Ήρωες στους δέκτες της ζωής…

Ένα νέο παιχνίδι τήλε-ριάλιτυ ξεκίνησε να προβάλλεται ξανά με τίτλο Survivor. Οι παίκτες του αγωνίζονται με πρόσχημα να υπερασπιστούν την ομάδα τους στην πραγματικότητα όμως παλεύουν για την πάρτη τους, για να πάρουν αυτοί τα λεφτά, να κυριαρχήσουν, να πάρουν δημοσιότητα. Το χειρότερο όλων είναι ότι ζούμε σε μια ξεπεσμένη κοινωνία χωρίς αξίες, και σε μια χώρα που δεν υποστηρίζει τους αφανείς ήρωες της, αλλά και οι ίδιοι οι πολίτες επευφημούν τους τηλεοπτικούς Survivor και δεν δίνουν σημασία στους πραγματικούς επιζήσαντες της σκληρής καθημερινότητας, που επιβιώνουν χωρίς κανένα χρηματικό έπαθλο.

Είναι οι πατεράδες που κάνουν δύο και τρεις δουλειές για να παρέχουν στα παιδιά τους ότι η σύγχρονη εποχή επιτάσσει.

Είναι οι συνταξιούχοι που προσπαθούν με πενιχρή σύνταξη να βγάλουν το μήνα.

Είναι οι μανές που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους και προσπαθούν να είναι και μάνα και πατέρας.

Είναι ο φοιτητής που δουλεύει για να μπορέσει να σπουδάσει, είναι ο καθημερινός άνθρωπος που έμπλεξε και προσπαθεί να ξανά έρθει στον ίσιο δρόμο.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι που παλεύουν στη πραγματική ζούγκλα της σκληρής ζωής. Και φυσικά υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι μπόρεσαν να ξεπεράσουν τον εγωισμό τους, τον υλισμό της εποχής και αφιερώνουν την ζωή τους σε όσους τους χρειάζονται.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μιλώ για όλους εκείνους που προσφέρουν εθελοντική εργασία σε ανθρωπιστικές οργανώσεις, και έχουν αφήσει την πατρίδα τους, έχοντας πάει σε κάποια τριτοκοσμική χώρα για να παρέχουν φροντίδα στους τόσο ταλαιπωρημένους από πείνα και αρρώστιες συνανθρώπους μας. Έπαθλο για αυτούς τους καθημερινούς ανθρώπους μπορεί να μην υπάρξει ποτέ, αλλά η αξία του καθενός από αυτούς ξεπερνά όλα τα χρηματικά έπαθλα. Άλλωστε οι ήρωες δεν χρειάζονται δόξες και τιμές. Απλά, κάνουν αυτό που θεωρούν χρέος τους.

Αυτοί είναι οι είναι οι πραγματικοί επιζήσαντες. Αυτούς πρέπει να προβάλουμε, αυτούς πρέπει να τιμήσουμε και αυτούς να κάνουμε παράδειγμα προς μίμηση.

Η ελληνική τηλεόραση δεν έχει να επιδείξει κάποιο τηλεοπτικό ποιοτικό και ταυτόχρονα ηθικοπλαστικό και παιδαγωγικό πρόγραμμα, το οποίο θα τιμά την ελληνική παραγωγή και τους Έλληνες γενικότερα, καθώς και τις ομορφιές της πατρίδας μας και δυστυχώς καταφεύγει σε κοινές αντιγραφές αλλοδαπής προέλευσης.

Loading...

One thought on “Ήρωες στους δέκτες της ζωής…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *