Η Χαβάη είναι ακριβώς η αρχή! Πολύ ισχυρή προφητεία!

Φαίνεται ότι το επόμενο όραμα και προφητεία που δόθηκε στη Julie Whedbee το 2015 μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα και αυτό που βλέπουμε στη Χαβάη είναι ίσως μόνο η κορυφή του παγόβουνου!

Χθες το ηφαίστειο Fuego στη Νότια Γουατεμάλα ξέσπασε εκρηκτικά για δεύτερη φορά φέτος, εκτοξεύοντας τέφρα 10.000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Χθες το βράδυ υπήρξε ένας μεγάλος σεισμός μεγαλύτερος από 5 μεγέθους στην κορυφή του Kilauea και υπάρχει μια τεράστια αλλαγή που λαμβάνει χώρα γύρω από τον κρατήρα

Η προφητεία από την ιστοσελίδα Iamcallingyounow της Julie Whedbee.

Έλαβα αυτό το όραμα και το μήνυμα σήμερα, 5 Νοεμβρίου 2015. Καθώς αυτά τα λόγια ήρθαν μέχρι σήμερα το πρωί, μου έδειξε ότι το εσωτερικό της γης ανοίγει και χωρίζει, με ρωγμές που συμβαίνουν ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο, ανοίγοντας έπειτα σε πολύ μεγάλες τρύπες και ρωγμές η επιφάνεια. Στη συνέχεια, υπήρξε ένα μεγάλο τράνταγμα. Ο πατέρας είπε ότι αυτή η ρωγμή και η διάσπαση στο εσωτερικό της γης συμβαίνει τώρα, πολύ γρήγορα.

Μιλήστε κόρη, γιατί εύχομαι ο λαός μου να καταλάβει τι πρέπει να γίνει. Οι Ηνωμένες Πολιτείες περιβάλλουν τους εχθρούς της και θα λεηλατηθούν. Η προδοσία σου στο Ισραήλ θα προκαλέσει καταστροφή, καθώς οι ηγέτες σου έχουν προδώσει τον λαό.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλιφόρνια, Καλιφόρνια, Καλιφόρνια, ωχ, πώς θλίβεις την καρδιά Μου. Θα σε καταστρέψω και όλα τα βδελύγματα που υπήρξαν μολύνσεις στα μάτια Μου. Νέα Υόρκη, θα σε κάψω και θα χάσω την πόλη σου. Θα χαθείτε στην καύση των σκουπιδιών και της στάχτης. Μαϊάμι, το κύπελλο της ανομίας σου ξεχειλίζει και θα σε καταστρέψω και θα σε καταστρέψω με την κακία σου.

Τα θεμέλια κάτω από τη γη σπάνε. Εγώ προκαλώ τη γη να ανοίξει το στόμα της και πολλά μέρη θα τα καταπιεί και δεν θα υπάρχουν πια.

Μια μεγάλη και τρομερή μέρα έχει έρθει, η Ημέρα του Κυρίου είναι μια μέρα μεγάλου πόνου και σκοταδιού. Ποιος θα αντέξει αυτό το μεγάλο κούνημα που φέρνω; Ποιος θα βρεθεί άξιος να ξεφύγει από τις κρίσεις των ασεβών και των αδικητών; Ποιος από σας έχει προσέξει τις προειδοποιήσεις Μου να περπατήσουν το μονοπάτι της
αγιότητας και της αγνότητας;

Αμερική, Με δοκιμάσατε σκληρά και συνεχίζετε να με συγχωρείτε ανοιχτά.
Εγώ δεν θα μπερδευτώ!

Έχεις σπάσει τη διαθήκη που έκαναν οι προγόνοι σου μαζί Μου και έριξες τους νόμους μου. Δεν έχετε τίμημα, είστε ντροπιασμένοι και είστε ντροπή εν τη όψη Μου. Θα σας προκαλέσει να πνίξετε καθώς σας κάνω να πίνετε το δικό σας εμετό και βρωμιά. Το αίμα και οι κραυγές των αθώων είναι στα χέρια σας.

Είμαι έτοιμος να κουνήσω αυτή τη γη δυνατά και όλοι θα ξέρουν ότι
είμαι ο Θεός!

Οι ηγέτες σας ζήτησαν τη διάσπαση της Αγίας μου γης, γι ‘αυτό θα διαιρέσω τη γη σου.

Θα μιλήσω τώρα σε εκείνους που παρέμειναν στη διαθήκη μαζί Μου. Οι δικοί μου που περπατούν στην αγνότητα και την αλήθεια, οι δικοί μου που υπακούουν στον Λόγο Μου και είναι ενωμένοι με τον Εαυτό σας για την μεγάλη έκρηξή Μου.

Καθώς όλοι σβήνουν γύρω σας, θα έχετε την υπερφυσική ειρήνη Μου και μεγάλα θα είναι τα κατορθώματά σας στο όνομά Μου. Μιλώ σε όλους τους άντρες και τις γυναίκες μου που γνωρίζουν στις καρδιές τους ότι τους ετοιμάζω για κάτι μεγαλύτερο. Έχω μιλήσει στα πνεύματά σας για την επανατοποθέτηση. για μερικούς, μετεγκατάσταση; για μια μεγάλη μετάβαση είναι πάνω σου. Πολλοί από εσάς θα πρέπει να αποχωρήσετε από όλα όσα γνωρίζετε – οικογένεια, σχέσεις, απασχόληση, υποτροφίες – για μια καινούργια εποχή, είναι η νύφη μου, το υπόλοιπο μου. Η δουλειά που έχω να κάνετε είναι έξω από τις παραμέτρους και τη διάσταση στην οποία λειτουργούσατε προηγουμένως.

Είναι ζωτικής σημασίας να έρθετε σε Μένα τώρα για οδηγίες και συμβουλές, πάντα έτοιμοι να μετακομίσουν και να κάνουν τη προσφορά μου. Προσευχήσου να χρησιμοποιείς δυνατά στο Πνεύμα, και πρέπει να γίνει. Η Νύφη Μου θα ξεπεράσει το διάστημα και το χρόνο για να εκπληρώσει το σκοπό της σε αυτή τη γη.

Καθώς το σκοτάδι καλύπτει αυτά τα εδάφη και το ισχυρό αλώνισμα γίνεται, το υπόλοιπο Μου θα ξέρει μόνο την υπερφυσική δόξα, καθώς το χρίσμα Μου πάνω σε σας θα προκαλέσει ισχυρές εκδηλώσεις από το Βασιλικό Βασίλειο Μου.
Θυμηθείτε όλα όσα σας έχω πει. Καθώς το σκοτάδι γίνεται σκοτεινότερο, τα φώτα Μου θα λάμψουν φωτεινότερα. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα κάνετε όταν μένετε μέσα Μου, στο Όνομά Μου, στην Παρουσία Μου, πάντα …

Η Νύφη Μου, έχεις επιλεγεί πριν από την ίδρυση του χρόνου να είσαι εδώ σ ‘αυτή τη σφαίρα τώρα, να αλλάξεις αυτήν την πραγματικότητα, να είσαι η έκφραση του καθαρού Πνεύματος, όπως αρχικά δημιούργησα όλη την ανθρωπότητα.
Το αρχικό σχέδιο, εάν ήθελε, ήταν για τον άνθρωπο να φτιαχτεί στην εικόνα και την ομορφιά Μου σε αυτή τη σφαίρα, ως εκ τούτου να φέρει τον Ουρανό στη γη – έρχεται η Βασιλεία Σου, η θέλησή σου γίνεται στη γη όπως είναι στον Ουρανό. Σας σχεδιάσαμε και σκοπεύαμε να είμαστε η Αντανάκλαση Μου, επομένως, δεν πρέπει να υπάρχει διάκριση μεταξύ μας. Είμαστε ένα Πνεύμα.

Η κραυγή έχει βγει για να ωριμάσουν οι ώριμοι Μου. Η δόξα μου αναδύεται σε σας και μέσα από σας.
Μην εξαπατήσετε ούτε να κουράσετε τις αγάπες Μου. Όλα ξεκινούν όπως έχει λεχθεί και αυτό που έχει τεθεί σε κίνηση δεν θα σταματήσει. Κρατήστε τα πόδια σας σταθερά φυτευμένα μέσα Μου, το Βράχο και το μοναδικό ίδρυμα. Νιώστε τη βιασύνη της έντονης αναπνοής Μου πάνω στις χώρες.

Με τόλμη και με εξουσία Τα παιδιά μου παίρνουν τις θέσεις σας.
Να είστε ισχυροί και με καλό θάρρος.
ΕΡΧΟΜΑΙ
Ιησούς.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ
I ΑM CALLING YOU NOW : Corfiatiko

Loading...

15 thoughts on “Η Χαβάη είναι ακριβώς η αρχή! Πολύ ισχυρή προφητεία!

 1. Alone Lycan says:

  Σαν καποιον άλλο θεό διαβάστηκε απο μένα, δεν βλέπω αγαπη πουθενά μόνο εκδίκηση ,
  ποιος άραγε θα τους καταστρέψει;
  Τα παιδιά και η Γη του ερχονται ….. Το σκοταδι σκοτεινότερο και το Φως φωτεινότερο ….
  χμμμ

  • Ορθοδοξος ελληνας says:

   Ναι βεβαια!!!!!οπου μας συμφερει,γυρευουμε τον θεο της αγαπης.οταν μας συμφερει αλλιως(που ειναι ο θεος μωρε να τους καψει) λεμε οταν μας αδικουν,γυρευουμε εναν θεο εκδικησεως.εναν θεο του σαββατοκυριακου,εναν αλλο τις καθημερινες.εναν αλλο το καλοκαιρι,εναν αλλο το χειμωνα.εναν κοντο εναν ψηλο,εναν μαυρο,εναν ασπρο.εναν θεο που αλλαζει συμφωνα με τα γουστα μας,αρκει να ΜΗΝ αλλαξουμε εμεις!!!!!!!!!ΕΓΩΙΣΜΟΣ-ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ-ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ

 2. ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ says:

  Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ….
  ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ……
  2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ…..

 3. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  Ο προφήτης Ζαχαρίας, 11, 12-13, μιλάει για τα τριάντα αργύρια (αργυρά νομίσματα), που εισέπραξε ο Ιούδας όταν πρόδωσε τον Ιησού. Ο άγιος ευαγγελιστής Ματθαίος αναφέρεται στην προφητεία (Ματθ. 27, 9), μόνο που την ενώνει με την προφητεία του Ιερεμία, 18, 2, που μιλάει για τον «αγρόν του κεραμέως», τον οποίο αγόρασαν με τα τριάντα αργύρια οι Εβραίοι αρχιερείς, όταν τα επέστρεψε ο Ιούδας. Υπάρχουν ωστόσο και πολλές άλλες αναφορές στους Ψαλμούς, που αναφέρονται προφητικά στη σταύρωση και εκπληρώθηκαν στον Ιησού, όπως Ψαλμ. 68, 22 («μου έδωσαν χολή για τροφή και στη δίψα μου με πότισαν ξύδι», βλ. Ματθ. 27, 48), Ψαλμ. 21, 2 («Θεέ μου, Θεέ μου, πρόσεξέ με, γιατί με εγκατέλειψες;», βλ. Ματθ. 27, 46), Ψαλμ. 21, 19 («μοίρασαν μεταξύ τους τα ρούχα μου και έβαλαν κλήρο για τα ενδύματά μου», Ιω. 19, 23-24), κ.ά. (για τη θεία έμπνευση των Ψαλμών βλ. σούρα 4, 163). Ο Ιησούς κραύγασε πάνω στο σταυρό «Θεέ μου, Θεέ μου, γιατί με εγκατέλειψες;», γιατί στην ανθρώπινη ζωή Του πέρασε όλα τα βάσανα που περνάει ο άνθρωπος, μεταξύ των οποίων και την αίσθηση ότι ο Θεός τον έχει εγκαταλείψει. Με αυτό τον τρόπο καθαγίασε τα βάσανα των ανθρώπων και τα μετέτρεψε σε δρόμο για να πλησιάσουμε το Θεό (αν τα υπομείνουμε με πίστη και υπομονή, όπως Εκείνος).

  ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ…. Πιστεύω, ως ορθόδοξος Χριστιανός, σε έναν Θεό, Πατέρα, Κυρίαρχο του παντός, που δημιούργησε από το μηδέν και με απόλυτη ελευθερία και αγάπη τον ουρανό και τη γη. Δημιούργησε, δηλαδή, τόσο τον ορατό και υλικό, όσο και τον αόρατο και πνευματικό κόσμο.Πιστεύω και σ’ έναν Κύριο, τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό, που είναι ο μονογενής Υιός του Θεού Πατέρα και Γεννήθηκε απ’ Αυτόν προαιωνίως. Είναι φως, όπως και ο Πατέρας Του. Είναι αληθινός Θεός, επειδή γεννήθηκε από τον αληθινό Θεό. Ο Υιός δεν είναι δημιούργημα ή κτίσμα του Θεού, όπως πίστευαν διάφοροι αιρετικοί, αλλά έχει την ίδια Θεία ουσία με τον Πατέρα (είναι «ομοούσιος») και τα πάντα δημιουργήθηκαν δια του Υιού.Ο Υιός του Θεού, για τη δική μας σωτηρία, κατέβηκε από την ουράνια δόξα Του στη γη και έλαβε σάρκα, όμοια με τη δική μας, από την Παρθένο Μαρία με την ενέργεια του Αγίου Πνεύματος. Έγινε δηλαδή άνθρωπος όμοιος σε όλα μ’ εμάς, εκτός από την αμαρτία και έζησε σε συγκεκριμένο χρόνο πάνω στη γη.Σταυρώθηκε, έπαθε και τάφηκε για μας, όταν ρωμαίος επίτροπος της Ιουδαίας ήταν ο Πόντιος Πιλάτος .Και αναστήθηκε, σύμφωνα με την Αγία Γραφή, την τρίτη ημέρα από τον τάφο, ενώ ήταν νεκρός.Μετά την Ανάστασή Του ανέβηκε στον ουρανό με τη δύναμη που είχε ως Θεός, δοξάζοντας έτσι την ανθρώπινη φύση. Ανέβηκε και κάθισε στα δεξιά του Πατέρα Του.Θα έρθει και πάλι στον κόσμο με δόξα, σε χρόνο που τον γνωρίζει μόνο ο Θεός, για να κρίνει τους ζωντανούς και τους νεκρούς. Και η Βασιλεία Του δεν θα έχει τέλος.Πιστεύω και στο Άγιο Πνεύμα, το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, που έχει κυριότητα και εξουσία. Ζωοποιεί όλη την κτίση και εκπορεύεται από τον Πατέρα. Είναι ομοούσιο με τον Πατέρα και τον Υιό. Προσκυνείται και δοξάζεται ισότιμα μαζί Τους. Καθοδήγησε τους Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης, που προείπαν για τον ερχομό του Σωτήρα.Πιστεύω και στην Εκκλησία. Είναι μία, επειδή μία είναι η κεφαλή της, ο Χριστός και μία η πίστη εκείνων που μετέχουν στη ζωή της. Είναι αγία, χωρισμένη από κάθε αμαρτία. Είναι καθολική, επειδή κατέχει όλη την αλήθεια και θέλει να συμπεριλάβει όλους τους ανθρώπους. Είναι αποστολική, επειδή διατηρεί ανόθευτη τη διδασκαλία των Αποστόλων και επειδή οι επίσκοποι που την ποιμαίνουν είναι διάδοχοι εκείνων.Ομολογώ ένα βάπτισμα στο όνομα της Αγίας Τριάδος. Μ’ αυτό αρχίζουμε την καινούρια ζωή μέσα στην Εκκλησία. Με αυτό συγχωρείται το προπατορικό αμάρτημα.Πιστεύω και περιμένω την κοινή ανάσταση όλων των νεκρών. Θα αναστηθεί κάθε σώμα για να ενωθεί με την αθάνατη ψυχή του. Η ανάσταση όλων θα γίνει με τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου.Προσδοκώ ότι, μετά την ανάσταση και την τελική κρίση όλων των ανθρώπων από τον Χριστό, θα αξιωθώ να απολαύσω την αιώνια ζωή, μαζί με όλους τους αγίους. Αμήν

 4. ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ says:

  ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΕΔΩ .ΜΠΟΧΑ …
  Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;;;- ΕΙΜΑΙΟ ΘΕΟΣ;;;- ΙΗΣΟΥΣ;;; ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ;;;;;
  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ .
  ΕΔΩ Η μανταμ τζουλη, ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟ ΕΚΔΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ…
  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
  ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΘΑ ΣΥΣΤΗΘΕΙ ΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
  2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠ’ΟΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ.
  ΑΝ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΥΘΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ,ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ . ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ , ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ;;;;;;;
  ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΣΤΑΤΙΩΤΕΣ -ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΖΗΛΟ….
  ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ
  ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.
  ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΤΑ ΤΟ ΑΥΓΟ Η’ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΗΝ ΚΟΤΑ , ΑΣ ΔΙΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ :
  ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΡΟΛΕΓΟΥΝ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ Η’ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΑΛΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ;;;;;;;;;;;;

 5. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

  Λόγια παράφρονα κάτω από την επήρεια του πεσμένου Αγγέλου Εωσφόρου, της Διαβολής (Διαβόλου), του ψεύδους, του πλαστογράφου και του Μίσους που θέλει να γίνει θεός στην θέση του Θεού όπως “ο Ιζνογκούντ” που ψυχαναγκαστικά εμμένει να “θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του Χαλίφη!”. Εύκολα όμως, εμείς ως Ελληνορθόδοξου Χριστιανοί αντιλαμβανόμαστε ότι ψευδώς παρουσιάζεται ως θεός, αφού Ο Τριαδικός Θεός μας (ως Ελληνορθόδοξων) είναι Θεός της Αγάπης και μόνον της Αγάπης.

 6. croif101 says:

  ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΦΤΥΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.
  ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑΣ ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ.
  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΓΓΕΛΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΘΟΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ,ΜΙΛΑ ΩΣ ΘΕΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ,ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ,ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΡΕΨΩ ΕΘΝΟΣ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΘΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ,ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΩΔΙΝΩΝ.
  ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ,ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ!!!ΟΜΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.
  Ο ΕΧΩΝ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΑΣ,ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ.
  ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΜΜΩΝΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΑΓΧΗ.ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ?
  ΠΑΝ ΚΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΡΠΟΝ,ΚΟΒΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΥΡΑΝ!!!
  ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΘΟΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ,Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
  ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
  ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

 7. ΛΑΚΗΣ says:

  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑΣ, Ή ΗΠΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΎΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΑΙΣΤΕΙΟ ΓΕΛΟΣΤΟΟΥΝ!.. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗ ΛΕΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΑΛΑΡΟΙ ΤΗ ΠΙΣΤΗ… ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΖΩΗ!

 8. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ says:

  ΟΙ ΑΓΑΠΟΛΟΓΟΙ ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ ΜΕ ΤΟ ΈΛΛΕΙΜΜΑ ΔΙΑΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ Η ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ. ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ, ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΚΤΛ. ΟΠΟΤΕ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣΦΟΡΙΚΑ ΕΜΦΑΝΕΣ, ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ…
  Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΘΕΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , ΠΟΥ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΟΛΑΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ. ΑΓΑΠΗ ΣΚΕΤΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ…ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΕ..
  ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Η ΛΕΞΗ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ….ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ ΘΕΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ…ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΙΖΟΥΝ…ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ..
  ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ , ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ…..Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ, ΑΠΟ 3-7 ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΤΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ…ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ…ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ..

 9. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ says:

  ΑΕΡΑΚΗΣ, ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΑΓΑΠΟΛΟΓΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ…
  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ…ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΦΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΑΧΑ ΑΠΡΑΓΟ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑ ΟΛΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΚΕΣ…ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ…ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΤΕ, ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗ ΑΙΩΝΙΑΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ …ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ..ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ, Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥΤΕΡΗ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *