Κάπου σε κάποιο συρτάρι βρίσκεται η αργία του Μπέου – Από Δευτέρα και βλέπουμε η επίδοση

Κάπου σε κάποιο συρτάρι βρίσκεται η αργία του Μπέου – Από Δευτέρα και βλέπουμε η επίδοση

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να επιδοθεί η διαπιστωτική πράξη της αργίας του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου που έχει υπογραφεί από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηλία Τσέλιγκα στις 2 Δεκεμβρίου. Οι προσπάθειες των ΕΛΤΑ να επιδώσουν το έγγραφο χθες και σήμερα απέβησαν άκαρπες καθώς, όπως ισχυρίστηκαν στο Δήμο Βόλου, έλειπε η αρμόδια υπάλληλος παραλαβής της αλληλογραφίας!. Σημειώνεται ότι μετά την υπογραφή της διαπιστωτικής πράξης από τον κ. Τσέλιγκα, στις 3 Δεκεμβρίου ήδη είχε αποσταλεί στο Διοικητικό-Οικονομικό Τμήμα της Αποκεντρωμένης και από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στάλθηκε στα ΕΛΤΑ με συστημένη επιστολή και συγχρόνως κοινοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών και στον ΓΓ Δημόσιας Διοίκησης Κώστα Πουλάκη.

Τελικά η διαπιστωτική πράξη, έπειτα από συνεννόηση των ΕΛΤΑ, της Αποκεντρωμένης και του Δήμου Βόλου θα επιδοθεί τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, ημέρα που θα έχει επιστρέψει στην εργασία της η αρμόδια υπάλληλος.

Σημειώνεται ότι στη συνέχεια θα πρέπει οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας να επιλέξουν πρώτα μεταξύ των αντιδημάρχων και αν αρνηθούν μεταξύ των υπολοίπων μελών, το νέο δήμαρχο, και η αντικατάσταση του νέου δημάρχου να έλθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πηγή:ert.gr

Loading...


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *