Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:32 - 16/01/2023

Κινδυνεύουμε απο την ουσία της εξ-ουσίας!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κινδυνεύουμε απο την ουσία της εξ-ουσίας!

Κινδυνεύουμε σαν ανεμβολίαστοι!

Πως θα αντιμετωπίσουν οι ανεμβολίαστοι την ακίδα;

Ζούμε μαζί με τις σπαρτικές μηχανές που παράγουν ένας θεός ξέρει τι, την μια μετάλλαξη μετά την άλλη. Παράγουν την ουσία θανάτου και την ουσία θρόμβων σαν τέρατα. Πέρσι κόλλησα τον αόρατο-19, δηλαδή την κορώνα ή την εποχική γρίπη, 3 φορές! Τον Ιανουάριο σαν γρίπη με 4 μέρες πυρετό και μετά από 3 εβδομάδες έκανα ξανά τζοκινγκ.

Γύρω μου οι βλαμμένοι τρυπημένοι είναι πάρα πολλοί και φυσικά είναι συνεχώς άρρωστοι. Περνάνε την μια μετάλλαξη μετά την άλλη και μας την μεταδίδουν. Δυστυχώς αν ζεις μαζί τους, και σχεδόν όλοι μας ζούμε μαζί τους στην οικογένεια μας, ή στην εργασία μας, κινδυνεύουμε. Παράγουν την ουσία της εξ-ουσίας. Είναι η πηγή των νέων ιών και η ουσία των ακίδων. Πάρακάτω ένα βίντεο με τον κύριο Αρβανίτη που εξηγεί πως τα υγρά περνάνε από τον εμβολιασμένο στον ανεμβολίαστο και είναι ίσως ο μοναδικός επιστήμονας στην Ελλάδα με πολλές γνώσεις, εκτός του ότι είναι μεγάλος άνθρωπος και πνεύμα.

Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι το 2022 αρρώστησα 3 φορές, την 1η κάπως σαν μια σοβαρή γρίπη και τις άλλες 2 ελαφριά. Ανάρωσσα και είμαι ταύρος, όμως μου κεντρίθηκε το ενδιαφέρον πως θα μείνω εγώ και εσείς οι ατρύπητοι+τρυπημένοι υγιείς! Ναι, καλά το διαβάσατε, ενδιαφερόμαστε και για τους τρυπημένους επειδή μπορεί οι πιο πολλοί να είναι βλαμμένοι αλλά κάπιοι έχουν αφυπνιστεί.

Ψάχνω τρόπους για να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους φίλους-συγγενείς μας και ζητάμε τις συμβουλές σας για πια βότανα ή φάρμακα γνωρίζετε ότι βοηθάνε εναντίον της ακίδας και των ιών.

Ο έμπορας θανάτου Γουρλομάτης γνώριζε ότι ο αόρατος ήρθε για να μην φύγει ποτέ, γνώριζε ότι οι εμβολιασμένοι θα είναι η σπαρτική μηχανή ιών και πρωτείνη ακίδας. Γνώριζε αν θυμάστε το μίσος μέσα απο τα γουρλοτά μάτια του τι μέλλει γενέσθαι. Αυτό που περνάμε τώρα ΟΛΟΙ μας.

Ομως οι μαύροι πριν μας τρυπήσουν μαζικά, έχουν βγάλει και το αντίδοτο τους. Ζουν μαζί μας και θα μπορούσαν και αυτοί να γίνουν κοπριά για λάχανα επειδή κινδύνεύουν το ίδιο όπως και εμείς οι ατρύπητοι…
Σωστά;
Γι αυτό πρέπει να παίρνουν το αντίδοτο τους, την δόση τους, που τους κρατάει γερούς ενώ η πλέμπα βλαμμένων θα πεθαίνει ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ όταν γεμίζει με θρόμβους η καρδιά τους.

Περιμένουμε τις συμβουλές σας από τους φίλους μας αναγνώστες, και όσο για τους έμπορους υποχρεωτικής υγείας που μας διαβάζουν, θα μπορούσαν να μας δώσουν μια διεύθυνση ή ένα όνομα για να παραγγείλουμε τα μαγικά τους βοτάνια και να τους κάνουμε πλούσιους.
Παντού υπάρχει ένα μπιζνες πλαν πίσω από την “ουσία” ακίδα, την ουσία του κέρδους μετά ή κατα την διάρκεια της νόσησης και τελικά του θανάτου τόσων βλαμμένων που πίστεψαν τους ανώμαλους κάθε φύσης εξ-ουσίας.

Τρίβουν τα χέρια τους για να κονομίσουν από την σήψη του οργανισμού που οδηγεί στον θάνατο των ανόητων ή των βλαμμένων αλλά και των ατρύπητων συνωμοσιολόγων σαν τα μούτρα μας.

Ανοσοποιητικό: πώς αντιδρά & πώς ενισχύεται

KORAKAS NEWSΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Πιστεύω, ότι το θέμα που θιγετε Είναι πολύ Ουσιώδες, και ίσως έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα ειδικά από τα Κατοχικα Νέα. Τόσο καιρό οι μη έχοντες λάβει το σκεύασμα σεβάστηκαν απόλυτα την Ελευθερία όσων αποφάσισαν να λάβουν το σκεύασμα. Τώρα που Οικογένειες ολόκληρες νοσούν κατόπιν λήψης του σκευασματος, πως προστάτευε ται άραγε κάποιος; Τώρα που το ανοσοποιητικό σύστημα όλων μας καταρρέει.Τι γίνεται άραγε? Ποιος θα απαντήσει Άραγε υπεύθυνα για τη λοίμωξη της λοίμωξης Ω λοίμωξη!

  2. Ο Σεβασμός για την επιλογή λήψης του σκευασματος ήταν απεριόριστος..Οι υπόλοιποι άνθρωποι τι φταιν? Για να μπεις σε Νοσοκομείο πρεπει:Να έχεις λάβει το Σκεύασμα β) ποιστοπ/κο νοσησης γ) 48ωρο rapid.. Αληθεια που Ζούμε; Αλήθεια Το Ζούμε αυτό; Λοιπόν Δικταμος για ανοσοποιητικό.απο εμένα.. Και ο Θεός μαζί μας.. Ξεφύγαμε εντελώς..Γεια σας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*