ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΙΚΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!ΞΕΝΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!!!«ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»!!!

Επίσημα πλέον η Ελλάδα μπορεί να θεωρείται χώρα προτεκτοράτο των δανειστών της. Με την αναθεώρηση  του Συντάγματος που ετοιμάζει η τρόικα, θα αλλάξει και η επίσημη ονομασία της από «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» σε «ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»…

Θα πρέπει να είναι κανείς αφελής για να νομίζει, πως η τρόικα που μπορεί και περνά στη Βουλή όποιο νόμο επιθυμεί, θα άφηνε το υπάρχον Σύνταγμα να της δημιουργεί  προβλήματα.

Για πρώτη φορά μετά την κατοχή όταν δημοσιευόταν σε ΦΕΚ οι αποφάσεις των Γερμανών στρατιωτικών διοικητών, δημοσιεύτηκε στο ελληνικό ΦΕΚ, απόφαση την οποία υπογράφουν ξένοι πολίτες.

Κάτι παρόμοιο δεν έχει συμβεί ούτε επί χούντας, ούτε με την κυβέρνηση Παπαδήμου όπου κρατούσαν τουλάχιστον τα προσχήματα.

Πρόκειται για την απόφαση της Επιτροπής Επιλογής των μελών του ΤΧΣ την οποία υπογράφουν ο ιταλός πρόεδρός της, και τα μέλη της δύο σουηδοί μία ουγγαρέζα και δύο έλληνες.

Τα μέλη της επιτροπής θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι (ειδικών θέσεων).

Η αποζημίωση του Προέδρου της Επιτροπής ορίζεται στα δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ ανά συνεδρίαση ενώ των υπολοίπων μελών της Επιτροπής στα χίλια (1.000) ευρώ ανά συνεδρίαση.

Τα μέλη της Επιτροπής, όπως και τόσοι άλλοι, φυσικά δεν έχουν αστική ευθύνη έναντι τρίτων για πράξεις ή παραλείψεις κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, εκτός από περιπτώσεις δόλου ή βαριάς αμέλειας.

Επί κυβέρνησης λοιπόν, του «είμαστε κάθε λέξη του Συντάγματος», στο ΦΕΚ 1964/Β/30-6-2016δημοσιεύτηκε η απόφαση  με αριθμό 9/1/17.5.2016, της Επιτροπή Επιλογής των μελών του ΤΧΣ με θέμα :

«Θέσπιση κριτηρίων για την αξιολόγηση των μελών του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.»

Την απόφαση υπογράφουν οι παρακάτω:

Ο Πρόεδρος

FRANCESCO PAPADIA (Ιταλία)

Τα Μέλη

NYBERG LARS(Σουηδία)

PETER YNGWE (Σουηδία)

JULIA KIRALY (Ουγγαρία)

PANAGIOTIS DOUMANOGLOU (Ελλάδα)

EMILIOS AVGOULEAS (Ελλάδα)

Το βιογραφικό των μελών της επιτροπής μπορεί να το διαβάσει κανείς στην εφημερίδα ΑΥΓΗ, ενώ η ίδια εφημερίδα κάνει αναφορά και στην συγκεκριμένη απόφαση.

Στην αρχική σύνθεση της επιτροπής συμμετείχε ο Eric Rajendra του Emmanuel ο οποίος όμως παρατήθηκε και στην θέση του με την απόφαση με αριθμό Γ.Δ.Ο.Π. 0000495 ΕΞ 2016/Χ.Π. 754 του Ευκλείδη Τσακαλώτου διορίστηκε ο Lars Nyberg του Erik.

Σύμφωνα με το ιδρυτικό νόμο του ΤΧΣ, η Επιτροπή Επιλογής αποτελείται από έξι (6) ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, εγνωσμένου κύρους και ακεραιότητας, εκ των οποίων τρεις (3), συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου, υποδεικνύονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας αντίστοιχα, δύο (2) από τον Υπουργό Οικονομικών και ένας (1) από την Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ανωτέρω πέντε (5) θεσμοί και αρχές διαθέτουν από έναν παρατηρητή στην Επιτροπή.

Η Επιτροπή από την ίδρυσή της αποτελείται από τέσσερεις ξένους και δύο έλληνες.

Αυτό σημαίνει πως είτε το Υπουργείο Οικονομικών είτε η ΤτΕ, πρότειναν έναν ξένο για να συμμετέχει στην Επιτροπή…

Η Επιτροπή συγκροτήθηκε, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, σύμφωνα με τον ιδρυτικό νόμο του ΤΧΣ (Ν.3864/2010) ο οποίος ανάλογα με τα κέφια των δανειστών, έχει υποστεί μέχρι σήμερα 21 τροποποιήσεις. Ο νόμος όπως ισχύει σήμερα βρίσκεται εδώ.

Η Επιτροπή αναφέρεται για τις δραστηριότητές της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, το Υπουργείο Οικονομικών και την Τράπεζα της Ελλάδος όταν απαιτείται. Αντίγραφο της αναφοράς κατατίθεται στο Euro Working Group.

Για να συγκροτηθεί η Επιτροπή, σχετικές οι επιστολές που εστάλησαν από τους  δανειστές είναι οι παρακάτω:

 • Την αρ. L/MD/15/694/28.12.2015 επιστολή του Διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας προς τον Υπουργό Οικονομικών.

 • Την από 28.12.2015 επιστολή του Διευθύνοντα Συμβούλου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας προς τον Υπουργό Οικονομικών.

 • Την αρ. 3672/23.12.2015 επιστολή του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος προς τον Υπουργό Οικονομικών.

 • Την αρ. 281/11.12.2015 επιστολή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προς τον Υπουργό Οικονομικών.

 • Την αρ. 6564301/18.12.2015 επιστολή του Προέδρου της Ομάδας Εργασίας της Ευρωομάδας (Euro Working Group) προς τον Υπουργό Οικονομικών.

Με την συγκεκριμένη απόφαση ορίζονται τα κριτήρια βάσει των οποίων θα γίνει  αξιολόγηση του Προέδρου και των μελών του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, τα οποία με την σειρά τους θα επαναξιολογήσουν τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών.

Λόγω λοιπόν της απόφασης αυτής, έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση σε όλους τους έλληνες τραπεζίτες γιατί κατάλαβαν πως λίγα είναι ακόμα τα ψωμιά τους.

Ότι άρπαξαν μέχρι σήμερα, άρπαξαν, κατάφεραν να υπάρχουν σήμερα μόνο τέσσερεις τράπεζες στην χρεωκοπημένη Ελλάδα, από εδώ και πέρα τις διοικήσεις των τραπεζών θα τις αναλάβουν ξένοι.

Θα έπρεπε οι έλληνες τραπεζίτες να διαβάσουν στην ελληνική ιστορία, πως συμπεριφέρθηκαν στην κατοχή οι Γερμανοί στους συνεργάτες τους.

Πλέον η τρόικα δεν τους έχει ανάγκη, ενώ μπορεί να βγάλει στη φόρα και κανένα «σκανδαλάκι» και να τους στείλει ακόμα και στην φυλακή αν υπάρξουν αντιδράσεις.

Οι έλληνες τραπεζίτες προσπαθούν με διάφορα δημοσιεύματα στα τραπεζοθρεμμένα ΜΜΕ, να πείσουν πως είναι «άγιοι άνθρωποι» ενώ οι ξένοι που θα έρθουν θα πάρουν τα σπίτια των ελλήνων.

Too late…

Κάνουν λάθος στο ΒΗΜΑ που αναφέρονται σε «καθεστώς Τσίπρα». Αυτή την στιγμή αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι μία εκκαθάριση των πατροπαράδοτων ελληνικών τζακιών είτε μέσω σκανδάλων είτε μέσω χρεοκοπιών, για να έρθουν στην συνέχεια οι ξένοι να κυριαρχήσουν.

Λίγα από τα μεγάλα ελληνικά τζάκια θα επιβιώσουν και αυτά υπό όρους.

Μόλις ο Αλέξης τελειώσει την δουλειά του είναι προφανές πως θα έχει την μοίρα που θα έχουν και οι τραπεζίτες.

Το μεγάλο πλιάτσικο βέβαια θα γίνει με το νέο υπερταμείο, όπου και εκεί ξένοι θα έχουν τον έλεγχο της διοίκησης του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του  Αλέξη, για την μετατροπή της Ελλάδας σε αποικία έχει πάρει την ψήφο του ελληνικού λαού.

Δυστυχώς γι αυτόν, το δημοψήφισμα για κρίσιμο εθνικό θέμα, που σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την διεξαγωγή του, παράγει νομικά αποτελέσματα, γεγονός που έχει επισημάνει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Συνεπώς κάθε έλληνας πολίτης και ιδίως οι δικαστές υποχρεούνται και όχι απλώς δικαιούνται, να μην εφαρμόζουν νόμους που είναι αντίθετοι στο ΟΧΙ του ελληνικού λαού.

eleftheriellas

Loading...

29 thoughts on “ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΙΚΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!ΞΕΝΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!!!«ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»!!!

 1. ΔΠ. says:

  Εφοσον δεν ανηκουν στους υπαλληλους του Ελληνικου Δημοσιου,αρνουμαστε να τους πληρωνουμε,ποσο μαλλον που εργαζονται για το κακο μας.

 2. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Αχ! Τι ωραία!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ο εχθρός έσκασε μύτη απο το δάσος,που ηταν κρυμμένος!ρε,αφήστε τον να πλησιαση και άλλο,μην τον τρομαξετε και φύγει. ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΗ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ,νεοταξιτικες πορδιτσες,παιδες, είστε έτοιμοι για το γλέντι;τους βλέπετε;έρχονται,χαχαχαχα!έτοιμοι…ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ..

 3. Σακης ο ανοιχτοματης says:

  καλα το μαστιγιο στην πλατη σου οι αλυσιδες στα ποδια σου και το ξεροκοματο που σου πετανε για να μην πεθανεις απο την πεινα δεν σου εδψσαν ακομα το μηνυμα.ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΓΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΙΑΣ

 4. Ανοιξε τους οφθαλμους παπαρα says:

  καλα το μαστιγιο στην πλατη σου οι αλυσιδες στα ποδια σου και το ξεροκοματο που σου πετανε για να μην πεθανεις απο την πεινα δεν σου εδψσαν ακομα το μηνυμα.ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΓΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΙΑΣ

 5. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ says:

  Θα το γράφω συνέχεια …. μ α ς α ξ ί ζ ε ι… Η αναθεώρηση του Συντάγματος θα ειναι η τελευταία πράξη … όχι γιατί δεν μπορούν να γράψουν στα παπάρια τους το υπάρχον … αλλα για να μπορούν νόμιμα να βαφτίζουν παράνομους και τρομοκράτες τους λίγους που στο μέλλον θα αντισταθούν στη χούντα. ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ γιατι είμαστε πολύ ανόητοι και το ξέρουν καλά….Οι εκλογές θα γίνουν το Φθινόπωρο με ευρεία διακομματική συναίνεση κι η αναθεώρηση θα γίνει κανονικά…..αυτή είναι η προφητεία μου κι όχι οι μαλακίες που γράφουν οι τάχα μου καλόγεροι.Τα ταγμένα κομματικά στελέχη της ροζ χούντας έχουν ήδη πιάσει τις θέσεις τους, φυτευτοί όλοι,όσοι είστε δημόσιοι υπάλληλοι θα το γνωρίζετε αυτό….ακόμη και κομματικοί διευθυντές σχολείων παίρνουν θέση αλλα και στις εφορίες και στα πανεπιστήμια και στα σώματα ασφαλείας …παντού….ετοιμάζονται για γιορτή…ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ

   • ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ says:

    Καταρχήν να μην ξαναπατήσεις το πόδι σου στο γήπεδο , να μη ξαναδεις κωλόμπαλα …. και δευτερον να εισαι όλη μέρα κι όλη νύχτα στο δρόμο, με πετρες στα χέρια, να είσαι έτοιμος για αυτοθυσία, να υπερασπιστείς τη Δημοκρατία με βία αν χρειαστεί…. και φυσικά να μην ξαναπληρώσεις τίποτα ποτέ στη χούντα . Ουτοπία ε? …. Αν δεν το πιστέψεις θα πεθανεις δούλος…Υ.Γ. Σίγουρα…Αυτό που σε πείραξε περσότερο είναι η αποχή απ τη σκατόμπαλα….

 6. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Αυτά είναι μεθοδεύσεις των Εβραίων Σιωνιστών, για να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι η Ελλάδα θα διαλυθεί. Εάν όμως είμαστε δεμένοι από το χέρι του Θεού δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτε

 7. ΟΥΤΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ says:

  Το μόνο δίκαιο είναι αυτό της λεπίδας ή της βολίδας!!!
  Όλα τα άλλα είναι του κώλου!!

  • ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ says:

   Να δούμε πότε θα το καταλάβουν… »Α το βρήκα» Όταν τους το πει κάποιο δημόσιο πρόσωπο, πάλι βαλτός από ξένα συμφέροντα, για να νομίζουν ότι θα κάνουν επανάσταση αλλά πάλι εγκλωβισμένοι θα μαστε, όπως συνέβαινε πάντα… Κι αυτό γιατί δεν θέλουν να καταλάβουν, ότι όταν θες ν αντικαταστήσεις την πολιτεία, γίνεσαι πολιτεία, ο ίδιος ο πολίτης, από το μηδέν!
   Δηλαδή για να χω ένα καλό ερώτημα, ας μας πουν, πως δημιουργούνται τα έθνη κράτη; Προυπάρχουν; Φυτρώνουν;

    • Ανώνυμος says:

     Εσένα πάλι σε βλέπουμε σαν ένα από τα γνωστά μαλακισμένα και ‘’περήφανα’’ ρετάλια του συστήματος. Τι χρησιμότητα έχουν τα σχόλια ενός μηδενικού σαν εσένα….

    • ΤΣΑΤΙΣΜΕΝΙΞ says:

     Τι να τρέχει, όσο εμείς προετοιμαζόμαστε σαν μονάδες, ο κόσμος κάθεται και τα ξύνει, με αποτέλεσμα να παραμένουμε μονάδες και όχι σύνολο με οργάνωση…Εμ, έτσι δεν γίνεται δουλειά αλλά ότι και να τους πεις, στου κουφού την πόρτα, πάρτην πόρτα και φύγε. Τζάμπα οι φωνές, τζάμπα τα άρθρα, χαμένος χρόνος, για να κάνουμε τι; Να ξυπνήσουμε κάποιον που έπεσε σε κόμα; Αδύνατον! Αν ποτέ μόνος του ξυπνήσει, καλώς…

   • Αθηνά says:

    ΜΑΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΟΣΑ ΓΙΓΑΜΠΑΙΤ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ…….

    • ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ says:

     Χαχαχα. Ο Ηλεκτρονικός τους θα πρέπει να χει χ…ει στο τάληρο, κάθε τρεις και λίγο θα τον καλούν για επισκευές. Και φαντάζεσαι να ναι και Έλληνας; Χαχαχαχαχα θα τους χαλάει και κανα κομμάτι πάνω στην μητρική, έτσι για να ξαναβγάλει βλάβη, για να τον ξανακαλέσουν για επισκευή, να ξαναβγάλει λεφτά… Χαχαχα. Δεν ξέρουν που μπλέξανε!

   • Ανώνυμος says:

    ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕΣΩ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ: ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ 7/7/17 ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ‘’TA KATOXIKA NEA’’ , ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ‘’ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!, ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΙΚΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!!!, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!! , ΞΕΝΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!!! , ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ’’!!!.

    »…
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΑΡΧΙΣΤΕ ΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟ 3% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΗΤΟΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΡΘΡΑ 138-151 ΤΟΥ ΠΟΙΝ.ΚΩΔΙΚΟΣ. ΕΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ , ΤΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΑ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ—ΑΝΕΛ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ—ΑΝΕΛ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ—ΑΝΕΛ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΦΙΔΟΠΟΥΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΦΙΔΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ—ΦΙΔΟΦΩΛΙΑΣ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ ΔΟΛΙΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

    ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ–ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ–»ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ» ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ »ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»!!!, ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΔΗΘΕΝ »ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ» ΤΣΑΤΣΑ »ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΗΣ »GOLDEN DAWN» ΛΟΝΔΙΝΟΥ , ΩΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ »ΑΟΑ» ΚΑΙ »ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ , ΜΕ ΤΣΑΤΣΑ—ΜΑΣΤΡΩΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ , ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ, ΑΛΙΕΙΑ , ΕΤΣΙ; ΔΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΕΤΣΙ;…»

    http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/07/7717-ta-katoxika-nea.html

 8. Ανώνυμος says:

  _ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ..

  _Η ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΟΣΗΡΗ ,Η ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ……ΦΡΑΣΙΣ….ΟΤΙ ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ….ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΡΙΧΝΕΙ ΜΟΜΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ,ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΟΜΑΤΚΟΥΣ,
  ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ….ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ…ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ…ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

  _ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ…ΜΕΤΑΞΑΣ…..
  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ……

  ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 9. kestal says:

  δεν εχουν υπολογισει στον Εναν και Μοναδικό.
  Η Ελλάδα είναι υπο την Προστασία Του…θα πονέσουμε, θα πενθήσουμε αλλά στο τέλος θα ανθίσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *