Ιστορική ευκαιρία να ενωθεί η Βόρεια Ήπειρος με την Ελλάδα .Ενεργοποιήστε το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας , προστατέψετε τα αδέλφια μας

Κάντε το , πριν η Αλβανία γεμίσει με Τουρκοαλβανούς τη Βόρεια Ήπειρο .

Ιδού λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρό για την κυβέρνηση , πολύ σημαντικότερο από τη συμφωνία των Πρεσπών που εξυπηρετεί τα ΕΛΠΕ, τα οποία κατέχουν μερίδιο 75% στην αγορά καυσίμων των ΣΚΟΠΙΩΝ .

Το ποτάμι της Ιστορίας που γράφεται για τις σχέσεις της Αλβανίας με τη Βόρεια Ήπειρο , βάφτηκε κόκκινο με το αίμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα .

Το ποτάμι αυτό , δε γυρίζει πίσω … ο νοών νοείτω .

Από την άλλη , η διάλυση των Σκοπίων είναι δρομολογημένη . Όλες οι εξελίξεις (με βάση και τη συνθήκη των Πρεσπών ) περιθωριοποιούν και συμπιέζουν το Αλβανικό στοιχείο .

Οι Αλβανοί θέλουν να διαλύσουν πλέον τα Σκόπια ξεκινώντας ανεπίσημο δημοψήφισμα απόσχισής τους .Η Επίσημη έναρξη του σχεδίου τους θα γίνει 28 Νοεμβρίου, ημέρα που εορτάζεται «η Ημέρα της Αλβανικής Σημαίας». Αυτό λένε οι πληροφορίες μας . Τα δύσκολα για το Ζάεφ ακόμα δεν ξεκίνησαν , τούτα άλλωστε έχουν υπολογίσει στην Ελλάδα και υπέγραψαν εκ του ασφαλούς και αψυχολόγητα , τη συνθήκη των Πρεσπών .


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι σχέση έχει αυτό με την Βόρεια Ήπειρο ;

Ο Ράμα λειτουργεί ως σημαιοφόρος της «Μεγάλης Αλβανίας» , χρησιμοποιεί τον εθνικισμό-μεγαλοϊδεατισμό για πολιτικούς και εκλογικούς λόγους , ενώ παράλληλα , ενθαρρύνεται από την Τουρκία – που τον εξοπλίζει στρατιωτικά – και που θέλει να εδραιώσει το μουσουλμανικό τόξο στα Βαλκάνια .

Ο Ράμα ψάχνει απεγνωσμένα μια ευκαιρία που να υλοποιεί , την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας». Το πρώτο και μεγάλο βήμα για τη «Μεγάλη Αλβανία» , η απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου από τη Σερβία , πρέπει να έχει ανάλογη συνέχεια

Αυτή θα είναι στα ΣΚΟΠΙΑ , εκεί τώρα έχει στρέψει το βλέμμα του .

Το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας υπογράφτηκε στις 17 Μαΐου 1914, μεταξύ της αλβανικής κυβέρνησης, και της «Αυτόνομης Δημοκρατίας της Βορείου Ηπείρου» . Ενημερωθείτε γιαυτό , αξίζει . Προτού τεθεί σε εφαρμογή όμως( είχαν προηγηθεί η Συνθήκη του Λονδίνου και το Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας ) , κηρύχθηκε ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Παρόλο που δεν αναιρέθηκε ποτέ από κάποια μεταγενέστερη συνθήκη, μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν εφαρμόστηκε ποτέ.

Μην ξεχνάμε ότι , στις 14 Οκτωβρίου 1914 οι Μεγάλες Δυνάμεις ( τότε ) ζήτησαν από την Ελλάδα να ανακαταλάβει την Βόρεια Ήπειρο .

Ίδια δυνατότητα δόθηκε και μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου ( αρχές δεκαετίας ΄90 ) πριν οι Αλβανοί εξυπηρετήσουν τα αμερικανικά σχέδια στην περιοχή .

Σήμερα , μετά την υποχώρησή μας στο ΣΚΟΠΙΑΝΟ , μας το χρωστάνε

Ενεργοποιήστε λοιπόν ΤΩΡΑ το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας αν αγαπάτε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό κι αν θέλετε πράγματι να διαδραματίσει σημαντικό γεωπολιτικό ρόλο στα Βαλκάνια.

Προστατέψετε τα αδέλφια μας στην Βόρεια Ήπειρο

Δώστε τους την ευκαιρία να αναπνεύσουν . Είναι περισσότερο Έλληνες από πολλούς άλλους

Τοπολογικά η Βόρεια ήπειρος συνιστά ευάλωτη τοποστρατηγική ζώνη για την Ευρωπαϊκή Ένωση που πλέον θα διατεθεί από την ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ για να κλείσει το μουσουλμανικό τόξο στο Βαλκάνια

Ο κίνδυνος είναι μεγάλος και άμεσος .

Μια πρότασή μας είναι , να ψηφίσουν ΟΛΟΙ στις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

(Τομέας γεωπολιτικής στρατηγικής)

Loading...

7 thoughts on “Ιστορική ευκαιρία να ενωθεί η Βόρεια Ήπειρος με την Ελλάδα .Ενεργοποιήστε το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας , προστατέψετε τα αδέλφια μας

 1. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Κάνετε ενα τραγικό λάθος ,δεν υποχωρησαμε ΕΜΕΙΣ !Ένας χαπακωμενος χαζαρος και ένας λήσταρχος αλβανός,υπέγραψαν ενα κολο χαρτο μεταξύ τους,με δεδομένο τα χρήματα που τους εξασφαλισε η Καμπάλα,η οποία καταρέει.Αμφότεροι ,έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια ,δημοψηφίσματα και συνταγματα ,στα μεν σκοπιά ,υπαρχουν κατηγορίες για δωροδοκίες ,στην δε πατρίδα μας δεν έχει εγκριθεί απο την βουλή( για να μην την ονομασω διαφορετικά και σας συφιλιασω)όλα είναι παράνομα και αντισυνταγματικά και επισύρουν ποινές εσχάτης προδοσίας.Πλεον τουτου το όνομα δεν κατοχυρώνεται,απο ενα τέτοιο κόλο χαρτο,αλλά απο την έγκριση του συμβουλιου ασφαλείας,τουτέστιν :ρώσος.Μπορούμε να τραγουδουμε,οτι γουσταρουμε στην πουστικη ψευτο καμπαλικη δημοκρατία σας,που έχει εκλεγεί με νοθεία ,αποδεδειγμένα,απο Τυλιγαδα και Αυφαντη.Οποίος φοβάται να κρυφθη στην ντουλάπα.Θα τραγουδουμε το Μακεδονία ξακουστή και πάρτε φόρα να μας τα κλασετε,οποίος φοβάται τον γαβρογλου,τον φιλη,την τσασια,την νοτοπουλου,την αχτσιογλου,τον πολακη,τον καρανικα,την λωλαινα,τον παυλοπη,τον καγκαλο,την πάσα μια σουφραμιδα, είναι άξιος της καταφρονέμενης τύχης του και μίζερο περιφερομενου σαρκιου του.Η Καμπάλα της χαζαρο Αλαμανίας ,θα ξεφουσκωση σαν τρύπια καποτα, τα τομάρια που έχουν βάλει για ηγέτες θα συλληφθούν,τυχερά θα είναι όσα καταδικασθουν, στην Γη και ξαφνικα ,θα χαθούν δια παντός. Που είναι ρε ,ο γερο σαυρακας Μπους ;Η βόρειος Ήπειρος είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και τίποτα δεν το αλλάζει.Ένας γήινος θάνατος ,ενος ΕΛΛΗΝΟΣ,ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά ενος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ και μην ξεχνάτε: την πρωτοκαθεδρία στον πλανήτη ,την έχει ο ρώσος τέλεια και παύλα ! Και με εξουσιοδότηση !ΝΑΤΟ,φατο,χαφτο,είναι για τον πουτσο καβαλα,ο ιδιοκτήτης της ΕΛΛΑΝΙΑΣ είναι ΑΛΛΟΣ και ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.Ορθωστε τα καμπουριασμενα κορμιά σας ,γιατί θα έχουμε να σηκώσουμε τα μανίκια μας.

 2. ριτα says:

  ΣΩΣΤΟΣ!
  ΠΑΣ ΣΤΑ diadrastika.com.
  ΔΕΣ ΤΟ “ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ”.ΝΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΕΛΙΑΜΠΙΝΣΚ.
  ΟΤΑΝ ΡΙΞΑΝΕ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΡΑΝΓΚΕΛΕΤ,ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;
  Ε ΛΟΙΠΟΝ.ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝΤΡΕΣ+ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ,ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΩΣΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ!ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΡΕΧΟΝΑΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΣΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

  ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΤΟ ΙΕΡΟ!
  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΕΙΣ,ΑΝΤΡΕΣ+ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΟΜΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΌΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ;
  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΡΟΊΔΕΥΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ Η ΦΟΒΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΑΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ.

  Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!Ο ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΦΟΝΙΑΣ.
  ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΣΤ’ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΒΛΑΝΤΙΜΊΡΙΟΒΙΤΣ ΠΟΥΤΙΝ….
  ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΔΕ;ΑΠΤΟΗΤΟΣ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΔΕΡ ΜΠΟΥΣ;ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.Ο ΚΛΩΝΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΔΙΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ.ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΜΑΝ,ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΟΥΤΕ ΚΙ Η ΔΡΑΚΟΣΥΖΥΓΟΣ.ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΥΤΩΝ ΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!ΤΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚ ΚΑΙΗΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ;ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΛΑΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΦΕΡΕΤΡΟ;
  Η ΟΧΕΝΤΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΗ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ,ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΟΤΗΣ ΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ!ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ….ΙΣΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΣ ΝΑ’ΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΖΕΙ ΜΈΣ’ΤΟΝ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ” ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο STRANGER,ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΡΟΜΟΥ.ΙΣΩΣ…

  ΟΜΩΣ.ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΈΔΕΙΟΥΣ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΩΝ ΒΑΡΑΓΓΩΝ.
  ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ,Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ “ΠΑΡΑΞΕΝΟ”.
  ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΡΩΣΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ,ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ,ΑΓΑΛΜΑΤΑ,ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΜΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΙΕΡΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΧΡΩΜΑΤΙΖΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.

  ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΟΊΓΚΟΡ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ Ο ΔΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ…
  ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ” ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΜΟΥΝ ΤΑ ΖΑΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΝΤΩΣ “ΑΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ”.

  ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ!ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ ΨΥΧΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΆΜΙΛΛΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΗΣ.

  ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΦΟΛΙΔΟΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΗ.ΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ ΨΥΧΕΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΛΟΓΩ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΎΡΟ ΗΛΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΊΓΟΝΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ.ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ.ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΛΑΘΟΣ.

  ΚΑΙ ΝΑΙ!ΝΙΚΑΜΕ!ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΜΑΣΤΕ…..

  ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΒΛΑΞ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΡΙΧΝΕ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ ΕΙΧΕ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ,ΕΤΣΙ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΩΘΟΓΥΡΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ.ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

  • ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

   Ερρωσθε !η σκέψη μας ακούγεται,η βούληση μας γνωρίζεται,οι πράξεις μας φανερωνονται.Τα παντα βαδίζουν βάσει του σχεδίου.Είμεθα όλοι γνωστοί και καταγεγραμμένοι.Όλα θα γίνουν όπως πρεπει Ριτα και στον χρονο που πρεπει.Θα πληρώσουν με άσχημο τροπο την βεβήλωση στην Ελλανια και στο ανθρώπινο γένος. Ηδη,αναμένονται και άλλοι “θάνατοι”.

 3. . says:

  TA ALBANIA ME TOUS TOURKOUS EINAI IDIA RATSA TO ONOMA ALAZEI MONON !!! EMPARKO SOTI ALBANIKO IPARXEI KI TOURKIKO KI BETO NA MHN MPOUN STHN EVROPAIKH ENOSH OI ALBANOI !! AYTO TOUS PREPEI !! MA ALO TI LEME KI ALO TI KANOUN OI ALBANOAMERIKANOTOURKOFILOI POU MAS KUVERNAN KI EMEIS KOUKOUROUKOU !! FONASKOUME GRINIAZOUME GIA SINTAXEIS LEFTA POU KOVOUN KI TA PIO XEIROTERA TA PARAVLEPOUME ETHELOTIFLOUME !!! APO EDO KAI PERA OTI MAS KANOUN KALA NA PATHOUME AFOU SKIBOUME KI MAS TON XONOUN ME THN ISIXIA TOUS KI MONON AX VAX KANOUME SA ANTIDRASH SOLO AYTO !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *