Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:05 - 29/09/2023

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΠΑΛΙ, ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ….!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Σοφοκλής στο έργο του Αντιγόνη μας λέει χαρακτηριστικά:

<>Και είναι γεγονός, πολύ απέχει η θεωρία από τις πράξεις των πολιτικών μας, οι οποίοι βλέπουν το σήμερα και όχι το αύριο. Βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος!

Δεν μας φτάνουν το 1.500.000 λαθραίων, ή λαθρομπουκαδώρων που έχουν εισέλθει στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια και νέμονται τον ήλιο μας και τον κρατικό προϋπολογισμό! Με αποτέλεσμα να έχουμε αύξηση κάθε είδους βιαιοτήτων, βιασμών, κλοπών,ληστειών,φόνων κλπ μετά καλούμε και άλλες 300.000 νέων ανδρών κυρίως Ινδών για γεωργικές εργασίες, ύστερα από επίκληση των γεωργικών συλλόγων: Κρήτης, Μακεδονίας κλπ.με επίσημη άδεια παραμονής!

Δεν μας φτάνουν οι χιλιάδες Ρομά, ή Αθίγγανους απογόνους των καραβιών που έφερε ο Ιμπραήμ στη Χώρα μας το 1826 από την Τουρκοκρατούμενη Αίγυπτο, για να αλλάξει την σύσταση και σύνθεση του λαού της Πελοποννήσου, που ζουν επί τόσα χρόνια παρασιτικά και έχουν μετατρέψει τη χώρα μας σε γκέτο και μετράει στο κόκκινο η παρανομία, μη πειθαρχόντας στους νόμους του κράτους και που δεν θέλουν να ενταχθούν στην κοινωνία, ως κανονικοί άνθρωποι!

Κάθε μέρα το αστυνομικό δελτίο μετράει κλοπές, ληστείες, βιαιότητες, ακόμη και φόνους και κανένας δεν ενδιαφέρεται, ή δεν μπορεί να τους μαζέψει κάπου και να ζουν ήσυχα αφού τους εντάξει σε μια πολιτισμένη κοινωνία, διαφορετικά αφαιρέστε τους την Ιθαγένεια και στείλτε τους στο <>. Έχουν γίνει με τη παραβατική συμπεριφορά τους μια χειμάζουσα πληγή για τη χώρα μας. Φτάνει πια, δεν τους αντέχει ο κόσμος! Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως συμπαθητική τάξη, γιατί δεν κάνει προσπάθεια να γίνει. Και πρέπει να σταματήσουν οι εναγκαλισμοί με τους πολιτικούς, γιατί έτσι παίρνουν θάρρος και γίνονται περισσότερο θρασείς και επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια!

Στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου της Ελλάδας καθηγητής Διεθνών σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κ. Καιρίδης εισηγήθηκε και πέτυχε πέραν της προσκλήσεως 300 χιλιάδων Ινδών και Μολδαβών μετακλητών εργατών και την κατάργηση της βίζας για είσοδο και παραμονή για τουριστικούς λόγους, Τούρκων υπηκόων!

Δηλαδή ούτε λίγο, ούτε πολύ κάθε Τούρκος με οποιαδήποτε ιδιότητα θα μπορεί να εισέρχεται ελεύθερα σε όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, για τα οποία πολλάκις η Τουρκία έχει απειλήσει με κατάληψη, ύστερα από πολεμική ενέργεια, όπως περίπου και στην Κύπρο το 1974. Εξάλλου τόσοι Μουσουλμάνοι ομοεθνείς τους λαθρομπουκαδόροι ζουν εκεί, γιατί να μην επικαλεστούν πάλι την προστασία της μητέρας πατρίδας από τους κακούς Έλληνες;

Φλέγον το πρόβλημα της εύρεσης εργατικών χεριών, για τη χώρα μας. Κατάφεραν οι πολιτικοί μας με τις πολιτικές τους για δέκα και πλέον χρόνια την εποχή των μνημονίων να εκπατρίσουν 500-700.000 νέους μας στο εξωτερικό, λόγω της ανεργίας που έπιασε ταβάνι με ποσοστά ανέργων 60 και 70%!την στιγμή μάλιστα που αντιμετωπίζουμε οξύ δημογραφικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ το 2021 κατέγραψαν:

85.346 γεννήσεις και 143.919 θανάτους. Έτσι έχουμε 58.573 λιγότερους ανθρώπους! Ούτε λίγο, ούτε πολύ κάθε χρόνο χάνεται για την πατρίδα μας μια πόλη του μεγέθους, της Ξάνθης, του Αγρινίου, των Χανίων με σημαντικό αριθμό γεννήσεων να προ- έρχεται από αλλοδαπούς! Μήπως τελικά αυτός είναι ο σκοπός της Παγκοσμιοποίησης, να μας αντικαταστήσουν σιγά- σιγά και μεθοδικά ως λαό;

Δέκα χρόνια σκληρών μνημονίων.
Δύο χρόνια απολυταρχικής πανδημίας.
Ενάμιση χρόνος διεθνούς αναταραχής λόγω της επέμβασης της Ρωσίας.
Δεκαετίες καλλιέργειας της κουλτούρας του ατομικισμού και των 300.000 ετησίων εκτρώσεων στην Ελληνική κοινωνία, μας έκαναν πρωταθλητές στον ταχύτερο δημογραφικό θάνατο στην Ευρώπη.

Συμπέρασμα: Για κάθε κλάμα νεογέννητου στο μαιευτήριο, αντιστοιχούν δύο ταφόπλακες στο κοιμητήριο!

Ακόμη και στον πόλεμο του 1940 με πολύ αντίξοες συνθήκες και θανάτους, είχαμε 179.500 γεννήσεις και 93.830 θάνατοι.

Δυστυχώς ο ατομικισμός, η έλλειψη αγάπης, η φιλαυτία, είναι εμπόδια στη βιολογική συνέχεια. Τώρα η μόδα είναι ο σκύλος, η γάτα, τα ζώα, τα πουλιά. Θεσπίσαμε και νόμους αυστηρούς και γίναμε βασιλικότεροι του βασιλέως στη προστασία των ζώων!

Όλοι και όλες με ένα σκύλο και ένα καπίστρι στο χέρι. Η πραγματικότητα αυτή αποτελεί κατάντημα και ντροπή για την σύγχρονη Ελλάδα, της υπογεννητικότητας και της παρακ- μής. Το παραδοσιακό καροτσάκι με το μωρό -ά αποτελεί πλέον πολυτέλεια και παρελθόν!

Η απληστία των νεοελλήνων παράγει ζωές τώρα πλέον με το σταγονόμετρο. Καταχραστήκαμε το δώρο της ζωής που απλόχερα μας έδινε ο Θεός. Εντυπωσιακό το ένθετο στην εικόνα του Αγίου Στυλιανού, προστάτη των νεογνών:

<>. Είναι δώρο Θεού κατά τον Άγιο, το κάθε παιδί που γεννιέται. Και όμως δεν τιμούμε αυτό το δώρο με τη γέννηση ενός παιδιού, αλλά εύκολα και με πρόχειρες δικαιολογίες προχωρούμε στην έκτρωση, το έγκλημα, ή την παντελή έλλειψη παιδιού, για να έχουμε την ησυχία μας! Γίναμε μια χώρα δίχως αύριο. Μια κοινωνία δίχως μέλλον,που αργοπεθαίνει και σίγουρα θα εισπράξουμε τη δίκαιη τιμωρία Του Πανάγαθου Θεού μας. Ε, εσείς της εξουσίας και των νόμων, ένα μεγάλο SOS από άκρη σε άκρη στη χώρα. Η Ελλάδα αργοπεθαίνει, πάρτε μέτρα τώρα, σήμερα, έστω και στο συν ένα. Το τέρας τον 85 εκατομμυρίων απέναντι παραμονεύει, με το μέσο όρο γεννήσεων της να είναι τα 4 και 5 παιδιά. Σε πενήντα χρόνια αυτοί, οι γειτόνοι μας, θα είναι 150 εκατομμύρια, σύμφωνα με μελέτη και εμείς θα έχουμε συρρικνωθεί το πολύ στα 7 εκατομμύρια! Με την αθρόα εισροή λαθρομπουκαδόρων, οι οποίοι νομιμοποιούνται σιγά σιγά, δεν λύνεται το πρόβλημα. Αντίθετα, επιδεινώνεται! Ενημέρωση και γενναία κίνητρα. Πολύ γενναία κίνητρα στους νέους Έλληνες γονείς, γιατί το κόστος ζωής έχει φτάσει σε απίστευτα ύψη και διεκδικούμε σαν χώρα, πρωταθλητισμό στην Ευρώπη!
Ενισχύστε την πολύτεκνη Ελληνική οικογένεια. Οι Μουσουλμανικές δεν έχουν πρόβλημα, ούτε είχαν ποτέ!

Οι Έλληνες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη στο Κράτος, στη φυλή τους και νιώθουν αδικημένοι.
Οι Έλληνες έχουν πειστεί ότι αυτά που συμβαίνουν στη χώρα τους δεν οφείλεται στον ξένο μόνο παράγοντα, αλλά και στους ομοεθνείς τους που είναι φαύλοι, άδικοι και απάνθρωποι με κορυφαίους τους πολιτικούς! Ο Μενέλαος Λουντέμης μας λέει ότι: <>

Οι φιλόδοξοι και ενεργητικοί νέοι των 35 ετών που φεύγουν στο εξωτερικό, αφήνοντας πίσω ηλικιωμένους συνταξιούχους, δεν αναφέρουν απλά την εύρεση εργασίας ως κύρια αιτία, αλλά την επιθυμία τους να ξεφύγουν από την Ελλάδα που κυριαρχεί η αδικία, η απαξίωση του ανθρώπου, η αναξιοκρατία. Οι νέοι Έλληνες έχουν πλέον δαιμονοποιήσει τη χώρα τους και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Ακούει κανένας πολιτικός! Μια νέα Μικρασιατική καταστροφή παραμονεύει. Οι νέοι
αυτοί χάνονται για τη χώρα, ίσως και για πάντα και δυστυχώς αντικαθίσταται από λαθρομπουκαδόρους. Οι μόνες παραγωγικές επενδύσεις που γίνονται στη χώρα είναι τα καφενεία και τα σουβλατζίδικα, οι δε ενυπάρχουσες επιχειρήσεις θα μετατραπούν σε απλές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών! Μόνο το 1 τοις χιλίοις από τους λαθραίους καταφέρνουν να γίνουν καλοί επαγγελματίες και μπορούν να προσφέρουν στο ΑΕΠ της χώρας. Οι περισσότεροι ζουν παρασιτικά και σε βάρος του κοινωνικού συνόλου!

Απογοητευμένοι οι νέοι θα αποδεχθούν το χάσιμο της εθνικής τους κυριαρχίας, την εκπόρνευση και την καζινοποίηση της κοινωνίας και της πολιτικής σκηνής, σύμφωνα με τα εξωθεσμικά κέντρα αποφάσεων. Βέβαια σε αυτή τη φυλή υπάρχει μια δύναμη που της απαγορεύει να εξαφανιστεί. Αν κάποιος περπατήσει σε πόλεις του εξωτερικού θα καταλάβει τους Έλληνες χωρίς συστάσεις, θα τους καταλάβει μόνο από την αύρα τους και το βλέμμα τους! Έχουν κάτι ιδιαίτερο οι Έλληνες, κάποια μεταφυσική δύναμη τους περιβάλλει,τους προστατεύει και τους οδηγεί…!

Οκτώβριος 2023 Ιωάννης Καλάκος

triklopodia.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΣταμαΤινα 09/29/2023 @ 8:18 ΜΜ

    γιαυτο οι σειρηνες…….

  2. Που είναι εκείνες οι άγιες μέρες που πήγαινε η κλωτσοπατιναδα σύννεφο.. θα ξαναγεμίσουν τα χαντάκια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*