10:56 - 08/12/2016

Ξανά στο Σύστημα Δουβλίνου η Ελλάδα για να μην αφήνει μετανάστες να φεύγουν προς ΕΕ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η Κομισιόν θα άρει σήμερα την εξαίρεση της Ελλάδας από το σύστημα της Συνθήκης του Δουβλίνου για το άσυλο, με στόχο να την αποθαρρύνει από το να επιτρέπει τη διαφυγή μη καταγεγραμμένων μεταναστών από το έδαφός της προς την υπόλοιπη ΕΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η Κομισιόν σκοπεύει να περιλάβει τη συγκεκριμένη εισήγηση, σε σημερινή της έκθεση για το σύστημα του Δουβλίνο και τις ελληνικές υποχρεώσεις, αφού προβεί σε ανασκόπηση της προόδου που έχουν επιτύχει οι ελληνικές Αρχές προς το σκοπό αυτό.

Η Κομισιόν και τα κράτη μέλη είχαν ήδη προαναγγείλει ότι η Ελλάδα κάποια στιγμή θα επέστρεφε στο σύστημα του Δουβλίνου, πέρσι το Μάρτιο, στον απόηχο της συμφωνίας ΕΕ- Τουρκίας. Την ανακοίνωση θα πραγματοποιήσει εκτός απροόπτου ο Επίτροπος Αβραμόπουλος στις 12:00 τοπική ώρα. Η εισήγηση της Κομισιόν θα πρέπει να συζητηθεί στη συνέχεια από τους υπουργούς εσωτερικών και τα κράτη μέλη στη Σύνοδο της επόμενης εβδομάδας.

Αθανάσιος Αθανασίου, ΚΥΠΕ, Βέλγιο, Βρυξέλλες

mignatiou.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Tα εκαστοτε κυβερνητικα κουμασια που παιρνουν χρηματα για να φιλοξενουν λαθραιους και τα τρωνε να πανε να καθαρισουν την κοπρο που δημιουργησαν.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.Ειναι γνωστη η στασις των ευρωπαιων απο παληα.Οτι και να κανουν οι κουφαλες η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*