ΚΙ ΟΜΩΣ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο “ΤΑΦΟΣ” ΤΟΥΣ

Πού βρίσκεται ο Στρατός, η Ακαδημαϊκή Κοινότητα και η Δικαστική Εξουσία;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Ήταν ξεκάθαρο, ότι η ονομασία Ilindenska Makedonja (Μακεδονία του Ίλιντεν) τέθηκε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για προσχηματικούς λόγους και σε μια προσπάθεια να καταγραφούν αντανακλαστικές αντιδράσεις του λαού μας!

Και αποσύρθηκε, όταν διαπιστώθηκε από Έλληνες και Σκοπιανούς αξιωματούχους η οργή του ελληνικού λαού!

Ωστόσο, το τραγικό είναι πως ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ παραδέχτηκε σε κοινοβουλευτική ερώτηση που του τέθηκε, το εξωφρενικό για κάθε ελληνικό μυαλό, ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός είχε αποδεχτεί την ονομασία για το σκοπιανό κρατίδιο: “Δημοκρατία της Μακεδονίας του ‘Ίλιντεν”!

Σε αδιέξοδο η ελληνική κυβέρνηση…

Οι Σκοπιανοί υπό την καθοδήγηση των “συμμάχων” μας Αμερικανών, σε καθημερινή βάση υποβάλλουν τους σταλινικούς Τσίπρα και Κοτζιά σε crash test αντοχής. Κάθε φορά που κερδίζουν κάτι νέο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, λόγω της δειλίας, της υποχωρητικότητας, της οσφυοκαμψίας ή ακόμη και της προδοσίας της ελληνικής κυβερνήσεως, ζητούν να άρουν ζητήματα τα οποία είχαν προ ημερών αποδεχτεί και συμφωνήσει. Όπως επί παραδείγματι, με ανακοίνωσή της η Προεδρία των Σκοπίων δηλώνει ότι: “Ο Πρόεδρος Γκιόργκι Ιβάνοφ αρνείται μη αποδεχόμενος λύση στο ζήτημα της ονομασίας για όλες τις χρήσεις (erga omnes)”!

Έτσι, από ότι φαίνεται η ελληνική κυβέρνηση ευρισκόμενη προ αδιεξόδου “παγώνει” τις συζητήσεις και ψάχνεται να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει! Ποια ρουκέτα την χτύπησε!

Προδοτική η στάση του Αλέξη Τσίπρα…

Αφού πρώτα η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας, ως Εφιάλτης για την Πατρίδα μας, είχε επίσημα αποδεχτεί ένα από τα τρία ονόματα που μας επέβαλε ο επιτετραμμένος διαμεσολαβητής του ΟΗΕ και διπλωματικό “γεράκι” των ΗΠΑ Μάθιου Νίμιτς! Όταν ο Αλέξης Τσίπρας δήλωνε στο υπουργικό του Συμβούλιο: “Δεν πρέπει να χάσουμε σημαντικές ευκαιρίες το 2018”!

Αποδεχόμενος έτσι, ένα από τα τρία ονόματα: “Βόρεια Μακεδονία”, “Νέα Μακεδονία” και “Άνω Μακεδονία” που στα σλαβικά είναι: Gorna Makedonija!

Βγάζοντας τελείως την μάσκα της υποκρισίας του ο Έλληνας Πρωθυπουργός, όταν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες, μετά από τη Σύνοδο Κορυφής των 27 μελών, απαντώντας σε δημοσιογράφο που του συστήθηκε πως είναι εργαζόμενη στο πρακτορείο της “Μακεδονίας”, αντί να την κατακεραυνώσει για την αυθάδειά της που χρησιμοποίησε το όνομα “Μακεδονία”, είχε όρεξη και για αστεία και της απάντησε: “Εύχομαι σε λίγους μήνες να συστήνεστε εδώ ως εκπρόσωπος της Gorna Makedonija”!

Αλήθεια, τι ξευτίλα Θεέ μου! Τι ξεπεσμός! Τι κατάντια, από κάποιον που θέλει να λέγεται Πρωθυπουργός της Ελλάδος!

Από τον άνθρωπο που δημόσια συμφώνησε με τον Ζόραν Ζάεφ, περί της “συνιδιοκτησίας” του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Όταν αποδέχτηκε τη ρήση του Σκοπιανού Πρωθυπουργού πως, πρέπει να τους ενώνει το όνομα του Μεξαλέξανδρου στην λύση για το όνομα!

Έτσι, το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού λαού μιλάει για εθνική προδοσία!

Αλλά, και να μην δεχόμασταν εμείς αυτήν την πλέον απαξιωτική κατηγορία, θα δεχόμασταν όμως ότι, ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του δεν είναι ικανοί να διαχειριστούν τα εθνικά μας θέματα! Έχουν ταυτόχρονα χάσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού που εκφράστηκε ήδη υπέρ της μη αποδόσεως του όρου “Μακεδονία”, στο οριστικό όνομα της γείτονας χώρας, διά μέσω των δυο συγκλονιστικών λαοσυνάξεων στην Θεσσαλονίκη στις 21 Ιανουαρίου 2018 και στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου 2018!

Πού είναι η ηγεσία του Στρατού μας;

Πού είναι όλοι οι τάχατες;

Βέβαια, ο λαός μας καθημερινά μιλάει με όποιον τρόπο βρίσκει και σύντομα πάλι θα μιλήσει μέσω των νέων συλλαλητηρίων σε κάθε πόλη της Ελλάδος, σε κάθε πόλη της Μακεδονίας μας!

Αντίθετα, η ηγεσία του Στρατού μας κωφεύει! Έχουν λουφάξει στην τρύπα τους και δεν ακούγονται! Είναι χειρότεροι των δημοσίων υπαλλήλων! Αυτοί κάνουν και κάποιες απεργίες!

Δεν έχουν άποψη για το εθνικό έγκλημα που διαπράττεται από τη σημερινή ελληνική κυβέρνηση εις βάρος της Πατρίδος; Δεν έχουν ορκιστεί πίστη στην Πατρίδα και το Σύνταγμά της; Δεν παραβιάζονται όλα αυτά;

Τι κάνουν οι πρώην αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων; Αρκούνται σε διαλέξεις άνευ ουσιαστικής αξίας; Ποιες είναι οι παρεμβάσεις τους;

Δημιουργούν – τάχατες – πολιτικά κόμματα που τα αυτόπροσδιορίζουν ως πατριωτικά για να σαλεύουν τον ελληνικό λαό;

Πού είναι ο λαλίστατος στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης; Αναμένει για να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, όπως παλαιότερα ο Ναύαρχος Γρηγόρης Δεμέστιχας κ.α.;

Τι ακριβώς διδάχτηκαν όλοι αυτοί στις Σχολές Πολέμου; Πώς να γίνουν καλοί και υπάκουοι δημόσιοι υπάλληλοι;

Θα αντισταθούν επιτέλους, στα καμώματα των άθεων, των κοινοβίων και των ισοπεδωτών της Μακεδονίας μας και της πολιτιστικής της κληρονομιάς;

Θα αποδεχτούν να λέγονται οι Σκοπιανοί “Μακεδόνες”, ότι ομιλούν τη μακεδονική γλώσσα και ότι είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

Επίσης, πού βρίσκεται η Ακαδημαϊκή Κοινότητα; Πού βρίσκεται η ηγεσία της Δικαιοσύνης; Περί άλλων ζητημάτων ξέρουν να παραιτούνται και να το παίζουν “άνδρες”;

Ο εκβιασμός των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ…

Από άριστη και καλώς πληροφορημένη πηγή μας, ενημερωθήκαμε για τα εκβιαστικά διλλήματα των οποίων γίνεται αποδέκτης η ελληνική κυβέρνηση!

Ή θα δεχτείτε οριστικά το όνομα Gorna Makedonija” ή διαφορετικά θα γίνει ένα από τα δυο παρακάτω:

Ή θα προχωρήσει ο διεθνής παράγοντας σε μονομερή de jure διεθνή αναγνώριση, ή αν δεν γίνει το παραπάνω, τότε θα διαλυθούν τα Σκόπια, παίρνοντας ένα κομμάτι η Αλβανία κι ένα άλλο η Βουλγαρία! Εξέλιξη, που κατά τους “συμμάχους” μας δεν θα ευνοούσε την Ελλάδα!

Βέβαια, πρέπει να γνωρίζουμε ότι πέραν των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, στους υποκινητές αυτών των σχεδίων είναι κι ο Ρ. Τ. Ερντογάν!

Ιστορικό διακύβευμα…

Γι΄ αυτό όλοι εκείνοι που παραδίδουν την Μακεδονία μας, την εδαφική της ακεραιότητα, την ιστορία της, τον πολιτισμό της στους Σκοπιανούς, αλλά κι όλοι εκείνοι που θα μπορούσαν να αντισταθούν (όπως: Στρατός, Ακαδημαϊκή Κοινότητα και Δικαστική Εξουσία) και δεν αντιστέκονται, θα είναι νομοτελειακά αποδεδειγμένο, ότι θα τους “θάψει” σύντομα η ίδια η Μακεδονία μας!!

ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής

της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

egerssi.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

8 thoughts on “ΚΙ ΟΜΩΣ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο “ΤΑΦΟΣ” ΤΟΥΣ

 1. Αgela says:

  Ετσι ακριβως.Οταν ολοι κανουν τα στραβα ματια ,φανταστητε ποσο χρημα εχει πεσει,ποσο βολεμα,ποση προδοσια.Ποιος αντιστεκεται στο αδικο;ποιος αγωνιζεται για το καλο της πατριδας;Μα φυσικα ο μπατιρης νομοταγης πολιτης,αυτος που δεν εχει να χασει τιποτα,παρα μονο την ελευθερια του,αυτος που αγωνιζεται παντα για αξιες που καποιοι δεν μπορει να συλαβει ο νους τους γιατι ειναι παρτακιδες και ο παρτακιας δεν εχει ιδανικα και αξιες παρα μονο χρημα ευκολο ,βρωμικο και καλοπεραση .Δεν μου φαινεται παραξενο η καταντια μας,αν κοιταξεις γυρω σου το βλεπεις λιγοι εχουν παραμινει ανθρωποι.

 2. Βρυκόλακας says:

  Πως και ποτε ακριβως θα τους θαψει, με εκπομπες, συλλαλητηρια, ωραια και πομπωδη λογια? Οταν θα ειναι πολυ αργα για να μπορεσουμε να ανατρεψουμε αυτη την υβρη εναντια στο γενος μας, λιγα μας εχουν κλεψει η εχουμε παραχωρησει σε ξενους ολων των εθνων μεχρι τωρα, διχως να δωσουμε μια μαχη για το ειναι μας ? Εχουν μετατρεψει την ιστορια μας σε μια επιχειρηση τρισεκατομμυριων και τις περισσοτερες φορες ουτε καν μας αναφερουν και μαλιστα την παραποιουν, τα παραδειγματα χιλλιαδες, απο ιστορικα κειμενα, συμβολα, αρχαια αντικειμενα, μνημεια, που βρισκονται στα μουσεια ολου του κοσμου μεχρι ιδιωτικες συλλογες και σκελετους αρχαιων Ελληνων, για να μην αναφερουμε και τον ορυκτο αλλα και δημοσιο πλουτο που μας εχουν αρπαξει φανερα η κρυφα και ενω συνεχιζουν να μας κλεβουν, μας λενε οτι τους χρωσταμε και απο πανω. Οτι εκτισαν οι προγονοι μας για χιλλιετιες το εχουμε γκρεμισει και λοιδορησει μεσα σε εναν αιωνα, επομενως στα λογια μονο, Ελληνες δεν ειμαστε αλλα στις πραξεις και οι πραξεις δεν ειναι παντοτε απαρραιτητο να εμπεριεχουν βια, αλλα τολμη, ευφυια και ενωτικοτητα..(μαλλον απιθανο), ιδιαιτερα στην περιπτωση της Μακεδονιας.
  Θελετε συλλαλητηρια, συλλαλητηρια λοιπον, το θεμα ειναι ομως τι μηνυμα περναμε σε αυτους που αισχρα και αντιλαικα διαχειριζονται την ιστορια μας.
  Εαν ειναι να κανουμε συλλαλητηρια απλα για να πουμε τα αυτονοητα, να παμε σπιτια μας μετα και να γυρισει να αποκαλεσει τα εκατομμυρια Ελληνων πχ. παλι οχλο ο Τσιπρας (που υπαρχει αυτος και η συμμορια του χαρη στην ανοχη μας, ειδαλλως θα βαρουσε πρεζα μαζι με την περιστερα του σε κανα σοκακι) και την επομενη να δωσουμε οριστικα το ονομα, ποιο το νοημα? Θα πουμε οτι καναμε το χρεος μας ως Ελληνες επειδη πηγαμε στα συλλαλητηρια και πως τιποτα αλλο δεν μπορει να γινει σαν χηρες μοιρολογιστρες, πανω απ τον μοναδικο ταφο που θα ειναι της Ελλαδας και της κληρονομια μας μαλλον.
  Εχω την εντυπωση πως δυστυχως μονο ενα 10% των Ελληνων αντιμετωπιζει σοβαρα τις καταστασεις και αυτο το ποσοστο δεν συμπεριλαμβανει κανενα κομματικο η παραταξιακο καρναβαλι εντος και εκτος βουλης, ουτε για κλαμματα ουτε για γελια δεν ειμαστε, εχουμε γινει ενα εθνος αμελητεων για να αξιζουμε εστω τη λυπη η τη χλευη, μεχρι και οι λαθρομεταναστες δεν θα μας υπολογιζουν σε λιγα χρονια (οχι πως δεν γινεται ηδη), ευχομαι να κανω λαθος.

  • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

   Συμφωνω. Θα πάω στο συλλαλητήριο, οχι ομως πως πιςτευω σε αυτο. Στον πολεμο δεν βγαίνεις εξω να διαμαρτυρηθείς. Πολεμάς. Κι εμεις δεν θελουμε να πολεμήσουμε, εχουμε ηδη παραδωθει. Και όλες αυτες οι κορώνες για ταχα μου προδοτες κλπ, ειναι λόγια του αέρα. Αφου ξερουμε πως ειναι προδοτες, αφου ξερουμε που μας πανε, γιατι καθομαςτε;;; Φταίνε αυτοι οι προδοτες;;; Οχι βεβαια, αυτοι την δουλεια που εχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας κανουν. Το θεμα ειναι, εμεις τι κανουμε;;;; Στον πολεμο απαντας με πολεμο. Οχι με συλλαλητήρια. Δεν διαμαρτύρεσαι γιατι σε σφάζουν, ουτε καν αμύνεσαι πια, γιατι εχουμε περάσει και το στάδιο της άμυνας. Αααλλο πράγμα κανεις. Βουουουρρρ!!! Ντουουου!!! Αυτο.

   • ΧΧΧ says:

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΝΟ ΚΡΕΜΑΝΕ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.
    ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!
    ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *