ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Καστοριά: Συγκλονιστικές εικόνες μετά την έκρηξη στο ξενοδοχείο – Ισοπεδώθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα

· Κατοχικά Νέα

Ισχυρή έκρηξη στις εγκαταστάσεις ξενοδοχείου στην Καστοριά είχε ως αποτέλεσμα το κτιριακό συγκρότημα να καταρρεύσει ολοσχερώς.

Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός. Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για μικρές εστίες φωτιάς μετά την έκρηξη.

Στο σημείο έφτασαν οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καστοριάς, ενώ άνδρες της αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή προληπτικά για λόγους ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γυαλιά, θραύσματα, μεταλλικά αντικείμενα του ξενοδοχείου διασκορπίστηκαν σε ακτίνα τουλάχιστον 80 μέτρων.

Η αστυνομία απέκλεισε, επίσης προληπτικά, κεντρικό οδικό άξονα που οδηγεί στην πόλη της Καστοριάς και περνά σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο.

Από την Περιφερειακή διεύθυνση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας και την αστυνομία Καστοριάς έγινε γνωστό πως ο ιδιοκτήτης της μονάδας διαβεβαίωσε ότι το ξενοδοχείο τον τελευταίο χρόνο δεν λειτουργούσε, ήταν κλειστό και δεν υπήρχε κανείς στην εγκατάσταση.

Το ξενοδοχείο, δυναμικότητας 80 κλινών, θεωρείται εμβληματικό τουριστικό συγκρότημα της Καστοριάς. Βρίσκεται κοντά στη λίμνη και έχει πολύ καλή θέα στην ακριτική πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έρευνα για τα αίτια της καταστροφής του ξενοδοχείου διενεργούν η πυροσβεστική και η αστυνομία.

enikos.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Δασική πυρκαγιά - εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Κίτρινος συναγερμός για πυρκαγιές σε 18 περιοχές της χώρας σήμερα

ΕΛΛΑΔΑ

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2026: Πότε θα δούμε το «Φεγγάρι της Συγκομιδής» στον ελληνικό ουρανό

Δείγματα αίματος σε εργαστηριακό περιβάλλον – εικόνα αρχείου. Φωτογραφία Testalize.me / UnsplashΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – Μαζωνάκης: Στο μικροσκόπιο το ιατρείο και η πλασμαφαίρεση πριν από την ανακοπή

Μία απάντηση στο “Καστοριά: Συγκλονιστικές εικόνες μετά την έκρηξη στο ξενοδοχείο – Ισοπεδώθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα”

  1. αμελεια του ιδιοκτητη σιγουρα.80 κλινες εγκατασταση δεν την αφηνεις ετσι χυμα.τουλαχιστον 1 σεκιουρητας το 8ωρο.και ενας διαχηρηστης να κανει γυρα μια φορα την εβδομαδα.δολιοφθορα τρομοκρατικη ενεργεια? εαν ξανασυμβει παρομοιο περιστατικο σε εγκατασταση συνορων θα ξερουμε.ασφαλιστικη απατη?ολα παιζουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά