09:44 - 16/02/2017

Η Ιστορία της Ελλάδας που θα «Βόλευε» να Μην Υπήρχε…

Αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες στην ψυχή και σε όλους εκείνους που αγαπάνε την Ελλάδα.

Συνδυάζοντας ήχο και εικόνα το immenseblue.gr δημιούργησε ένα video μέσα από το οποίο σας προσκαλεί να ταξιδέψουμε στο χρόνο και να ζήσουμε ξανά για ένα ολόκληρο 10λεπτο την ιστορία της Ελλάδας. Εμπνευσμένο φυσικά από την κλεψύδρα των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας του 2004 η σύλληψη της οποίας έγινε από τον Δημήτρη Παπαϊωάννου και με το μουσικό κομμάτι «πέρασμα» του Κωνσταντίνου Βήτα το immenseblue.gr παρουσιάζει το video που το ίδιο σκηνοθέτησε και ονομάζεται «Η ιστορία της Ελλάδας σε 10 λεπτά».

Χανόμαστε μέσα στον χρόνο και συναντάμε τους πρώτους ανθρώπους, τους πρώτους Έλληνες που έζησαν στην χώρα μας.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ!

10 λεπτά δεν αρκούν για να γνωρίσουμε την ιστορία αυτής της χώρας που κατάφερε με τον Τεράστιο Πολιτισμό της να επιδράσει στην παγκόσμια ιστορία. Από την Προϊστορία (Μειόκαινο, Πλειόκαινο, Λίθου Εποχή /Παλαιολιθική, Μεσολιθική, Νεολιθική Περίοδος/, Εποχή του Χαλκού και Εποχή του Σιδήρου /Σκοτεινή, Γεωμετρική Περίοδος/) ταξιδεύουμε στον Αρχαίο Κόσμο (Αρχαϊκή, Κλασική, Ελληνιστική, Ρωμαϊκή Εποχή) στην Βυζαντινή εποχή και τον Ελληνικό Μεσαίωνα, στην Εποχή της Τουρκοκρατίας και της Ελληνικής Επανάστασης ως το σήμερα τη Νεότερη και Σύγχρονη εποχή.

Έννοιες όπως η Δημοκρατία, ο Πολιτισμός, το Δίκαιο, το Πνεύμα γεννήθηκαν στην Ελλάδα για να προσφέρουν απλόχερα σε όλο τον κόσμο την γνώση. Μέσα από μια πλούσια ιστορία βλέπουμε το λαμπρό παρελθόν κι ετοιμαζόμαστε για ένα εξίσου λαμπρό μέλλον! Η Ελλάδα άλλωστε δεν έχει μόνο μια πλούσια Αρχαία Ιστορία, έχει και μια πλούσια Μοντέρνα Ιστορία.

Δεν είναι τυχαίο πως είναι η μόνη χώρα που υπάρχει από την προϊστορία και την αρχαιότητα και συνεχίζει μέχρι τις μέρες μας και θα συνεχίσει να είναι ζωντανή, είναι η μοναδική χώρα που έχει καταφέρει να φτιάξει Περίλαμπρους Πολιτισμούς, να διαγράψει την δική της ιστορία ταξιδεύοντας σαν ένα μικρό καράβι μέσα στο απέραντο γαλάζιο, ένα καράβι που όμως μπόρεσε να γεννήσει και να μεταφέρει τις μεγάλες ιδέες σε όλο τον κόσμο. Το καράβι αυτό είναι η Ελλάς!


diadrastika.com

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (28)

 1. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 16 Φεβρουαρίου 2017 @ 09:58
  8
  1
  Λείπει απ τον χάρτη το εξής: Θάλασσα στα Τρίκκαλα Θεσσαλίας. Τα Μετέωρα ήταν σκεπασμένοι βράχοι με νερό.
  • 5
   0
   λειπει ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ,, απαραδεκτο κατα τα αλλα πολυ καλο
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 17 Φεβρουαρίου 2017 @ 11:04
   3
   0
   ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ Η ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΗΤΑΝ ΓΛΥΚΑ Η ΥΦΑΛΜΥΡΑ, ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΚΑΜΠΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’60 ΤΑ ΣΤΑΣΙΜΑ ΝΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΟΧΥΛΙΑ………. ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΜΗΡΟ, Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΜΠΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΟΛΛΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 1250 Π.Χ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ-ΛΙΜΝΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΣΩ ΠΗΝΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ. ΤΟ ΒΥΘΙΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΗΝΕΙΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΡΑ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΑΡΓΟΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ…. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ. greeksurnames.blogspot.gr/2014/06/blog- post_11.html ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ odysseus.culture.gr/h/3/gh351.jsp?obj_id=2611
   • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 17 Φεβρουαρίου 2017 @ 12:15
    2
    0
    Nαι το χω ερευνήσει το θέμα. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια, βρέθηκαν πολλά αρχαία στην περιοχή, μέχρι και στα Χάσια. http://4.bp.blogspot.com/-Yc-_FtHb57A/TlvzPPM6vYI/AAAAAAAAAfE/ScSsXuFrKVY/s1600/1.jpg Φυσικά έχει και άλλες προς Τύμφη. Οι ντόπιοι ήταν Πελασγοί και μεταναστεύσαν στην Πελοπόννησο κάποιοι και στην Στερεά Ελλάδα κάποιοι άλλοι, όπου μεταφέρθηκαν και τα ονόματα των περιοχών τους. Στην πραγματικότητα, το όνομα Θεσσαλία το πήρε από μια φυλή της Ηπείρου, που ονομάζονταν Θεσσαλοί και όπου εγκαταστάθηκαν και αφομοίωσαν το μεγαλύτερο μέρος των Πελασγών στην περιοχή. Πάντως εύκολα ξεχωρίζονται ακόμα και σήμερα τα γεννετικά στοιχεία του καθενός: Βλάχοι, Σαρακατσάνοι, Αρβανίτες, Καραγκούνιδες. Εγώ ας πούμε ότι και να κάνω οι ρίζες μου οδηγούν στην Ήπειρο.
    • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 17 Φεβρουαρίου 2017 @ 12:25
     2
     0
     Βλάχοι = Εκλακτινισμένοι Έλληνες μετά την Ρωμαιοκρατία + Σλαβικές επιροές σε προσφωνύματα και τοπωνύμια, κατά την διάρκεια της Σερβοκρατίας της Ηπείρου και της Θεσσαλίας από τον Στέφαν Ντουσάν το 1342. Αρβανίτες = Από το Άρβανον (Βορειοδυτικά της Λ.Πρέσπας) Καραγκούνιδες = Ποιο ντόπιοι, γνήσιοι Θεσσαλοί, δεν γίνεται! Και οι Σαρακατσάνοι έχουν από παντού σχεδόν, μέχρι και από Μακεδονικές ρίζες, ενώ οι Χασιώτες, παραμείναν αρκετά γνήσιοι. Στην ουσία η μίξη, αφορά μίξη Ελληνικών φυλών καθαρά, δίχως να επιρεάστηκαν από ξένους, πέραν από τοπωνύμια και γλωσσικά προσφωνύματα. Κατά κύρια περίπτωση, Θεσσαλία – Ήπειρο, κυριαρχεί και σήμερα, ο Πελασγός και ο Δωριέος.
     • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 17 Φεβρουαρίου 2017 @ 12:31
      2
      0
      Και μετά μας λένε ότι δεν είμαστε οι ίδιοι από την αρχαιότητα χαχαχαχα καλό αστείο! Ρωμαιοκρατία: Πόσοι Ρωμαίοι ήρθαν στην Ελλάδα πέραν από Ευγενής; Σερβοκρατία: Πόσοι Σλάβοι αναμείχτηκαν με τους ντόπιους; Χαχαχα. Τουρκοκρατία: Πόσοι Πομάκοι υπάρχουν; Και οι μόνοι που διασταυρώνανε με κάποιες Ελληνίδες ήταν κανένας Πασάς. Πόσα παιδιά να έκανε; Χαχαχα. Δεν παν να λένε ότι θέλουν…
     • 2
      0
      ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΧΝ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ! ΑΠΟΜΑΧΟΙ=ΠΟΜΑΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ “ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ” ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΠΙΟ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ]+[
   • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 17 Φεβρουαρίου 2017 @ 12:19
    1
    0
    ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΔΕΣ ΒΙΚΙΠΑΙΔΙΑ. https://el.wikipedia.org/wiki/Νεών_κατάλογος ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΡΓΟΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ…. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
   • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 17 Φεβρουαρίου 2017 @ 12:50
    1
    0
    Οι Μεσσήνιοι ας πούμε, αποτελούνταν και από Πελασγούς που ζούσαν στην περιοχή που τώρα ονομάζουμε Θεσσαλία και μεταναστεύσανε. Νομίζω και κάποιοι άλλοι αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. Τα Τρίκκαλα, (με δύο κάπα το γραφω, το πήρα απ τον παππού μου, έτσι το γραφαν όσοι διατήρησαν την ιστορικότητα) είναι απ τις ποιο αρχαίες πόλεις. Η Τρίκκη όπως λέει και ο σύνδεσμος που μ έστειλες.
    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 17 Φεβρουαρίου 2017 @ 19:45
     1
     0
     ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΘΩΜΗ ΚΑΙ ΟΜΩΝΥΜΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ. ΤΡΙΚΚΑΛΑ ΔΕ, ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΠΑ, ΚΑΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ. ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΔΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΛΙΑΔΑΣ, ΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 711 ΣΤΙΧΟ ΕΩΣ 759, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ 729 ΣΤΙΧΟ. “ΟΙ Δ’ ΕΙΧΟΝ ΤΡΙΚΚΗΝ ΚΑΙ ΙΘΩΜΗΝ ΚΛΩΜΑΚΟΕΣΣΑΝ”…. [ΚΛΙΜΑΚΟΕΣΣΑ=ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΙΓΛΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ]. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ. https://el.wikisource.org/wiki/Ιλιάς/Β#494
    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 17 Φεβρουαρίου 2017 @ 20:47
     1
     0
     ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ. ΤΟ ΔΕ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ [ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ LINK ΤΗΣ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ] ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.
  • 0
   0
   Λείπει και ο Όλυμπος…
 2. 2
  1
  Με εκεινο τον γριφο τι εγινε ρε παιδια??????
 3. 12
  20
  ΤΟΥΡΛΟΥ ΤΟΥΡΛΟΥ ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΑΛΤΣΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ “ΑΓΙΟΣ” Ο ΔΟΛΟΦΩΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ “ΑΓΙΟΙ”. ΣΥΧΑΜΑΤΑ, ΕΜΕΤΟΙ, ΠΤΩΜΑΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΩΝ ΟΒΡΑΪΩΝ.
  • 1
   8
   ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΙΤΑΝΟΙ.. ΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?? ΑΝ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ..ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑς ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΤΟ
  • 3
   6
   ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΑς ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗς ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.. ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΤΟΝΟ ΤΑΛΜΟΥΔ… ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΚΣΑΤΕ ΜΕ ΜΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.. ΠΣΕΥΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΕς.. ΑΙ ΜΑ8Ε ΛΙΓΟ ΤΗΝ Η8ΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΣΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ.. ΤΟΥΒΛΟ
 4. ΕΛΛΗΝΟΠΟΝΤΙΟΣ 16 Φεβρουαρίου 2017 @ 12:13
  16
  5
  ΤΕΛΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ+ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΜΕΤΑΧΑΣ+ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!!!!!!!!! ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ,,ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ,, ΜΕ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ-ΜΑΡΚΣΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ+4 ΕΚΑΤΟΜΜΙΡΙΑ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ???
 5. ΗΒΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 16 Φεβρουαρίου 2017 @ 12:35
  20
  1
  Όλα καλά, αλλά θα τρελλαθούμε βρε παιδιά! Μετά από όλη αυτή την πινακοθήκη των γιγάντων, βάλατε και τον Καραμαν αλή, τον Παπανδρεομινέικο, την Μερκούρη, σαν συνέχεια της ιστορίας της χώρας μας; Με όλον τον σεβασμό, αυτός που ‘έφτιαξε’ το βιντεάκι είναι για τον π%@#*ο, για να μην γράψω κάτι πιο βαρύ. Ντροπή του!
 6. 17
  4
  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΠΩΣ, ΕΛΕΙΠΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ… ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ: ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΛΟ ΕΡΓΑ, ΤΕΧΝΗ, ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΟΝΟ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ’21 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…
 7. ΚΟΥΝΤΕΝΧΟΒ ΚΑΛΕΡΓΚΙ 16 Φεβρουαρίου 2017 @ 14:21
  5
  10
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ 5000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΛΕΥΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΥΚΑΣΙΑ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ,ΕΤΣΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΑΝΑΜΙΧΘΟΎΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ Η ΑΓΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΝΑ ΣΤΕΦΑΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΛΕΥΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΣΙΔΗΡΑ ΠΥΓΜΗ ΤΑ ΜΙΓΑΔΙΚΑ ΣΤΊΦΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 1000 ΤΡΙΣ
 8. 11
  1
  Εχουμε κι έναν λακέ του Χίτλερ από Πάππου προς Πάππου.. εδώ .. …. που παριστάνει τον αντιφα..!
 9. 5
  2
  enas ellhnas den yparxei re.. ο μεγΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ?? ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ?? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗς!!! 470 ΠΧ.. 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΣ.. ΜΕΓΙΣΤΕ.. ΙΕΡΕ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΥ ΒΟ8ΡΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ,, ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΠΕΙ.. ΥΠΟΓΕΙΕΙ ΕΧ8ΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕς..
 10. 5
  0
  sorry για το σχολιο .. σε γενικες γραμμες το video htan spoydaio.. aalla eipame eleipe o spoydaioteros
 11. 3
  0
  ΑΠΟ ΜΙΝΩΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1821.. ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕς ΚΑΙ ..ΕΜΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π&%&*^%% ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
 12. 4
  0
  ΑΠΟ ΜΙΝΩΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1821.. ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕς ΚΑΙ ..ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π&%&*^%% ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ..ολοι οι προδοτες.. που κσεπουλησαν την ελλαδα
 13. 7
  0
  Εως το 9.37…ολα καλα …μετα μπηκαν σφηνα τα περριτα….βαλατε τους πολιτικα μικρους, αυτους που ξεκινησαν την καταστροφη της Ελλαδας…και την αποτελειωσαν οι απογονοι της συμφορας….
 14. 9
  1
  ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ. 279 π.Χ. Η κάθοδος για πλιάτσικο των Βαρβάρων Ευρωπαίων – Γαλατών (πρώην Κέλτες, Γερμανοί, Γάλλοι, Άγγλοι και λοιπά κτήνη) όπου λεηλάτησαν, βίασαν και πείναν το αίμα των νηπείων. Στο φινάλε τους ξεσκίσαμε τα ύπατά από την Αιτωλία μέχρι και τη Θράκη. Από τα 250.000 ευρωπαϊκά κτήνη -των προγόνων αυτών που θέλουν να μας σώσουν και σήμερα- ελάχιστα γλίτωσαν, όπου κατέληξαν στα βάθη της σημερινής Τουρκίας (γι’ αυτό και η συγγένεια των Τούρκων με Γερμανούς).

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί