Καταρρέει η Εθνική Τράπεζα στην Wall street!

ethniki

Καταρρέει η Εθνική Τράπεζα στην Wall street!

Το ADRs American depositary receipt δείχνει πως συμπεριφέρεται το επενδυτικό κοινό στις μετοχές των τραπεζών και ειδικά της Εθνικής Τράπεζας που ουσιαστικά είναι και η μόνη ελληνική Τράπεζα που μπορεί και διαπραγματεύεται με επενδυτικές αξιώσεις στις ΗΠΑ.

Το ADRs δημιουργήθηκε το 1927 με βασικό σκοπό να δώσει σε εταιρίες που δεν έχουν έδρα την Αμερική να επενδύσουν στις ΗΠΑ και ταυτόχρονα οι μετοχικοί τους τίτλοι να μπορούν να διαπραγματεύονται στην wall street.

Εδώ και μέρες λοιπόν το American depositary receipt της Εθνικής τράπεζας έχει υποχωρήσει σημαντικά κάτω από το ψυχολογικό όριο του ενός δολαρίου. Σήμερα ουσιαστικά ήρθε η κατάρρευση καθώς σημείωσε πτώση ρεκόρ -51% , φτάνοντας στα 0,18 δολάρια δηλαδή 0,16 ευρώ, όταν η τιμή της Εθνικής Τράπεζας στο Χρηματιστήριο Αθηνών είναι στα 0,22.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αυτό οδηγεί και την Τράπεζα στην απόφαση να μετατρέψει τις προνομιούχες της μετοχές στις ΗΠΑ σε κοινές μετοχές, γεγονός που σημαίνει πως θα έχουν ένα κούρεμα περίπου στο 50-60% επί της ονομαστικής τους αξίας.

http://hellaspress-angel.blogspot.com/2015/11/wall-street.html#ixzz3sC2Qfb00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *