Καταντήσαμε να θεωρούμε μαγκιά το αυτονόητο..

Πριν από λίγο σηκώσαμε ένα άρθρο από το μακελειό το οποίο είχε τίτλο μεγάλος μάγκας, Μεγάλη μαγκιά Και ούτω καθεξής για έναν βουλευτή ο οποίος πράττει το αυτονόητο!

..ακόμα σε συζητήσεις στα καφενεία υπάρχουν διαπληκτισμοί για το αν οι πολιτικοί κοιτάζουν πρώτα την καρέκλα για το συμφέρον του τόπου…

Όταν  Έχει γίνει κατεστημένο πια να γνωρίζεις ότι ο βουλευτής… ο κάθε βουλευτής από το κάθε  πολιτικό κομμα  δεν τολμά να υποστηρίξει την πραγματική του Ιδεολογία-θέση Γιατί φοβάται ότι θα τον διαγράψει κάποιος και θα χάσει την καρέκλα τότε τι περιμένουμε να αλλάξει σε αυτό το τόπο;

Τους βρίζουμε και τους λέμε προδότες επειδή υπέγραψαν μνημόνια… μνημόνια που δεν πρόλαβαν να διαβάσουν γιατί ήταν χιλιάδων σελίδων…. μνημόνια που τα αφεντικά τους… οι πρόεδροι του κοματος  έχουν παίξει παιχνίδια για να λάβουν μπόνους είτε από κόκκινα δάνεια είτε από εταιρείες που θα κατασχέσουν σπίτια….. και ενώ το θέμα όλο είναι τόσο φανερό ότι πρόκειται περί της μεγαλύτερης απάτης που παίχτηκε ποτέ από τα  ανώτερα κλιμάκια της πυραμίδας…. ακόμα έχεις άνθρωπο Ο οποίος σου λέει ο τάδε είναι πατριώτης… ο τάδε πολιτικός είναι καθαρός… Ό ταδε είναι μάγκας!

α****** μάγκες είναι όλοι τους… και όσο Εμείς υποστηρίζουμε κάποιον και τον λέμε μάγκα προφανώς το κάνουμε Γιατί έχουμε κάποιο ιδιαίτερο συμφέρον… κάποιο κωνε καποιο κολλητιλίκι!Πυραμίδα orgonOdrome AEGIS

Ανακαλύψτε την Ζώσα Ζωή υπό την ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ

*Στην βάση μία μεγάλη κεραία Πανίσχυρου Τοροειδή Σχεδιασμού Vortex: Αυτός ο μοναδικός Τοροειδής σχεδιασμός ενσωματώνει τις πιο ισχυρές μαθηματικές αρχές της σπειροειδούς δίνης. Αυτό το πολύτιμο όσο και αρμονικό σχέδιο της κεραίας είναι πραγματικά το πρότυπο του σύμπαντος και η ενεργητική ουσία της δημιουργίας.

*Ενεργοποίηση των υλικών: Πάντοτε προηγείται τοποθέτηση όλων των υλικών σε βάζα VIOLET GLASS κι έκθεση στο πεδίο του Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky με τον ωκεανό συχνοτήτων που παράγει επί μία ώρα, πριν χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή.

**Εκθεση σε βαθμωτά πεδία όλων των ολοκληρωμένων οργονιτών πριν σταλούν στους αποδέκτες τους.

ΤΙΜΗ 298.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν είναι μομφή προς το μακελειό αυτό αλλά να μην ισοπεδώνουμε μία ιστορία που χει κρατήσει τόσα χρόνια και θα γράφει στη μελλοντική ιστορία σαν τη μαύρη στιγμή της Ελλάδος επειδή ένας από αυτούς έκανε το αυτονόητο…. θέλει να κερδίσει μπόνους σε ψήφους;  θέλει να κερδίσει καινούργιο κοινο πάλι;  αν τον έχετε κολλητό τραβάτε του ξεκάθαρα παρουσιάσεις και συνεντεύξεις  και κερδίστε οποίες μπορείτε εντυπώσεις από το κοπάδι των ψήφων!

Αλλά όχι και μάγκας Επειδή είπε το αυτονόητο…. Όχι μαγκιά επειδή κάποιος διάλεξε την αλήθεια και όχι τη θέση…. Δεν είναι τίποτα μαγκια  όταν έχει να κάνει ότι ο άλλος δεν σεβάστηκε π.χ. Ένα καλό μισθό…. η μαγκιά δεν μετριέται με χιλιάρικα που αφήνει κάποιος… ιδίως όταν αυτός ο κάποιος έχει και πίσω του κάποια Ίσως περιουσία!

Princess hair

Η φυσική φόρμουλα βιταμινών της μάσκας Princess hair

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *