«Ξεφυτρώνουν» παντού και ζητάνε αναγνώριση της «Μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα

Αυτά είναι τα ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ των «Πρεσπών» .

Με την εθνοκαταστροφική Συμφωνία των Πρεσπών να αναμένεται να κυρωθεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο, «πάρτι» κάνουν οι διάφορε συλλογικότητες και οργανώσεις που απαιτούν αναγνώριση…«μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα!

Το el.gr εδώ και καιρό σας έχει ενημερώσει για τις άκρως ύποπτες κινήσεις που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην Βόρεια Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν με νέο…παράρτημά τους αυτή τη φορά στις Σέρρες, οι αυτοαποκαλούμενοι «Μακεδόνες» ζητούν ελέω των εξελίξεων στο Σκοπιανό να αναγνωριστεί με κάθε επισημότητα η «μακεδονική μειονότητα», με ό,τι τυχόν προνόμια συνεπάγεται αυτό.

Μάλιστα ο νέος αυτός Σύλλογος φέρει την ονομασία: «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων ‘Κύριλλος και Μεθόδιος’».

Από κοινού με την φιλοσκοπιανή οργάνωση «Ουράνιο Τόξο» που εδρεύει στην Φλώρινα, ο παραπάνω σύλλογος….αγωνίζεται και για αυτός για τα δικαιώματα της δήθεν μειονότητας.

Η φιλοσκοπιανή προπαγάνδα φυσικά δίνει και παίρνει.

Αλήθεια, ποιος ή ποιοι χρηματοδοτούν τέτοιου είδους οργανώσεις και συλλόγους οι οποίοι πρωτίστως προσβάλλουν τους αληθινούς Μακεδόνες, δηλαδή τους Έλληνες;

Δείτε το βίντεο:

el.gr

Loading...

3 thoughts on “«Ξεφυτρώνουν» παντού και ζητάνε αναγνώριση της «Μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα

  1. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

    Τώρα που τους ανοίξαμε την όρεξη, τωρα που τους δώσαμε το δικαιωμα να απαιτούν τα τρέλα τους, χαθήκαμε. Και μετα απο ολα αυτα που γίνονται και τις απαιτήσεις όλων αυτών των γυφτων, θα περάσει η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών απο την Ελληνικη Βουλή;;; Αν αυτο δεν ειναι καθαρή προδοςια, τοτε τι ειναι;;; Και εμεις θα καθομαςτε ετςι;;; Ντροπή μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *