Ξανά στο Σύστημα Δουβλίνου η Ελλάδα για να μην αφήνει μετανάστες να φεύγουν προς ΕΕ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Η Κομισιόν θα άρει σήμερα την εξαίρεση της Ελλάδας από το σύστημα της Συνθήκης του Δουβλίνου για το άσυλο, με στόχο να την αποθαρρύνει από το να επιτρέπει τη διαφυγή μη καταγεγραμμένων μεταναστών από το έδαφός της προς την υπόλοιπη ΕΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η Κομισιόν σκοπεύει να περιλάβει τη συγκεκριμένη εισήγηση, σε σημερινή της έκθεση για το σύστημα του Δουβλίνο και τις ελληνικές υποχρεώσεις, αφού προβεί σε ανασκόπηση της προόδου που έχουν επιτύχει οι ελληνικές Αρχές προς το σκοπό αυτό.

Η Κομισιόν και τα κράτη μέλη είχαν ήδη προαναγγείλει ότι η Ελλάδα κάποια στιγμή θα επέστρεφε στο σύστημα του Δουβλίνου, πέρσι το Μάρτιο, στον απόηχο της συμφωνίας ΕΕ- Τουρκίας. Την ανακοίνωση θα πραγματοποιήσει εκτός απροόπτου ο Επίτροπος Αβραμόπουλος στις 12:00 τοπική ώρα. Η εισήγηση της Κομισιόν θα πρέπει να συζητηθεί στη συνέχεια από τους υπουργούς εσωτερικών και τα κράτη μέλη στη Σύνοδο της επόμενης εβδομάδας.

Αθανάσιος Αθανασίου, ΚΥΠΕ, Βέλγιο, Βρυξέλλες

mignatiou.com

Loading...

One thought on “Ξανά στο Σύστημα Δουβλίνου η Ελλάδα για να μην αφήνει μετανάστες να φεύγουν προς ΕΕ

  1. ΔΙΟΜΗΔΗΣ says:

    Tα εκαστοτε κυβερνητικα κουμασια που παιρνουν χρηματα για να φιλοξενουν λαθραιους και τα τρωνε να πανε να καθαρισουν την κοπρο που δημιουργησαν.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.Ειναι γνωστη η στασις των ευρωπαιων απο παληα.Οτι και να κανουν οι κουφαλες η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *