18:20 - 12/11/2019

ΚΑΤΡΑΚΟΎΛΗΣ: ΕΠΈΝΔΥΣΗ 600 ΕΚΑΤ. ΦΑΝΤΟΜΆ ΕΥΡΏ ΣΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΆ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΉ ΚΡΑΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ COSCO SHIPPING

Κατρακούλης: επένδυση 600 εκατ. φαντομά ευρώ στο λιμάνι του Πειραιά από την κινεζική κρατική εταιρεία COSCO Shipping

Διαβάζουμε την εξής είδηση στα ξένα κανάλια:

“Η Ελλάδα και η Κίνα συμφώνησαν για επένδυση άνω των 600 εκατομμυρίων ευρώ στο λιμάνι του Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας. Τα χρήματα προέρχονται από την κινεζική κρατική εταιρεία COSCO Shipping, η οποία κατέχει το 51% του λιμένα από το 2016.
Η συμφωνία απορρέει από τις δεκαέξι Συνθήκες που υπέγραψαν σήμερα η Κίνα και η Ελλάδα, κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης του κινέζου προέδρου Xi Jinping στην Ελλάδα.
Η Κίνα επενδύει στο λιμάνι από το 2009, όταν η COSCO ανέλαβε μεγάλο μέρος των τερματικών σταθμών εμπορευματοκιβωτίων. Δύο από τους τρεις προβλήτες εκσυγχρονίστηκαν. Το λιμάνι των εμπορευματοκιβωτίων είναι πλέον το δεύτερο όσον αφορά τον κύκλο εργασιών στη Μεσόγειο και το έκτο στην Ευρώπη.”

Πάμε λίγο μέσα από την επιφάνεια της είδησης και τους καλοθελητάδες κινέζους, στο βάθος της επένδυσης των 600 εκατ. φαντομά ευρώ!

Οι κινέζοι έχουν αγοράσει όλη την Αφρική, Ασία, Λατινική Αμερική και τώρα Ευρώπη. Ελλάδα, Ιταλία και Σερβία. Όταν επενδύσουν θα επενδύσουν στο εμπόριο, την εισαγωγή και εξαγωγή των προιόντων τους σε όλες τις αγορές.
Σε Ελλάδα και Ιταλία τα λιμάνια, στην Σερβία χτίζουν γέφυρες και δρόμους για περάσουν τα προιόντα τους. Εργάζονται μανιωδώς και για ένα πιάτο ρύζι 12 ώρες το 24ωρο.

Αυτό που δεν θα σας πληροφορήσουν είναι ότι κόβουν αέρα όπως και οι Κεντρικές τράπεζες. Όσο φαντομά γουάν τους χρειαστεί θα τον κόψουν για να περάσουν τα ύπουλα σχέδια τους που γνωρίζουν απόλυτα οι αόρατοι της Δύσης και της Κίνας. Στην Κίνα χτίζουν δεκάδες πόλεις φαντάσματα, που δεν κατοικεί κανείς και δεν πρόκειται να κατοικήσουν ποτέ τους. Στην Αφρική έχου χτίσει και συνεχίζουν να χτίζουν όλο το συγκοινωνιακό δύκτιο για να εξάγουν τα προιόντα τους και στέλνουν χιλιάδες στρατιώτες για να προστατέψουν τα συμφέροντα τους.

Δεν μιλάει κανείς στην Ευρώπη για αυτό που οικοδομούν οι Κινέζοι με τον απόλυτο φασισμό που σας ετοιμάζουν. “Κοινωνικά” προγράμματα καταγράφουν την συμπεριφορά των κινέζων πολιτών όλη την ΗΜΕΡΑ!!! Στο τέλος του μήνα μαζεύουν πόντους για την συμπεριφορά τους.

Για σκεφτείτε τώρα γιατί έρχονται στην Ελλάδα και την Ευρώπη; Γιατί αγοράζουν όλες τις ευρωπαικές επιχειρήσεις παραγωγής ηλεκτρονικού εξοπλισμού, τσιπ και πληρώνουν τους κινέζους φοιτητές να σπουδάσουν σε όλα τα ευρωπαικά πανεπιστήμια;

Με τον φαντομά ευρώ, γουάν, δολάρια και την επίγνωση της Ενωμένης Ευρώπης αγοράζουν και επενδύουν παντού. Γιατί άραγε δεν επενδύει η ΕΕ στην Ελλάδα και Ιταλία;;; Γιατί αφήνουν τους κινέζους να αγοράζουν και δεν τους εμποδίζουν με νόμους;;;

Γιατι περιορίζουν την ελευθερία σας και την οικονομική σας ανάπτυξη στην προκειμένη περίπτωση με νόμους που ψηφίζουν για την τέλεια κοινωνική εξαθλίωση των ελλήνων;;;

Γιατί αφήνουν τους κινέζους να αγοράζουν ότι βρούν και να επενδύσουν σε λιμάνια; Γιατί έχουν μετρητά, θα σας απαντήσουν οι γνώστες της επιφάνειας.

Οι ευρωπαίοι και οι αμερικάνοι κτλ. δηλαδή δεν έχουν μετρητά; Δεν πατάνε το κουμπί; Δεν κόβουν την χοντρή με τον φαντομά δολαρίων και ευρώ;;;

Έτσι νομίζατε; Τα τρις σε φαντομά που κόβουν οι αμερικάνοι και οι ευρωπαίοι τι είναι;;;

Να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε ότι η απόλυτη δικτατορία θα μπορούσε να επιβληθεί μόνο από κάποιους που δεν τους αρέσει η ελευθερία, ο διάλογος, και η αμφισβήτηση των εξουσιών. Ξαφνικά θα τους ανήκουν όλες οι επιχειρήσεις και τα συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου, πολύ ξαφνικά θα ξημερωθείτε με άλλους αφέντες. Θα σας ειδοποιήσουν ότι η εξουσία και η διακυβέρνηση λόγω της ειρήνης θα περάσει και σε άλλα χέρια. Σε αυτά των επενδυτών.

Δεν θα σας πουν και δεν θα χρειαστεί να σας εξηγήσουν τίποτα, γιατί όποιος πληρώνει αποφασίζει. “Μονοπώλιο” των αοράτων είναι αυτό και εσείς δεν γνωρίζετε από οικονομικά ζητήματα θα εκφωνούν τα ΜΜΕ…Και οι αποφάσεις δεν παίρνονται στις δημοκρατικές βουλές σας όπως σας επαίδευσαν να παπαγαλίζετε σαν όρνια. Οι αποφάσεις λαμβάνονται μέσα στην Χονγκ, την μεγαλοστοά που όλες οι άλλες ήδη υπηρετούν.

Μετά από την εξαφάνιση των θέσεων εργασίας, την εξάλειψη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την ανεργία, τον απόλυτο ηλεκτρονικό έλεγχο σας που δόλια σας έστεισαν οι πολύ “δημοκρατικοί” και αξιογάπητοι πολιτικοί, οι λαοί θα αρχίσουν να μισούν τους κινέζους κατακτητές και όχι τους πολιτικούς τύπου Κατρακούλη.

Αυτοί θα έχουν τρυπώσει για να μην τους βρουν.

Όταν τα νέα αφεντικά σας, οι κινέζοι θα σας καλέσουν στο γραφείο για να σας τσιπάρουν για ένα πιατάκι ρύζι την ημέρα, πιστεύετε ότι θα είστε ικανοί να αντισταθείτε;;;

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ
ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...!Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, τοτε το μήνυμα έχει δωθεί: Καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh