Ξεκίνησε η αλλοίωση της ελληνικής Ιστορίας για χάρη των Σκοπιανών: Εκτός διδακτέας ύλης ο Παύλος Μελάς

Στην Συμφωνία των Πρεσπών στην παράγραφο 5 του άρθρου 8 προβλέπεται ότι θα δημιουργηθεί μια κοινή διεπιστημονική επιτροπή εμπειρογνωμόνων η οποία θα έχει τη δυνατότητα να αναθεωρήσει σχολικά εγχειρίδια αλλά και συνοδευτικό υλικό, όπως χάρτες, ιστορικούς άτλαντες, οδηγούς διδασκαλίας κλπ.

Φυσικά αυτό από την αρχή αποτελούσε ήττα για την Ελλάδα διότι η δική της Ιστορία είναι η αναγνωρισμένη ακαδημαϊκά σε όλο τον πλανήτη. Των Σκοπιανών αντίθετα ήταν σενάριο εντός Χόλιγουντ.

Συνεπώς τι είχε να «διορθώσει» η Ελλάδα στην Ιστορία της;

Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν η επιτροπή αυτή έχει ήδη ξεκινήσει τις παρεμβάσεις κατά της ελληνικής Ιστορίας και φροντίζει να «κοπεί» από τα βιβλία της Ιστορίας ο Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς.

Την αποκάλυψη την έκανε με αποκλειστικό του δημοσίευμα ο Θ. Μαλκίδης στο προσωπικό του ιστολόγιοNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Εκτός διδακτέας ύλης της Ιστορίας Γ΄Λυκείου ο Μακεδονικός Αγώνας !

Πρώτα έφτιαξαν επιτροπή για να συζητήσουν ιστορικά, εκπαιδευτικά και αρχαιολογικά θέματα, χωρίς να έχει κυρωθεί η «Συμφωνία»

Τώρα λοβοτομούν την νεολαία που αντιδρά στην απόπειρα παράδοσης της Μακεδονίας, βγάζοντας εκτός διδακτέας ύλης από το βιβλίο ιστορίας Γενικής της Γ΄Λυκείου το Μακεδονικό Αγώνα !

Οι σελίδες οι οποίες βγήκαν εκτός Ύλης…..

Δείτε το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου (πρώην Εθνικής) Παιδείας…

Ο Θεοφάνης Μαλκίδης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη από προγόνους διασωθέντες της Γενοκτονίας (1908-1924) και των Ολοκαυτωμάτων κατά τη διάρκεια της κατοχής (1941-1944), όπου η οικογένειά του είχε θύματα, ορφανά και αγνοούμενους.

Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες, Παιδαγωγικά και Κοινωνιολογία και είναι διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Ασχολείται με ζητήματα του Ελληνισμού και ειδικότερα με το ζήτημα της ανάδειξης της Γενοκτονίας από την Τουρκία, των εγκλημάτων από τις Ναζιστικές και Φασιστικές δυνάμεις κατοχής, της Ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, της Θράκης, της Μακεδονίας, κ.ά

Για τα παραπάνω ζητήματα έχει μιλήσει σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στην Αυστραλία, στον Καναδά, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στη Ρωσία, στην Αρμενία, στην Αλβανία, στη Σουηδία, στη Γερμανία, στην Κύπρο, στην Ελβετία και αλλού.

Μεταξύ αυτών των παρεμβάσεων, το 2006 μίλησε για τη Γενοκτονία στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση στην Ευρώπη στην πλατεία του Δημαρχείου της Στουτγκάρδης στην εκδήλωση που οργάνωσε η Ποντιακή Εστία της πόλης.

Το 2009 μί­λη­σε στην πρώ­τη εκ­δή­λω­ση για τη Γενοκτονία που οργάνωσαν τα Ελ­λη­νι­κά προ­σφυ­γι­κά σω­μα­τεί­α και η Αρ­με­νι­κή κοι­νό­τη­τα στο κτί­ριο του Ο­Η­Ε στην Νέ­α Υόρ­κη και το ίδιο έτος μίλησε για τη Γενοκτονία στην πρώτη κοινή εκδήλωση Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων στη Στοκχόλμη ενώ το επόμενο έτος υπήρξε η αναγνώριση από το Σουηδικό Κοινοβούλιο της Γενοκτονίας.

Το 2010 προ­σκλή­θη­κε α­πό τη Δη­μο­κρα­τί­α της Αρ­με­νί­ας και μί­λη­σε στο Ερεβάν στο Διε­θνές Συ­νέ­δριο για τη Σύμ­βα­ση, την Πρό­λη­ψη και την Κα­τα­στο­λή του Ε­γκλή­μα­τος της Γε­νο­κτο­νί­ας.

Το 2013 προσκλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αρμενίων και μίλησε στο Συνέδριό της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, ενώ τον Απρίλιο του 2015 προσκλήθηκε από τη Δημοκρατία της Αρμενίας για να μιλήσει στο παγκόσμιο φόρουμ για τις Γενοκτονίες, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

Toν Απρίλιο του 2016 προσκλήθηκε στο ιστορικής σημασίας πρώτο συνέδριο που έγινε στην Άγκυρα για το Ποντιακό ζήτημα και τη Γενοκτονία, του οποίου τα πρακτικά κυκλοφορούν στην τουρκική γλώσσα.

Το 2009 πραγ­μα­το­ποί­η­σε τις συ­νο­μι­λί­ες με την ε­πι­τρο­πή του ι­δρύ­μα­τος που εί­ναι υ­πεύ­θυ­νο για τη λει­τουρ­γί­α της ε­λεύ­θε­ρης δια­δι­κτυα­κής ε­γκυ­κλο­παί­δειας Wikipedia, το οποί­ο έ­δω­σε την ά­δεια λει­τουρ­γί­ας της Wikipedia στην Πο­ντια­κή διά­λε­κτο.

Το 2007 ε­πι­με­λή­θη­κε το δι­δα­κτι­κό εγ­χει­ρί­διο του Ρό­ναλ­ντ Λε­βί­τσκι για τη «Γε­νο­κτο­νί­α των Ελ­λή­νων του Πό­ντου» στην αγ­γλι­κή γλώσ­σα (έκ­δοση Σύλ­λο­γος Πο­ντί­ων Σι­κά­γο «Ξε­νι­τέ­ας») και το 2012 το με­τέ­φρα­σε και στην ελ­λη­νι­κή.

Για το ζήτημα της Μακεδονίας έχει μιλήσει σε συλλαλητήρια και εκδηλώσεις, εντός και εκτός Ελλάδας (Έδεσσα, Βεργίνα, Δράμα, Κομοτηνή, Γρεβενά, Λάρισα, Ξάνθη, Καβάλα, Ηρωική Πόλη της Νάουσας, Κόρινθος, Χαλκιδική, Άργος, Ναύπλιο, Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, Αγρίνιο, Ντίσελντορφ, κ.ά,) αναλύοντας τα ζητήματα που έχουν προκύψει από την αποκαλούμενη <Συμφωνία> της 17ης Ιουνίου.

Για τα εγκλήματα των Ναζιστικών και Φασιστικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια της Κατοχής 1941-1944, έχει μιλήσει σε μαρτυρικούς τόπους (Κερδύλια Σερρών, Πύργοι και Ερμακιά Εορδαίας, Δοξάτο Δράμας, κ.α).

Για τη δραστηριότητά του έχει τιμηθεί τόσο στο εσωτερικό όσο
και το εξωτερικό και επιπλέον έχει τιμηθεί από την Προεδρία
της Δημοκρατίας και το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας
για την μακροχρόνια και ανιδιοτελή του συμπαράσταση
στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Τα κείμενα του Θεοφάνη Μαλκίδη έχουν μεταφρασθεί
στην αρμενική, αγγλική, γαλλική, ιταλική, ισπανική,
ρωσική, τουρκική, ρουμανική και αλβανική γλώσσα,
ενώ έχει μεταφράσει στην ελληνική γλώσσα, βιβλία για τη
Γενοκτονία των Ελλήνων και των Αρμενίων.
Pronews

pronews.gr

5 thoughts on “Ξεκίνησε η αλλοίωση της ελληνικής Ιστορίας για χάρη των Σκοπιανών: Εκτός διδακτέας ύλης ο Παύλος Μελάς

 1. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Ξεκίνησε απο πέρυσι τον Απρίλιο του γήινου 2017,η εκκαθάριση των κεφαλών της νεας τάξης,έπονται και συνεχίζονται ,ομοίως συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις των ερπετών και συνεργατών τους,αδιάλειπτα και εντατικως .Ομοίως ,ολων των αρνητικών οντοτήτων, Κάτι χαπακωμενους ,κάτι ηλιθιους ,κάτι σκατιαρηδες ,θα μείνουν προς το τέλος για να στραγγιξουν ,απο του φόβου τους το κίτρινο σκατο,είναι σιμά η ώρα ,πολύ πολύ σιμά ,αδέλφια,όλα θα γίνουν όπως πρεπει.Καθηκια ψευτο υπάλληλοι προσκυνημενοι ,της νεας τάξης….κάντε μαμ γιατί θα πάτε ατα ,οτι κάνετε μπούμερανγκ σας έρχεται.Τομάρια..πηγαίνετε στον καθρέπτη να δείτε τους πραγματικούς φασίστες , ρεμπεσκεδες.

 2. ΕΞΥΠΝΟΣ says:

  Ευχαριστούμε το κράτος προτεκτοράτο, που αποποιείται της ιστορίας και του Ελληνιστικού στοιχείου και του εθνικού συντάγματος.
  Ελπίζουμε σύντομα ν’αποποιηθεί ολοκληρωτικά όλων των στοιχείων του Ελληνισμού και του εθνοσήμου, προκειμένου, όσοι δηλώσουμε με την ιερή δήλωση περί άρθρου 120 του συντάγματος, πως ανήκουμε σ αυτό, τότε μόνο σ εμάς θ ανήκει η κληρονομιά του Ελληνισμού.
  Και το ωραία ξέρετε ποιο είναι; Ότι εμείς θα είμαστε αναγνωρισμένο έθνος με σύνταγμα στον ΟΗΕ ενώ το κρατίδιο προτεκτοράτο όχι.
  Που σημαίνει, θα χουμε το όποιο δίκαιο να κηρύξουμε πόλεμο στο προκτεκτοράτο αυτό και την υποστήριξη μέχρι και μεγάλων δυνάμεων, αρκεί να κλείσουμε μια καλή συμφωνία, όπως, ας έρθουν αμερικανικές και ρωσικές εταιρίες να κάνουν εξορύξεις, με χαμηλή φορολογία και παρέχοντάς μας ποσοστό των πρώτων υλών που εξορύσσουν.
  Έτσι γλιτώνουμε και τα έξοδα δημιουργίας ορυχείων και γεωτρυπάνων και γινόμαστε και παράγοντας σταθερότητας στην περιοχή.
  Μετά απ αυτό; Ντου στην Αλβανία, στα Σκόπια, στην Βουλγαρία, στην Τουρκία και το μπούλο η επιροή της Ε.Ε από τα Βαλκάνια.
  Τόσο ο Αμερικάνος όσο κι ο Ρώσος, θα βρουν την συμφωνία αυτή πολύ επικερδή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *