14:24 - 13/06/2017

ΚΟΡΟΙΔΑ, Μας Έφεραν Εδώ και Μας Έδωσαν Οδηγίες πως να Σας Φερόμαστε!

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όπως ξέρετε πλέον

και το έχουμε γράψει αναλυτικά σε πολλά μας άρθρα,

δεν πρόκειται για μετανάστες αλλά για μια οργανωμένη εισβολή στην Ευρώπη για την ολοκληρωτική καταστροφή της.

Οργανωμένη πλέον η Ευρωπαϊκή Ένωση μεταφέρει την μισή Αφρική με ειδικά πλοία από την Λιβύη μέσω της Ιταλίας στην Ευρώπη, αυτό το ξέρει πλέον όλος ο κόσμος και το τονίζει αυτός ο Αφρικανός που ανέβασε στο Youtube αυτήν την ομιλία του ξεσκεπάζοντας όλο το βρώμικο παιχνίδι της Νέας Τάξης με τους λαούς μας.

Ο Serge Menga, ένας Αφρικανός, μιλώντας στην κάμερα παρουσίασε με ειρωνικό-χιουμοριστικό τρόπο την τραγική αφέλεια των γηγενών Γερμανών που αποδέχονται χάρη μιας δήθεν εξωπραγματικής προοδευτικότητας όλο αυτό το εγκληματικό καρκίνωμα μέσα στους κόλπους τους.

Όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα για να χτυπήσουν αυτήν την εγκληματικότητα, αλλά για μην χαρακτηριστούν ρατσιστές και ξενοφοβικοί, (αυτή η μόδα έχει προσβάλει και τους Έλληνες), την χρηματοδοτούν και από επάνω.

Οι μαρτυρίες αυτού του Αφρικανού είναι από προσωπικές εμπειρίες που είχε στις επαφές του με διάφορους λαθρο Αφρικάνους, Αφγανούς, Πακιστανούς, Ιρακινούς και λοιπά.

Περιληπτικά θα σας αναφέρουμε τι ακριβώς λέει στο βίντεο.

«Παιδιά δεν μπορείτε τίποτα πλέον να κάνετε. Πρόσφατα πάλι δεν ακούσατε; Πέντε άντρες λαθρο έριξαν μια γυναίκα από το ποδήλατο τραυματίζοντας την σοβαρά. Την άλλη φορά μέσα στο μετρό σπρώξανε μια κοπέλα από τις σκάλες. Η αστυνομία έκανε μια αναφορά και τους άφησε ελεύθερους χωρίς καμιά τιμωρία. Είναι για γέλια. Είμαστε πολύ καλά πληροφορημένοι για τους νόμους σας, μας έχουν ενημερώσει και μας έχουν πει κάθε λεπτομέρεια για το πώς να φερόμαστε ώστε να αποφύγουμε μελλοντική δίκη.

»Η εντολή είναι, μόλις μπλέξουμε να απευθυνθούμε στους δικούς μας δικηγόρους διότι μην ξεχνάτε, εμείς οι μετανάστες έχουμε ειδική μεταχείριση. Μπορεί να μην έχουμε λεφτά αλλά μας παραχωρούν τους δικούς μας δικηγόρους και μας δίνουν και μισθό χωρίς να κάνουμε τίποτα, 300 ευρώ το μήνα. Αν δουλέψω και λίγες ωρίτσες παραπάνω περνάω μπέικα και αυτά(τα χρήματα) δεν θα τα έπαιρνα ούτε στο όνειρό μου στη χώρα μου.

»Εξάλλου, τι θέλετε, εμάς δεν μας ενδιαφέρει και δεν έχουμε καμία σχέση με τους δικούς σας τους νόμους. Οι δικοί μας οι νόμοι θα επικρατήσουν σε λίγο καιρό εδώ.

ΚΟΡΟΙΔΑ, Μας Έφεραν Εδώ και Μας Έδωσαν Οδηγίες πως να Σας Φερόμαστε! (video) - Εικόνα1

»Εσείς έχετε τη δική σας θρησκεία, κουλτούρα και νόμους. Αυτά εμάς δεν μας αφορούν διότι έχουμε άλλη θρησκεία, άλλη κουλτούρα και άλλους νόμους. Οι άντρες σας είναι χωρίς αρχ*** και η αστυνομία σας είναι για γέλια. Τους βλέπουμε και τους φτύνουμε απλά. Όποιον θέλω μπορώ να τον πλακώσω στο ξύλο και στο δικό σας το κράτος κανείς δεν μπορεί να με κάνει τίποτα. Οι πολιτικοί σας, σας κοροϊδεύουν και το σύστημά σας δεν λειτουργεί πουθενά.

»Δουλεύατε τόσα χρόνια σαν σκλάβοι, κάνατε οικονομίες κλπ, πληρώνατε για σύνταξη και σήμερα καταλήγετε από τα σκουπίδια να μαζεύετε μπουκάλια και κουτιά και να τα εξαργυρώνετε για να βγάλετε κανένα φράγκο γιατί σας έχουν κόψει τις συντάξεις.

»Οι πολιτικοί σας όλο υπόσχονται ότι θα σας τα κάνουν όλα καλύτερα, αλλά είναι όλοι ξεπουλημένοι. Άδικα πηγαίνετε στις εκλογές και ψηφίζετε.

»Καταλάβετε ένα πράγμα: σκασίλα μου για τους νόμους σας, σκασίλα μας για την κουλτούρα σας και για τη νοοτροπία σας. Δεν δίνουμε δεκάρα για την αστυνομία σας διότι δεν τη φοβάμαι, οι δικαστές σας είναι ξεπουλημένοι και, αστυνομία και δικαστικό σώμα εργάζονται μαζί με τις νεοταξικές κυβερνήσεις.

Εμείε ήρθαμε εδώ και θα αλλάξουμε τα φώτα στη Γερμανία, όπως έγινε ήδη στη Γαλλία και επίσης στο Βέλγιο και στην Ολλανδία. Ισλάμ και Σαρία θα σας περιμένει.»

Και αυτά που αναφέρει ο Ο Serge Menga με ειρωνικό τρόπο στο βίντεο, μπορείτε να δείτε στο επόμενο βίντεο ότι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ένας Αφγανός, γνωστός στην αστυνομία για την άθλια συμπεριφορά του απέναντι στους Γερμανούς χαμογελά όταν συλλαμβάνεται από την αστυνομία διότι ξέρει ότι και πάλι θα τον αφήσουν ελεύθερο σε λίγη ώρα.

Τραυμάτισε μια γυναίκα σοβαρά και πάντα ατιμώρητος συνεχίζει ήσυχα την ζωή του. Μια Γερμανίδα διηγείται το δράμα που ζει κοντά σε χοτ σποτ λαθρο, τον κίνδυνο που περνάνε η ίδια και οι δυο κόρες της. Τις παρενοχλούν, τις πιάνουν και τελευταία ο Αφγανός έριξε από το ποδήλατο την μητέρα τραυματίζοντας την.

Ένας Γερμανός δημοσιογράφος επιχείρησε να πάει ένα βράδυ με καλυμμένη κάμερα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Βρέμης όπου έχουν στρατοπεδεύσει μόνιμα μουσουλμάνοι λαθρο. Αυτό που κατέγραψε μυστικά ξεπερνούσε για πολλούς την φαντασία μιας, το λιγότερο εγκληματικής κατάστασης μέσα στην καρδιά της πόλης. Λαθρεμπόριο ναρκωτικών, πορνεία , βίαιες συγκρούσεις και μαχαιρώματα, μαφιόζικες συμμορίες και γενικά η εγκληματικότητα στο κατακόρυφο.

Μέσα στο μετρό στην Γαλλία ένας μαύρος από την Αφρική εξηγεί γιατί έρχονται τόσοι μετανάστες από Αφρική πλέον εδώ στην Ευρώπη. Τα επιχειρήματα του είναι ότι «οι κυβερνήσεις δημιουργούν αστάθεια και πολεμικές καταστάσεις στις χώρες αυτές, και μας υποχρεώνουν να φύγουμε και να στοιβαζόμαστε στις δικές σας χώρες, με αποτέλεσμα εσωτερικές εμφύλιες καταστάσεις». Το Σχέδιο Καλλέργη δηλαδή, για να μας χειραγωγούν όλους πιο εύκολα στην συνέχεια.

Και ενώ γίνονται αυτά στην Γερμανία, ένας αγανακτισμένος Αμερικανός, ο Alexander Jennes Downing, 35 ετών από το Τέξας, προφανώς «ξενοφοβικός», επιτέθηκε σε μια παραλία κατά των μουσουλμάνων φωνάζοντας διαμαρτυρόμενος πως «φτάνει πια έχετε κουβαλήσει όλη την εγκληματικότητα εδώ και θέλετε και από πάνω να μας επιβάλετε τους βαρβάρους ισλαμικούς νόμους όπως κλειτοριδεκτομή, και γενικά την Σαρία». Συνελήφθηκε από τις αρχές και φυσικά δικάστηκε για ξενοφοβία.

Και όλα αυτά προς δόξαν της επιβολής της Σαρίας και το άκρον άωτον της δυτικής ηλιθιότητας.

ΚΟΡΟΙΔΑ, Μας Έφεραν Εδώ και Μας Έδωσαν Οδηγίες πως να Σας Φερόμαστε! (video) - Εικόνα2

Ο ευρωπαϊκός λαός σήμερα μοιάζει με αυτά που παρουσιάζονται στο επόμενο βίντεο.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ www.nikosxeiladakis.gr
diadrastika.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. Ανώνυμος 06/13/2017 @ 3:09 ΜΜ

  Έχει ο καιρός γυρίσματα. και όπως εδώ επώνυμα ανώνυμα ο απλός κόσμος “βράζει”, το ίδιο συμβαίνει και σε όλες αυτές τις χώρες που αναφέρθηκαν στο άρθρο. Απλά η έκρηξη που θα λάβει χώρα θα είναι μεγάλη και όποιον πάρει ο χάρος!!!!

 2. ΗΛΕΚΤΡΑ 06/13/2017 @ 3:12 ΜΜ

  Πρεπει κι εμεις να οργανωθούμε λοιπον. Δηλαδη, αυτο το βιντεο που τράβηξε αυτος ο δημοσιογράφος αλλα και αλλα πολλα που μπορούν να τραβηχτούν, δεν μπορουμε να τα προβάλουμε στα κρατικά κανάλια;;; Τωρα βεβαια καποιος θα αναρωτηθεί και δικαίως, μα θα μας αφήσουν;;;; Εεεε, μα, εδω ειναι οοοολο το κολπο. Για να μπει μεσα μια ομάδα χιλίων ανθρώπων, να δουμε θα τους αφήσουν η οχι. Κι οταν λεω να μπουνε, εννοω να ΜΠΟΥΝΕ. Εξ αλλου εμεις δεν τα πληρωνουμε;;; Δικα μας δεν ειναι;;;; Να τα δει οοολος ο κοςμος, οχι πως δεν τα ξέρει, αλλα αλλιως ειναι να προβληθούν φορά παρτίδα και μετα ας ρωτήσει καποιος τους πολιτικους τι προκειται να κανουν για το θεμα κι αν δεν κανουν τιποτα……ε, είπαμε……αν ειναι να μπούμε, να ΜΠΟΥΜΕ. Αλλα θέλει αρχι@@@δια. Οι λαθρο λενε πως οι άντρες μας, γενικα οι Ευρωπαίοι δεν εχουν. Μηπως να τους διαψεύσουμε;;;;;
  Δυςτυχως ομως, δεν……

  • Νικητας 06/13/2017 @ 7:31 ΜΜ

   Hλεκτρα…οσο επιτρεπουμε στην ΚΑΘΕ πουτανοΤασια και θυλοΤσιπρα να ειναι στην εξουσια , η οποια αντιδραση μας ,θα ειναι νερο στον μυλο τους !!! Η σπασμωδικες και μεμονωμενες αντιδρασεις ,ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ βασισμενο στην αγανακτηση μας ,προκειμενου να επιβαλλουν ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ (της υποτιθεμενης)…και να γινει πραγματικη αλωση και επισημως !!!….ΛΥΣΗ; ..ΝΑΙ ..!! βεβαιως θα στοχοποιηθω με αυτα που γραφω κατα καιρους ..,αλλα για μενα προταιρεοτητα εχει η πατριδα μας ,η θρησκεια μας και ολη η Ελληνικη οικογενεια που ΔΕΝ την διαχωριζω απο την εξ’αιματος μου !!!…..ΛΟΙΠΟΝ …,Η ΛΥΣΗ !!.. Τα προσφατα γεγονοτα των ΓΥΦΤΩΝ ,οι οποιοι ειναι ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ απογονοι των ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΛΑΘΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ…,ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ οτι : 1) ΔΕΝ ΑΦΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ…….2) ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ με δικους τους κανονες , ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ περιφρονωντας αυτους του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ……….3) ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ‘ΠΛΑΤΕΣ’ ισχυρες να τους προστατευουν !!!!…………ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ..ειναι ΤΑ ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ που εχει δημιουργησει παγκοσμιως η Ν.Τ.Π…..και τωρα κανει την τελικη (με βαση το πολυετες παγκοσμιως γυφτικο φαινομενο) ,ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ των εθνων , και αλλοιωνοντας τα πολιτιστικα πολιτισμικα χαρακτηριστικα τους !!! ΑΥΤΟΙ γεννουν σαν τα κουνελια ,εν αντιθεσει τησ υπογεννητικοτητας των υπολοιπων λαων !!!!…..ΔΕΝ ενδιαφερονται για τιποτα αλλο ,περα απο τον τροπο ζωης τους ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΑΩΝ !!!…….ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΤΑΤΑ ….ΟΜΟΙΑ ..ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ – ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ (ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ)…ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΡΑΤΣΑ !!!………..Δες τε την σταση του ‘ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ κρατους’ απεναντι σε γυφτους και λαθρο…..ΙΔΙΑ !!!!!!!!!!!!!! Η λυση επομενως ειναι στα χερια μας !!! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ τυπου Μενιδιου, να αντιμετωπιζεται μεμονωμενα απο ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!!…Τα περι ‘οχλου’ κλπ….να τα σκεφτουν εκεινοι οι γαμημενοι πολιτικοι ,δικαστες κ.λ.π.,ΠΟΥ ΟΧΛΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ τα ‘κακομοιρα ανθρωπακια’ ανωτερα καθε νομου !!!!!!………..ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ…ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ !!!!!!…..ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ !!!!………….και για να προλαβω ‘καποιους προοδευτικους’ της δεκαρας , ΕΡΩΤΩ !!! …αφου οι γυφτοι ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (οπως δηλωνουν οποτε τους βολευει) ,ΚΑΙ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ….ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ; σημειωτεον οτι ..,οι ευκαιριες πους τους εχουν δωθει ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τωρα ,δεν τις εχουν αποδεχθει για να ‘ενταχθουν’ κοινωνικα ,οπως ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΦΤΟΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ ,πλην ομως αεναως απολαμβανουν τα ευεργετηματα ,κρατικα και ευρωπαικα ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ !!!!!!….ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥΣ;…ΤΙ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ (εκτος απο κατευθυνομενο ψηφο – πολιτικο ωφελος μουνοπανων)…ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ;……..ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ….ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ;………..ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ !!!!!

  • χαχαχα!Τι λες τωρα!Μολις πριν λιγο εβλεπα ειδησεις.Μεταξυ αλλων ξερεις τι εδειχναν;Βιντεακια που ψαρεψαν απο το ιντερνετ με ανθρωπους που διεπρατταν μοιχεια ‘ον καμερα’.Μονο αυτα πουλανε.

  • Σκορπιος 06/13/2017 @ 9:37 ΜΜ

   Μεσα σε δευτερολεπτα θα εχουν σκασει οι αναρχικοι (κουκουλοφοροι)για να ριξουν καμια μολοτοφ και μετα τα ματ θα ερθουν για να τους διωξουν ριχνοντας καμια 20αρια δακρυγωνα !

   γνωστη η διαχειριση των…. συγκεντρωσεων !

   Κανε τον σταυρο σου και εχει ο Θεος. Δεν ειμαστε ικανοι να κρινουμε τις πραξεις Του. Μεσα απο την γενικη μεταναστευση και την πασης φυσεως τρομοκρατια θα πολεμησει το κακο με το κακο… και θα μειωθει! Δικαστες δεν ειμαστε για να δικασουμε κανενα. Αν θελουμε να δικασουμε ας δικασουμε πρωτα τον εαυτο μας. Καλα να παθουμε και χειροτερα…. αξιζουμε!

   Το οτι θα ειμαστε τυχεροι μεσα στην αναμπουμπουλα θα ειναι γιατι πολυ απλα… δεν θα κανουμε τιποτα!

   Τουλαχιστον οχι ακομη. Ολοι θα μηλανε για πολεμο και εμεις θα λεμε για τα οικονομικα μας προβληματα. Αυτο θα μας γλιτωσει απο την καταστροφικη μανια του πολεμου. Διοτι απο τις αμαρτιες μας δεν θα γλυτωσουμε απο τον καναπε και ερχονται αρρωστιες. Αυτες θα ειναι που θα μας κανουν να επανεξετασουμε την πιστη μας και τον τροπο ζωης μας!

   Αρκει να κανουμε τον σταυρο μας και να αλλαξουμε τροπο ζωης… πιο θεαρεστο… μακρια απο το χρημα. Οπου χρημα και κακο. Πολυ το χρημα, μεγαλο το κακο !

   Πιστευω θα μαθουμε, και τον σταυρο μας να κανουμε αλλα και πιο αυτονομα και λιτα να ζουμε. Γιατι εαν δεν μαθουμε και συνεχισουμε να ζουμε για το χρημα… δηλαδη το κακο, τοτε δεν θα γλιτωσουμε απο την λελαπα των ασθενειων που ερχεται….!

   Με αγαπη

 3. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 06/13/2017 @ 3:40 ΜΜ

  ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ, ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ ΑΝΤΙΝΑΖΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΠΕΕΕ

 4. Αγαπητέ Σεργκε ή όπως αλλιώς θες να λέγεσαι, επειδή ρε ζώο έχω περάσει καί από τήν πατρίδα σου ??? Καί ξέρω πολύ καλά τι ζώα είσαστε, καλό το παραμύθι πού σας έμαθαν αλλά θα πρέπει να σέ πληρωφορισω, για να είμαι και κατά συνηδηση ένταξη, σήκω και φύγε από την ΕΕ όσο είναι δυνατόν γρηγορότερα.
  Είσαι ένας από τα εκατομμύρια αναλώσιμους, φυσικά δεν λέω για την Περιοχή από την οποία προέρχεστε, αυτό ξέχνα το, η καλύτερη επιλογή σας είναι η επιστροφή στά δένδρα και κατάλαβες πολύ καλά τι εννοώ…….

  • Νικητας 06/13/2017 @ 7:43 ΜΜ

   Δημητρη ,τα γραφω πιο πανω στην Ηλεκτρα ,και συμπληρωνω εδω (διευκρινιζω)…ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ !!! ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΛΩΤΣΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ,ΚΑΨΙΜΟ ΣΤΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ….κλπ !!!!………..μονο αυτο καταλαβαινουν…τιποτα αλλο !!!! ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ….ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΥΦΤΑΚΙΑ…ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ !!!!!!!ΟΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΑΒ,ΓΑΒ, ΓΑΒ……..ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!! Θα γινω κακος ‘μαντης’…αλλα κοιταξε τι θα γινει τωρα στο Μενιδι και σε αλλες περιοχες της χωρας απο τους γυφτους….δες σε λιγο εκτροχιασμους !!!!!

 5. Εχεις δει Ελληνα τρελαμενο?…. Μη σε κανει ο Θεός… Κι αυτους που σας φερανε…ραμπο το πρώτο αιμα…αν μυρισει αιμα ο Ελληνας και γυρισει το ματι τοτε.. Αλι και τρις αλι.. Δεν υπάρχει διαφυγη… Ξυπναει το ιχωρ… Ξερεις καπνος χωρίς φωτια δεν υπάρχει κι αυτα που λενε οι μυθοι δεν ειναι μυθοι… Σσσσσσσσσσ. Μη ξυπνησει το ψωνιο συμβολο αιωνιο…. Θα ερθει αναποδα ο ντουνιας…. Ο Μωαμεθ εγραψε στο κορανι οι Έλληνες παντα θα νικουν… Κα σεβασμό στους Έλληνε.. Ωστε να εχετε μελλον.. Ιδιογραφο υυπάρχει στο Σινα…. Οι σαχλαμάρες που κυβερνουν.. Αν αλαξουν τα πραγματα θα παλουκωθουν στο Γουδι… Ωστε υπερηφανoi… Παρουν το τριτο το μακρύτερο για το οποιο εδωσαν τον καλο αγωνα.. Ο αγωνας τους.. Συντομα δικαιωνεται… Δεν υπάρχει χειρότερος εφιαλτης απο ελληνα πολεμιστη… Εμείς διαλυσαμε την οθωμανικη αυτοκρατορία…με τον ελληνα ηγετη που θα μας στηλει ο Θεος θα εξαλειξουμε το ισλαμ την τουρκια απο το χαρτη… Βυζάντιο… Με οριοδοξους κκαι φιλους κουρδους αρμενιους ισραηλιτες σλαβους θα κανουμε την ανατολικη μεσογειο παραδεισο επιγειο οικονομικο πνευματικο και πολιτιστικο… Τριτη ελληνικη αυτοκρατορία ανατελει… Φυγεται οσο ακόμη κυβερνουν οι μασωνοπροδοτες… Μετα θα ειναι αργα.. Και γι αυτους και για σας…. Το ειπε ο πσισιος… Ετσι και θα γινει.

 6. Για αυτό σκηνοθετούν τόσες “τρομοκρατικές επιθέσεις”, θέλουν φόβο και πόλεμο μεταξύ των λαών, ώστε να επιβληθεί στρατιωτικός νόμος, να έρθει ένας “σωτήρας” που θα είναι ο αντίχριστος και τελικά δήθεν για την ασφάλεια του κόσμου να τσιπαριστούν όλοι. Το είπε ο Aaron Russo και τον σκότωσαν.

 7. Ανωνυμος 06/13/2017 @ 11:03 ΜΜ

  Ρε κοροιδα ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για αλλαγή νόμων και για πραγματική τιμωρία για τους εγκληματιες όσο αφήνουμε τις τύχες μας στα γιουσουφακια πολιτικούς του τόξου και της νεας τάξης η ζωή μας θα γίνεται αφόρητη και επισφαλής ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

 8. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 06/14/2017 @ 11:02 ΠΜ

  ειπαμε,γιαχαβαωθ τελος,δεν ερχεται,ουτε θα ελθει ποτε,να ειστε παντα ετοιμοι και να μην γυρνατε την πλατη στον αντιπαλο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*