Καιρός: Χιονίζει στο Καρπενήσι – Με αλυσίδες η κίνηση

Καιρός: Χιονίζει στο Καρπενήσι – Με αλυσίδες η κίνηση

Από νωρίς το πρωί χιονίζει από τον Τυμφρηστό και πάνω μέχρι και λίγο μετά το τούνελ. Αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρακώμης βρίσκονται λίγο πριν τον Τυμφρηστό και ενημερώνουν τους οδηγούς ότι η κυκλοφορία προς το Καρπενήσι γίνεται μόνο με αλυσίδες.

Αλυσίδες επίσης θα χρειαστούν και οι οδηγοί που θα κινηθούν στο επαρχιακό δίκτυο προς Κρίκελο ή Φιδάκια Ευρυτανίας.

Τα μηχανήματα της Περιφέρειας καθαρίζουν τους δρόμους και τις επόμενες ώρες το εθνικό δίκτυο θα είναι καθαρό και η κυκλοφορία θα γίνεται χωρίς αλυσίδες.

Καλύτερα τα πράγματα στον Σπερχειό

Πολλές καλλιέργειες στον κάμπο της Λαμίας καταστράφηκαν από τα νερά του Σπερχειού που πλημμύρισε, ενώ πλημμυρικά φαινόμενα είχαμε και στη δυτική Φθιώτιδα, από την ισχυρή βροχόπτωση σε συνδυασμό με το λιώσιμο του χιονιού της Οίτης.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα νερά του Σπερχειού υποχώρησαν στον Φραντζομυλο και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στο δρόμο Λαμίας – Φραντζή, ωστόσο η τροχαία είναι σε επιφυλακή αν χρειαστεί να παρέμβει ξανά, για να μην κινδυνέψουν διερχόμενοι οδηγοί και επιβάτες.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

newsit.gr

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *