17:28 - 02/03/2019

ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ…

 

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, βρέθηκε στην ακριτική – αιματοβαμμένη Κόνιτσα για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για

την 106η Επέτειο της Απελευθέρωσής της από την Οθωμανική Τυραννία!

Όμως ο κ. Παυλόπουλος έπρεπε να γνωρίζει ότι στην Κόνιτσα σταμάτησαν τα αντεθνικά σχέδια του ΕΑΜ, που εκπροσωπούνται σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ, για τη Σοβιετοποίηση της Ελλάδος! Η μάχη της Κόνιτσας, στην οποία συμμετείχαν ο Εθνικός Στρατός μας και οι κάτοικοί της, έβαλε τέλος στα όνειρα των αριστερών Συμμοριτών κατά της Πατρίδος! Η μη κατάληψη της Κόνιτσας από τους κομμουνιστο- συμμορίτες του ΕΑΜ, έσωσε την Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 1947!

Σε αυτήν την ηρωική Πόλη, “τόλμησε” ο ΠτΔ να πει ότι «η Συμφωνία των Πρεσπών προασπίζει τη χώρα μας από τον αλυτρωτισμό των γειτόνων μας»!

Ωστόσο, οι σημερινοί κάτοικοι της Κόνιτσας, που είναι απόγονοι εκείνων που έχυσαν το αίμα τους για να μην επικρατήσει ο Κομμουνισμός στην Πατρίδα μας, του έστειλαν την επομένη την παρακάτω επιστολή:

«Εξοχώτατε κ.κ. Πρόεδρε…

Επισκεφθήκατε την ακριτική Κόνιτσα χτες, Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019, που γιόρταζε με δική της πρωτοβουλία την 106η επέτειο της απελευθέρωσής της από τον τουρκικό ζυγό. Είχαμε, εμείς ο ακριτικός λαός, την προσδοκία πως ο…
ερχομός σας θα άφηνε ελπιδοφόρα μηνύματα για τις κρίσιμες στιγμές που περνάει το Έθνος μας.

Οι ελπίδες μας όμως, κ. Πρόεδρε, θρυμματίστηκαν, όταν ακούσαμε από τα τηλεοπτικά κανάλια αποσπάσματα της ομιλίας σας στο επίσημο γεύμα.
Και μας δημιουργήθηκε το παράπονο γιατί τόση επιμονή στη συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα ότι “προασπίζει τη χώρα μας από τον αλυτρωτισμό των γειτόνων”;
Δεν είχατε πληροφορηθεί ότι μόλις το πρωί της ίδιας Κυριακής (24-2) είχε ανακοινώσει επίσημα το BBC ότι “στην Ελλάδα ζει μακεδονική μειονότητα καταπιεσμένη από τους Έλληνες;” (!!!!).

Εξάλλου πριν λίγες μέρες οι Γερμανοί δήλωσαν στην εφημερίδα Die Welt ότι “οι Έλληνες είναι μείγμα από Τούρκους, Σλάβους και Αλβανούς”. Ούτε μήνας δεν πέρασε από την υπογραφή της Συμφωνίας και ήδη άρχισαν να χτυπούν τα τύμπανα σε βάρος της πατρίδας μας: “εθνικά και πολιτισμικά είμαστε Μακεδόνες!
Το ορίζει η Συμφωνία”, είπε ο κ. Ζάεφ στα Σκοπιανά ΜΜΕ.

Το όνομα μόνο, κ. Πρόεδρε, δεν άνοιξε την όρεξη και την βουλιμία των γειτόνων μας, ώστε, πριν ακόμη την εσπευσμένη επικύρωση της Συμφωνίας από την ελληνική Βουλή, να αυτοαποκαλούνται εδώ κι εκεί προκλητικά Μακεδόνες και ο κ. Ζάεφ Μακεδόνας πρωθυπουργός;

Κι όταν η Συμφωνία πήρε την υπογραφή (!) των 153 Ελλήνων βουλευτών, τότε τα όργανα ήχησαν για τα καλά. Άμεσα το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στο οποίο υπηρετεί και η συμπατριώτισσά μας κ. Τζούφη Μερόπη, έσπευσε να αφαιρέσει την παράγραφο από το βιβλίο της Ιστορίας Γενικής Παιδείας του ΓΕΛ για τον ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα Παύλο Μελά. Είναι ή δεν είναι αυτό πρόκληση και εθνική υποχώρηση;

Κε Πρόεδρε, περιμέναμε ότι δεν θα υπογράφατε εσείς, μια Συμφωνία, που το 80% των πολιτών δεν ενέκρινε, με χαρισμένο όχι μόνο το όνομα αλλά και τη γλώσσα και την εθνότητα. Την ημέρα του τελευταίου μεγάλου συλλαλητηρίου, 20/1/2019, φτάσαμε κι εμείς στην Αθήνα, οι ακρίτες από το Βορρά. Δεν μας βλέπατε από κάποια οθόνη πώς μας συμπεριφέρθηκαν από την αρχή με τα χημικά; Δεν ακούγατε τη φωνή μας που σας παρακαλούσαμε να επέμβετε να σταματήσει το κακό; Φιλήσυχοι πολίτες είμαστε, μορφωμένοι, με την οικογένειά μας ο καθένας, ζητούσαμε, εσείς , ο Πρώτος Πολίτης της Χώρας, να μας προστατεύσετε. Και στη συνέχεια το αποκορύφωμα….
Πληροφορηθήκαμε, πριν φύγουμε την ίδια μέρα από την Αθήνα, ότι δεν δεχθήκατε καν να παραλάβετε το ψήφισμα διαμαρτυρίας 1.000.000 και πλέον Ελλήνων πολιτών, τη στιγμή που είχαμε δεχθεί και υπομείνει την ύπουλη και προσχεδιασμένη συμπεριφορά μιας χούφτας χαϊδεμένων κουκουλοφόρων όσο και τη βίαιη αντιμετώπιση από τα ίδια τα παιδιά μας που υπηρετούν στα ΜΑΤ.

Γιατί, κε. Πρόεδρε, μας αφήσατε ανυπεράσπιστους; Και σαν να μην έφθανε αυτό, ακούσαμε τον κ. Πρωθυπουργό λίγες μέρες μετά να μεταποιεί το εκατομμύριο και πλέον του αγνού Ελληνικού λαού σε 70000 ενώπιον του κ. Μακρόν και να μας αποκαλεί χωρίς μυαλό. Περιμέναμε να τον βάλετε στη θέση του.

Αντ’ αυτού προβλήθηκε επανειλημμένα ο χαρακτηρισμός του λαού από τους κους βουλευτές ως “το φασισταριό, τα εθνίκια, οι χρυσαυγίτες”  και αισθανθήκαμε ότι μείναμε μόνοι.

Σας ζητήσαμε με τηλεφωνήματα στην Προεδρία να νοιαστείτε για το λαό – που όχι για χρήματα, όχι για συμφέροντα – φώναζε την ιστορική αλήθεια “Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική”. Για όλα αυτά η στεντόρεια φωνή σας στην Κόνιτσα ότι η επικύρωση της Συμφωνίας υπερασπίζεται την ωφέλεια της πατρίδας μας, μας πλήγωσε πολύ. Δεν είστε και δικός μας Πρόεδρος;

Είμαστε η μαγιά, που ό,τι και να μας κάνουν, θα επιμένουμε να υποστηρίζουμε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου στη χώρα μας.

Ναι , είμαστε η μαγιά που άφησε ο Λεωνίδας με τους 300, η μαγιά του Μακρυγιάννη που έλεγε: “αν μου πειράξουν την πίστη και την πατρίδα μου, θα φωνάξω και θα ενεργήσω, κι ας με κάνουν ό,τι θέλουν”.

Επειδή δεν αγνοούμε το θράσος και τις απειλές των γειτόνων μας σας παρακαλούμε να τους δίνετε άμεση και αυστηρή απάντηση. Άλλωστε ο γείτονάς μας πρωθυπουργός της Αλβανίας διεκδικεί και τα δικά μας εδάφη “μετά από συνεννόηση με την Αθήνα”, κατά δήλωσή του.

Γι’ αυτό και δεν μας αρκούν πια οι δηλώσεις σας στις εθνικές μας επετείους, αλλά η δυναμική σας παρέμβαση, έστω και με θυσίες, γιατί είστε ο Πρόεδρος όλων μας.

Με τιμή

Φωνή Ακριτών Πολιτών

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

 

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. LUPUS IMMORTALIS 03/02/2019 @ 8:09 ΜΜ

  Και είχε μια φαγούρα ο Πρόεδρας! Μια του πήγαινε αριστερά ,μια δεξιά, τον εμπόδιζε κι εκείνη η μελάτη μπάμια στο ξύσιμο,απελπίστηκε κι έκανε την επιστολή προσάναμα στο τζάκι της προεδρίας…

 2. ΑΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  ΑΚΟΥ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ;;;;

  ΛΟΒΟΤΟΜΗΣΗ;ΠΛΗΡΗΣ!

  ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΑΓΑΘΙΑΡΗΔΕΣ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ Ο ΜΑΣΣΩΝΟΣ 32ου ΒΑΘΜΟΥ ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

  ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΜΑ ΑΝΤΡΑ ΟΜΩΣ…
  ΝΑ ΤΟΝ ΜΥΡΙΖΩ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΝΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ!ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΡΙΓΟΣ,ΔΕΟΣ,ΣΕΒΑΣ,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑ ΛΕΩΝΙΔΙΑΤΙΚΑ,ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ,ΝΑ ΜΟΥ ΦΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΜΑΙ Ν’ΑΡΠΑΞΩ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ,ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΝΕΕΙ,ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊ,ΝΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΝ ΛΥΚΟ,ΝΑ ΜΟΥΓΚΡΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΙΕΥΩ,ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΚΩ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΤΕΝΙΖΩ ΑΥΤΟΝ!ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΜΟΥ!ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΜΟΥ!ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΟΥ!ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟ ΜΟΥ!

  ΘΕΛΩ ΑΓΡΙΑΔΑ!
  ΘΕΛΩ ΜΑΧΗ!
  ΘΕΛΩ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΥΣ Ν’ΑΚΟΛΟΥΘΩ!
  ΘΕΛΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΓΩ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΚΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ,ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΙΚΕΣΙΕΣ ΤΗΣ.

  ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ,ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΗΔΕ ΚΑΝ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΓΕΡΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟ ΟΒΡΕΊΚΟ!
  ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ ΒΛΑΚΑ!ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΑ !!! ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ!

  ΚΡΑΤΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ “ΑΝΤΡΑ” ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΙΝΔΑΛΜΑ ΜΟΥ,ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.

  “ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ;ΧΤΥΠΑ ΠΡΩΤΟΣ”!

  ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ!
  ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΩ!
  ΜΕ ΕΜΠΝΕΕΙ!
  ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ!

  ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ!
  ΟΙ ΡΕΣΤΟΙ;; ΟΥ!ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ;ΣΤΟΝ ΠΑΚΗ!

  ΡΕ ΣΕΙΣ;ΤΑ’ΛΕΓΕ ΣΩΣΤΑ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΟΥΡΒΆΙΒΟΡ,ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ,ΕΝΩ ΧΑΝΕΤΕ Η ΧΩΡΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΑΛΛΟΤΙΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΝΤΙΚΆΚΙΑ ΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ,ΑΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΑ…

  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ!ΟΧΙ!ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΧΤΡΟ ΜΟΥ!
  ΟΣΟ ΖΩ ΚΙ ΑΝΑΠΝΕΩ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΛΟΓΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΪΤΊΚΑ ΣΤΡΟΦΑΡΕΙ.ΚΑΤ’ΑΠ’Τ’ΑΥΛΑΚΙ ΩΣ ΚΙ ΟΙ ΘΗΛΥΚΕΣ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ,ΦΕΡΟΝΤΑΙ,ΚΩΔΙΚΟΠΕΡΠΑΤΑΝΕ…

  ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΤΟΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΙΧΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.
  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ.
  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΟΔΟΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΘΕΛΩ ΤΥΡΤΑΙΟΥΣ!

 3. Ανωνυμος 03/02/2019 @ 8:57 ΜΜ

  Επιστολη στον χιμπατζη …. πφφφφφ , σκατα στα μουτρα του!
  Ας δηλωναν οτι αρνουνται να τον δεχθουν , αρνουνται να πληρωσουν τα εξοδα διαμονης υποδοχης κλπ , κηρυσσοντας τον ανεπιθυμητο οπως εκανα οι περηφανοι κατοικοι της Νιγριτας Σερρων.
  Τα θελει ο κ@λος σας μαλακοραγιαδες…κριμα στους προγονους σας που θα σας εφτυναν αν εβλεπαν …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh