21:09 - 13/09/2017

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Κυριάκο, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάς για σχοινί

Λένε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης κόβοντας από τις λίστες της ΝΔ τον γιο του Τραγάκη, θέλησε να στείλει μήνυμα! Σε ποιους όμως;

Μας “εξήγησε” ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Βουλευτής Κώστας Τζαβάρας λίγες ημέρες μετά από ένα ιδιωτικό ραδιόφωνο! Είπε:

“Οι οικογενειακοί δεσμοί έχουν επιρροή σε όλα τα πεδία της κοινωνικής, της οικονομικής και γιατί όχι και της πολιτικής ζωής! Έπραξε πολύ καλά ο Πρόεδρος του κόμματος”!

Ωστόσο, θεωρούμε ότι η θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι εξόχως προκλητική! Γιατί, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί! Αφού, ο ίδιος υπήρξε γιος του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Όταν, η Ντόρα Μπακογιάννη, επίσης! Όπως, ο Κώστας Μπακογιάννης, γιος της Ντόρας!

Αλλά θα μας πει ο κ. Μητσοτάκης, τι θα κάνει με τις περιπτώσεις:

Θα είναι υποψήφιος ο Μιχάλης Μπεκίρης, που βρίσκεται στον σκληρό πυρήνα του Κούλη; Από την στιγμή που υπονοήθηκε ότι υπεύθυνος για το “κόψιμο” του γιου Τραγάκη ήταν ο Βουλευτής Μιχάλης Μπεκίρης; Γιος του πρώην Βουλευτή και Υπουργού Βασίλη Μπεκίρη!

Να θυμίσουμε και άλλες περιπτώσεις με γιους και κόρες παλαιών πολιτικών;;

Χρήστος Δήμας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Κώστας Καραμανλής (γιος του Αχιλλέα), Κώστας Σκρέκας, Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Παύλος Σιούφας, Ανθή Σαλαγκούδη, Σπήλιος Λιβανός, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Σίμος Κεδίκογλου, Σταύρος Κεφαλογιάννης, Ιωάννα Γκελεστάθη κτλ. κτλ.

Τι έχετε να πείτε γι΄ αυτές τις περιπτώσεις κ. Πρόεδρε της ΝΔ;;

Στην ΕΥΠ άφησαν την ασφάλεια της Πατρίδος και ασχολούνται με τα συνδικαλιστικά

Μαθαίνουμε ότι η πρόεδρος της Ομοσπονδίας (ΟΜΕ – ΕΥΠ) κ. Θ. Γιαννοπούλου που πρόσκειται στην ΝΔ – είναι προσωπική φίλη του Αντώνη Σαμαρά – και η οποία φέρεται να έχει τεράστια ευθύνη στη συγκάλυψη των οργίων που έγιναν στο ταμείο της Ομοσπονδίας κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Πασοκο – Συριζαίου κ. Θ. Σπατιώτη (υπόδικου στην υπόθεση “Πυθία”) έκανε κρούση για βοήθεια στην Πειραιώς, αλλά “έφαγε” πόρτα λαμβάνοντας το μήνυμα ότι, δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά παρέμβαση από την μεριά της Πειραιώς. Γι΄ αυτό έντρομη προκαλεί έκτακτο Συνέδριο της Ομοσπονδίας για την ερχόμενη Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 (ενώ μέσα στο επόμενο δίμηνο επίκειται το τακτικό εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας), ώστε να προσπαθήσει να πάρει τουλάχιστον την κάλυψη του Συνεδρίου για τα λάθη, τις ολιγωρίες και τις παραλείψεις που της καταλογίζουν.

Και όλοι αναρωτιούνται, γιατί το κάνει τώρα και όχι μαζί με το εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο; Γιατί να σπαταληθούν και άλλα λεφτά από τις εισφορές των μελών;

Η απάντηση βέβαια είναι απλή και μας την δίνουν οι ίδιοι οι συνδικαλιστές! Γιατί προφανώς, φοβάται ότι δεν πρόκειται να κερδίσει τις εκλογές – που το 2014 τις κέρδισε με τις ψήφους των Πασόκων υπαλλήλων που δεν ήθελαν τότε να στηρίξουν την ομάδα των νεοσυριζαίων του κ. Σπατιώτη – και έτσι δεν θα μπορέσει να “περάσει” τον απολογισμό της, ούτε τις παράνομες τροποποιήσεις που θέλει στο καταστατικό μπας και διασωθεί μετά τις εκλογές.

Μας είπαν, πιστεύει ότι σήμερα λόγω της ευρείας πλειοψηφίας που έχει θα το καταφέρει! Είναι όμως πρωτάκουστο, συνδικάτο να κάνει απολογισμό πριν την ολοκλήρωση των Αρχαιρεσιών του και πριν τη λήξη της θητείας του και μάλιστα σε έκτακτο Συνέδριο, όπως επαναλαμβάνω, μας είπαν έμπειροι συνδικαλιστές άλλων υπηρεσιών που ρωτήσαμε. Όσο δε, για την τροποποίηση του καταστατικού, το ψάξαμε και μάλλον δεν μπορεί να το κάνει αυτό καθότι τα συνδικάτα της ΕΥΠ υπάγονται σε ειδική διάταξη του συνδικαλιστικού νόμου και υπάρχει ενιαίο ψηφοδέλτιο στις εκλογές τους. Άρα δεν καταλαβαίνουμε αυτά που αναφέρει στην ανακοίνωσή της περί αντιπροσωπευτικότερης εκπροσώπησης των εργαζομένων τη στιγμή που στην ΕΥΠ  -και καλώς – δεν υπάρχουν παρατάξεις!

Την Πέμπτη περισσότερο ρεπορτάζ…

“Πόλεμος χαρακωμάτων” έχει ξεσπάσει στη Νέα Δημοκρατία

Έχει γίνει χαμός στο face book με τους Μητσοτακικούς και τους Σαμαρικούς! Γιατί, όπως σας έχω ενημερώσει πολλές φορές ο Αντώνης Σαμαράς επανιδρύει δικό του “μαγαζί” μέσα στη ΝΔ. Περιδιαβαίνει την Ελλάδα και οργανώνει τον κομματικό  στρατό του! Όπως τελευταία, όπως μας πληροφόρησαν από τα Γιάννενα, πως τάχατες επισκέφτηκε τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη για να του ευχηθεί για τη γιορτή του! Μπράβο ο Αντώνης;; Στα 60φεύγα έγινε κοινωνικός!

Όμως ας επιστρέψουμε στον “πόλεμο χαρακωμάτων” που έχει ξεσπάσει στη ΝΔ!

Η κ. Ντιάνα Μεταξά είναι του στενού περιβάλλοντος του Αντώνη Σαμαρά, φίλη με την πεθερά του κ. Τέτη Κρητικού!

Ανάρτησε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb το κείμενο που βλέπετε παραπάνω, που είχε ως αντικείμενο την αχαριστία του Βασίλη Κικίλια και που τον κατηγορεί πως επέλεξε το στρατόπεδο του Μητσοτάκη, ξεχνώντας το ποιος τον έκανε πολιτικό “άνθρωπο”!

Δυστυχώς, εκεί στη ΝΔ δεν βάζουν μυαλό με τίποτε! Με τα ίδια καμώματα έκαναν Πρωθυπουργό τον Σημίτη για οκτώ χρόνια, με τα ίδια καμώματα θα επανεκλέξουν τον Τσίπρα για να αποτελειώσει την Ελλάδα!

Τι θέλει να πει ο μάρτυρας …ωρολογιακή βόμβα;;

Σε αυτόν τον “κλεφτοπόλεμο” χαρακωμάτων μεταξύ των Νεοδημοκρατών στο fb πήρε μέρος και ο μπατζανάκης του Αντώνη Σαμαρά, κ. Ευάγγελος Σέκερης. Γόνος μιας εκ των πιο ιστορικών οικογενειών της Ελλάδος, με τον προπάππου του να δωρίζει όλη του την περιουσία στην Φιλική Εταιρεία για την απελευθέρωση της Πατρίδος από τον Οθωμανικό ζυγό!

Ο κ. Ευάγγελος Σέκερης είναι εν ενεργεία διευθυντικό στέλεχος της Siemens και μάρτυρας …ωρολογιακή βόμβα όπως αποκαλείται από τα ΜΜΕ. Μάρτυρας στη δίκη των “64άρων” για τα “μαύρα ταμεία” της γερμανικής εταιρείας που λάδωνε Έλληνες πολιτικούς! Είναι 13ος στη λίστα μαρτύρων στη δίκη που επανάρχισε χθες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και πλησιάζει η ώρα της κατάθεσής του!

Το σίγουρο είναι πως γνωρίζει πολλά! Όπως όταν έγραφε στον Αντώνη Σαμαρά σε email που του έστειλε στις 31 Ιουλίου 2006, μεταξύ άλλων: «…τους έχω προσφέρει πάρα πολλά και πολλά γνωρίζω για τις βρωμιές τους… κρατώντας το στόμα μου κλειστό…»!

Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει, αλλά μια ανάρτησή του στο fb μας δημιουργεί ευχάριστες απορίες! Τι να σημαίνει άραγε το “σύντομα έρχεται” με το λογότυπο της Siemens;;

Λέτε να τον κυρίευσε το Πατριωτικό του συναίσθημα, που τόσες δεκαετίες διέπει και χαρακτηρίζει την ιστορική οικογένειά του;;

Είδομεν…

Με ενημέρωσαν από ΣΥΡΙΖΑ μεριά, πως το άρθρο μου της Κυριακής “Παίρνει δουλειές από το Δημόσιο ο Γιάννης Δραγασάκης” έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στην Κουμουνδούρου! Και πως, ήταν “βούτυρο στο ψωμί” εκείνων των Συριζαίων προσκείμενων στον Νίκο Παππά που θέλουν να “φάνε” τον Αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!

Τι είπατε;; Δεν άκουσα;;

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Υπαρχουν προβατα που ασχολούνται ακομα με τα πολιτικα κους κους? μωρε μπραβο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*