ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το ναυάγιο της πώλησης του ΠΑΟ έχει …καπνό από Τουρκία

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, πρώτοι και μόνοι, ο υπογράφων και η Ελεύθερη Ώρα φέραμε στο φως της δημοσιότητας την πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να πουλήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όχι όπου – όπου, αλλά εκεί που εκείνος ήθελε και θέλει! Και η πρόθεσή του ήταν και είναι να πουλήσει την Αθηναϊκή ΠΑΕ σε Τουρκο-καταριανά συμφέροντα!

Αυτό το πρωτοσέλιδο και το περιεχόμενο του άρθρου, στην Ελεύθερη Ώρα έκανε πάταγο και συζητήθηκε πάρα πολύ, ειδικότερα στους κύκλους των φιλάθλων του ΠΑΟ, που πίεσαν τον Γιάννη Αλαφούζο για να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Όμως, στο άρθρο μου επεσήμανα ότι, “…ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εάν δεν είναι οικονομικά εφικτό να αγοράσει μόνος του την ΠΑΕ, ας συνεργαστεί με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αγοράζοντας μαζί την ΠΑΕ, αφού πρώτα παρακάμψουν τις αντιρρήσεις και την αντίδραση του Βαρδή Βαρδινογιάννη! Είναι νομίζουμε, Εθνικό Χρέος ο Παναθηναϊκός να μείνει σε ελληνικά χέρια”!

Σήμερα τι διαπιστώνουμε;;

Ότι οι συζητήσεις Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου οδηγήθηκαν σε ναυάγιο! Στη γραπτή του δήλωση δε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισημαίνει ότι η πρότασή του δεν έγινε αποδεκτή από τον κ. Αλαφούζο, για λόγους που “γνωρίζει μόνο ο ίδιος”!

Στο σημείο αυτό της δήλωσης Γιαννακόπουλου κρύβεται όλη η αλήθεια!

Πρώτον: O Αλαφούζος έχει δεσμευτεί να πουλήσει τον ΠΑΟ στους Τουρκο-καταριανούς!

Δεύτερον: Θα αναγκαζόταν να τον πουλήσει σε ελληνικά χέρια, εάν στο παιχνίδι πώλησης εμπλεκόταν και η οικογένεια Βαρδινογιάννη! Σ΄ αυτήν την περίπτωση δεν θα …τολμούσε να πει ΟΧΙ! Και γνωρίζει το γιατί καλύτερα από τον καθένα ο Γιάννης Αλαφούζος!!

Δεν μας άκουσε ο Νίκος Τόσκας…

Στο άρθρο μου της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα, με τίτλο: “Η Αθήνα μυρίζει μπαρούτι”, προέτρεπα τον Υπουργό Νίκο Τόσκα να ακύρωνε την προγραμματισμένη για την επόμενη ημέρα συγκέντρωση – διαμαρτυρία των αντιεξουσιαστών προς τα γραφεία της “Χρυσής Αυγής”!

Συγκεκριμένα του επεσήμανα:

“…Εμείς για άλλη μια φορά θα καταγγείλουμε, πως αυτό το εμφυλιοπολεμικό κλίμα στην Ελλάδα μεταξύ Αναρχικών και Χρυσαυγιτών και μάλιστα στην πρωτεύουσά της την Αθήνα, υποκινείται από ξένες μυστικές υπηρεσίες που έχουν όφελος από μια γενικευμένη σύρραξη στην Αθήνα, από τη στιγμή που οι ανθρώπινες αντοχές των πολιτών έχουν μειωθεί αφάνταστα λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσεως και έτσι μπορεί να γίνουν εύκολοι στόχοι στις επιθυμίες και τις επιδιώξεις των εχθρών της Πατρίδος μας! Γι΄ αυτό καλούμε εκ νέου τον Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα, να προστατέψει το Πολίτευμα και τους πολίτες, απαγορεύοντας την συγκέντρωση – διαδήλωση των αντιεξουσιαστών προς τα γραφεία της “Χρυσής Αυγής”! Προστατεύοντας την Πατρίδα! Γιατί, η Αστυνομία δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση που θα ξεφύγει, όπως συνέβη τόσες φορές στο παρελθόν”!

Εκ του αποτελέσματος, ούτε προφήτες να ήμασταν!

Τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα, περιουσίες για άλλη μια φορά καταστράφηκαν και το χειρότερο, χαροπαλεύει ένας 16χρονος ο οποίος είναι διασωληνωμένος!

Προσωπικά δεν θα μπω στη λογική, για το τι γύρευε άλλος ένας 16χρονος εκεί όπου μύριζε μπαρούτι! Αυτή την απάντηση μπορεί να την δώσει μόνο η οικογένειά του!

Στέκομαι όμως, στις τεράστιες ευθύνες του Υπουργού Νίκου Τόσκα, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής που ερχόταν!

Αυτό είναι επικίνδυνο για έναν Υπουργό μιας κυβέρνησης, από τη στιγμή που είχε ενημερωθεί προσωπικά για την εκρηκτική μέρα που ερχόταν!

Ή δεν είναι έτσι κ. Τόσκα;;

Αλωνίζουν οι πράκτορες ξένων υπηρεσιών και κυβέρνηση και αντιπολίτευση ροχαλίζουν…

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε γράψει πως όλες αυτές οι καταστροφές στην θάλασσα στην στεριά, στον αέρα, δεν είναι δι΄ όλου τυχαίες! Δεν είναι τυχαίες οι φωτιές που καταστρέφουν τα δάση μας, το οξυγόνο μας δηλαδή και την ομορφιά της Πατρίδος! Δεν είναι τυχαίο γεγονός η ρύπανση του Σαρωνικού που κατέστρεψε ένα πολύ πλούσιο κομμάτι της Αττικής! Αυτές είναι δολιοφθορές που υποκινούνται από ξένες μυστικές υπηρεσίες και τους πράκτορές τους!

Το λέμε για άλλη μια φορά!

Κάθε τέτοια καταστροφή, οδηγεί την Τουρκία και τα φερέφωνά της (Ιταλία και Αλβανία) σε πιο δυναμικές ενέργειες!

Αποσκοπούν στην πολιτειακή ανωμαλία!

Πότε τελικά θα το πάρετε χαμπάρι κύριοι της κυβέρνησης και της αντιπολιτεύσεως ότι αυτά είναι παιχνίδια για δυνατούς λύτες;; Και εάν δεν γνωρίζετε να λύνετε σταυρόλεξα, τότε να πάτε σπίτι σας! Χθες, όχι σήμερα!!

Με κολλημένο μαλλί, σαν να του το είχε γλύψει αγελάδα…

Οκνός, νωχελικός, βαριεστημένος και με κολλημένο μαλλί, σαν να του το είχε γλύψει αγελάδα, ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης!

Όπου, είπε μεταξύ των άλλων: “Εισάγουμε το λευκό μητρώο επιχειρήσεων, προσφέροντας κίνητρα με μειωμένες εισφορές για τις συνεπείς ασφαλιστικά επιχειρήσεις που σέβονται τους εργαζομένους και δεν έχουν εργασιακές παραβάσεις”!

Αγαπητέ κ. Μητσοτάκη, εννοείτε και τη Siemens;;

Η οποία δεν σέβεται τους νόμους της Ελλάδος και δεν τηρεί  ούτε τα συμφωνηθέντα στον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό, που το κόμμα σας έκανε Νόμο του κράτους;;

Όταν, οι εξασφαλισμένοι (;;;) 600 εργαζόμενοι στη Siemens κατά τη σύναψη και υπογραφή του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού (22/8/2012), είναι σήμερα που έληξε ο Συμβιβασμός, περί τους 140;;

Θα παρέμβετε κ. Μητσοτάκη για να προστατέψετε τη σφαγή των εργαζομένων και των οικογενειών τους από την “εκλεκτή” σας Siemens;;

Την περασμένη εβδομάδα στη δίκη της Siemens κατέθεσε η μάρτυρας Ευθημέρου Μαρία, διευθύντρια τεχνολογίας του ΟΤΕ, καταγεγραμμένη από τα ΜΜΕ για την αμοιβή της, στα golden boys του ΟΤΕ! Βέβαια, επί της ουσίας και δεν είπε τίποτε για τα “μαύρα ταμεία” της Siemens, όπως και όλοι οι προηγούμενοι μάρτυρες!

Όμως, πώς να πει την αλήθεια από την στιγμή πού ήταν πρώην υπάλληλος της Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη και ως στέλεχος του ΟΤΕ ήταν υπεύθυνη των προγραμματικών συμφωνιών ΟΤΕ – Siemens – Intracom;;

Τέτοιες “μεταγραφές” μεταξύ στελεχών ΟΤΕ, Siemens και Intracom ήταν στην ημερήσια διάταξη! Αφού ήταν 3 εταιρείες, σε μια!

Όπως, ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Γεώργιος Άννινος, υπήρξε για χρόνια διευθυντικό στέλεχος του ΟΤΕ και σήμερα ο γιος του Αριστοτέλης, είναι επικεφαλής της Intrasoft με την οποία συνεργάζεται ο σημερινός ΟΤΕ, όπως κατά το παρελθόν συνεργαζόταν με την Intracom!!

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *