Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

13:56 - 16/05/2023

Ήταν οι Λακεδαιμόνιοι ερπετοειδή; Ενάντια σε όλους που έχουν δύο ή περισσότερα υποκριτικά μέτρα και δύο ή περισσότερα υποκριτικά σταθμά, αλλοίμονον σας «κύριοι» είπε Ο Χριστός !….

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Ήταν οι Λακεδαιμόνιοι ερπετοειδή; Ενάντια σε όλους που έχουν δύο ή περισσότερα υποκριτικά μέτρα και δύο ή περισσότερα υποκριτικά σταθμά, αλλοίμονον σας «κύριοι» είπε Ο Χριστός !….

Παρακολούθησα έναν βίντεο [κάτω] όπου ένας πυγμάχος ή πυξ λαξ μάχος , παρουσιάζεται μετά το τέντωμα των νεύρων της κεφαλής του ως ερπετόν.

Παρακολούθησα ζωντανά πέραν των 300 μονομαχιών και αριανών [πολεμικών] τεχνήτων, πολλών αυτών εις την Σπάρτην, είναι από τα μυστικούδια μου και έχω κι’ άλλα….

Παρακολούθησα καυγάδες, συμμετείχα σε καυγάδες, κάποια παλλικάρια όταν νευριάζουν διογκώνονται οι νεύρες τους , είναι γεγονός , και όποιος βίωσε την νύχτα και αγώνες , το γνωρίζει πολύ καλά , συν και από τηλεοράσεως , και τα άτομα σωματικής διάπλασης ,

Ασπούμε οι σιδεράδες εις τας οικοδομάς ειδικά της παλαιάς σχολής έχουν ολιγότερη μάζα σωματικής διάπλασης αλλά περισσότερον νεύρον και περισσότερη ρωμή, αλκή και δύναμη , άλλοι γαρ εκ φύσεως υπερδύναμοι και μερικοί εξ’ αυτών οι ρωμαλαιότεροι έχουν εκ φύσεως κολοβωμένη ουρά δύο έως τεσσάρων εκατοστών πάχος , ευκαιρία να τους καλέσετε ερπετοειδή χαχαχα , ή με αρχαία γονίδια Αρχάνθρωπου που έχει όμοια γονίδια με πίθηκον και αιλούρον , άντε τώρα εξήγησε ποίον απ’ όλα ισχύει , είναι ρατσικά , τέτοιους έχουμε αρκετούς σε Ελλάδα και Κύπρον, ίσως περισσότερους εις την Κύπρον δεδομένου του συγκρητικού πληθυσμού , αλλά εντάξει δεν έχω και όλα τα στοιχεία , ή μήπως η ράτσα αυτή είναι αμιγώς Ελληνοκυπριακή ; Τροφή δι’ έρευνα που αν την προχωρήσουμε πιθανόν να εκπλήξει , αναφέρω κάποια εμπεριστατωμένα: ο Κέρμανος από το Λιοπέτρι, ο Σύζηνος από το κατεχόμενο Λευκόνικο, το Παλλικαρούιν του Καρπασιού από την κατεχόμενη Αγία Τριάδα Αιγιαλούσης, ένας Παφίτης που κατέφυγε να παλέψει με τον προηγούμενον αλλά μετάνοιωσε δεδομένης της εμφανέστατης ισχυρότερης ρωμής του προηγούμενου, ένας Βαρωσιώτης που ενώ τσαλαπατούσε έναν άλλον προπολεμικά εντός του Παντοπωλείου τον σκότωσε ένας κανονικής δύναμης Ελληνοκύπριος με την βέρκαν/βέργαν, ο Λαμπρής ο Καλοψικιώτης/Καλοψιδιώτης που διά να τον σκοτώσουν οι συγχωριανοί του μονοούλιασαν [προπολεμικά στην κατεχόμενη Καλοψίδα] με μάχη μίας ολόκληρης ημέρας ώσπου έσκυψαν κάποιοι και ένας σβέλτος συγγενής του τινάκτηκε επάνω τους έτρεξε και σκότωσε τον γίγαντα Λαμπρή με κτύπημα από επάνω προς τα κάτω στην κεφαλή με κουζούλα ήτοι παχύν ξύλον. Ο Λαμπρής ο Καλοψιδιώτης σε μία φωτογραφία κάθεται και αριστερά και δεξιά οι βαπτιστικοί του υψηλοί είναι στο ίδιον ύψος με αυτόν [χαχαχαχα]. Κάποιοι από τους εκγόνους του Κέρμανου έχουν ασυνήθειστη δύναμη αλλά όχι όσον παλαί ποτέ ο ίδιος, ασπούμε αυτοί, ανεβάζουν με τα χέρια σε κάσια διπλοκάμπινου αυτοκινήτου ωσάν να είναι πούπουλον μία βαρετή μηχανή αυτοκινήτου [χαχαχαχα]….. Οι πρώτοι δύο πάλαιψαν αλοιμένοι με έλαιον και ολοήμερα λούζονταν στην δεξαμένη του περιβολίου του Κέρμανου διά να αποθερμαίνονται από την καταθερινή ζέστη.

[αρσενική μάλλον νεράϊδα Σπάρτης ή και Νεράϊδος !]

Από την Ελλάδα έχουμε παράδειγμα τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγον, έναν στρατιώτη του Γεώργιου Καραϊσκάκη, το όνομα του είναι καταγεγραμμένον στην βιογραφία του Οπλαρχηγού, μάλιστα όταν κάποια στιγμή προσκίνησε να σκοτώσει τον Καραϊσκον, αυτός έτρεξε, ήταν γρήγορος και η φρουρά τον ακολουθούσε και του φώναζε αρχηγέ να τον σκοτώσουμε και ο Καραϊσκος αναφωνούσε όχι όχι, ξανά και ξανά η ίδια ερώτηση και η ίδια απάντηση. Όταν πια αποστάθηκε ο παλλικαράς και ο Καραϊσκάκης σταμάτησε να τρέχει, με απορία οι φρουροί του τον ερώτησαν: γιατί δεν μας άφησες να τον σκοτώσουμε; Και ο Καραϊσκος απάντησε: σκοτώνουν τέτοια παλλικάρια; Αφήστε τον να πολεμήσει τους Τούρκους [ύστερα μου λένε ότι δεν υπήρχε σοφία στον Μεσαίωνα χαχαχα], είναι νευρικός, ο παλλικαράς μετά έγινε αρνάκι και υπάκουε τον Οπλαρχηγόν του, αυτά γιατί δεν γίνονται κινηματογραφικές ταινείες [χαχαχαχαχα];…..

Τα παραδείγματα είναι αμέτρητα και από την αρχαιότητα, ο Πολυδάμας, ο Ηρακλής, ο Ορέστης, ο Αίαξ, πρόσφατα ο Χριστιανός και Φιλέλλην Μιχαήλ Ττάϋσον ερωτήθηκε με ποίον θα ήθελε να παλαίψει και αυτός απάντησε: με τον Αχιλλέα [αχαχαχα αχαχαχα , σε προκαλώ να αντιληφθείς όλα τα νοήματα του φοβούμενου Του Θεού αρχιπυγμάχου ] …..

Λοιπόν, όλοι αυτοί πρέπει να είναι δρακοντοειδείς κατά στην σύγχρονη σατανική παραφιλολογία ; Τροφή διά έναν μέτρον και έναν σταθμόν, σύγχρονοι υποκριτές και φαρισσαίοι του σατανά.

Δηλαδή, άμα είναι Έλλην είναι παλλικάρι και άμα δεν είναι Έλλην είναι δρακοντοειδές; Αυτά λένε οι ίδιοι που λένε και τα πρώτα και τα δεύτερα !

Ο Άγιος Γαβριήλ ο Γεωργιανός είπε τους έσχατους καιρούς ο διάβολος θα πλανάει τους ανθρώπους με διαστημόπλοια και εξωγήϊνους, αυτά σας τα έλεγα πριν έχω καν υπόψιν αυτόν τον άγιον εν καιρώ κομμουνισμού.

Οι Χριστιανικές μας προσευχές τονίζουν τακτικά διά τα δαιμόνια του αέρα, όπως του Αγίου Γρηγόριου του Παλαμά Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην μάγος, Άγιος Κυπριανός αναφέρεται στους εξορκισμούς του σε όλα τα είδη δαιμονίων, αναφερόμενος σε δρακοντοειδή και του αέρος. Από αυτόν τα πήραν οι απατεώνες.

Πέραν του ότι οι δαίμονες ενσαρκώνονται και άλλες φορές ψευδοενσαρκώνονται, ήτοι μετατρέπονται σε πυκνή μάζα, ή φαινομενικά έτσι με μάγια και φακκίρικα κόλπα ψευδαίσθησης, ώστε να παρουσιάζονται από ανθρώπους έως αγγέλους, έως εξωγήϊνους, έως ζώα, φυτά και μεταλλαγμένα είδη, γεμάτη η παγκόσμια και ελληνική παράδοση από π.Χ. έως μ.Χ. έχουμε και τες εξής σημειώσεις.

Οι Λακεδαιμόνιοι είναι δαίμονες του λάκκου όπως τονίζει το όνομα τους;

Επισκέφθηκα τον Καιάδα =καίω+άδης, και έτεινα την χείραν εις τον βάραθρον/λάκκον που εξωθεί κρύον αέραν παγετώνα, σας το είπα ξανά, απ’ εκεί μέσα εξήλθαν οι Λακεδαιμόνιοι ή από άλλον λάκκον;

Δι’ εκείνους που έχουν πολλά υποκριτικά/ψευδή μέτρα και πολλά υποκριτικά και ασυμβίβαστα μεταξύ τους και με τα προηγούμενα υποκριτικά/ψευδή/αντιφατικά σταθμά, οι Λακεδαιμόνιοι δεν είναι δαίμονες ή εξωγήϊνοι αλλά οι μη Έλληνες ή άλλοι είναι, ο υποφαινόμενος κάνει την παρατήρηση, κρίνετε μόνοι σας με ίδιον μέτρον και ίδιον σταθμόν !

[ο αυγουλομμάτης που άμα ειδείτε μάσκα ή ειδώλιον νεράϊδας Σπαρτιάτισσας είναι ούνα φάτσα ούνα ράτσα]

Έχετε υπόψιν σας την ούτω καλούμενη Νεράϊδα της Αρχαίας Σπάρτης; Είναι η ίδια με εκείνον τον πράσινον ή άλλωτε φαίον ή άλλοτε απόκοσμου θωλερού λευκού χρώματος εξωγήϊνον, είναι φανερόν δι’ έναν συνετόν άνθρωπον της ευφυΐας και της ειλικρίνειας ότι η Νεράϊδα και ο Εξωγήϊνος είναι η ίδια ράτσα [χαχαχα], σημειώνω ότι ο Ιωάννης Μακρυγιάννης σημείωσε σε βιβλίον του όλα αυτά αλλά του το έκαψαν, μικρότερες διατριβές πολλές εις την Ελλάδα και βεβαίως αναμέτρτητες π.Χ….

Λοιπόν, η Νεράϊδα είναι Εξωγήϊνος εν τέλει , ή , ο Εξωγήϊνος είναι Νεράϊδα εν τέλει , ή  , αμφότεροι είναι Δαίμονες που πότε είναι Νεράϊδες , πότε Εξωγήϊνοι , πότε ψευδοθεοί , πότε δαίμονες , πότε υπεράνδρες/σούπερμανες και άλλες αμερικανιές [χαχαχαχα] ή φακκιρισμοί εξαπάτησης , το καλύτερον από όλα είναι όλα αυτά μαζύν , πότε έτσι και πότε άλλως πως και άλλες φορές γιουβέτσι και παραγιουβέτσι ! Άλλες φορές εξέρχονται της γης , της διόρασης , της ενόρασης , του ύπνου , τους πήραμε χαπάρι , Ακόμη και οι αρχαίες κάσκες ή περικεφαλαίες των Αρχαίων Ελλήνων με τες αυγουλωτές οπές όρασης , ομοιάζουν με την Νεράϊδα της Σπάρτης , ξέχασα να σημειώσω και την πολλή μαστούρα , ! Από Καλαμάτα μέχρι Καλά Μαντάτα !

Επισημαίνω και τον εξωγήϊνον ΕΤ που είναι ίδιος με ειδώλιον κυπριακόν ευρισκόμενον εις το αρχαιολογικόν μουσείον Καρλ’σού’ης Γερμανίας που ομοιάζει με τον λεμούριον άϋ άϋ [eye eye ε ρε αποκαλύψεις χαχαχαχα!] και ένας άλλος μπαγάσας στα δάση της Μαλαισσίας ξεχνάω το μπαγάσικο όνομα του, αλλά τώρα που τον βλέπω ξανά ομοιάζει με τες Βιρμάνες της φυλής Καγιάν [Μαυροδερές, Μελαχροινές] ή Παταούνγκ/Παδαούγκ [είδε και Πινακιοκατώχειλους Αφρικής όπως ο Χείλων ο Λακειδαιμόνιος ; χαχαχα], και ξέρετε ότι ειδικά στην Κύπρον η Τέχνη έχει ψήγματα σύγχρονης αλλοιωμένων μορφών τέχνης έκτοτε !

Από πού κατάγεται ο ψύλλος μέσα στα άχυρα και σε ποίον άχυρον γεννήθηκε; Δεν είναι απλά εδώ παπάς εκεί παπάς πούν ο παπάς. Αλλά του μπάχαλου το προπολυμπάχαλον !

Αυτοί μάλιστα που δαγκώνουν οι μαχηταί και μονομάχοι , λέγεται ότι είναι ερπετοειδή. Θυμάμαι μικροί όταν παλεύαμε αλληλοδαγκωνόμαστε, περασμένα μεγαλεία για την εποχή που τα παιδιά μετατρέπονται από «ερπετά» σε μπουσστάκια χαχαχαχα και ο νοών νοείτο! Άκουσα πολλές ιστορίες καυγάδων που ο νικητής σκότωσε με δαγκωματιά στην καρωτίδα, στα αρχίδια, στα βυζιά, στα αυτιά και όπου νάναι για να παραιτηθεί και παραλύσει ο αντίπαλος από τον πόνον και μετά να εξουδετερωθεί από σφαδαζόπονους και επιπλέον κτυπήματα έως και λειποθυμίες ή λυποθυμίες ! Βεβαίως όλα αυτά είναι θηριωδίες και σε πατριωτικούς αγώνες καλούνται ανδραγαθήματα !

Δεν γνωρίζουν όμως οι Νεομυθοπλάθοι ότι οι Αρχαίοι Σπαρτιάτες δεν αγωνίζοντο στο Αρχαίον Πανελλήνιον Παγκράτιον στην Ολυμπία, Αθήνα, Νεμέα και αλλού, επειδή απαγορεύτηκαν οι δαγκωματιά δηλώνοντας: οι Σπαρτιάτες είναι λέοντες και οι λέοντες δαγκώνουν, να λοιπόν που τεκμηριώσαμε ότι τα ερπετά είναι αιλουροειδή και τα αιλουροειδή ερπετά, όλα της φύσης πλάσματα ούνα φάτσα ούνα ράτσα ! χαχαχαχα !

Βεβαίως, υπήρχε ακόμη ένας ψυχολογικός λόγος δικαιολογημένης θαραλλαίας δειλίας που απείχαν οι Αρχαίοι Σπαρτιάτες κατά διαστήματα ή και ως επί τω πλείστον από τους Πανελλήνιους Παγκρατίου. Η ήττα ήταν δι’ αυτούς εντροπή και μείωση της προσωπικής αυτοεκτίμησης με σύνδρομα προδειλιάζουσης αντιμετώπισης της ήττας ενώ σε πραγματικούς πολέμους η ήττα είχε αξία ήταν ΗΡΩΪΣΜΟΣ ! Γνωρίζω την σπαρτιάτικη ψυχολογία και δεν την φανερώνω σε όλον το εύρος του εντοπισμού της πολύ περισσότερον από πολλούς ιθύνοντες….

[Αυτόν είδα ολοζώντανον θυμωμένον στον αέρα με σταρυωμένα πόδια και χέρια σκούρον, την επόμενη ημέρα που Πρωτοεξομολογήθηκα ήτοι 21/08/2001 μ.Χ., ομοιάζε και με τον Eddie Iron Maiden, ο ούτω καλούμενος Σαμαέλ Ψευδοεωσφόρος, ο κληρονόμος σε μεγάλη έκταση της γης και των πλασμάτων, εξωγήϊνος, ψευδοθεός με εκατομμύρια ονόματα, παραμορφωμένος από την πτώση εντός του Χρόνου, δαίμων, άγγελος ψεύστης, ξωτικόν κάτω γης και ό,τι άλλο σκαστό σκαττό επιθυμήσει η καρδούλα σου!]

Ο σουρεαλισμός/υπερρεαλισμός/υπερπραγματικότητα είτε αλήθειας είτε φαντασίας σε όλον του το μεγαλείον και ύστερα μου λένε για έναν ακόμη αρχισφετεριστή τον Αντρέ Μπρετόν:

Στην Αρχαία ελληνική μυθολογία ο Λακεδαίμων ήταν επώνυμος βασιλιάς των Λακεδαιμονίων.[1] Ο Λακεδαίμων ήταν γιος του Διός και της Πλειάδας Ταϋγέτης. Παντρεύτηκε την πριγκίπισσα Σπάρτη κόρη του ποτάμιου θεού Ευρώτα, παιδιά τους ήταν ο διάδοχος του Αμύκλας και η Ευρυδίκη της Σπάρτης, σύζυγος της Ευρυδίκης ήταν ο βασιλιάς του Άργους Ακρίσιος.[2] Σε μια μετέπειτα έκδοση του μύθου η Ταϋγέτη ήταν η σύζυγος του Λακεδαίμωνος με την οποία απέκτησε την Χίμαιρα και η Κλεοδίκη.[3] Ο βασιλιάς Ευρώτας δεν μπορούσε να αποκτήσει γιους, κληροδότησε το βασίλειο του στον γαμπρό του Λακεδαίμωνα ο οποίος ονόμασε το βασίλειο Σπάρτη προς τιμή της συζύγου του που ήταν επίσης και ανεψιά του.[4][5] Από το όνομά του ονομάστηκε και η περιοχή σε Λακεδαιμονία και οι κάτοικοι της αρχαίας Σπάρτης Λακεδαίμονες και θεωρείται γενάρχης τους. Ο Λακεδαίμων ίδρυσε κοντά στο ποταμό Τίασα ιερά στις Χάριτες, την Κλήτα και την Φαέννα.[6]

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%B1%CE%AF%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82#:~:text=%CE%9F%20%CE%9B%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%B1%CE%AF%CE%BC%CF%89%CE%BD%20%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD%20%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82%20%CF%84%CE%BF%CF%85,%CE%BF%20%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%82%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%86%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%82%20%CE%91%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82.

Όλοι σχεδόν οι μύθοι έχουν τουλάχιστον δύο εκδοχές και αυτά που λένε πολλές φορές εάν δεν τα λάβεις για παραβολές, μεταφορές, χωραττά, κώδικες, φαντασιοπληξίες, έμμεση φιλοπατριδοποιΐα, και αν τα λες τώρα , παρόμοια , με αλλαγή ονομάτων ή και με σύγχρονα ονόματα ήτοι αλλαγή του Μανωλιού που φοράει τα ρούχα του με εκατομμύρια αλλιώς τρόπους , θα σε κλείσουν σε ψυχιατρείον διά λοβοτομή [χαχαχαχα] οι ίδιοι που στα αρχαία ρούχα του Μανωλιού τα πιστεύουν [χαχαχαχα = φύρδην φαύλου λαβύριθνου έκφυλλου μίγδην πολυσταθμά και πολυμέτρα της παράνοιας της υπερπροπαγαποτιάς, αλί και πολυτρίς αλί ! ή και αλοί ή και από απέναντι εκμεταλλεύεται την πολυδιχόνοια Μαλακίας ο Αλή ! Άλλωστε , η Νέμεση δεύτερης εισβολής στην Κύπρο έγινε την ημέρα του Αγίου Αλή/Ηλία, διότι τα ελληνοκυπριακά εγκλήματα με συμμετοχή από πολλές χώρες ήταν πολλά διά των διακατέχοντων από κομματικές διαταραχές, τώρα πήγαινε ψήφισε/ψόφισε τους !] , αλλά έγνοια τους έχουν την Queue/Σειρά Μυαλοτηλεόρασης Αμερικανιά και πάσης γης μαλακία σατανά , όταν θα δεις τον Πράσινον Χαλκόν και τον Αραχνάνθρωπον να χέζει έξω από τα αυτιά σου θα καταλάβεις !

[ΕΤ ΑΥ ΑΥ  ΕΞΩ ΓΗΪΝΟΣ ΑΡΧΑΑΡΧΑΙΟΚΥΠΡΑΙΟΣ]

Όποιος φέρει πέος κρεμάμενον είναι ερπετοειδές διότι το πέος ομοιάζει με ουρά ερπετού που ουράει ! χαχαχαχα…. Υπάρχει και συνυπάρχει συνέχεια , ζουν ανάμεσα μας δαίμονες , δαιμονάνθρωποι , μαλακίες και μαλακιζόμενοι , ώσπου να έρθει η Κρίση !

Οσο πανε και εμφανιζονται περισσοτερο τα ερπετα …

Από εδώ θα αρχίσουν όλα – Θεσσαλονίκη: Κατασκεύασαν την ταχύτερη A.I. – Λειτουργεί με φως…

Παναγιώτης ΔίαςΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. ζέουνε αναμεσά μας για να μας πεδίου ,δεν μας αφήνουν ήσυχους γιατί με δουλεύουνε παρέα πολύ και παρασύρομαι κόπωση ΕΙΠΑ και στο νιο ”””’

 2. Απάλλαξε μας από την παρουσία σου εδώ μέσα ή πάρε τα φάρμακα σου…

 3. περιανδρος 05/16/2023 @ 6:56 ΜΜ

  ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΚΥΠΡΑΙΙΚΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ

 4. Γιώργος 05/17/2023 @ 9:09 ΠΜ

  Μεγάλη παπαριά το άρθρο…

 5. ΠΑΝΟ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ Η ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕς ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ .Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ (εκανεσ παπαρια φιλτατε).ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΕΤΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ (κατα την επιθεση των περσων που με απειρεσ δικαιολογιες δεν ενταχθησαν μαζι με τους αθηναιουσ και τουσ υπολοιπους ελληνες στισ αρχικεσ μαχες) ΑΛΛΑ ξεκινησες ενα αρθρο με τον πιο μαλακια τιτλο και με αποδειχτηκο οτι οι ασπαρτιτεσ δγκωνα οταν παλευαν , εσφιγγαν αρ

 6. αρχιδια τους εβγαλες σαυρες που βγηκαν απο τον καιαδα ??αχχαχα ρε συ ηπιες κανα χαλασεμνο ανηλιαστο και σε χαλασε ??ο ετ ειναι σαν τους σπαρτιατες εξωγηινος ??ρε πανο ////μην εστιαζεισ βελη αποριας (οχι μισους η’ απεχθειας )επανω σου , ενα δεν χρειαζεται φιλτατε .Καταλαβαινω τι γραφεις αλλα ουτε σαν πλακα /αστειο δεν ειναι τιποτα σωστο , ουτε σαν κβαντικη αντιληπτικη θεωρηση .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*