπαστικοποίησης στο σχήμα του γνωστού παιχνιδιού «φιδάκι», όπου θα πρέπει να βρεθούν τρόποι για να ελαχιστοποιηθούν οι σκάλες και να πολλαπλασιασθούν τα εμπόδια («φίδια») προκειμένου να έρθει το άτομο όσο πιο κοντά γίνεται στην αρχή. Αυτό το μοντέλο παρουσίασης της ριζοσπαστικοποίησης ως δυναμικής διαδικασίας («φιδάκι») χρησιμοποιήθηκε από τον David Sloggett, τον Βρετανό ειδικό επί θεμάτων τρομοκρατίας και συμβούλου του υπουργείου Αμυνας της χώρας του. Φιλοδοξία των συντελεστών δημιουργίας του οδηγού είναι αυτή η μελέτη να γίνει βασικό μάθημα στις σχολές της Αστυνομίας, αλλά ακόμη και σε κάποιες βαθμίδες του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας.

Στόχος του χρήσιμου εγχειριδίου (Οδηγός Ευδιάκριτων Ενδείξεων/Observable Indicators Manual) είναι να γίνει ένα πρακτικό και χρήσιμο «εργαλείο» έγκαιρης αναγνώρισης, καταγραφής και ταξινόμησης εμφανών ενδείξεων που ενδεχομένως να σημαίνουν τη συμμετοχή σε «διαδικασία ριζοσπαστικοποίησης και βίαιου εξτρεμισμού». Οι αστυνομικοί και στελέχη αρμόδιων υπηρεσιών πρέπει να μπορούν να διακρίνουν ευάλωτες ομάδες και ανθρώπους που χρήζουν υποστήριξης για να μην τύχουν εκμετάλλευσης από ακραίες και βίαιες οργανώσεις.

 

 Οι επαγγελματίες «πρώτης γραμμής» πρέπει να εντοπίζουν κάποιες ενδείξεις που αποτελούν σημάδι ότι ένα άτομο βρίσκεται σε μια διαδικασία ριζοσπαστικοποίησης.

el.gr

Loading...

16 thoughts on “Ξυπνήστε: Η ΕΛ.ΑΣ. μοιράζει οδηγούς τσέπης για τον «Πόλεμο των Πόλεων»

 1. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

  «αλλά κυρίως σε ακροδεξιό εξτρεμισμό. » ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Η ΦΑΣΙΣΤΟΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ! ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΚΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

 2. Ανώνυμος says:

  Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΣ!!!

  Αν δεν σπάσεις τον βράχο του εγώ, ποτέ δεν θα γίνεις το όλο !

  Μα τι το εγώ και τι το Εγώ του Χριστού, όταν το ένα το Άγιο Πνεύμα εμάς των Ορθοδόξων είναι το ένα;
  Όταν δαμάσεις τον κριτή της καρδιάς σου, τότε θα πάψεις να κατακρίνεις κάποιους άλλους πως σου φταίνε…
  Υιός Θεού είσαι, και ότι βιώνεις στον ουρανό της ψυχής σου, τούτο θερίζεις και στην γη σου.

  Και να διδάσκεσαι τόσα πολλά….

  Αν δεν γεννιόσουν εδώ στην αμαρτία, θα γνώριζες το τι είναι η λέξη αναμάρτητος;
  Αν δεν γεννιόσουν εδώ στον θάνατο, θα κατανοούσες ποτέ το τι εστί αθανασία;
  Αν δεν ερχόσουν εδώ στην γη Έλληνα, θα μάθαινες τους 24 πρεσβύτερους της άλφα βήτα μας, να πλέκεις λέξεις, αόρατους αγγέλους και όμως ορατούς, άυλους και όμως υλικούς;
  Και να ζωγραφίζουμε στο σύμπαν του νου μας το μέλλον, το παρελθόν, στο τώρα μας…

  Ποια η διαφορά, από έναν που πιστεύει πως ο αντίχριστος υπάρχει ή δεν υπάρχει,
  και ποια διαφορά με αυτόν που προσκυνά το σύνταγμα και την παιδεία του αντίχριστου;
  Ποια πέτρα στην γη θα σηκώσεις και δεν θα βρεις το Α και το Ω από κάτω;
  Ποιος στο σύμπαν θα περπατήσει, και δεν θα του μιλήσει ελληνικά;

  ΕΣΥ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΣΕ ΕΥΛΟΓΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ !

  Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ, ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΙΧΩΡ ΜΑΣ

  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

  Σας είπε: «σας αγαπώ»…
  και του σταυρώσατε τα χέρια.
  Σας είπε: «από εδώ είναι η οδός»…
  και του σταυρώσατε τα πόδια.
  Σας είπε «αγαπάτε αλλήλους ως εαυτόν»…
  και ξίδι με χολή δίνετε ο αδελφός τον αδελφό.

  Ως αρνί ήρθε στην γη και δόξασε την αγάπη στους λύκους.
  Ως λύκος έρχεται αυτήν την φορά, να δικαιώσει τα αρνιά από τους λύκους !

  Ιωάννης

  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 7:18 π.μ.

 3. Ανώνυμος says:

  Ξερετε κατι? οι ευρωπαιοι δεν ριχνουν σφαλιαρες οπως ο ελληνας…!!!
  Για να δουμε τι θα γινει τοτε που θα ξεκινησουν και θα πεφτουν οι σφαλιαρες…

 4. Ανώνυμος says:

  Μα η ζωή των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων έχει γίνει ήδη κόλαση από τον πολιτικό και δημοσιογραφικό χώρο… τα δελτία ειδήσεων της Μ.Μ.Ε. αποτελούν δελτία κατατρομοκράτησης άμαχου πληθυσμού, με αποτέλεσμα κανείς να μην τα παρακολουθεί! Μόλις τώρα μάθαμε ότι οι «θεσμοί» ζητάνε από την κυβέρνηση +4 δις € νέα οικονομικά μέτρα…. τι δεν καταλαβαίνεις; Η ΕΛ.ΑΣ. είχε την ευκαιρία να συλλάβει τον μεγαλύτερο ισλαμιστή διεθνή τρομοκράτη, τον Νοέμβριο του 2016 στην Αθήνα… αλλά είχε εντολές να μην προβεί στην σύλληψη! Εδώ είναι ο τρομοκράτης: http://img02.deviantart.net/d8f3/i/2011/123/8/a/obama_sin_laden_by_miladps3-d3fjknx.jpg Αντί να μοιράζουν βιβλιαράκια… μήπως θα ήταν καλύτερα να σταματήσουν να εισάγουν μέσα στην πατρίδα, όλες τις ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις που έχουν στήσει και εκπαιδεύσει οι Η.Π.Α.; Πέραν του ισλαμιστικού ριζοσπαστισμού… μήπως κάποιοι έχουν καταλάβει ότι αυτή την στιγμή στην κυβέρνηση βρίσκονται αριστεροί ριζοσπάστες;… που θέλουν να δώσουν πολιτικά και θρησκευτικά δικαιώματα σε μουσουλμάνους που ανήκουν στην ποιο φανατική και ριζοσπαστική θρησκεία του πλανήτη; Αυτά.

 5. ΝΙΚΟΣ says:

  ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ Ο »ΕΛΛΗΝΑΣ» ΤΣΕΝΑ’Ι’ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΚΟΜΜΑΤΑ Ο ΤΣΕΝΑ’Ι’ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΤΡΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΓΕΛΑΤΕ? ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΠΙΚΡΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΓΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!! ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!

 6. Ισχύει δεν ισχυει η ουσία είναι η εξής: says:

  Και πως αντιμετωπίζεται παρακαλώ ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΦΟΝΤΑΜΕΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΣ, Η Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ UCK;;;
  Πέραν από βία;
  Δηλαδή κινδυνεύω να στοχοποιηθώ σε περίπτωση, που δω έναν ισλαμιστή να καταφεύγει σε βία κατά αλλόθρησκων και δεν υπάρχει άλλη επιλογή, πέραν του ν απαντήσω με βία;
  »Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ, ΛΕΕΙ ΡΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ» Ότι στοχοποίηση και να κάνουν τα ΜΜΕ και οι κωλοκυβερνήσεις τους, όλα αποφαίνονται στο δικαστήριο.
  Εκτός κι αν καταργήσουν το δικαίωμα της αυτοάμυνας… Τότε, πλέον εφαρμόζει ο κάθε υπαγόμενος στο σύνταγμα, το σύνταγμα και την άμεση αποκατάσταση του πολιτεύματος, έναντι όσων το καταλύουν με την βία. ΣΥΝ, ότι εκείνος, θα χει αναγνώριση και από το διεθνές δίκαιο, διότι το διεθνές δίκαιο, το σύνταγμα αναγνωρίζει! ΟΧΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ υπαλλήλους, ξένων δυνάμεων, βλ. Γερμανίας, που αγνοήσαν το σύνταγμα, του συνταγματικώς αμυνόμενου για τα δικαιώματά του, που είναι αναγνωρισμένα και διεθνώς… Έτσι δεν είναι;

  • ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ says:

   Προσωπικά, εάν απειληθεί η ζωή μου από λαθροσκουπίδι και εάν προλάβω να του πάρω εγώ το λαρύγγι, το επόμενο δευτερόλεπτο κιόλας θα πάει κατευθείαν μέσα σε κάδο σκουπιδιών πριν με δουν και με συλλάβουν, μιας και τα στοιχεία περί νόμιμης άμυνας θα τα παρακάμψει ΟΛΟ το προδοτικό εβραιόδουλο σύστημα του Ελλαδιστάν.

 7. Inept says:

  Δε γινεται να εκφερετε αποψη διχως να φανατιστειτε… ετσι? Κακομοιρηδες, ετσι σας μεταχειριζονται, με το φανατισμο.

 8. ΜΑΥΡΟΣΜ says:

  Ναι βλάκες η ΕΛΛΑΣ που κάθε 3 μπάτσος είναι εντεταμένος στην ΧΑ και έχει ένα τέτοιο τατουάζ. Πάω να σας ρουφιανέψω όλους. αχαχαχαχαχ

 9. ALEXANDER says:

  ΕΜΈΝΑ ΠΆΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΤΟ ΤΡΊΓΩΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΆΝΩ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ ΜΕ ΜΑΎΡΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΜΕΓΆΛΑ ΜΕΓΆΛΑ…. Ε ΤΟΥΣ Π(£$*ΔΕΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *