17:17 - 08/08/2017

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

Από τον Απρίλιο του 2015 που δημοσιεύτηκε το ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ – MEMORANDUM και η επιβαλλόμενη ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΘΡΗΣΚΕΙΑ και ΕΚΚΛΗΣΙΑ, από 2016 έως 2020, και έως σήμερα έχουν ήδη εφαρμοστεί ή είναι τώρα σε εξέλιξη στην ελληνική κοινωνία τα παρακάτω άρθρα του.

Σε πορεία εφαρμογής είναι και όσα δεν βρίσκονται σε αυτό το άρθρο, και μπορείτε να τα ξαναδείτε εδώ:  http://apokalypsisnow.blogspot.gr/2015/04/blog-post.html  (ΣΟΚ ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΡΟΜΟΥ ! Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ).

Βρήκαν -για να μην πω εφεύραν- τρόπο μέσω μιας ψεύτικης και σκηνοθετημένης οικονομικής εξάρτησης να εφαρμόσουν τα ανθελληνικά σχέδιά τους. Μέσω ενός σκηνοθετημένου ψέματος που το πιστέψατε ότι είναι αλήθεια από τα παπαγαλάκια τους μας καταστρέφουν. Εδώ παραδέχτηκαν τα μαγειρέματα του χρέους, κι όμως κανείς σας δεν αντέδρασε σε αυτό το έγκλημα…  Αρκείστε σε κάποιους μητροπολίτες που δήθεν φωνάζουν εναντίον, και δεν βλέπετε ότι βλέπετε ότι κι αυτοί είναι στο κόλπο! …γιατί αν δεν ήταν θα σας έλεγαν τα δικαιωμάτά σας βάση των Νόμων (δες παρακάτω βίντεο).
Ξεκίνησαν με παρεμβάσεις στο μάθημα των θρησκευτικών, ακολούθησε η αλλοίωση της ιστορίας, άρχισαν να εξαφανίζουν τα Αρχαία ελληνικά, και μίλησαν για δήθεν «εκσυγχρονισμό» της γλώσσας. Καταργούν τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών και τον εκκλησιασμό.

Πρόβλημα λένε στις ελληνικές κυβερνήσεις οι παρελάσεις, τώρα η σημαία και η απόφαση να μην γίνεται έπαρση και υποστολή της στα σχολεία. Ορισμός σημαιοφόρων με κλήρωση και όχι με την επιλογή των αρίστων μαθητών. Και τώρα… παίρνει σειρά η κατάργηση της προσευχής στα σχολεία και ο εκκλησιασμός των μαθητών.

Με σχέδιο Προεδρικού διατάγματος του υπουργού Παιδείας, που κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας , προβλέπεται η παντελής κατάργηση του εκκλησιασμού στα δημοτικά σχολεία που μέχρι σήμερα είναι προαιρετικός.

Εδώ τα άρθρα που έχουν εφαρμοστεί ήδη και που τώρα είναι σε φανερή εξέλιξη :

Α. MEMORANDUM Διασφαλιστικά Ταμεία σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρωπαϊκή Ένωση

Άρθρο 1: Ενοποίηση Ασφαλιστικών Ταμείων σε Ελλάδα σε δύο, έως 18.9.2019, στα εξής:

 1. Ίδρυμα Κοινωνικών Προνοιακών-Υγειονομικών Χορηγήσεων
 2. Ίδρυμα Γεωργικής και Εργατικής Ασφάλισης

Άρθρο 2: Ενοποίηση Συνταξιοδοτικών Αποδοχών σε 560€ για τα δύο (2) Ταμεία έως 30.9.2017 και 365€ έως30.9.2020

MOMERANDUM – ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ στην Παιδεία

Άρθρο 1: Πολυπολιτισμική Παιδεία σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, από 11.9.2016.

Άρθρο 2: Κατάργηση Θρησκευτικών Εορτών και Εθνικών σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από 11.9.2017.

Άρθρο 3: Κατάργηση Εκκλησιασμού μαθητών, από 11.11.2016.

Άρθρο 5: Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από11.10.2016.

Άρθρο 6: Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως με κυρίαρχο ζήτημα την Γαλλική και Ιταλική Επανάσταση του Γαριβάλδη του 1843. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11.12.2018.

Άρθρο 8: Κατάργηση Εθνικών Εορτών και Παρελάσεων, από 16.10.2016.

Άρθρο 10: Κατάργηση Θεολογικών Σχολών σε Πανεπιστήμιο από 16.10.2016. Μετατροπή σε Θρησκειολογικές Σχολές του Τμήματος των Φιλοσοφικών Σχολών. Κατάργηση μαθήματος Θρησκευτικών σε όλες τις Εκπαιδευτικές Βαθμίδες, από 11.9.2016, και εισαγωγή μαθήματος Θρησκειολογίας από 12.9.2016.

MOMERANDUM – ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ στην Εκκλησία

2 Β: Αφαίρεση γενείων και μαλλιών από κληρικούς, από 1.5.2017.

8 Γ: Κατάργηση ΑΒΑΤΩΝ σε όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες, από 17.4.2017.

11 Α: Αποδοχή ως πρώτου ρόλου στην χριστιανική εκκλησία του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, από 15.8.2017.

MOMERAMDUM – ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ σε Διοικητική Μεταρρύθμιση

Άρθρο 3: Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών σε όλα τα κράτη ευρωπαϊκής ενώσεως, άνευ όρων, από19.11.2016.

Άρθρο 4:

4 Α: Αποδοχή ομοφυλοφιλικής δραστηριότητας – να παρελαύνουν ελευθέρως και τακτικώς, σε όλες τις οδούς των πόλεων της ευρωπαϊκής ενώσεως, από 16.8.2016.

4 Β: Αποδοχή ομοφυλοφιλικών γάμων και διενφιλικών γάμων και υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους, από 16.5.2016.

6 Β: Νομιμοποίηση ομοφυλοφιλίας και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα – διδασκαλία για ομοφυλοφιλία στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, από 20.9.2016.

8 Γ: Αποδοχή καύσεως των νεκρών, από 1.5.2016.

*********************************

Από μελέτη που έκανε η ιστοσελίδα «Πενταπόσταγμα» (pentapostagma.gr) διαβάζουμε τα εξής:

«Σύμφωνα πάντως με τις αλλαγές που θεσπίστηκαν με το Προεδρικό Διάταγμα της περασμένης εβδομάδας, καταργούνται μια σειρά από θεσμικές εκδηλώσεις των δημοτικών σχολείων. Συγκεκριμένα:

Καταργείται η έπαρση της σημαίας στα σχολεία που γινόταν κάθε πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα, συνοδεία του Εθνικού Ύμνου, αλλά και στις εθνικές επετείους και εορτές. Με το νέο Π.Δ. Προβλέπεται απλώς πως “ Η σημαία παραμένει ανηρτημένη στον ιστό του σχολείου, όπως προβλέπεται σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες”. Η έπαρση της σημαίας παράλληλα με την ωδή του εθνικού ύμνου από τους μαθητές δεν περιλαμβάνονται πλέον στο πρόγραμμα των δημοτικών σχολείων. Στα δημοτικά σχολεία θα ακολουθείται το τελετουργικό της έπαρσης που τηρείται για τα δημόσια κτίρια της χώρας, και όχι το έως τώρα τελετουργικό βάσει του οποίου τα παιδιά τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο με το βλέμμα στη γαλανόλευκη.

– Παραμένει η πρωινή προσευχή, αλλά μόνο στη καλοκαιρία: Στο νέο Π.Δ. προβλέπεται πως «πριν από την έναρξη των μαθημάτων πραγματοποιείται κοινή προσευχή των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού στο προαύλιο του σχολείου με ευθύνη των εκπαιδευτικών που εφημερεύουν». Το παλαιότερο Π.Δ. προέβλεπε: «Πριν από την έναρξη των μαθημάτων πραγματοποιείται κοινή προσευχή των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού στο προαύλιο του σχολείου με ευθύνη των εκπ/κών που εφημερεύουν. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η προσευχή πραγματοποιείται στην αίθουσα κάθε τάξης. Oι εκπαιδευτικοί συμμετέχουν υποχρεωτικά στην πρωινή κοινή προσευχή και στον εκκλησιασμό και επιβλέπουν το τμήμα του».»

*******************

ΜΕΤΑ ΑΠΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΚΛΗΣΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ; ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ; ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟ;

…ΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ !

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΑΣ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

****************

ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΠΙ ΓΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ…

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΥΠΟΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ !

Socratesnios


afypnisiellinwn

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ -ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ. ΣΑΣ ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ. 8 Αυγούστου 2017 @ 17:42
  27
  1
  «Ο λαός σώπαινε, και κανείς δεν μιλούσε… γιατί ήταν φοβισμένος και έβλεπε πως οι συνωμότες ήταν πολλοί», Θουκυδίδης
  • ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ 9 Αυγούστου 2017 @ 02:46
   4
   1
   ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ!ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ! ΟΣΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΓΙΝΑΝ!ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΕΙ!ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ!
 2. 4
  0
  Τι σταση μπορούν να εχουν τα δάνεια με τα πολυπολιτισμικά σχολεία η την θρηςκεια;;;; Αρα, τα υποτιθέμενα δάνεια ειναι το μέσον για αλλα πραγματα που θελουν να προωθήσουν. Δάνεια και χρεος δεν υπαρχουν. Οτι ειχαμε δανειστεί τα πληρώσαμε πίσω επι δυο μη πω επι Τρεις φορες. Οπως παντα άλλωστε. Δεν φταίνε αυτοι, αλλα εμεις οι ηλίθιοι που δεν απαιτούμε λογιστικό έλεγχο του χρέους και συνεχίζουμε να πληρωνουμε οτι μας λενε, λες και αυτοι που μας το λενε, ειναι τα πιο αξιόπιστα ατομα. Κακοποιά στοιχεία ειναι, εμεις γιατι τους πιστεύουμε;;;; Γιατι συνεχίζουμε να τους δινουμε ιδρωτα και αιμα;;;
 3. 5
  1
  Μηπως επειδη η εκκλησια ειναι ολα αυτα που λες, συμβαινει να εχει διαβρωθει και τοσο πολυ? Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΑΠΟΔΟΤΕ ΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ..” Δεν ειπε.. ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΜΕ Κ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ. Αυτο νομιζω τα λεει ολα περι βασιλειας της εκκλησιας. Αυτο που εχει να κανει η εκκλησια ειναι αυτο που λεει ο Αγιος Νεκταριος. Μπορει να ξεσηκωσει το λαο εναντιον μιας τυρανικης κ προδοτικης για το εθνος κυβερνησης οπως η σημερινες. Αυτο δεν το κανουν ομως οι ιερονυμοι γιατι ανηκουν και αυτοι στο συστημα της τυρρανιας
  • 5
   0
   Ο ΦΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΗΣΤΡΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ.
 4. 12
  0
  ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΕΙΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΝΕΤΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΕ ΑΘΕΟΥΣ ;) ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ. ΦΡΑΠΕΣ 3 ΕΥΡΩ ΤΣΙΓΑΡΟ 7 ΕΥΡΩ ΣΟΥΒΛΑΚΙ 2 ΕΥΡΩ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟ ΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΞΕΚΟΨΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗ. ΞΥΠΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΝΩΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ .
 5. Τα μπανια του χαζου λαου. Και η τιμωρια του θα ειναι θανατηφορα. Το συστημα γελαει και περιμενει τον αφανισμο μας. 9 Αυγούστου 2017 @ 06:29
  7
  0
  Και καθε ιουλιο φτανοντας στον αυγουστο ολοι οι λεχριτες των καναλιων και ραδιοφωνων μας υπνωτιζουν με τις καλοκαιρινες διακοπες. Μια ολοκληρη χωρα χαροπαλευει να επιβιωσει,και αυτοι μας δειχνουν εικονες με μπικινι, καλογυμνασμενα σωματα να παιζουν ρακετες. Τους εχουν δασκαλεψει οι εβραιοι να μας κανουν διαφημιση το κοστος καθε προορισμου, και αφιερωνουν στο δημοσιο βημα ωρες ατελιωτες με μπουρδες. Οι πατσαβουρες οι πατσογριες χασκογελανε και νιωθουν περηφανες που πανε διακοπες, στις συζητησεις τους δεν ακους ουτε λογο για την καταντια μας, παρα μονο για σαρβαιβορ χαχαχουχα και λουλα, και τι σκατα φαγανε και ηπιανε. Ζουμε την μεγαλυτερη τραγωδια της Ελληνικης ιστοριας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί