ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Κομφούζιο στην Αττική Οδό μετά από σύγκρουση αστικού λεωφορείου με φορτηγό

· Κατοχικά Νέα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Αττική Οδό λίγο μετά τις 6 το πρωί της Τετάρτης, 15 Οκτωβρίου, μετά τον κόμβο Παιανίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, όταν ένα φορτηγό συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί των οχημάτων, ενώ οι επιβάτες του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν ήδη σε άλλο λεωφορείο.

Συγκεκριμένα, το συμβάν έγινε στο 42ο χλμ. της Αττικής Οδού. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, λόγω του τροχαίου έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Με νεότερη ανακοίνωση, ενημερώνει τους οδηγούς πως υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις, άνω των 30 λεπτών, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας.

Μεγάλες καθυστερήσεις (15-20 λεπτών) παρατηρούνται και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από κόμβο Μαραθώνος έως κόμβο Κηφισίας, αλλά και στον περιφερειακό του Υμηττού (15-20 λετπών), από κόμβο Αγ. Παρασκευής έως κόμβο Κηφισίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γεγονός έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στην περιοχή, με τις ουρές να ξεπερνούν ήδη τα τρία χιλιόμετρα σε μήκος.

Ουρές και στη Λεωφόρο Αθηνών–Κορίνθου

Η κάθοδος της Αθηνών–Κορίνθου παρουσιάζει έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση από το Χαϊδάρι μέχρι την παραλία του Ασπροπύργου, με τα οχήματα να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Η Τροχαία βρίσκεται στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προβλήματα σε Κηφισό και Κηφισίας

Στον Κηφισό, τα προβλήματα είναι εκτεταμένα και στα δύο ρεύματα:

Κάθοδος: από Λυκόβρυση έως Αιγάλεω, σχεδόν ακινητοποιημένα οχήματα.
Άνοδος: δυσχέρεια από Περιστέρι έως Νέα Φιλαδέλφεια. Στη Λεωφόρο Κηφισίας, πυκνή ροή οχημάτων σημειώνεται από το Δαχτυλίδι Αμαρουσίου έως Ψυχικό και στο αντίθετο ρεύμα από Αμπελόκηπους έως Χαλάνδρι.
Αυξημένη κίνηση καταγράφεται επίσης σε:
Λεωφόρο Μεσογείων (Αγία Παρασκευή έως Πεντάγωνο)
Βασ. Κωνσταντίνου έως το Χίλτον
Αλίμου–Κατεχάκη
Λ. Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά και προς Γλυφάδα

Δείτε εδώ τον χάρτη της κίνησης στο Λεκανοπέδιο:

zougla.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Φωτοβολταϊκά και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε περίοδο γεωπολιτικής ενεργειακής κρίσηςΕΛΛΑΔΑ

ΕΕ: Εγκρίθηκε το ελληνικό Κοινωνικό Κλιματικό Σχέδιο των 4,77 δισ. ευρώ – Ποιοι θα πάρουν τη μεγάλη χρηματοδότηση

Τραπεζικές καταθέσεις και μεταφορά χρημάτων – ελληνική οικονομίαΕΛΛΑΔΑ

Τράπεζα της Ελλάδος: Μειώθηκαν κατά 2 δισ. οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Ιούλιο – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία

Ηλεκτρονική τιμολόγηση και φορολογικές υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Υποχρεωτική από 1η Οκτωβρίου – Τι πρέπει να προσέξουν οι επιχειρήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά