Ξεχάστε αυτά που ξέρατε και «Αφαιρέστε τα Χριστιανικά σύμβολα» – E-mail με ειδικούς κανόνες για μουσουλμάνους ασθενείς έφτασε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έλαβε το βράδυ της Πέμπτης ο παιδίατρος – νεογνολόγος στο ΠΠΝΠ και πρώην διοικητής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Γιάννης Γιαννακόπουλος.

Το μήνυμα μεταξύ άλλων περιελάμβανε και κανόνες που αφορούν μουσουλμάνους ασθενείς. Σε αυτό όπως βλέπεται παρακάτω, αναφέρονται μερικοί κανόνες που θα πρέπει να τηρούνται στις περιπτώσεις που νοσηλεύονται μουσουλμάνοι στο ίδρυμα.

Εδώ τίθεται το ερώτημα που είχε τεθεί και όταν οι γυναίκες Σύριες στην Μυρσίνη, δεν ήθελαν άνδρες γυναικολόγους – όπως είχε γράψει το tempo24.gr – αλλά γυναίκες γιατρούς για να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Κατά πόσο μπορεί να είναι ασφαλές να ακολουθείται πιστά και κατά γράμμα, ο κανόνας τη στιγμή που ένας ασθενής μπορεί να κινδυνεύει;

«Το email που έλαβα σήμερα το μεσημέρι με ξεπέρασε δυστυχώς σε μια εφημερία που τρέχεις συνεχώς δεν έχεις περιθώρια για να ασκήσεις πολυπολιτισμικές πολιτικές….ιατρική ασκούμε κύριοι και μάλιστα επείγουσα…Ελεος πια..» σχολιάζει ο κ. Γιαννακόπουλος.

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως είχε γράψει το tempo24.gr, με κίνδυνο τη ζωή τους, οι προσφυγοπούλες στη Μυρσίνη Ηλείας, δεν δέχονταν να τους εξετάζει άνδρας γιατρός! Η απαίτησή τους αυτή έγινε δεκτή από την 6η ΥΠΕ η οποία στείλει τότο σχετικό έγγραφο προς τη διοίκηση του νοσοκομείου του Πύργου, ώστε οι γυναίκες Σύριες να εξετάζονται μόνο από γυναίκες ιατρούς! Τώρα για τις εφημερίες … και τις ελλείψεις δεν αναφερόταν κάτι.


tempo24.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

4 thoughts on “Ξεχάστε αυτά που ξέρατε και «Αφαιρέστε τα Χριστιανικά σύμβολα» – E-mail με ειδικούς κανόνες για μουσουλμάνους ασθενείς έφτασε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

  1. Απορία says:

    Με την ίδια λογική όταν εγώ νοσηλευτώ σε νοσοκομείο της Σαουδικής Αραβίας θα μπορέσω να ζητήσω χοιρινό για φαγητό, έναν Εσταυρωμένο πάνω από το κεφάλι μου και αν τα πράγματα πάνε προς το χειρότερο και έναν Ορθόδοξο παπά για να με κοινωνήσει.

  2. Ανώνυμος says:

    Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο έχει όνομα «Παναγία η Βοήθεια» από το ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του. Μήπως να κάνουμε κάτι και γι αυτά; Αν δεν τους αρέσει να πάνε σε μουσουλμανικές χώρες όχι να κάνουμε εμείς τα γιουσουφάκια στους λαθροεισβολείς.

  3. ΠΑΡΕ ΝΑΧΕΙΣ says:

    Απο παντου σιγα σιγα σφιγγουν τις θηλειες και εμεις οι μαλακες καθομαστε ακινητοι…Συγχαρητηρια ρε πολυπολιτισμε….Συλληπητηρια Ελληνες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *