ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Το σκάνδαλο, σκάνδαλο και η ανατροπή, ανατροπή…

 

Τελικά πολύς λόγος για το τίποτα! Όλοι αθώοι οι συμμετέχοντες του σκανδάλου του Βατοπεδίου! Όπως γίνεται πάντα στην Ελλάδα, της παρανομίας, των εγκληματικών οργανώσεων, που όλοι κρίνονται αθώοι και ουδείς πάει φυλακή!

Αλλά μια ο λόγος για το Βατοπέδι, να σας πω ποιοι ήταν οι δυο πραγματικοί λόγοι της “δημιουργίας” του!

Είναι κοινό μυστικό ότι στο Άγιον Όρος “αλωνίζουν” πράκτορες ξένων Μυστικών Υπηρεσιών! Πόσο δε μάλλον, των ΗΠΑ και της Ρωσίας!

Την εποχή εκείνη λοιπόν, του Βατοπεδίου, η CIA είχε ανακαλύψει κάποιες διασυνδέσεις “Αγίων” με την KGB και ιδιαίτερες φιλίες με τον Βλαδιμίρ Πούτιν! Από την άλλη μεριά η κυβέρνηση Καραμανλή είχε προχωρήσει τις Συμφωνίες με τη Ρωσία, δυο μεγάλων ενεργειακών έργων! Του αγωγού αργού πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης και του αγωγού αερίου South Stream!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην ανατροπή αυτού του εγχειρήματος, της συνεργασίας Ελλάδος – Ρωσίας, επελέγησαν δυο πολιτικά πρόσωπα! Αρχικά η Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος στην κυβέρνηση Καραμανλή, Ντόρα Μπακογιάννη και ο επόμενος Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε υποσχεθεί την ανατροπή των δυο Συμφωνιών. Όπερ και εγένετο!

Το Βατοπέδι λοιπόν, χρησιμοποιήθηκε ως μοχλός ανατροπής της κυβέρνησης Καραμανλή!

Όμως, άλλο αυτό και άλλο εάν πράγματι υπήρξε σκάνδαλο Βατοπεδίου!

Γιατί, σκάνδαλο υπήρξε! Και την πολιτική του ευθύνη είχε αναλάβει ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής!!

Τελικά… γίνεται της Δικαιοσύνης…

Ως βόμβα έσκασε την Παρασκευή η είδηση της αιφνιδιαστικής παραίτησης της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Ελένης Ράικου, από τη θέση της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, η οποία κατήγγειλε τη στοχοποίησή της από διάφορα συμφέροντα που λυμαίνονται το χώρο του φαρμάκου!

Κατήγγειλε, ότι στοχοποιήθηκε από παράκεντρα εξουσίας και διαφθοράς που στόχο έχουν τη συγκάλυψη των διεφθαρμένων κρατικών λειτουργών, οι οποίοι διαχρονικά αποκομίζουν εκατομμύρια ευρώ και επιζητούν μανιωδώς την παρεμπόδιση και την ακύρωση της έρευνας για το σκάνδαλο της Novartis και όχι μόνο αυτό!

Κατήγγειλε, ότι ενόψει των αποκαλύψεων από την προανακριτική έρευνα, με βεβαιότητα θα λογοδοτούσαν στη Δικαιοσύνη και κάποιοι από αυτούς θα οδηγούνταν στις φυλακές! Πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας! Πολύ υψηλά ιστάμενα πρόσωπα! Γι΄ αυτό σχεδιάστηκε η ηθική της εξόντωση. Δείχνοντας ως πρωταίτια την εβδομαδιαία εφημερίδα “Documento”!

Η κ. Ράικου επίσης, χαρακτήρισε το σκάνδαλο Novartis, πως είναι η “κορωνίδα της διαφθοράς στη χώρα μας”!

Έτσι, το παρακράτος που ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα, των πολιτικών υψηλών προσώπων (λόγω της θεσμικής τους θέσεως στην Πολιτεία) και των Συστημικών ΜΜΕ, των καλοβολεμένων δημοσιογράφων, “απέδωσε” για μια ακόμη φορά Δικαιοσύνη! Όπως και για το άλλο μεγάλο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο, αυτό της Siemens! Που ως πρώτο και δεύτερο μάρτυρα, στη δίκη της Siemens, έχουν κληθεί δυο δημοσιογράφοι, απόλυτα πιστοί στο Σύστημα!

Φτωχή Ελλάδα, βουλιάζεις μέσα στα απόνερα που παράγει η ανεμελιά, ο ωχαδερφισμός, η ιδιοτέλεια του λαού σου. Του Νεοέλληνα του καναπέ και της αρπαχτής!!

Άντι Λίλα… ο τσόγλανος!!

 

Απασχόλησε το Πανελλήνιο κατά το παρελθόν ο Αλβανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννενα, Άντι Λίλα, με την αλυτρωτική του στάση περί της “Μεγάλης Αλβανίας”, που συμπεριλαμβάνει διεκδικήσεις ελληνικών εδαφών!

Την πρώτη εμπλάκηκε σε επεισόδια που έγιναν στο Βελιγράδι σε αγώνα των Εθνικών ομάδων Σερβίας και Αλβανίας! Όταν ήταν από τους πρώτους που πήραν και περιέφεραν στο στάδιο τη σημαία της “Μεγάλης Αλβανίας”, που εμφανίσθηκε στο γήπεδο κρεμασμένη από “ελικοπτεράκι”!

Τη δεύτερη πανηγύρισε γκολ της Ομάδος του στο στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” , σχηματίζοντας με τα χέρια του τον Αλβανικό Αετό!

Την τρίτη (θα είναι η φαρμακερή;;;), μόλις προχθές στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η Αλβανική αποστολή,  σε συνομιλία του με ακραίο Ιμάμη (ο οποίος μπροστά στο σάλο που ξεσηκώθηκε ζήτησε συγγνώμη) έδωσε ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας, χλευάζοντας την Ορθοδοξία και απαξιώνοντας με ειρωνεία τον Αγιασμό που διενεργείται κατά καιρούς από τις ποδοσφαιρικές Ομάδες!

Σε αυτήν τη συνομιλία, μιλάει απολύτως απαξιωτικά για τους Ορθοδόξους Ιερείς και μας δηλώνει τη μεγάλη πρόοδο που έχει κάνει στην αποστήθιση του Κορανίου!

Αυτά από έναν ξένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δε σέβεται τη χώρα που τον φιλοξενεί και τον αμείβει με το υστέρημα αυτού του πενόμενου λαού. Αυτά από έναν ξένο εργαζόμενο, παχυλώς αμειβόμενο, που είναι δικαίωμά του να πιστεύει σε όποια θρησκεία γουστάρει, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να χλευάζει τη Θρησκεία του λαού που τον φιλοξενεί! Που δεν έχει δικαίωμα να υποστηρίζει την αρπαγή εδαφών της χώρας που τον φιλοξενεί!

Ωστόσο, θα περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θα πράξει η Διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννενα, που τις προηγούμενε φορές τον έριξε στα μαλακά!

Θα περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θα πράξει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου! Θα περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θα πράξει η Ελληνική Πολιτεία!

Γιατί η λύση είναι μόνο μια! Η άμεση απέλαση από την Πατρίδα αυτού του τσόγλανου! Εδώ και τώρα, δείξτε ότι είσαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Μαζί στο Βερολίνο…

 

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 με πρωινή πτήση, πετούσαν για το Βερολίνο, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης! Το παράξενο δεν είναι που δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα μεταξύ τους, παρότι κάθονταν ο ένας πίσω του άλλου! Αντίθετα, από άλλες χαρούμενες και εγκάρδιες στιγμές τους!

Ωστόσο, το ζητούμενο είναι εάν στις άλλες ασχολίες τους, ήταν και μια εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της μητρικής Siemens;;

Μη μου πείτε πως δεν πήγαν!! Δε θα σας πιστέψω!!!

Από την ΚΔ Απέλλα…

 

Τελικά το άρθρο μου «Περίανδρος και Χρυσή Αυγή», προκάλεσε σχετική ταραχή!

Έτσι, θεωρώ υποχρέωσή μου να δημοσιεύσω το κείμενο που έλαβα: «Αρχικώς, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ειλικρινή σας διάθεση ως προς την ανάδειξη της αλήθειας, των πραγματικών σκοπών της οργάνωσης μας, αλλά και της αποκατάστασης μερικών ανακριβειών οι οποίες ενυπάρχουν στο άρθρο σας. Ο πολιτικός μας φορέας, ο μόνος εκφραστής της Εθνικοσοσιαλιστικής Ιδέας σε πολιτικό επίπεδο στην Ελλάδα, δεν συνεργάζεται με καμία άλλη οργάνωση, παρά μόνο υποστηρίζει συγκεκριμένες δράσεις ή τυγχάνει της στήριξης και προβολής από άλλες ιδεολογικά συμπλέουσες κινήσεις, όπως και απορρίπτει ενσυνείδητα την φαρσοκωμωδία του σημερινού κοινοβουλευτικού “εθνικισμού”. Όπως προσφάτως δήλωσε και ο ίδιος ο Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος με ξεκάθαρο και ρητό τρόπο, σε συνέντευξη που μας παραχώρησε και η οποία δημοσιεύθηκε στο φιλικά προσκείμενο ιστολόγιο «HellenicNS.gr» όπως και στην «Ελεύθερη Ώρα», οι μόνοι που θα συντροφεύσει είναι οι καθαροί αγωνιστές που τον στηρίζουν και δεν θα προσφέρει εναλλακτικό πολιτικαντισμό σε πρώην ή νυν πολιτευτές της Χρυσής Αυγής. Όσον αφορά τα αναφερθέντα σχετικά με την “Ναζιστική Διεθνή”, σας γνωστοποιούμε ότι σαν Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές, ως ενσυνείδητοι φορείς της φυλετικής μας ανωτερότητας, ουδέποτε δεχτήκαμε και ουδέποτε πρόκειται να δεχτούμε την πριμοδότηση ή τον διορισμό μας από κάποιο νεφελώδες εξωεθνικό κέντρο ώστε να πράξουμε αυτά που μη-Έλληνες θα έχουν διατάξει. Η Απέλλα είναι ένας ζωντανός φορέας εθνικής αντίστασης ενάντια στην αποικιοποίηση της πατρίδας μας, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ευρώ και το ΝΑΤΟ. Εν κατακλείδι, σχετικά με όσα αναφέρατε για τις εντολές που δήθεν δέχεται απ’ το Μπουένος Άιρες ο Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος, σας ενημερώνουμε ότι αν τον γνωρίζατε θα ήταν βέβαιο ότι θα κατανοούσατε πλήρως ότι ένας τέτοιος άνθρωπος δεν δέχεται εντολές από κανέναν πέραν της συνειδήσεως του. Και να είστε βέβαιος ότι εντός αυτής, δεν χωρά το κοινό μετερίζι που γράψατε ότι θα μοιραστεί με τον Ν.Γ.Μ.. Είμαστε στη διάθεση σας για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις. Με εκτίμηση ΚΔ Απέλλας!!

Ποιος πρώην μεγαλο-υπουργός, πολύ αγαπημένο παιδί του Συστήματος και της “Αλλαγής”, όπως μας πληροφόρησαν, είναι ιδιοκτήτης εξάστερου ξενοδοχείου στις Μαλβίδες Νήσους;;;

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *