Καταντήσαμε να θεωρούμε μαγκιά το αυτονόητο..

Πριν από λίγο σηκώσαμε ένα άρθρο από το μακελειό το οποίο είχε τίτλο μεγάλος μάγκας, Μεγάλη μαγκιά Και ούτω καθεξής για έναν βουλευτή ο οποίος πράττει το αυτονόητο!

..ακόμα σε συζητήσεις στα καφενεία υπάρχουν διαπληκτισμοί για το αν οι πολιτικοί κοιτάζουν πρώτα την καρέκλα για το συμφέρον του τόπου…

Όταν  Έχει γίνει κατεστημένο πια να γνωρίζεις ότι ο βουλευτής… ο κάθε βουλευτής από το κάθε  πολιτικό κομμα  δεν τολμά να υποστηρίξει την πραγματική του Ιδεολογία-θέση Γιατί φοβάται ότι θα τον διαγράψει κάποιος και θα χάσει την καρέκλα τότε τι περιμένουμε να αλλάξει σε αυτό το τόπο;

Τους βρίζουμε και τους λέμε προδότες επειδή υπέγραψαν μνημόνια… μνημόνια που δεν πρόλαβαν να διαβάσουν γιατί ήταν χιλιάδων σελίδων…. μνημόνια που τα αφεντικά τους… οι πρόεδροι του κοματος  έχουν παίξει παιχνίδια για να λάβουν μπόνους είτε από κόκκινα δάνεια είτε από εταιρείες που θα κατασχέσουν σπίτια….. και ενώ το θέμα όλο είναι τόσο φανερό ότι πρόκειται περί της μεγαλύτερης απάτης που παίχτηκε ποτέ από τα  ανώτερα κλιμάκια της πυραμίδας…. ακόμα έχεις άνθρωπο Ο οποίος σου λέει ο τάδε είναι πατριώτης… ο τάδε πολιτικός είναι καθαρός… Ό ταδε είναι μάγκας!

α****** μάγκες είναι όλοι τους… και όσο Εμείς υποστηρίζουμε κάποιον και τον λέμε μάγκα προφανώς το κάνουμε Γιατί έχουμε κάποιο ιδιαίτερο συμφέρον… κάποιο κωνε καποιο κολλητιλίκι!

Δεν είναι μομφή προς το μακελειό αυτό αλλά να μην ισοπεδώνουμε μία ιστορία που χει κρατήσει τόσα χρόνια και θα γράφει στη μελλοντική ιστορία σαν τη μαύρη στιγμή της Ελλάδος επειδή ένας από αυτούς έκανε το αυτονόητο…. θέλει να κερδίσει μπόνους σε ψήφους;  θέλει να κερδίσει καινούργιο κοινο πάλι;  αν τον έχετε κολλητό τραβάτε του ξεκάθαρα παρουσιάσεις και συνεντεύξεις  και κερδίστε οποίες μπορείτε εντυπώσεις από το κοπάδι των ψήφων!

Αλλά όχι και μάγκας Επειδή είπε το αυτονόητο…. Όχι μαγκιά επειδή κάποιος διάλεξε την αλήθεια και όχι τη θέση…. Δεν είναι τίποτα μαγκια  όταν έχει να κάνει ότι ο άλλος δεν σεβάστηκε π.χ. Ένα καλό μισθό…. η μαγκιά δεν μετριέται με χιλιάρικα που αφήνει κάποιος… ιδίως όταν αυτός ο κάποιος έχει και πίσω του κάποια Ίσως περιουσία!

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ : Άμεση εκπλήρωση
Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60 ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *