Η Νέα Τάξη του Σόρος σχεδίαζε τη μετατροπή της Ελλάδας σε μουσουλμανική χώρα

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Η Νέα Τάξη του Τζώρτζ Σόρος και ΣΙΑ σχεδίαζε τη μετατροπή της Ελλάδας σε μουσουλμανική χώρα.

Αυτό προκύπτει από την ψύχραιμη μελέτη των αμείλικτων στατιστικών στοιχείων και δεδομένων σχετικά με τις γεννήσεις, τους θανάτους, τη μαζική μετανάστευση ελληνόπουλων στο εξωτερικό και τη μαζική είσοδο μουσουλμάνων μεταναστών από τα ανατολικά σύνορα.

Ο ελληνικός πληθυσμός με τη συγκεκριμένη ιστορική πολιτισμική ταυτότητα, μαστίζεται τα τελευταία χρόνια από υψηλή γήρανση και βαρύτατη υπογεννητικότητα, με αυξανόμενες σχετικές τάσεις τα τελευταία χρόνια λόγω της βαριάς οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, το 2015 καταγράφηκαν 92.984 γεννήσεις (92.149 το 2014) και 121.785 θάνατοι (113.740 το 2014), με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση του πληθυσμού κατά 28.801 άτομα.

Η Ελληνίδα μητέρα γεννά 1,2 παιδιά κατά μέσο όρο, γεγονός που δεν αρκεί για την αναπλήρωση των γενεών, αφού για το σκοπό αυτό πρέπει να έχουμε 2,1 γεννήσεις ανά μητέρα.

Αντίθετα, η μουσουλμάνα μητέρα γεννά 5 παιδιά κατά μέσο όρο, με αυτονόητο το δυναμικό πολλαπλασιασμό τους.

Επί πλέον, η υπεροχή των θανάτων κατά περίπου 29.000 έναντι των γεννήσεων, αφορά ολοένα με αυξανόμενους ρυθμούς περισσότερους Ελληνογενείς από μουσουλμάνους, λόγω της υψηλής γήρανσης των πρώτων και της νεανικότητας των δεύτερων.

Σήμερα, στο σύνολο των γεννήσεων στην Ελλάδα, το 25% περίπου είναι μουσουλμάνοι.

Το ποσοστό αυτό αυξάνεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, έτσι που σχετικά σύντομα, οι γεννήσεις από μουσουλμάνες μητέρες θα φτάσουν το 50% του συνόλου.

Μαζί με τους 130.000 μουσουλμάνους που ζουν στη Δυτική Θράκη, στη Ρόδο, στην Κω, στην Αθήνα και σε διάφορες περιοχές, ο συνολικός αριθμός των νόμιμων, υπό νομιμοποίηση και παράνομων μουσουλμάνων κατοίκων της χώρας, υπολογίζεται ότι ανέρχεται σήμερα σε 1,5 εκ., σε σύνολο 11 εκ. περίπου συνολικού πληθυσμού.

Σήμερα δηλ., οι μουσουλμάνοι που κατοικούν στη χώρα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι, έναντι των γερασμένων Ελληνογενών, ανέρχεται περίπου στο 14% του συνολικού πληθυσμού.

Στους αριθμούς αυτούς και στα αντίστοιχα ποσοστά, δεν περιλαμβάνονται οι καταγεγραμμένοι ως μουσουλμάνοι με προέλευση από την Αλβανία, επειδή χαρακτηρίζονται από μειωμένη θρησκευτική ιδεοληψία και είναι αφομοιώσιμοι με μικτούς γάμους με τον ελληνικό πληθυσμό.

Αντίθετα, οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης και οι αφικνούμενοι από τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής, δεν είναι αφομοιώσιμοι, αφού κάτι τέτοιο αποκλείεται εντελώς από την πολιτιμισμική τους ταυτότητα.

Αυτό έχει αποδειχτεί όχι μόνο στη χώρα μας και στην Κύπρο, αλλά και από τα γκέτο των μουσουλμάνων στη Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο κλπ, αλλά και στις ίδιες τις χώρες προέλευσής τους όπου δεν αναμειγνύονται με αλλόθρησκους πληθυσμούς.

Η μουσουλμανική ταυτότητα είναι ιδιαίτερα ισχυρή-και μπράβο της.

Πέρα από το θρησκευτικό της χαρακτήρα, εμπεριέχει και πολιτισμική και πολιτική ιδιαιτερότητα.

Οι ακραίες της προεκτάσεις είναι ο ισλαμικός φονταμελισμός, ο οποίος επικρατεί συνήθως όταν ο μουσουλμανικός πληθυσμός αυξηθεί σημαντικά και υπερκεράσει τους αλλότριους πληθυσμούς.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, παράλληλα με τη ραγδαία δημογραφική μείωση και γήρανση του Ελληνογενούς πληθυσμού, με την έλευση της οικονομικής κρίσης από το 2009 και μετά, μεταναστεύουν ετησίως πάνω από 110.000 Έλληνες στο εξωτερικό (106.804 το 2014, 124.694 το 2013, 117.094 το 2013).

Υπολογίζεται ότι, τα τελευταία 6-7 χρόνια, έχουν μεταναστεύσει περισσότεροι από 600.000 Ελληνογενείς, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι νέοι, επιβαρύνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την ήδη γερασμένη δημογραφική μας πυραμίδα.

Στα επόμενα δέκα χρόνια δηλ. μέχρι το 2026 και με τα σημερινά δεδομένα, τη ραγδαία συρρίκνωση λόγω υπογεννητικότητας και τη μεταναστευτική τους έξοδο, οι ελληνογενείς θα ανέρχονται σε 7 εκ. άτομα.

Στην ίδια περίοδο και με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς, οι μουσουλμάνοι θα ανέρχονται σε 3 εκ, δηλ. στο 30% του συνόλου των 10 εκ. κατοίκων και στο 43% των 7 εκ. ελληνογενών.

Με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας τους και τη δυναμική που θα έχουν αναπτύξει, η δημιουργία ισχυρού μουσουλμανικού κόμματος είναι προδιαγεγραμμένη, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη μοιραία μελλοντική πορεία της χώρας.

Με αυτήν την προοπτική, είναι περισσότερο από ορατή μια περίοδος αιματηρών εμφύλιων συγκρούσεων όπως ακριβώς έγινε στο Λίβανο και στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και όχι μόνο, με βέβαιη την τελική επικράτηση των μουσουλμάνων, οι οποίοι φυσικά θα επιβάλλουν τη δική τους ισχυρή θρησκευτική και πολιτισμική ταυτότητα.

Τα περισσότερα παιδιά μας θα αναγκαστούν να τραβήξουν το δρόμο της προσφυγιάς, αφού το σημερινό πολιτικοοικονομικό κατεστημένο αδυνατεί να δει λίγο μακρύτερα από το σήμερα.

Ενδιαφέρεται περισσότερο για την κυβερνητική καρέκλα, για τις επόμενες εκλογές και όχι για τις επόμενες γενιές.

Οι Έλληνες θα είναι ο μόνος λαός στην ιστορία της ανθρωπότητας που μετά από διαδρομή 3.000 χρόνων, θα χάσουν την πατρίδα τους οριστικά και αμετάκλητα χωρίς πόλεμο, λόγω εσωστρεφούς εθνομηδενιστικού μαζοχισμού, ξενόφερτης νεοταξίτικης σκοπιμότητας και ανατολίτικης πονηριάς.

Η μόνη ελπίδα αναστροφής αυτού του τραγικού μέλλοντος για την Ελλάδα, είναι η πλήρης αναστροφή της μουσουλμανικής εισβολής που φαίνεται να επιβάλλει ο Ντόναλντ Τράμπ στις ΗΠΑ, γεγονός που είναι πολύ πιθανό να επεκταθεί και στην Ευρώπη, με δεδομένη την ανερχόμενη ισλαμοφοβία παντού σε όλη τη γηραιά Ήπειρο.

Η αντιστροφή του μαζικού προσκλητήριο εισόδου σε όλους απανταχού γης και ειδικότερα στου μη αφομοιώσιμους μουσουλμάνους, αποτελεί πλέον γεγονός που δεν μπορεί να μην εφαρμοστεί και στη χώρα μας.

Εκτός και αν οι νεοταξίτες, απάτριδες αριστεροδεξιοί που κυβερνούν μέχρι σήμερα θέλουν να το εφαρμόσει η Χρυσή Αυγή.

Αν και το θέμα χρήζει πληρέστερης και αναλυτικότερης προσέγγισης, η αναστροφή του προαναγγελθέντος θανάτου του ελληνικού έθνους και της μετατροπής της σε μουσουλμανική χώρα προϋποθέτει:

την πλήρη απαγόρευση εισόδου μουσουλμάνων στη χώρα,

την ισχυρή ενίσχυση της πολυτεκνίας της Ελληνίδας μητέρας,

την παροχή κινήτρων για επιστροφή των ελληνόπουλων που έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό

την επιλεκτική και προσεκτική υποδοχή αφομοιώσημων μη- μουσουλμάνων προσφύγων και μεταναστών

Οι παραπάνω προτάσεις με τη σειρά τους προϋποθέτουν τη ριζική αναστροφή της μέχρι σήμερα επικρατούσας μεταναναστευτικής πολιτικής που αποδέχεται τη δημιουργία πολυπολιτισμικής πολυθρησκευτικής και τελικά μουσουλμανικής κοινωνίας και κράτους και βέβαια την έξοδο απο την κρίση που δεν μπορεί να επέλθει παρά με συντεταγμένη έξοδο απο το ευρώ.

Ομάδα Μελέτης Ελληνικής Δημοκρατικής Κίνησης – Πηγή: ΟΔΟΣ ΔΡΑΧΜΗΣ

tribune.gr

Loading...

12 thoughts on “Η Νέα Τάξη του Σόρος σχεδίαζε τη μετατροπή της Ελλάδας σε μουσουλμανική χώρα

 1. Noname says:

  Θυμάται κανείς το 1984, όταν υποτίθεται ο Ανδρέας έφερε την ισότητα στις Ελληνίδες; Όλες οι παντρεμένες γυναίκες κρατούν το όνομα του μπαμπά τους.
  Σε ποιά θρησκεία το κάνουν αυτό;
  Το σχέδιο είναι οργανωμένο από το 80 και μετά.
  Άλλωστε πήραν τα μυαλά μας αέρα,και νομίσαμε ότι είμαστε ίσοι με τους δυνάστες μας.
  Διαβάστε. https://islamqa.info/en/82138

  • K says:

   και κυρια προωθητρια ηταν η Μερκουρη η πρωην γερμανοτσολιαδινα(συμπτωση?) η οποια δεν ελλειπε σε καμμια (αναδομηση) του ελεεινου παπανδρεου(συμπτωση?) η οποια εγινε σταρ απο τα διεθνη μεσα ελαγχομενα απο τους ομοεθνεις του συμβιου της που θαφτηκε με ισραηληνη σημαια(συπτωση?)
   δηλαδη μιλαμε για ενα χορο συμπτωσεων .Ββεβαια ο ροκφελερ τα ειπε στον αφελη Ρουσσο αλλα αυτος δεν (προκαμε) οπως θα ελεγε ο αρχηγος του Ρουπακια (μα παλι συμπτωση??????)ΟΕΟ?

  • ΠΕΛΟΠΣ says:

   Μια απο τις «ομορφιες» που μας αφησε εκεινη η εοχη ηταν και η συνταξη που καρπωνοταν η θυγατερα στρατιωτικου.Ηξερα μαλιστα μια,που ενω ειχε σχεση δεν παντρευοταν διοτι θα χανε την συνταξη και ηταν μια χαρα λεφτα αν θυμαμαι καλα.Ε, οταν σαν ελληνικη κοινωνια εχεις ενα τετοιο συστημα με το οποιο εχεις γαλουχησει τα παιδια σου,το βολεμα στο δημοσιο,να ανοιγω τρυπες και αγωγουσ για να απασχολω κοσμο(ξερετε εσεις που δουλεψατε υπεχωδε,δευ,ευδαπ,δημο…;),πως θα βγαλω ευκολο χρημα και γενικα στη ρεμουλα και στην αρπαχτη…περιμενετε τωρα εμας να σηκωσουμε το λαβαρο της επαναστασης και να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα?Πως;Mε ποιο τροπο;Αφου μας κανατε σαν εσας τους γονεις.Δηλαδη σκ@τ@.

 2. ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ says:

  Ενώ τώρα ας πούμε που ο Σόρος δεν εξουσιάζει( τάχα μου), πάμε φούλ για Χριστιανοποίηση. Παράλληλα, το τέμενος είναι στα θεμέλια, η αθε’ί’α οργιάζει( κι ας μην ξέρουν οι ίδιοι τους τι πρεσβεύουν), η μισή κυβέρνηση ανήκει σε διάφορες ΜΚΟ( που ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι την βγάλαμε στην εξουσία), σας έφταιξε μια γέρικη σαύρα με το ένα πόδι στον τάφο, που νομίζετε ότι αυτό που ήρθε θα σταματήσει αν πεθάνει το όρθιο κουφάρι! Είμαστε γενιά που παρακαλάει να παίρνει ταμείο αλληλεγγύης παρά να ξεκουνηθεί απο τους Η/Υ και να πάρει τη Ζωή στα χεράκια του! Κι αν νομίζετε οτι θα σας σώσουν <> και μητροπολίτες μασόνοι, πιθανότατα να παίρνετε λίθιο!

  • ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ says:

   Φανταστείτε στα βουνά της Πίνδου του ’40 να μην πήγαινε ούτε ένας Έλληνας και να περίμενε από τον Η/Υ του, να κατέβει το Ξανθό Γένος…. Θα γελούσαν και οι πέτρες!

 3. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΑΠΌ ΕΔΩ says:

  Σωπαααα καυμενε μια Μουσουλμανικη Ελλάδα σε μια Μουσουλμανικη Ευρώπη σε ένα Μουσουλμανικο κόσμο. Όπου τα αφεντικά δεν θα τα ακουμπάει ποτέ κανες.Οπου κάνεις δεν θα σηκώνει κεφάλι μια και τα ολα θα είναι θέλημα του Αλλαχ.Αφού οι ιμαμηδες θα λένε στα Ισλάμοπροβατα αυτά που θα τους διατάζουν τα αφεντικά. Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΤΑΞΗ

 4. Ανώνυμος says:

  και φυσικα τα γυδια προσκινουν τον σορος κι την μασονια ερε σφαξημο που θελουν εδω χριαζετε ενα γερο τζιχαντ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *