Καταντήσαμε να θεωρούμε μαγκιά το αυτονόητο..

Πριν από λίγο σηκώσαμε ένα άρθρο από το μακελειό το οποίο είχε τίτλο μεγάλος μάγκας, Μεγάλη μαγκιά Και ούτω καθεξής για έναν βουλευτή ο οποίος πράττει το αυτονόητο!

..ακόμα σε συζητήσεις στα καφενεία υπάρχουν διαπληκτισμοί για το αν οι πολιτικοί κοιτάζουν πρώτα την καρέκλα για το συμφέρον του τόπου…

Όταν  Έχει γίνει κατεστημένο πια να γνωρίζεις ότι ο βουλευτής… ο κάθε βουλευτής από το κάθε  πολιτικό κομμα  δεν τολμά να υποστηρίξει την πραγματική του Ιδεολογία-θέση Γιατί φοβάται ότι θα τον διαγράψει κάποιος και θα χάσει την καρέκλα τότε τι περιμένουμε να αλλάξει σε αυτό το τόπο;

Τους βρίζουμε και τους λέμε προδότες επειδή υπέγραψαν μνημόνια… μνημόνια που δεν πρόλαβαν να διαβάσουν γιατί ήταν χιλιάδων σελίδων…. μνημόνια που τα αφεντικά τους… οι πρόεδροι του κοματος  έχουν παίξει παιχνίδια για να λάβουν μπόνους είτε από κόκκινα δάνεια είτε από εταιρείες που θα κατασχέσουν σπίτια….. και ενώ το θέμα όλο είναι τόσο φανερό ότι πρόκειται περί της μεγαλύτερης απάτης που παίχτηκε ποτέ από τα  ανώτερα κλιμάκια της πυραμίδας…. ακόμα έχεις άνθρωπο Ο οποίος σου λέει ο τάδε είναι πατριώτης… ο τάδε πολιτικός είναι καθαρός… Ό ταδε είναι μάγκας!

α****** μάγκες είναι όλοι τους… και όσο Εμείς υποστηρίζουμε κάποιον και τον λέμε μάγκα προφανώς το κάνουμε Γιατί έχουμε κάποιο ιδιαίτερο συμφέρον… κάποιο κωνε καποιο κολλητιλίκι!

Δεν είναι μομφή προς το μακελειό αυτό αλλά να μην ισοπεδώνουμε μία ιστορία που χει κρατήσει τόσα χρόνια και θα γράφει στη μελλοντική ιστορία σαν τη μαύρη στιγμή της Ελλάδος επειδή ένας από αυτούς έκανε το αυτονόητο…. θέλει να κερδίσει μπόνους σε ψήφους;  θέλει να κερδίσει καινούργιο κοινο πάλι;  αν τον έχετε κολλητό τραβάτε του ξεκάθαρα παρουσιάσεις και συνεντεύξεις  και κερδίστε οποίες μπορείτε εντυπώσεις από το κοπάδι των ψήφων!

Αλλά όχι και μάγκας Επειδή είπε το αυτονόητο…. Όχι μαγκιά επειδή κάποιος διάλεξε την αλήθεια και όχι τη θέση…. Δεν είναι τίποτα μαγκια  όταν έχει να κάνει ότι ο άλλος δεν σεβάστηκε π.χ. Ένα καλό μισθό…. η μαγκιά δεν μετριέται με χιλιάρικα που αφήνει κάποιος… ιδίως όταν αυτός ο κάποιος έχει και πίσω του κάποια Ίσως περιουσία!

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Κυρίαρχοι της Επίγνωσης

Το ουσιαστικότερο θεμέλιο της ελευθερίας και της ευτυχίας του ανθρώπου είναι η επίγνωση – το μυστικό κλειδί για να αλλάξουμε τα πρότυπα των συναισθημάτων και της συμπεριφοράς που μας καθηλώνουν υλικά και πνευματικά. Όταν κυριαρχούμε στον νου και την καρδιά, μέσω της πειθαρχίας και της συνειδητότητας, θεραπεύουμε τα τραύματά μας και παραδινόμαστε στον αγνό αληθινό εαυτό μας.

Η κατάκτηση της επίγνωσης μας επιτρέπει να βιώσουμε μια εκπληκτική αίσθηση γαλήνης και πληρότητας που προέρχεται από το γεγονός ότι, επιτέλους, απελευθερωνόμαστε από κάθε περιορισμό μας και τελικά αναδεικνύουμε το σύνολο του δυναμικού μας ως ανθρώπινα όντα.

ΤΙΜΗ 14,50€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *