Ηράκλειο: Επίθεση με χειροβομβίδες σε γνωστή επιχείρηση – Πανικός από τις εκρήξεις!

peripoliko.12.12708Ηράκλειο: Επίθεση με χειροβομβίδες σε γνωστή επιχείρηση – Πανικός από τις εκρήξεις!

Με χειροβομβίδες επιτέθηκαν άγνωστοι δράστες, σε γνωστή επιχείρηση του Ηρακλείου. Από την έκρηξη των χειροβομβίδων σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια επιχείρηση δέχεται επίθεση.

Πριν από μικρό χρονικό διάστημα, άγνωστοι είχαν επιτεθεί με όπλα κατά της επιχείρησης, δημιουργώντας και πάλι πολλαπλές υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις. Η Αστυνομία, παρά το ότι έχει σοβαρές ενδείξεις για το ποιοι είναι οι δράστες, χειρίζεται την υπόθεση με μεγάλη μυστικότητα έως ότου δέσει τις κατηγορίες και προχωρήσει σε συλλήψεις.

Με βάση τα ως τώρα στοιχεία οι επιθέσεις είχαν πίσω τους κάποιον ηθικό αυτουργό, με την αστυνομία να περιμένει τις αναλύσεις στοιχείων που έχει ήδη καταφέρει να συλλέξει, με στόχο να κλείσει την υπόθεση. Παρά τη σπουδαιότητα όμως της υπόθεσης, επίσημα η Αστυνομία την κρατά προς το παρών μυστική, χωρίς να θέλει να δώσει κάποια πρόσθετη πληροφορία για το συμβάν.

Πηγή: cretapost.grΘεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *