14:38 - 06/10/2017

Καμία παρέμβαση για τα βουητά στο Μεσοβούνι

Περιέργα βουητά, ειδικά τις νυχτερινές ώρες, εξακολουθούν να ακούνε κάτοικοι στο Μεσοβούνι Ζαγορίου. Το Epiruspost είχε αναδείξει το θέμα προ ημερών καθώς ο Δήμος Ζαγορίου αλλά και η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου, που είχαν ενημερωθεί, είχαν ζητήσει την διερεύνση του φαινομένου από ειδικούς επιστήμονες.

Οι επιστήμονες όμως φαίνεται ότι έκριναν πως τα βουητά από μόνα τους δεν εγκυμονούν λόγους ανησυχίας!!!

Τουλάχιστον αυτό μπορεί να προκύψει ως συμπέρασμα από την συζήτηση που έγινε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαγορίου.

Η Αντιδήμαρχος Αγγελική Ράπτη, ενημερώνοντας το σώμα ανέφερε ότι το ΙΓΜΕ, η Πολιτική Προστασία και ο Οργανισμός Αντισεισμικής Προστασίας στους οποίους απευθύνθηκε ο Δήμος για να επιληφθούν, απάντησαν ότι, εφόσον δεν υπάρχουν κατολισθήσεις ή ρωγμές στην περιοχή, δεν μπορεί να γίνει κάποια παρέμβαση

epiruspost

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΨΕΥΔΟΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ Ο ΑΓΝΟΘΕΟΔΩΡΙΤΗΣ.... 6 Οκτωβρίου 2017 @ 17:52
  8
  17
  …ντοπιοι δυνατοι και αγνοι κλανουν ελευθερως διχως συνεσταλμους και ευγενειες και ο αντιλαλος του ”πισω σαξοφωνου ” τους διασχιζει τας κοιλαδας αυτων των ορεων του παλαι ποτε βαρια πεπολιτισμενου περιβαλλοντος των….ακου ρε πουστη μου Ζαγορια !!! Λες ?
 2. 6
  1
  Θα γίνει σεισμός σε κάποιες ημέρες αυτό είναι όλο
  • 3
   3
   Οι Αμερικανοί επέδωσαν σχετικό τρομοτελεσίγραφο στη κυβέρνηση για την υπόθεση της Eldorado και το επικείμενο “ντού” των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων στο περιβόλι της Παναγιάς – τυχαίο; Όλα αυτά ενόψει της επίσκεψης Τσίπρα στις ΗΠΑ σε λίγες ημέρες όπου εκεί θα τεθεί επί τάπητος το αίτημα του Πενταγώνου για βίαιη κατάλυση του αβάτου.
 3. 5
  2
  Βουητά από βουνά αναφέρονται σε βίους Αγίων. Μετά τα βουητά ακολουθούσαν μαζικοί θάνατοι. Οπότε κάτι σοβαρό γίνεται στην περιοχή και οι αρμόδιοι τα ξύνουν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί