ΞΈΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΆΖΕΙΣ; ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΏΣΟΥ.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Που ξέρεις , μπορεί να κόψεις τον…. Φραπέ στον καναπέ.

Αν καταλάβουν σήμερα οι αναγνώστες τού κειμένου ότι το
ΚΚΕ είναι το «μυστικό» τής Μακεδονίας σε λίγους μήνες αυτό θα είναι πλέον κοινό «μυστικό». Σε ελάχιστο χρόνο θα το γνωρίζει ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων και αυτό από μόνο του δημιουργεί εξελίξεις …εξελίξεις αναπόφευκτες

« Τι νόημα έχει τώρα να «τιμωρήσεις» τον Ζαχαριάδη ή τον Κόκκαλη ή τον Φλωράκη; Τι νόημα έχει να εξευτελίσεις τώρα τον ετοιμοθάνατο καραγκιόζη Γλέζο; Εφόσον το ΚΚΕ παραμένει ίδιο, πρέπει να βρεις τους νέους Μπολσεβίκους, οι οποίοι έχουν πληρωθεί και είναι έτοιμοι να προδώσουν…Να βρεις τον Τσίπρα, που του χάρισαν ένα πτυχίο Πολυτεχνείου, για να είναι στη διάθεσή τους …Που του πλήρωναν «επαναστατικές» κρουαζιέρες στη Γένοβα …Να βρεις τον άεργο κι ανεπάγγελτο Παππά, ο οποίος περίμενε από τον πατέρα του το σύνθημα για «ντου» στην «επιχείρηση» …Να βρεις τον σερβιτόρο Καρανίκα, που μαζί με την εξουσία ανακάλυψε και τα Hogan …Να βρεις το πορνίδιο την Αχτσιόγλου όταν θα ρευστοποιήσει το «κεφάλαιό» της, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα αφεντικά της …Να βρεις τον Τζανακόπουλο, ο οποίος σήμερα δηλώνει ότι η συμφωνία είναι «συμφέρουσα» για τους Έλληνες, τη στιγμή που έχει πάει στα Σκόπια για να διαδηλώσει υπέρ των συμφερόντων των Σκοπιανών …Να βρεις αυτόν που πήγε στα Σκόπια για «ταμείο» και μετά ήρθε στην Ελλάδα να εκπληρώσει την «εργολαβία» του».

“Θερμοπύλες”… του ανθρώπινου πολιτισμού είναι η Μακεδονία σήμερα

«Στην Ελλάδα διατηρείται ζωντανό το «ζόμπι» τού κομμουνισμού, γιατί προφανώς το κόμμα που τον εκφράζει είναι χρήσιμο για κάποιους ισχυρούς εξωτερικούς παράγοντες …Έχουν «εκκρεμότητες» να διευθετήσουν στην Ελλάδα οι ιδιοκτήτες του και το συντηρούν πάση θυσία. Έχει – ως κόμμα-εργαλείο κάποιων – ορισμένες αποστολές να εκτελέσει και μέχρι να το καταφέρει αυτό θα προστατεύεται …Αναγκαστικά θα πρέπει να προστατεύεται το κόμμα αυτό, εφόσον ο κομμουνισμός έχει παγκοσμίως καταδικαστεί και επίσης το ίδιο, όσον αφορά τον βρώμικο ρόλο του, είναι αναντικατάστατο. Γιατί αναντικατάστατο; …Γιατί είναι το μόνο «εργαλείο» τού Σιωνισμού, το οποίο μπορεί να χτυπήσει τον Ελληνισμό μέσα στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας Έλληνες και μάλιστα χωρίς να «εκτεθούν» οι ύπουλοι ιδιοκτήτες του.

Γι’ αυτόν τον λόγο προστατεύεται. Συντηρείται – έστω και οριακά – προκειμένου να αποτελειώσει ένα έγκλημα, το οποίο το είχε ξεκινήσει έναν αιώνα πριν …Το έγκλημα του «Μακεδονικού» ζητήματος, το οποίο το ΚΚΕ δημιούργησε και δρομολόγησε σε ολόκληρη την «εξέλιξή» του.
Αυτό, το οποίο συμβαίνει στη Μακεδονία σήμερα, είναι ένα μοναδικό φαινόμενο σε ολόκληρη την ιστορία …Στη Μακεδονία γίνεται ένας πόλεμος δια αντιπροσώπων …Ένας πόλεμος «by proxy» …Ο Σιωνισμός με τον δικό του ιδιόκτητο κομμουνισμό χτυπάει τον Ελληνισμό …Οι Εβραίοι, κρυπτόμενοι πίσω από κομμουνιστές, χτυπούν τους Έλληνες …Οι Εβραίοι, μέσω των κομμουνιστών, διεκδικούν αυτά, τα οποία δεν θα τολμούσαν ποτέ να διεκδικήσουν ευθέως μόνοι τους …Οι Εβραίοι, μέσω των κομμουνιστών, επιχειρούν να «τεμαχίσουν» τον Ελληνισμό σε μια «μάχη», στην οποία οι πρωταγωνιστές της δεν είναι ορατοί. Στην κυριολεξία, λοιπόν, στη Μακεδονία εξελίσσεται ένας πόλεμος μεταξύ τού Ελληνισμού και της Βαρβαρότητας. Για άλλη μία φορά οι Βάρβαροι της Ασίας έρχονται έξω από την «πόρτα» τής Ελλάδας, θέλοντας να την ισοπεδώσουν. Απλά αυτήν τη φορά «χτυπάνε» από τη Δύση και όχι από την Ανατολή. Όμως, οι Βάρβαροι είναι και πάλι οι ίδιοι …Είναι και πάλι τα παιδιά τής Βαβυλώνας. Αν νικήσουν σήμερα τον Ελληνισμό, θα νικήσουν το σύνολο της ανθρωπότητας, εφόσον δεν θα υπάρχει δύναμη που να μπορεί να τους αντισταθεί».

Τελευταίο κρούσμα εκφυλισμού και εκχυδαϊσμού της δήθεν Ελληνικής δημοκρατίας είναι η κλήση

σε απολογία ενός αρχηγού δημοκρατικού πολιτικού κόμματος, και μάλιστα με ευθύνη του «Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» που θυμίζει Πινοσέτ , λόγω της συμμετοχής του στους κοινωνικούς και τους πολιτικούς αγώνες, πράξη που από μόνη της συνιστά ντροπή για τους φυσικούς αυτουργούς αυτής της θλιβερής ιστορίας, και ταυτόχρονα αποτελεί την επιβεβαίωση του επικίνδυνου κατήφορου στον οποίο οδηγείται η πολιτική ζωή του τόπου, με ευθύνη της άθλιας εντεταλμένης συγκυβέρνησης των δεξιοφασιστών και αριστεροφασιστών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…

ΠΗΓΗ

thesecretrealtruth

Loading...

3 thoughts on “ΞΈΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΆΖΕΙΣ; ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΏΣΟΥ.

 1. Ξεκολλήστε says:

  Έχετε φάει πολύ άσχημο «κόλλημα» με τους «Εβραίους» στον λεγόμενο… «πατριωτικό χώρο».

  Βλέπετε παντού Εβραίους πίσω απ’ όλα.

  Το Ισραήλ θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα για την Ελλάδα που έχει πάρα μα πάρα πολλά κοινά, με κυριότερο το ότι είναι κι αυτό, όπως κι η Ελλάδα, περικυκλωμένο από εχθρούς. Εκεί δε είναι ακόμα πιο ζόρικα τα πράγματα, γιατί πέφτουν ρουκέτες real time και μπορεί ο κάθε λαθροέποικος να ζωστεί μια δεσμίδα δυναμίτη και να πάει να τινάξει ένα πολυσύχναστο μέρος σε κάποιο αστικό κέντρο.

  Θα έπρεπε να έχει παραδειγματιστεί η Ελλάδα, αν ήθελε να είναι σοβαρή χώρα.
  Να έχει μυστικές υπηρεσίες με @ρχίδι@, αντιλαμβανόμενη την ψηφιακή εποχή.

  Ξεκολλήστε επιτέλους από τον αντισημιτισμό.
  Μην δημιουργείτε με τη φαντασία σας εχθρούς αυτής της χώρας.

  Με το Ισραήλ στο κάτω της γραφής μας ενώνει η Μεσόγειος.
  Με την Γερμανία και τον Ευρωπαϊκό Βορρά τι μας ενώνει;

 2. Γρηγόρης says:

  Μπράβο στον Τραϊανού για αυτό το αποκαλυπτικό κείμενο.
  Άψογος όπως πάντα.
  Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί δεν γράφετε ποιος έχει γράψει το κείμενο.
  Υπάρχει σκοπιμότητα; Ποιους τρομάζει ο Τραϊανου και αποφεύγουν ακόμα και την απλή αναφορά στο όνομά του;

 3. Αριστερα και μονοπαντα says:

  Την Θρακη την παραδιδουν στους Τουρκους  .Βαφτιζoντας τους Θράκες, Τουρκόσπορους.Την Μακεδονία την παραδιδουν στους Σκοπιανους βαφτίζοντας τους Μακεδονες Βουλγαρους .ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ  ΘΕΛΕΙ Β’ ΓΥΡΟ ΣΤΟΝ ΕΜΦΎΛΙΟ.ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ .ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΒΆΝΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ
  https://youtu.be/VvUKM22tIrE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *