ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Κόβουν το ρεύμα υπό την συνοδεία ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας

· Κατοχικά Νέα

Συνοδεία ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιούν τα συνεργεία της ΔΕΗ τις διακοπές ηλεκτροδότησης στην Κρήτη καταγγέλλει το Σωματείο των Ειδικών Φρουρών της Κρήτης.

Συνοδεία ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιούν τα συνεργεία της ΔΕΗ τις διακοπές ηλεκτροδότησης σε πολίτες στην Κρήτη, σύμφωνα με σχετική καταγγελία του σωματείου.
«Ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, όπως το ΤΑΕ Ηρακλείου και το ΤΑΕ Μεσσαράς, διατάχθηκαν να προβούν σε «διακοπή» του ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια πολιτών» καταγγέλλει συγκεκριμένα το Σωματείο των Ειδικών Φρουρών της Κρήτης.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Ένας νέος τρόπος αστυνόμευσης έχει κάνει την εμφάνισή του στο Ηράκλειο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

»Ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, όπως το ΤΑΕ Ηρακλείου και το ΤΑΕ Μεσσαράς, διατάχθηκαν να προβούν σε ‘’διακοπή’’ του ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια πολιτών. Είναι αδιανόητο το πως οι ειδικές δυνάμεις που η αποστολή τους είναι η καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας στην ενδοχώρα, να μην ασχολούνται ένα ολόκληρο καλοκαίρι με το αντικείμενο τους για λόγους τους οποίους δεν τους ξέρουμε.

»Κι αυτό γιατί ξαφνικά δέχθηκαν εντολές να προβούν στο παραπάνω και να δημιουργούνται τουλάχιστον αρνητικές εντυπώσεις και σχόλια από τους πολίτες της Κρήτης οι οποίοι αγανακτούν πλέον με τα ποσοστά της εγκληματικότητας κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για παντελή έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή τους».

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μίνι μάρκετ στην Ελλάδα με φρούτα και λαχανικάBusiness

Σούπερ μάρκετ: Μειώσεις τιμών σε 1.660 προϊόντα από σήμερα — Ποια είδη μπαίνουν στη συμφωνία

Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στην Ακρόπολη - Ασπίδα του ΑχιλλέαΕΛΛΑΔΑ

Ο Στόλος του 2030 αλλάζει το Αιγαίο: Νέα φρεγάτα, υποβρύχια και αντιαεροπορική ομπρέλα — Τι χτίζει η Ελλάδα

13η σύνταξη και 13ος μισθός στην ΕλλάδαBusiness

13η σύνταξη και 13ος μισθός: Η κυβέρνηση λέει «δεν βγαίνει» — Νέα σύγκρουση πριν τη ΔΕΘ

2 απαντήσεις στο “Κόβουν το ρεύμα υπό την συνοδεία ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας”

  1. Μπαααα, πέφτω απ τα σύννεφα. Οι αριςτεροι καλε δεν στηριζουν τους φτωχούς και κατατρεγμένους;;; Αααα ξέχασα, αυτο ισχυει μονο για τους λαθρο, οχι για τους Ελληνες.

  2. Και γιατί πάτε ρε παιδιά ;;; το όχι το ξέρετε ;ρε ! δεν μπορείτε να πείτε όχι στις δυνάμεις κατοχής της χώρας ;” τα σκιαζε η φοβερα και τα πλακωνε η σκλαβιά “( και τα μπουκωνε στο χρήμα ο σκατιαρης μαμμωνας ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά