ΚΑΖΑΚΗΣ : Και δραχμή άμα λάχει θα μας φέρουν προκειμένου να διασωθεί το καθεστώς κατοχής.

ΚΑΖΑΚΗΣ : Και δραχμή άμα λάχει θα μας φέρουν προκειμένου να διασωθεί το καθεστώς κατοχής.

Τελευταία έχουν πληθύνει οι φωνές που μιλάνε για κούρεμα χρέους και εισαγωγή κάποιου είδους νέου εναλλακτικού νομίσματος, ή δραχμής υπό καθεστώς – προσωρινής έστω – εξόδου από το ευρώ. Το κουβεντολόι αυτό ενισχύεται και από την αρθρογραφία του Γερμανικού τύπου, η οποία επιχειρεί να επαναφέρει τη γνωστή πρόταση Σόιμπλε στο τραπέζι.

Κανείς όμως δεν αναφέρεται στο καθεστώς κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Ένα καθεστώς κατοχής από ξένους «θεσμούς» και δανειστές.

Κατοχή; Ποιά κατοχή; Πού την είδατε την κατοχή; Ακόμη και σήμερα, 7 χρόνια μετά την πρώτη Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης και το πρώτο μνημόνιο, υπάρχουν πολλοί που αρνούνται να δουν το πιο εντυπωσιακό γεγονός απ’ όλα. Το γεγονός ότι ένα συγκροτημένο κράτος και ο λαός του τέθηκε υπό κατοχή προκειμένου να υποβληθεί σε θυσίες για να στηριχθεί το ευρώ και η ΕΕ, αλλά και για να προστατευθούν οι μεγάλες τράπεζες και οι κεφαλαιαγορές από ένα ντόμινο χρεοκοπιών.

Αυτό δεν ομολόγησε κι ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη στις 14/12/2016, όταν εμφανίστηκε να θριαμβολογεί γιατί επεκτείνει σε 7 Δήμους τα συσσίτια για ανήλικα; Δείτε τι είπε: «Νομίζω ότι οφείλουν όλοι να σεβαστούν τον ελληνικό λαό, που εδώ και επτά χρόνια κάνει πολύ μεγάλες θυσίες στο όνομα της Ευρώπης. Κρατάμε στις πλάτες μας την προσφυγική κρίση. Έχουμε εφαρμόσει στο όνομα της Ευρώπης, τα τελευταία χρόνια, μια εξαιρετικά σκληρή πολιτική λιτότητας.»

Θαυμάστε πρωθυπουργό ελληνικής κυβέρνησης. Ομολογεί ανοιχτά ότι ο ελληνικός λαός θυσιάζεται στο όνομα της Ευρώπης και κανείς δεν θίγεται. Είναι απολύτως φυσιολογικό να θυσιάζεται ένας λαός για το συμφέρον ενός υπερεθνικού μορφώματος. Όπως συνέβαινε πάντα με τις αυτοκρατορίες.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το γεγονός ότι κανείς εισαγγελέας ή ανώτατος δικαστής δεν θίχτηκε από τη δήλωση αυτή του πρωθυπουργού αρκεί για να αντιληφθεί ακόμη και ο πιο αφελής ότι δεν υφίσταται πλέον ούτε ίχνος θεσμικής προστασίας του έλληνα πολίτη, των ελευθεριών και των δικαιωμάτων του στην δική του εθνική επικράτεια. Αυτό από μόνο του συνιστά ομολογία κατοχής της χώρας υπέρ ξένων συμφερόντων.

Το πρωτοφανές δεν είναι αυτό. Το πρωτοφανές είναι το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη και σήμερα αντιμνημονιακοί και μάλιστα της αριστεράς, που ακόμη αναρωτιούνται αν η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή. Και μάλιστα σε μια περίοδο όπου έχει γίνει νόμος του κράτους το γεγονός ότι δεν θα παίρνεται καμιά απολύτως απόφαση στην Ελλάδα, αν πρώτα δεν ενημερωθούν και δεν συμφωνήσουν οι «θεσμοί», το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Το επιχείρημά τους είναι εξαιρετικά απλοϊκό σε βαθμό κουφότητας, όπως ευγενικά αναφέρεται στον Ποινικό Κώδικα η βλακεία: Κατοχή είναι η κατάληψη ενός κράτους από ξένες δυνάμεις με άσκηση στρατιωτικής βίας. Έχουμε τέτοια κατάληψη του ελληνικού κράτους; Προφανώς όχι. Επομένως δεν έχουμε καθεστώς κατοχής.

Το συγκεκριμένο επιχείρημα – το οποίο από τους πιο επαναστάτες αριστερούς διανθίζεται και με πλήθος αντικαπιταλιστικά και δήθεν ταξικά συνθήματα – έχει την ίδια αξία με το να πει κανείς εν μέσω κατακλυσμού βροχής, ότι ο μόνος τρόπος για να γίνεις μούσκεμα είναι με το να πέσεις σε λίμνη ή θάλασσα.

Από πότε η επιβολή καθεστώτος κατοχής σε μια χώρα είναι προϊόν αποκλειστικά και μόνο στρατιωτικής ισχύος; Ειδικά την εποχή του ιμπεριαλισμού. Ή μήπως δεν υπάρχει ιμπεριαλισμός;

Να πώς ορίζεται η κατοχή: «Κατοχή με νομικούς όρους σημαίνει την ανάληψη ή την εκμετάλλευση της φυσικής κυριότητας. Στο διεθνές δίκαιο, ο όρος χρησιμοποιείται επίσης με την έννοια της ανάληψης κυριότητας σε μια no-man’s land με σκοπό τη δημιουργία τίτλων κυριαρχίας πάνω σ’ αυτήν. Σήμερα, αυτό το είδος της κατοχής δεν παίζει κανένα πρακτικό ρόλο. Η κατοχή με την έννοια του διεθνούς δικαίου χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την εκμετάλλευση της φυσικής κυριότητας, με την έννοια του πραγματικού ελέγχου στην επικράτεια άλλου κράτους (ή τμημάτων αυτού). Αν αυτός ο έλεγχος έχει αποκτηθεί με τη χρήση στρατιωτικής ισχύος, η κατοχή ονομάζεται εμπόλεμη (occupatio belica). Αν το κράτος στο οποίο ανήκει το έδαφος έχει συναινέσει στην κατοχή, τότε αυτή παραδοσιακά ονομάζεται ειρηνική κατοχή (occupatio pacifica).» (Max-Planck-Institut fur auslindisches offentliches Recht und Volkerrecht, Encyclopedia of Public International Law, vol. 4, Amsterdam-New York-Oxford: Norm-Holland, 1982, σ. 64)

Τι σημαίνει ανάληψη ή εκμετάλλευση της φυσικής κυριότητας; Σημαίνει ότι ξένη δύναμη κάνει κουμάντο σε μια χώρα, χωρίς να την έχει προσαρτήσει ή να της έχει αποσπάσει την κυριαρχία. Με άλλα λόγια κατοχή σημαίνει η ανάληψη ή εκμετάλλευση της φυσικής κυριότητας πάνω σε μια χώρα, χωρίς αυτή να έχει μετατραπεί επίσημα σε αποικία, ή προτεκτοράτο.

Αν αυτή η κατοχή έχει επιβληθεί ως προϊόν πολέμου ή στρατιωτικής επέμβασης, τότε ονομάζεται εμπόλεμη κατοχή, ενώ αν το κράτος που τέθηκε υπό κατοχή έχει συναινέσει σ’ αυτήν τότε ονομάζεται ειρηνική κατοχή. Ειδικά η ειρηνική κατοχή μιας χώρας ή ενός κράτους δεν απαιτεί καν παρουσία ξένων στρατιωτικών δυνάμεων.

Μέχρι και το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου ένα καθεστώς ειρηνική κατοχής θα μπορούσε νόμιμα να επιβληθεί σε μια χώρα, σ’ ένα κράτος, ή σε μια περιοχή που ανήκει σε κυρίαρχο κράτος υπό δύο θεμελιώδεις προϋποθέσεις: Είτε λόγω διεθνούς συμφωνίας, όπως συνέβη, π.χ., με την περιοχή του Ρουρ της Γερμανίας το 1919, η οποία τέθηκε υπό την κατοχή των Γάλλων, των Άγγλων και Αμερικανών. Η συγκεκριμένη κατοχή ονομάστηκε ειρηνική.

Είτε μετά από συμφωνία και αποδοχή του ίδιου του κράτους, το οποίο τίθεται υπό καθεστώς ειρηνικής κατοχής. Τέτοιο παράδειγμα ήταν η επιβολή του Κατοχικού Υπουργείου, όπως ονομάστηκε, στην Ελλάδα τον Μάιο του 1854. Η κατοχή επιβλήθηκε από τους Αγγλογάλλους με επίδειξη στρατιωτικής ισχύος και την επιβολή μιας «οικουμενικής» κυβέρνησης του Αγγλικού και Γαλλικού κόμματος για να αποσπαστεί η συναίνεση του ελληνικού κράτους. Η κατοχή αυτή διήρκεσε επίσημα έως το 1857 και την ακολούθησε η εγκατάσταση ειδικής επιτροπής οικονομικού ελέγχου για την «επιβολή της τάξεως» έως το 1859.

Ο ελληνικός λαός για να ξεπλύνει την εθνική ντροπή αυτής της κατοχής φρόντισε να εξαφανίσει από το πολιτικό προσκήνιο το Αγγλικό και Γαλλικό κόμμα και να διώξει με την εξέγερση του 1862 και τον Όθωνα μαζί με τους βαυαρούς του. Έστω κι αν η διάδοχη κατάσταση δεν ήταν αντάξια των ελπίδων και των προσδοκιών για εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία.

Μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο η έννοια της ειρηνικής κατοχής έπαψε ουσιαστικά να υπάρχει, γιατί δεν νοείται με βάση το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις του ΟΗΕ κατοχή κράτους και λαού με συναίνεση του ιδίου. Μόνο ως προϊόν πολέμου μπορεί να υπάρξει καθεστώς κατοχής και στην περίπτωση αυτή ο ασκών κατοχή οφείλει να τηρεί το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και το δίκαιο της κατοχής όπως αυτό τροποποιήθηκε με τη Διεθνή Συνθήκη της Γενεύης το 1949.

Η έννοια της ειρηνικής κατοχής, δηλαδή της κατοχής με συναίνεση του κράτους, δεν αναγνωρίζεται πλέον στο διεθνές δίκαιο. Δεν νοείται καν, διότι αντιβαίνει το λίκνο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δηλαδή το δικαίωμα της ελεύθερης αυτοδιάθεσης ενός λαού.

Γι’ αυτό και θεμελιώδης αρχή των διεθνών δεσμευτικών συμβάσεων του ΟΗΕ είναι και η παρακάτω ρήτρα: Κανένα κράτος [ή ομάδα κρατών] δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ή να ενθαρρύνει τη χρήση των οικονομικών πολιτικών ή οποιουδήποτε άλλου είδους μέτρα για να εξαναγκάσει ένα άλλο Κράτος προκειμένου να λάβει από αυτό την υποταγή στην άσκηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του και να εξασφαλίσει από αυτό πλεονεκτήματα οποιουδήποτε είδους. (UN General Assembly Resolution 2625 (XXV) of 24 October 1970).

Δημοσιεύτηκε στην kontranews, 29/1/2017

http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2017/01/blog-post_30.html

triklopodia.gr

Loading...

9 thoughts on “ΚΑΖΑΚΗΣ : Και δραχμή άμα λάχει θα μας φέρουν προκειμένου να διασωθεί το καθεστώς κατοχής.

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Το ΕΠΑΜ είναι η μόνη φωνή που από την αρχή της κρίσης είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ και ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ χωρίς να αλλάξει ούτε ένα ΙΩΤΑ από αυτά που υποστήριζε από την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, όταν οι περισσότεροι μας ζαλίζουν… τον έρωτα… με τα αλλεπάλληλα ήξεις-αφήξεις, τις ασάφειες, τα διφορούμενα και τις «επικές» κυβιστήσεις. ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ: 1) ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΝΑΤΟ 2) ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ Ε-Θ-Ν-Ι-Κ-Ο, Κ-Ρ-Α-Τ-Ι-Κ-Ο, ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΙΔΕΙ Η Ε-Θ-Ν-Ι-Κ-Ο-Π-Ο-Ι-Η-Μ-Ε-Ν-Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, 3) ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΙΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, 4) ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΥ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 5) ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗΣ, ΦΥΤΕΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Η μόνη λύση…

  • Ένας Ανήσυχος Πολίτης says:

   Ειλικρινά πλέον δεν πιστεύω κανέναν. ΟΜΩΣ, το σίγουρο είναι ότι αυτοί οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια του μνημονίου έχουν μπει στην βουλή δεν έχουν προσφέρει ούτε στο ελάχιστο στην επίλυση του προβλήματος. ΑΡΑ, η λύση ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ να προέλθει από κόμματα που δεν έχουν βρεθεί στην βουλή. Και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το πως ο κοσμάκης ο οποίος έχει φάει στην μάπα όλους αυτούς τους μηνομονιακούς και μη, δεν ψηφίζει νέα κόμματα όπως το ΕΠΑΜ. Μήπως εντέλει είμαστε πολύ περισσότερο βολεμένοι απ’ όσο νομίζουμε ή απ’ όσο θέλουμε να πιστεύουμε όσοι τα έχουμε βρει σκούρα στα χρόνια του μνημονίου ;;

  • Λεωνίδας says:

   Ναι ωραία όλα αυτά για τα οικονομικά πολύ καλά τα είπε. Στα υπόλοιπα συμφωνούμε σε όλα ή μόνο το οικονομικό είναι το πρόβλημα μας;;;

 2. K says:

  ειναι η φωνη της αληθειας οπως λεεει ο προηγουμενος? ειναι οντος?ηταν η΄δεν ηταν τσιρακι της leman ο αξιοτιμος κυριος Καζακης ,Ηταν η΄δεν ηταν τσιρακι του Σορρος ο αξιοτιμος κυριος Βαρουφακης?
  Ηταν στα καγκελα η΄οχι ο χαζαρακος νυν τσιπριδιο και η παρεουλα του προ της κτησεως της εξουσιας?
  Ηταν η΄δεν ηταν στο κκε ο κυριος Καζακης και μια και ειμαστε μπορειτε εσεις οι οπαδοι του ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥκΚΑΖΑΚΗ ?ασε για την Μακεδονια το τι ελεγε ο αανεκδηηγητος κυριος Καζακης , γιατι ΖΑΒΑ του Καζακη εσεις μπορει να ΘΕΛΕΤΕ να ξεχασετε εμεις ΟΧΙ.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

   Κακός σύμβουλος η ΑΓΝΟΙΑ, αλλά διορθώνεται με μια επίσκεψη εδώ: http://seisaxthia-epam.blogspot.gr/ , εδώ: http://dimitriskazakis.blogspot.gr/ και ειδικά για ΕΣΕΝΑ «Μακεδονομάχε» (του κώλου) εδώ: http://dimitriskazakis.blogspot.gr/search/label/%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1. Α, και για το ΚΚΕ που ανέφερες πάρε να’χεις: https://www.youtube.com/watch?v=8hK_KxiXGaE, & https://www.youtube.com/watch?v=SpyRScN1vxo. Αυτό που δεν συγχωρείται όμως είναι τα ΨΕΥΔΟΣ και η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. Ζαβό; Οπαδός; Μην κρίνεις ΕΞ ΙΔΙΩΝ τα αλλότρια. Δεν είμαι καν μέλος του ΕΠΑΜ. Από τους οικονομολόγους των «αγανακτισμένων» του 2011 όλοι ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ γίνανε υπουργοί. Και ξέρεις πολύ καλά ΠΟΙΟΣ είναι. Τσούζουν οι αλήθειες του ΕΠΑΜ γιατί αποδομούν το στημένο δίπολο. Όλοι κωλοτούμπες είστε από τα ΚΥΠΑΤΖίδικα «υπερεθνίκια» μέχρι τους ασφαλίτες «Αντιεξουσιαστές». Για πες μας ΕΣΥ την λύση που προτείνεις για την «επόμενη ημέρα»;

   • κ says:

    Παντα οι τοκογλυφοι εχουν εφεδριες και ο Καζακης απ΄οτι δειχνει το ιστορικο του -υπηρετης των τοκογλυφων , ανθρωπος χωρις εθνικη συνηδηση ,δειχνει να ειναι μια αλλη τους επιλογη καταλαβες ΖΑΒΟ η΄πληρωμενο τρολακι?

    • ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

     Δεν ξέρω ειλικρινά τι είναι χειρότερο πάνω σου, η προβοκατόρικη λασπολογία ή η κακοποίηση των ελληνικών (ατονικό σύστημα και ανορθογραφία); Όπως και να’ χει, εγώ μίλησα με τεκμήρια, εσύ με (ψευδείς) ισχυρισμούς. Η μηδενική προβολή και αποκλεισμός του ΕΠΑΜ από όλα ΟΛΑ τα ΜΜΕ, και η αντιστρόφως συνεχής προβολή του ιδεολογικού χώρου που – υποψιάζομαι – πως υποστηρίζεις σε καταρρίπτει παταγωδώς. Να μην μιλήσω για την χρηματοδότηση από εφοπλιστές που τόσο εγχώρια όσο και διεθνή ΜΜΕ έχουν επανηλειμμένως αποκαλύψει. Πάμε στην ουσία: Ακριβώς όπως το περίμενα. Αποφεύγεις να απαντήσεις στο ερώτημα μου. Τοποθετήθηκα επί τούτου στο πρώτο σχόλιο. Επαναλαμβάνω: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ Ε-Σ-Υ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ;

 3. ΤΡΑΚΩΝ says:

  Μπα;;;Ασχοληθήκατε εδώ στα κατοχικά με τον «γραφικό» Καζάκη;;;
  Υποχρέωσή σας είναι (αν θέλετε να αποκαλείσθε αφυπνιστικό-απελευθερωτικό μπλογκ) να ενημερώνετε τακτικότερα τους αναγνώστες για τις πρακτικές εναλλακτικές πρακτικές που έχει ώστε να αλλάξει άμεσα η ζωή όλων μας.
  Και μια σημαντική εναλλακτική είναι το Ε.ΠΑ.Μ.
  Ενημέρωση και αφύπνυση και εγρήγορση από όλους.
  Καλή δύναμη αδέρφια.

 4. ΜΑΝΟΣ says:

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ……ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ…..ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 300, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 2011, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΧΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…. ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΤΕ…..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ….ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΑΜ….. ΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΘΝIΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ 1 ΔΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ …..ΑΝ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ…….ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΡΤΕΛ ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ…..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΠΛΕ,ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΚΙΤΡΙΝΕΣ, ΜΑΥΡEΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ……ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΚΕΨΗΣ……ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ……ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ. http://epamhellas.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *